|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  725 726 [727] 728 729   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.5.2011 0:09:38   
Ella_H
Tekja bjezi ti na planinu lakse se dise.
Felix cuvaj Anelka.
A. je zaspao sa svojom dekicom nepusta je
ja je zovem smrdara od milja.
A tikvenjacu tako je sveki zove ja hajem jako
dobaci koji komad. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18151
18.5.2011 0:10:46   
Anoniman
Vidovita Noa user posted image
Ja Boga mi pravila palacinke i ne smijem reci koliko sam pojela, a ne smijem na taj "neki" nacin trositi kalorije. ima na sledecem pregledu doktoricu za vrat da safatam dok ne kaze bar do pola user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18152
18.5.2011 0:14:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Vidovita Noa user posted image
Ja Boga mi pravila palacinke i ne smijem reci koliko sam pojela, a ne smijem na taj "neki" nacin trositi kalorije. ima na sledecem pregledu doktoricu za vrat da safatam dok ne kaze bar do pola user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image razumijem te ja user posted image user posted image user posted image user posted image sta mislis otkud meni 20+ u trudnociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18153
18.5.2011 0:16:10   
Anoniman
Ali ne razumijem odakle meni u sedmom mjesecu samo 3+ user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18154
18.5.2011 0:18:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Breskva

Moje dijete još nije zaspalouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image eto ti tvoje psihologije odgojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod mene psihologija po kratkom postupku hoćeš-nećeš- ne moraš

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18155
18.5.2011 0:19:15   
Malenaoduvijek
bas vidovita noa

breskva je ozbiljna noa vidis da ona ne haje na ove moje metode user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18156
18.5.2011 0:20:16   
Malenaoduvijek

ma daj jelena bjezi tamo, pa i ne mozes se udebljati kad samo peglas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18157
18.5.2011 0:20:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

breskva je ozbiljna noa vidis da ona ne haje na ove moje metode user posted image user posted image

nisam u toku ispočetka ja samo uletim ako ti nije mrsko šapni te metode

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 18158
18.5.2011 0:21:17   
Malenaoduvijek

Moje dijete još nije zaspalouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image eto ti tvoje psihologije odgojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod mene psihologija po kratkom postupku hoćeš-nećeš- ne moraš

a kod mene je hoces neces moras (kad je spavanje u pitanju)user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18159
18.5.2011 0:23:20   
Anoniman

ma daj jelena bjezi tamo, pa i ne mozes se udebljati kad samo peglas user posted image

ih pa ti si vrijedna zenauser posted image user posted image user posted image user posted image imas i Anuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ja sam lijena nisam nista radila samo lezala i jelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18160
18.5.2011 0:24:45   
Malenaoduvijek

kaze dadada najela se i umorna je ide spavati, a kaze noa i ja sam se najela, moracu na bb prodavati xs stvari.
kaze dadada N_N skida kile cisteci, a ja kazem znam bolju metodu i dadada je primjenila kaze idem spavati  a ona ustvari otisla da skida kile user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18161
18.5.2011 0:25:56   
Anoniman
Odoh i ja leci ne bi li se koja kila primila kad mi je vec zabranjeno skidanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 18162
18.5.2011 0:26:57   
Anoniman

kaze dadada najela se i umorna je ide spavati, a kaze noa i ja sam se najela, moracu na bb prodavati xs stvari.
kaze dadada N_N skida kile cisteci, a ja kazem znam bolju metodu i dadada je primjenila kaze idem spavati  a ona ustvari otisla da skida kile user posted image user posted image

a gdje će dadada više skinut to je ona samo na zatezanje otišlauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18163
18.5.2011 0:28:41   
Malenaoduvijek

a gdje će dadada više skinut to je ona samo na zatezanje otišlauser posted image user posted image user posted image

ona je otisla da joj se ne primi user posted image user posted image , nista nisi skontala

a vidis i noa otisla user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 18.5.2011 0:30:24 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18164
18.5.2011 0:34:21   
Anoniman

ona je otisla da joj se ne primi user posted image user posted image , nista nisi skontala

a vidis i noa otisla user posted image

skontala jašta sam zato sam i rekla da se ja ne mogu zatezat jer mi je dijete budno, a nema ni Jeleneuser posted image ali evo moje dijete pada u san a mužić već odavno u dubokom snuuser posted image
šta sad da radim?

