Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj bambina blago tebi pa si zavrsila radove,nas tek ocekuju.A fazon je sto nemamo gdje biti za vrijeme radova a najgori mi je parket A spavanje ovo se rijetko desava uglavnom smo ranoranioci
Amani kako je drugar? setate li Vi ovih dana, mi smo pukli u kuci.Sinoc isli do Mercatora a pusten sa lanca
Briseve grla, nosa i usiju. Pripremamo se za obdaniste, trebali juce biti gotovi pa mi tete iz mikrobiologije rekle da jos nisu gotovi, kao moze biti da nisu uredu ili da su zaboravili pa zakasnili sa zasijavanjem nalaza pa produzeno. Selmy kad tvoj maleni lijeze uvece, da je meni do deset da spavam, mogu samo da sanjam Mi odosmo malo u setnju, da iskoristimo sunce, a i cura malo da se izmori ne bi li malo duze odspavala da se i ja opruzim
Joj bambina blago tebi pa si zavrsila radove,nas tek ocekuju.A fazon je sto nemamo gdje biti za vrijeme radova a najgori mi je parket A spavanje ovo se rijetko desava uglavnom smo ranoranioci
Amani kako je drugar? setate li Vi ovih dana, mi smo pukli u kuci.Sinoc isli do Mercatora a pusten sa lanca
kako nemate gdje biti, salji mi dijete ovamo a vi se snalazite
kako su nam drugari i drugarice, kod nas haoticna noc, ja sam u nedjelju cistila kupatiolo, vec me oko 23:00 u nedjelju pocelo boliti grlo (al ne klasicno) juce na poslu me uzasno bolilo i jedva sam gutala, da bi sinoc oko 19 dobila gusenje, odem u hitnu kaze alergija dal sam sta jela neuobicajno, koliko se sjecam ne, pita me dal sam dolazila u dodir sa hemikalijama, i sjetim se kupatila, kaze zena da niste koristili domestos reko DA, elem nisam prva koja je dobila alergijsku reakciju gusenje od domestosa,
smizla je imala relativno mirnu noc 2 budjenja.....
Ovaj moj maleni ce izgleda biti mala lijencina,na mamu Zaspe oko 9h navecer,najkasnije 10 ako smo negdje vani. Budi se izmedju 8 i 10h ujutro sve zavisi. I spava dva puta dnevno po dva sata najmanje. Spavalica samo takva.Na mamu svoju...
Jelo drzimo fige da nalazi budu ok? Kad curica krece u vrtic? Salmy i mi zeljno iscekujemo Sunceeee
mama ja domestoso ne koristim odavno,otrov zivi.Naspem varikine i vode u spricu od steleksa i tako cistim wc. Bas mi je zao sto si nagrebusila Bambina imam ja kod mame,ali ona ide u fojnicu na lijecenje,a nesto mi se ne da biti sama u kuci Preguracemo nekako,samo da bude suncano
mi smo juce podiglili Ajline nalaze brisa grla i noc.nalaz uredan a ona i dalje kaslje,manje nego do sad al kaslje. nema nikakve upale.kontam da nije alergijski al me zbunjenuje sto uvjek pocne kasljat kad se nesto rasplace ili kad trci,penje se uz stepenice.znam neko sta bi moglo biti
Dan...Sunce jupiiiiiiiiiii...Moj Antonio izgleda meterpata mrzi kisu dok je jucer ustao u 5 i 45 a jutros u 10 i 30....Evo ja na poslu... Joj kad ce 18 h nesto sam danas lijena.... Jelena drago mi je za nalaze... Mama 2009 a uzmi umjesto domestosa nesto drugo ambi pur ili sl...ja sve arfom tza ciuscenje onim bjelim cistim... Amani,felix,bambi,koko,tajra,noa,lady,megi,salmy,n-n,dadada i sve ostale
Dobar dan evo nam i sunca Meni se danas nista ne radi a kuca mi je u haosu Stiropora na sve strane ali je vazno da sam ja obavila jutarnju kaficu sa drugaricama iz skole. Jesam se zarazila s kafama neznam dijete odvesti u skolu a da ne popijem negdje kafu Vidim da su bebice zdrave a to je najvaznije