Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutrooo vammm Moj deckic spava,a ja ''poranila'' da skidam kile. Sta je s ovi vremenom,kao da nam zima stize a ne ljeto?! Ljubac svima,nema sanse da sve iscitam iiiiiiiiiiii
N_N, suosjecam s tobom, zaista, nevjerovatno je koliko covjek moze da trpi...nego kad je V. konacno poceo da spava po noci, ja sam vise od 2 mjeseca imala nesanicu, a vidim i tebi tako,kad mozes, nece san na oci
Evo ja ne pamtim jesam li jednom do sada ustala prije V., pijem kafu i budna sam vec sat, a on jos spava ..doduse u krevetu je sa MM, pa valjda osjeca da je neko s njim
N_N, suosjecam s tobom, zaista, nevjerovatno je koliko covjek moze da trpi...nego kad je V. konacno poceo da spava po noci, ja sam vise od 2 mjeseca imala nesanicu, a vidim i tebi tako,kad mozes, nece san na oci
Evo ja ne pamtim jesam li jednom do sada ustala prije V., pijem kafu i budna sam vec sat, a on jos spava ..doduse u krevetu je sa MM, pa valjda osjeca da je neko s njim
Tekja Amancek je bolje,hB. Muce ga zubici ali na to smo se vec navikli. Dermatitis se hB prilicno smirio,ne svrbi ga vise i nema ranica po tijelu,sto je najvaznije. Laktoza nam je izgleda bila najveci problem. Ljubi svog preslatkog djecaka.Kako ste nam vi? Kad cete nam u mahalu,da se druzimo... Valjda ce nam lijepo vrijeme uskoro...
N_N, suosjecam s tobom, zaista, nevjerovatno je koliko covjek moze da trpi...nego kad je V. konacno poceo da spava po noci, ja sam vise od 2 mjeseca imala nesanicu, a vidim i tebi tako,kad mozes, nece san na oci [/color]
Uvijek sam se čudila kako neko ne može da spava Meni je to bilo strano, mogla sam sjedeći spavati Eh sad mi je jasno.... Nadam se da je prolazno.... Sve kontam do vremena je
Jutro zenice drage masala moja Naida stvarno pocla jest evo sada se napucala svasta nesto a ja sretna ma do neba jest lijepo kad nemoras moliti i kad ne odbija ma milina ,, nego cujem pravo vam hladno hajte vi ovamo meni evo kod nas vec ima turista iz njemacke i svedske kupaju se ljudi juce bilo 31 stepen,,bogami sinoc vruce prozor cijelu noc otvoren,,,,,
Evo i nas... Anuska se budila milion puta, vise ne znam od cega...i to malo sto sam spavala sanjam da je dijete otkinulo cuclu i nigdje ne mogu da nadjem onaj gore dio sto ide u usta, samo plastika okolo, i kao probutala...Boze nedaj sta ja sve necu sanjati, a ovaj maleni me ubi u stomaku, ni jedan polozaj mu ne odgovara. Moja cura jutros prvi put palacinak pojela, probavala sam joj do sada davati i nije htjela nikad, a jutros pojela dva, jedan sa abc sirom, jedan sa kremom. Amani drago mi je da nam je drug bolje, kako se snalazis sa kuvanjem bez laktoze?
IZVORNA PORUKA: N_N Velika moja bambi, S velika , čekamo raspust kao i sunce B mafija prava, nema mira nikako, vazda je aktivan. Rođendan nam se pravo primakao ala ću ga zaginuti pošteno, dupla priprema vrtić + porodica. Leti vrijeme ko blesavo, po djeci vidimo. Tvoji dobro? Je li se S navikla na školu, kako joj je? Veliki pozdrav!!