< Poruku je uredio Breskva -- 18.5.2011 0:35:13 >

Neposredna veza do poruke: 18165
18.5.2011 0:43:01   
Anoniman
odoh i ja skidat kile al na ovaj načinuser posted image
http://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc&feature=related

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18166
18.5.2011 0:43:29   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e odoh vam spavatiuser posted image user posted image user posted image

u ova doba spavatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nazderala sam se...kad bih vam rekla sta sam sve pojela sad nebiste mi vjerovaleuser posted image ...zimami ...ipak ja ne zivim u kalifornijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj šuti i ja sam se najela pa onda jos zdjelu trešanja pojelauser posted image user posted image user posted image sve me boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izgleda da cu i ja na BB prodavati ove xs stvarciceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ..imas N_Nuser posted image user posted image user posted image ...ona sve cisteci potrosiuser posted image user posted image user posted image user posted image

A sad vam stvarno odoh...ljubim vas sve redomuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   ma ja sam razradila taktiku user posted image  čistim lomim se da ovaj moj nema elementa da me spotakne user posted image user posted image user posted image user posted image
Nego noa šta imate u ponudi? user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18167
18.5.2011 7:45:21   
Bambi09
Dobro jutro generacijo...
Izgleda da nam je tajra uslisila molbe, predivno jutro user posted image user posted image user posted image
Ella_H ljubi mi djecake puno, a sta ti je mami??? Kako si mi ti draga???
uhhh felix i ja bih mogla tikvenice, mi svi u kuci jako puno volimo tikvenicu pa jedva cekamo sezonu da navalimo user posted image user posted image user posted image
Vidim ovdje opet veselo bilo user posted image user posted image  Hajd neka ste se vi malo jel izmahalale user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18168
18.5.2011 7:56:00   
N_N
Jutro!
Bambi, to kod vas lijepo vrijeme? U Sa tmurno i hladno pih user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18169
18.5.2011 8:22:25   
bebacha
vidim sinoc se samo skidalo i primalouser posted image mislin na kileuser posted image
ja evo pijem kafu i cekam da se Alen probudi,ono dvoje su vec na posluuser posted image user posted image user posted image
mene  stomak uzasno boli,ili sam se prehladila ili ce konacno dociuser posted image user posted image user posted image user posted image -nije bila evo 11 mjeseciuser posted image vrijeme joj je.
nego jestel vi cule u pricu da je u subotu smak svijetauser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18170
18.5.2011 8:23:43   
Bambi09
Vjerovala ili ne cak ima na momente i sunceta user posted image
Ma bitno je samo da ne pada kisa, ostalo se sve moze trpiti user posted image
Kako su djecica, S velika cura jel tako? B jel porastao, izvodi li kakve gegove? Sad ce jos malo rockas jel tako user posted image  Joj ko jucer da smo ih rodili, a vidi vec druga godina se topi user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18171
18.5.2011 8:32:55   
mala86
jutro i od nas user posted image

ja se radovala srijedi i suncu a ono nista user posted image ,tmurno,ruzno uh

ne znam hocu li se usudit izac vani,ako ne progrije bar koja zraka

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18172
18.5.2011 8:38:08   
N_N

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Vjerovala ili ne cak ima na momente i sunceta user posted image
Ma bitno je samo da ne pada kisa, ostalo se sve moze trpiti user posted image
Kako su djecica, S velika cura jel tako? B jel porastao, izvodi li kakve gegove? Sad ce jos malo rockas jel tako user posted image  Joj ko jucer da smo ih rodili, a vidi vec druga godina se topi user posted image

Velika moja bambi, S velika user posted image , čekamo raspust kao i sunce user posted image B mafija prava, nema mira nikako, vazda je aktivan. Rođendan nam se pravo primakao user posted image ala ću ga zaginuti pošteno, dupla priprema vrtić + porodica. Leti vrijeme ko blesavo, po djeci vidimo. Tvoji dobro? Je li se S navikla na školu, kako joj je? Veliki pozdrav!!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18173
18.5.2011 8:38:39   
emi7908
još jednom dobro jutro svima koliko vas imauser posted image  vidim sinoć vam veselo bilo .... ima li kakvih pozitivnih prognoza za danas ja ne mogu više da izdržim odljepiću koliko me glava boli... a i jutros sam jedva ustala takve sam gluposti istrahote sanjala da jednostavno nisam mogla sebi doći  jutros.. user posted image user posted image  e upravo ovako izgledam na poslu..... jao Bože mili ili imam halucinacije ili mi se čini kao da bi koja zraka sunca da se probije kroz ovo tmurno nebouser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 18174
18.5.2011 8:42:19   
emi7908
N_N pa hoćel' to parti biti u vrtiću... ? srce slatko jedva čekam da ga vidim ispred tortice a kako znam njega on će to odraditi na svoj način user posted image  ( mislim slikice,svijećice ..) jao pa mora ga kolega obradovati nečim..user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 18175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  725 726 [727] 728 729   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  725 726 [727] 728 729   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *