|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  727 728 [729] 730 731   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.5.2011 11:16:33   
salmy
Joj bambina blago tebi pa si zavrsila radove,nas tek ocekuju.A fazon je sto nemamo gdje biti za vrijeme radovauser posted image user posted image a najgori mi je parketuser posted image  A spavanje ovo se rijetko desavauser posted image user posted image uglavnom smo ranoranioci

Amani kako je drugar? setate li Vi ovih dana, mi smo pukli u kuci.Sinoc isli do Mercatora a user posted image pusten sa lanca

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18201
18.5.2011 11:16:38   
Anoniman
Briseve grla, nosa i usiju. Pripremamo se za obdaniste, trebali juce biti gotovi pa mi tete iz mikrobiologije rekle da jos nisu gotovi, kao moze biti da nisu uredu ili da su zaboravili pa zakasnili sa zasijavanjem nalaza pa produzeno.
Selmy kad tvoj maleni lijeze uvece, da je meni do deset da spavam, mogu samo da sanjam user posted image
Mi odosmo malo u setnju, da iskoristimo sunce, a i cura malo da se izmori ne bi li malo duze odspavala da se i ja opruzim user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 18202
18.5.2011 11:17:35   
Anoniman
Mala uziva sa muzicem izgleda na godisnjem joj, ali sta nam je sa Lady user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18203
18.5.2011 11:18:37   
salmy
Jelena ovo je rijetkost do 10? plafon je pola 9,a zaspe Bogami oko 11user posted image nego smo sinoc bili vani pa se umorio

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18204
18.5.2011 11:19:05   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: salmy

Joj bambina blago tebi pa si zavrsila radove,nas tek ocekuju.A fazon je sto nemamo gdje biti za vrijeme radovauser posted image user posted image a najgori mi je parketuser posted image  A spavanje ovo se rijetko desavauser posted image user posted image uglavnom smo ranoranioci

Amani kako je drugar? setate li Vi ovih dana, mi smo pukli u kuci.Sinoc isli do Mercatora a user posted image pusten sa lanca

kako nemate gdje biti, salji mi dijete ovamo a vi se snalazite user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18205
18.5.2011 11:20:01   
mama2009
hello

kako su nam drugari i drugarice, kod nas haoticna noc, ja sam u nedjelju cistila kupatiolo, vec me oko 23:00 u nedjelju pocelo boliti grlo (al ne klasicno) juce na poslu me uzasno bolilo i jedva sam gutala, da bi sinoc oko 19 dobila gusenje, odem u hitnu kaze alergija dal sam sta jela neuobicajno, koliko se sjecam ne, pita me dal sam dolazila u dodir sa hemikalijama, i sjetim se kupatila, kaze zena da niste koristili domestos reko DA, elem nisam prva koja je dobila alergijsku reakciju gusenje od domestosa,

smizla je imala relativno mirnu noc 2  budjenja.....

nismo isli na vakcinu, cekamo lijepe dane

veliki pozdrav za sveeeeeeeee

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18206
18.5.2011 11:22:31   
Amani12
Ovaj moj maleni ce izgleda biti mala lijencina,na mamuuser posted image
Zaspe oko 9h navecer,najkasnije 10 ako smo negdje vani.
Budi se izmedju 8 i 10h ujutro sve zavisi.
I spava dva puta dnevno po dva sata najmanje.
Spavalica samo takva.Na mamu svoju...user posted image

Jelo drzimo fige da nalazi budu ok? Kad curica krece u vrtic?
Salmy i mi zeljno iscekujemo Sunceeeeuser posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18207
18.5.2011 11:23:51   
salmy
mama ja domestoso ne koristim odavno,otrov zivi.Naspem varikine i vode u spricu od steleksa i tako cistim wc.
Bas mi je zao sto si nagrebusilauser posted image
Bambina imam ja kod mame,ali ona ide u fojnicu na lijecenje,a nesto mi se ne da biti sama u kuciuser posted image  Preguracemo nekako,samo da bude suncano

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 18208
18.5.2011 11:32:38   
Anoniman
Svi nalazi uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj kamen mi sa srca spao, od juce samo o tome mislim. Odosmo sada vani malo da iskoristimo sunce user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 18209
18.5.2011 11:35:20   
bebacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hajdi sad u setnju.kod nas nesto tmurno vrijemeuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18210
18.5.2011 11:38:38   
bebacha
mi smo juce podiglili Ajline nalaze brisa grla i noc.nalaz uredan a ona i dalje kaslje,manje nego do sad al kaslje.
nema nikakve upale.kontam da nije alergijski al me zbunjenuje sto uvjek pocne kasljat kad se nesto rasplace ili kad trci,penje se uz stepenice.znam neko sta bi moglo biti

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18211
18.5.2011 11:44:12   
Amani12
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Svi nalazi uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj kamen mi sa srca spao, od juce samo o tome mislim. Odosmo sada vani malo da iskoristimo sunce user posted image

Superiska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18212
18.5.2011 11:47:04   
Bambi09

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18213
18.5.2011 11:49:00   
Anoniman
ovdje nema sunca user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 18214
18.5.2011 12:04:45   
Anoniman
zene hajte kod mene na kavu i sunceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18215
18.5.2011 12:05:42   
Amani12
IZVORNA PORUKA: noa

zene hajte kod mene na kavu i sunceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ih da si samo malo blize... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18216
18.5.2011 12:07:57   
Bambi09

pristavi - vidi me Hamooooo ja leeetiiiiiiimmmmmm user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 18.5.2011 12:08:11 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18217
18.5.2011 12:08:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Ih da si samo malo blize... user posted image

jesi li dosla do dr.Bevanda ja sam se ponudila da je kontaktiram al izgleda da si preskocila moj postuser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 18218
18.5.2011 12:10:57   
bebacha
Noa jel stvarno kod vas sunce

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18219
18.5.2011 12:12:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Noa jel stvarno kod vas sunce

jest a ocekuje se temperatura do 35 stupnjeva slijedeci tjedanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 18220
18.5.2011 12:19:31   
Apotekarka
Dan...Sunce jupiiiiiiiiiii...Moj Antonio izgleda meterpata mrzi kisu dok je jucer ustao u 5 i 45 a jutros u 10 i 30....Evo ja na poslu...
Joj kad ce 18 h nesto sam danas lijena....
Jelena drago mi je za nalaze...
Mama 2009 a uzmi umjesto domestosa nesto drugo ambi pur ili sl...ja sve arfom tza ciuscenje onim bjelim cistim...
Amani,felix,bambi,koko,tajra,noa,lady,megi,salmy,n-n,dadada i sve ostaleuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18221
18.5.2011 12:27:04   
prskalica
dobar dan svima.i kd nas u bn je sugavo vrijeme katastrofa.felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikako da te uhvatim

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18222
18.5.2011 12:27:41   
*pcelica*
Dobar dan evo nam i sunca user posted image Meni se danas nista ne radi user posted image a kuca mi je u haosu Stiropora na sve strane ali je vazno da sam ja obavila jutarnju kaficu sa drugaricama iz skole. Jesam se zarazila s kafama neznam dijete odvesti u skolu a da ne popijem negdje kafu user posted image Vidim da su bebice zdrave a to je najvaznije

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18223
18.5.2011 12:30:28   
prskalica
ja nad mojom kucom mogu samo plakati kako je cista i sredjena.user posted image user posted image user posted image ma boli me uvo user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 18224
18.5.2011 12:35:28   
tekja
IZVORNA PORUKA: Bambi09

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  727 728 [729] 730 731   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  727 728 [729] 730 731   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *