Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja evo pijuckam caj, MM odveo malca u setnju, nista od zajednickog izleta, dosla , pa sam ...citavo jutro odmaram, a dragi preuzeo sva moja zaduzenja, sva sreca da je danas slobodan i za divno cudo ekstra se snalazi
dan... jelo jelo zar ti sumnjas u moje kasike ...super...bas mi je drago da su nalazi ok .. tajra ne kuhaj vise zivota ti ...evo ja cu za tebe nebil se vrijeme proljepsalo .. salmy ...pod sator ...sad ce ljepse vrijeme tajra vise ne kuha .. bambi bjez tamo idi radi nesto .. apotekarko mene danas nista ne boli a kakva si ti' .. e hajde sada malo mladje mamice na temu stilski savjeti
Koko pa mogu ti reci malkice grlo ali ako ovako ostane super je,mogu proci Sta je s malenim i ospicama Ja danas dobih kompliment ko bi rekao da si zena isto si curetak prema tome skacem na tu temu o stilu
prskalice gdje si u Bijeljini?ja sam tamo ko kod kuce,svake godine idem imam babu
ma bjezi ba hebo corav poso radim svaki dan kao da ne radim uvjek ima nesto tako mi dojadilo vise... Al iskreno i neradi mi se nesto generalno jer cemo abd sad pred kraj maja kreciti , pa necu da cistim dubinski samo povrsinski.
ni moja hamsa juce nije nesto vele rucala, ali sam ja nesto bila dobre volje pa sam joj cak i kad smo otisle u setnju kupila cips da jede, i vecerala je salamu sto je meni ali eto bolje ista nego nista, ne mora svaki dan ni povrce i pojela je cak i kriskicu kruske, napredujemo polako za dvije godine mozda pojede i cijelu
ma ne daj se... sve ce se to zvati "jucer"... jeste vi dobro i zdravo??? Prije 3 dana Nane nije jeo cijeli dan nista, ali bas nista, a sve to je razlog jer mu rastu nekakvi zubici, vise ne znam ni koji... Ne brini rucat ce, ljubi mi principesu i no sikiriki
Mi dosli iz setnje,pretoplo je.Ja sam nas obukla i obukla ,kao da smo posli na planinu.Njemu strample +samtane pantalone + cizme uzas.Djete skoro izgorilo od sunca,i sad spava Lady sta je rec? ne mogu da vjerujem da si ti mutna Gdje je Felix?