S je prava pametnica sto se tice skole. Neki dan bila na informacijama kaze uciteljica da je pravo snalazljiva i razumljiva, cita i iscitava kao da je 3-ci razred, matematiku bez greske radi, ima vec prelijep rukopis, ma sve za 5+... ali... mora postojati "ali"... ne moze kaze da smiri na jedno mjesto nema sanse Ako nista drugo, mora malo zadici guzu sa stolice ili prohodati krug po ucionici Nemirna je, ali kazem neka je ona meni zdrava pa makar
Bambi pusti djete neka je nemirne, bolje i tako nego da sjedi na jednom mjestu i ne progovara, sto je leprsavija to ce se bolje i snaci ne brini. Ona je mene opcinila, tako divno dijete imas, voljela bih da moje bude kao ona Bambi svrljni mi na pp broj tel ovih dana cu za Gz pa ako se organizujemo da pijemo kaficu
Tajra kraljice...saptacice . Ne pravi rucak vidis da nam sunce viri
evo ga ko sunce da ce se probiti, moglo bi se za vikend gdje i otici ako se zadrzi lijepo vrijeme
mi smo imali relativno mirnu noc sa dva budjenja, jutros se bila nadigla u 7, ajde reko duso jos malo spavaj popila malo molijeka i u krevetic kaze mama spavala do 9
Bambi ljubi tu lijepu curicu, a nek je vrckava pomalo nece joj nista biti
Lady kako nisi dobila pp, ja tvoju jesam, ajde sibnem ti ponovo
JelenaT Jos uvijek se navikavamo.Laktoze bas ima u svacemu a i jaja,tako da nam je meni bas osiromasen,ali zato bebac rucka puunooo povrca i voca koje smije jesti,mesa a pijemo sojino i kozje mlijeko i NAN bez laktoze. Samo nek je njemu bolje,hB. Ljubi djevojciciu i milki pupu. Bravo za palacinke
Bambi mila moja Ma S. je prava pametnica,mashallah. I neka je ona nestasna,ja to kazem razigrana.Kad ce ako nece sad,veselo i leprsavo dijete,ljubimo je tako slatku. A poseban zagrljaj moramo poslati i nasem predivnom drugaru,on osvaja na prvi pogled,secer mali. Tajra,Megi A gdje mi je to Lady?
jutro. Mi smo sinoc imali nekog budjenja sa placom. Jako smo nervozni od jutros oce van a hladno i kisa dosadna .I mene ovo vrijeme ubija po kuci , kad ce sunce vise samo zbog djeta jer nezna sta ce od sebe .
Amani, meni sve pred ocima kako on monteu salje puse ...hB da smije jesti povrce, voce, meso...a, bolje je da se pridrzavate nego da se maleni pati...nemamo u planu dolaziti na Dobrinju, al' zato se vi javite kad budete u gradu da upoznamo deckice i popijemo kafu ...V. je dobro, poceo da prica, udebljao se, a ja ...
Jelena sta je sa Aninim nalazom, je l' ok? Megi
jutro. Mi smo sinoc imali nekog budjenja sa placom. Jako smo nervozni od jutros oce van a hladno i kisa dosadna .I mene ovo vrijeme ubija po kuci , kad ce sunce vise samo zbog djeta jer nezna sta ce od sebe .
Felix Ah joj i ja sam nervozna zbog ovog vremena,bas je fuj... Mada,evo danas nema kise,sto je super,mozda nam se smijese suncaniji dani... Ljubi djecaka
smiluj se
jelena hvala na komplimentima
Amani a ima li to mlijeko NAN u SA kupiti? Vidjela sam moji rodjaci sto su mi dolazili skoro iz DK da svom djetetu daju to mlijeko i pravo je prakticno i dobro... Kaze ima sve potrebne vitamine u sebi a pakovanje dovoljno za jedan obrok, odnosno jedna flasica koja odgovara obroku mog Naneta, pa kontam da mu probam to kupiti i dati ako mu se svidi?!
salmy jutro i tebi skoro u podne joj blago se tebi pa si mogla odspavati jutros... meni se tako spavalo, ali evo vec je sunce ugrijalo pa mi nije mrsko
Jelo kakve nalaze cekate?
A gdje je MALA1994?
< Poruku je uredio Amani12 -- 18.5.2011 11:13:42 >