Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:42:07
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Breskva noa što ti skype ne radi de bona malo ga aktiviraj a sta vas to dvije preko skypea sto ja ne smijem cuti...ha?...ha? evo me ko lady i jelena isto sifre- ono za ono ....
_____________________________ Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:42:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada noa e odoh vam spavati u ova doba spavati nazderala sam se...kad bih vam rekla sta sam sve pojela sad nebiste mi vjerovale ...zimami ...ipak ja ne zivim u kaliforniji
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:44:14
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Breskva noa što ti skype ne radi de bona malo ga aktiviraj a sta vas to dvije preko skypea sto ja ne smijem cuti...ha?...ha? evo me ko lady i jelena ama hoce Breskva da gleda kako profesionalac pravi kolace džaba joj recepti "kolaci"...hmmmmm...za sta bi to mogla sifra biti breskva...drzi se pelena
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:44:31
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada noa e odoh vam spavati u ova doba spavati nazderala sam se...kad bih vam rekla sta sam sve pojela sad nebiste mi vjerovale ...zimami ...ipak ja ne zivim u kaliforniji mi upalili peci Bgm ja se smrzoh isto
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:44:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Breskva noa što ti skype ne radi de bona malo ga aktiviraj a sta vas to dvije preko skypea sto ja ne smijem cuti...ha?...ha? evo me ko lady i jelena ništa draga molim je da ga instalira koristi još msn
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:44:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada noa e odoh vam spavati u ova doba spavati nazderala sam se...kad bih vam rekla sta sam sve pojela sad nebiste mi vjerovale ...zimami ...ipak ja ne zivim u kaliforniji joj šuti i ja sam se najela pa onda jos zdjelu trešanja pojela sve me boli izgleda da cu i ja na BB prodavati ove xs stvarcice
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:44:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Breskva noa što ti skype ne radi de bona malo ga aktiviraj a sta vas to dvije preko skypea sto ja ne smijem cuti...ha?...ha? evo me ko lady i jelena isto sifre- ono za ono .... ma kooooooolace prave u 12
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:45:43
Malenaoduvijek
noa, avatar ti je ekstra. kaze mm s kojim se ti to brkom dopisujes
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:46:57
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 noa, avatar ti je ekstra. kaze mm s kojim se ti to brkom dopisujes reci mu da je brko gej
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:46:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada noa e odoh vam spavati u ova doba spavati nazderala sam se...kad bih vam rekla sta sam sve pojela sad nebiste mi vjerovale ...zimami ...ipak ja ne zivim u kaliforniji joj šuti i ja sam se najela pa onda jos zdjelu trešanja pojela sve me boli izgleda da cu i ja na BB prodavati ove xs stvarcice ..imas N_N ...ona sve cisteci potrosi A sad vam stvarno odoh...ljubim vas sve redom
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:50:54
Anoniman
dadada party brejker
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:51:07
Malenaoduvijek
ovo je najneozbiljnija tema na RR, vi majke malodobne djecice ccc
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:52:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 ovo je najneozbiljnija tema na RR, vi majke malodobne djecice ccc a jedno vrijeme je bila baš dosadna ja nisam nikako svracala
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:53:02
Malenaoduvijek
imam ja jedan konstruktivan prijedlog kako potrositi te kalorije viska
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:53:42
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 ovo je najneozbiljnija tema na RR, vi majke malodobne djecice ccc a jedno vrijeme je bila baš dosadna ja nisam nikako svracala jeste, jeste
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:55:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 imam ja jedan konstruktivan prijedlog kako potrositi te kalorije viska jel ja
RE: Bebe od 1 - 2 godine 17.5.2011 23:59:08
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 imam ja jedan konstruktivan prijedlog kako potrositi te kalorije viska jel ja dadada je izgleda otisla da potrosi te kalorije, ali je ona fina pa necejavno da prica, a i ti bi mogla
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 0:00:30
Anoniman
ja se moram malo utegnut i trbuse stesat ...al mi nešto mrsko vazda me vi zapričate
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 0:02:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 imam ja jedan konstruktivan prijedlog kako potrositi te kalorije viska jel ja dadada je izgleda otisla da potrosi te kalorije, ali je ona fina pa necejavno da prica, a i ti bi mogla eto spava mi se,odoh i ja
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 0:03:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva ja se moram malo utegnut i trbuse stesat ...al mi nešto mrsko vazda me vi zapričate a zamisli da se jos ja priheftam na skajp
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 0:04:37
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 imam ja jedan konstruktivan prijedlog kako potrositi te kalorije viska jel ja dadada je izgleda otisla da potrosi te kalorije, ali je ona fina pa necejavno da prica, a i ti bi mogla eto spava mi se,odoh i ja e sad jos breskvi da se prispava i mogu onda i ja ici
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 0:05:33
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: Breskva ja se moram malo utegnut i trbuse stesat ...al mi nešto mrsko vazda me vi zapričate a zamisli da se jos ja priheftam na skajp nemoj neću moć stat ni u trudničke stvari
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 0:06:01
Anoniman
ma hajmo sacekati N_N i Jelenu sad ce one
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 0:06:23
Anoniman
Moje dijete još nije zaspalo
< Poruku je uredio Breskva -- 18.5.2011 0:19:12 >
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 0:08:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva Meni još dijete nije zaspalo eto ti tvoje psihologije odgoja
Anketa
Pranje guze.пеперутка16 Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?
Oznake