Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tekja bjezi ti na planinu lakse se dise. Felix cuvaj Anelka. A. je zaspao sa svojom dekicom nepusta je ja je zovem smrdara od milja. A tikvenjacu tako je sveki zove ja hajem jako dobaci koji komad.
Vidovita Noa Ja Boga mi pravila palacinke i ne smijem reci koliko sam pojela, a ne smijem na taj "neki" nacin trositi kalorije. ima na sledecem pregledu doktoricu za vrat da safatam dok ne kaze bar do pola
Vidovita Noa Ja Boga mi pravila palacinke i ne smijem reci koliko sam pojela, a ne smijem na taj "neki" nacin trositi kalorije. ima na sledecem pregledu doktoricu za vrat da safatam dok ne kaze bar do pola
razumijem te ja sta mislis otkud meni 20+ u trudnoci
breskva je ozbiljna noa vidis da ona ne haje na ove moje metode
nisam u toku ispočetka ja samo uletim ako ti nije mrsko šapni te metode
kaze dadada najela se i umorna je ide spavati, a kaze noa i ja sam se najela, moracu na bb prodavati xs stvari. kaze dadada N_N skida kile cisteci, a ja kazem znam bolju metodu i dadada je primjenila kaze idem spavati a ona ustvari otisla da skida kile
kaze dadada najela se i umorna je ide spavati, a kaze noa i ja sam se najela, moracu na bb prodavati xs stvari. kaze dadada N_N skida kile cisteci, a ja kazem znam bolju metodu i dadada je primjenila kaze idem spavati a ona ustvari otisla da skida kile
a gdje će dadada više skinut to je ona samo na zatezanje otišla
a gdje će dadada više skinut to je ona samo na zatezanje otišla
ona je otisla da joj se ne primi , nista nisi skontala
a vidis i noa otisla
< Poruku je uredio MALA1994 -- 18.5.2011 0:30:24 >
ona je otisla da joj se ne primi , nista nisi skontala
a vidis i noa otisla
skontala jašta sam zato sam i rekla da se ja ne mogu zatezat jer mi je dijete budno, a nema ni Jelene ali evo moje dijete pada u san a mužić već odavno u dubokom snu šta sad da radim?
Dobro jutro generacijo... Izgleda da nam je tajra uslisila molbe, predivno jutro Ella_H ljubi mi djecake puno, a sta ti je mami??? Kako si mi ti draga??? uhhh felix i ja bih mogla tikvenice, mi svi u kuci jako puno volimo tikvenicu pa jedva cekamo sezonu da navalimo Vidim ovdje opet veselo bilo Hajd neka ste se vi malo jel izmahalale
vidim sinoc se samo skidalo i primalo mislin na kile ja evo pijem kafu i cekam da se Alen probudi,ono dvoje su vec na poslu mene stomak uzasno boli,ili sam se prehladila ili ce konacno doci -nije bila evo 11 mjeseci vrijeme joj je. nego jestel vi cule u pricu da je u subotu smak svijeta
Vjerovala ili ne cak ima na momente i sunceta Ma bitno je samo da ne pada kisa, ostalo se sve moze trpiti Kako su djecica, S velika cura jel tako? B jel porastao, izvodi li kakve gegove? Sad ce jos malo rockas jel tako Joj ko jucer da smo ih rodili, a vidi vec druga godina se topi
Vjerovala ili ne cak ima na momente i sunceta Ma bitno je samo da ne pada kisa, ostalo se sve moze trpiti Kako su djecica, S velika cura jel tako? B jel porastao, izvodi li kakve gegove? Sad ce jos malo rockas jel tako Joj ko jucer da smo ih rodili, a vidi vec druga godina se topi
Velika moja bambi, S velika , čekamo raspust kao i sunce B mafija prava, nema mira nikako, vazda je aktivan. Rođendan nam se pravo primakao ala ću ga zaginuti pošteno, dupla priprema vrtić + porodica. Leti vrijeme ko blesavo, po djeci vidimo. Tvoji dobro? Je li se S navikla na školu, kako joj je? Veliki pozdrav!!
još jednom dobro jutro svima koliko vas ima vidim sinoć vam veselo bilo .... ima li kakvih pozitivnih prognoza za danas ja ne mogu više da izdržim odljepiću koliko me glava boli... a i jutros sam jedva ustala takve sam gluposti istrahote sanjala da jednostavno nisam mogla sebi doći jutros.. e upravo ovako izgledam na poslu..... jao Bože mili ili imam halucinacije ili mi se čini kao da bi koja zraka sunca da se probije kroz ovo tmurno nebo
N_N pa hoćel' to parti biti u vrtiću... ? srce slatko jedva čekam da ga vidim ispred tortice a kako znam njega on će to odraditi na svoj način ( mislim slikice,svijećice ..) jao pa mora ga kolega obradovati nečim..