|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  728 729 [730] 731 732   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.5.2011 12:47:17   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: prskalica

ja nad mojom kucom mogu samo plakati kako je cista i sredjena.user posted image user posted image user posted image ma boli me uvo user posted image user posted image

Ma i ja samo sjedim i kukam a nista ne preduzimam Kako bi mi samo sad dobro dosle one Kim i Agie iz one emisije user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu prskalica)
Neposredna veza do poruke: 18226
18.5.2011 12:52:18   
tekja
Joj pcelice pa nije valjda dotle doslouser posted image user posted image user posted image

ja evo pijuckam caj, MM odveo malca u setnju, nista od zajednickog izleta, dosla user posted image , pa sam user posted image ...citavo jutro odmaram, a dragi preuzeo sva moja zaduzenja, sva sreca da je danas slobodan i za divno cudo ekstra se snalaziuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 18227
18.5.2011 12:55:37   
koka i po
dan...
jelo jelo zar ti sumnjas u moje kasike user posted image ...super...bas mi je drago da su nalazi ok user posted image ..
tajra ne kuhaj vise zivota ti user posted image ...evo ja cu za tebe nebil se vrijeme proljepsalo user posted image ..
salmy ...pod sator ...sad ce ljepse vrijeme tajra vise ne kuha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
bambi bjez tamo idi radi nesto user posted image ..
apotekarko mene danas nista ne boli user posted image  a kakva si ti'user posted image ..
e hajde sada malo mladje mamice na temu stilski savjeti user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 18228
18.5.2011 12:58:08   
Apotekarka
Koko pa mogu ti reci malkice grlo ali ako ovako ostane super je,mogu prociuser posted image
Sta je s malenim i ospicama
Ja danas dobih kompliment ko bi rekao da si zena isto si curetak prema tome skacem na tu temu o stiluuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 18229
18.5.2011 13:01:35   
prskalica
kim i agi...hmm... mislim da su mi prijeko potrebne.kuca 12 sa 11 +30 pilica+prase+dijete=ja narodni heroj sa samo 46 kg.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18230
18.5.2011 13:06:08   
Lady26
Pozz i od mene.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18231
18.5.2011 13:07:40   
mala86
mi se vratili iz setnje user posted image ,bilo super vrijeme napokon user posted image

idemo sad uplatit loto pokakila me ptica danas user posted image user posted image user posted image user posted image

prskalice gdje si u Bijeljini?ja sam tamo ko kod kuce,svake godine idem imam babu

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 18232
18.5.2011 13:08:11   
koka i po
helou i tebi user posted image ..
"skoci " do teme stilski savjeti ,pokazi svoju kreativnost i posavjetuj ovu "staru" zenu user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18233
18.5.2011 13:10:13   
Apotekarka
Ma kakav je to nacin cuj samo pozdrav gdje kava,gdje izvjestaj kako noc proturi,kako LAna s jelom

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 18234
18.5.2011 13:10:38   
prskalica
ako znas gdje je sup pa produzis pokraj kanala ka ugljeviku...a gdje ti zivi baba?

Neposredna veza do poruke: 18235
18.5.2011 13:13:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: prskalica

ja nad mojom kucom mogu samo plakati kako je cista i sredjena.user posted image user posted image user posted image ma boli me uvo user posted image user posted image

Ma i ja samo sjedim i kukam a nista ne preduzimam Kako bi mi samo sad dobro dosle one Kim i Agie iz one emisije user posted image user posted image user posted image
ma bjezi ba hebo corav posouser posted image user posted image user posted image radim svaki dan kao da ne radim uvjek ima nesto tako mi dojadilo vise...
Al iskreno i neradi mi se nesto generalno jer cemo abd sad pred kraj maja kreciti , pa necu da cistim dubinskiuser posted image user posted image samo povrsinski.

Neposredna veza do poruke: 18236
18.5.2011 13:26:49   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: koka i po
bambi bjez tamo idi radi nesto user posted image ..

pa evo radim, iscitavam i reziimiram temu user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Lady26

ljudi moji!!! pa da li je to moguce!!! javila nam se divna i predivna Ladyyyyy!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 18237
18.5.2011 13:28:32   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18238
18.5.2011 13:29:54   
*pcelica*
Joj ja dok otisla po dijete vi cijelu stranu ispisale user posted image Odoh da sad djetetu pomognem da uradi zadacu i da malo ovo po kuci rastjeram u coskove

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18239
18.5.2011 13:37:49   
Anoniman
Mi dosle iz skitnje, odoh curu nahraniti pa da u horizontalu se obje ispruzimo. Juce sam zavrsila sa ciscenjem kuce, a rucak moze malo i sacekati user posted image

Neposredna veza do poruke: 18240
18.5.2011 13:41:41   
Lady26
Nisam raspolozena...lose sam spavala, Lana ni rucala ni vecerala, samo cokolino pred spavanje, posvadjala se sa mm....
Nisam u elementu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18241
18.5.2011 13:43:23   
Anoniman

Nisam raspolozena...lose sam spavala, Lana ni rucala ni vecerala, samo cokolino pred spavanje, posvadjala se sa mm....
Nisam u elementu....

uh jedan od onih danauser posted image necemo te dušiti dok te ne popustiuser posted image
nego gdje nam je myb@byuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18242
18.5.2011 13:46:16   
Anoniman
noa što si pobjegla sinoć ????
Meni još uvijek jutro da mi je da malo dođem sebiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18243
18.5.2011 13:47:43   
megi
Lady user posted image user posted image

ni moja hamsa juce nije nesto vele rucala, ali sam ja nesto bila dobre volje pa sam joj cak i kad smo otisle u setnju kupila cips da jede, i vecerala je salamu sto je meni user posted image
ali eto bolje ista nego nista, ne mora svaki dan ni povrce
i pojela je cak i kriskicu kruske, napredujemo polako za dvije godine mozda pojede i cijelu user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18244
18.5.2011 13:48:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

noa što si pobjegla sinoć ????
Meni još uvijek jutro da mi je da malo dođem sebiuser posted image

čuj štouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otisla raditi gimnastikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dok se vratih MALA ugasila svjetlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18245
18.5.2011 13:56:33   
Bambi09

Nisam u elementu....

ma ne daj se... user posted image  sve ce se to zvati "jucer"... jeste vi dobro i zdravo??? Prije 3 dana Nane nije jeo cijeli dan nista, ali bas nista, a sve to je razlog jer mu rastu nekakvi zubici, vise ne znam ni koji... Ne brini rucat ce, ljubi mi principesu i no sikiriki

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18246
18.5.2011 13:56:38   
koka i po
moje dijete jutros ustalo u pet user posted image  (na koga li je user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18247
18.5.2011 14:34:02   
salmy
Mi dosli iz setnje,pretoplo je.Ja sam nas obukla i obukla ,kao da smo posli na planinu.Njemu strample +samtane pantalone  + cizmeuser posted image user posted image user posted image  uzas.Djete skoro izgorilo od sunca,i sad spava
Lady sta je rec? ne mogu da vjerujem da si ti mutnauser posted image
Gdje je Felix?

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18248
18.5.2011 14:39:23   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy
Lady sta je rec? ne mogu da vjerujem da si ti mutnauser posted image

Mozes misliti....ne moze pod kozu vise stati....pucaju savovi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18249
18.5.2011 14:40:10   
prskalica
i ja felix ganjam vec 2 dana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  728 729 [730] 731 732   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  728 729 [730] 731 732   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *