Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:40:21
R&T@
Ne moze slika sandala Veceras Ostao mi aparat u kabinetu , ali bude, bude
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:40:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara Vecer! Aaaaaaa, dadada, jest nam se A sredio, je li ga ovo teta noa pocastila, prekrasnoooooooo A spava, ja ne znam sta bih jela, dajte savjet, ahhahaha, noa, hoces pralina? jesi vidjela ...sad ga komsije zovu englez ja zadnja tri dana veceram pureca prsa, pavlaku i paradajz...davim se
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:40:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara Vecer! Aaaaaaa, dadada, jest nam se A sredio, je li ga ovo teta noa pocastila, prekrasnoooooooo A spava, ja ne znam sta bih jela, dajte savjet, ahhahaha, noa, hoces pralina? ne mogu ni vode Noa dobila neka čokoladna jaja sa punjenjem od ljesnjaka pa ja probala preĆerah i veceras
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:41:00
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: MALA1994 MALA kako me nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili mi ne poznas brkove ti pisala u 22 28 a ja u 22 32 ne viDjoh da si tu, a vec sam se pitala sta je s tobom. tajra moja sveki rece juce do nedjelje lijepo rekao Majstorovic a u pon opet kisa Reci sveki od mene joj kafa i kocka ko mustuluk
_____________________________ <3. 20. 07. 04 <3. 27. 12. 09 <3. 03. 11. 15
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:41:19
bebacha
dobro vece.imal bujruma moji svi spavaju a mogla bi i ja.grrrrrr,ljuta sam.nemogu nigdje naci Ajli zute helanke i majicu za priredbu
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:41:34
Malenaoduvijek
dadada nije bilo mene i tebe i odmah niko nema inspiracije da pise. ja bila kod Irme sa L. i kod dr svoje sama i moram vam pohvaliti svoje momke, bili su sami sa svojim tajom preko 2 sata i obojica spavali i tajo nahranio Igu, ja sam bila pravo happy kad sam dosla
_____________________________ Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:42:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha dobro vece.imal bujruma moji svi spavaju a mogla bi i ja.grrrrrr,ljuta sam.nemogu nigdje naci Ajli zute helanke i majicu za priredbu kupi bijele pa ofarbaj ...jesi gledala na cijapi
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:43:27
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: MALA1994 MALA kako me nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili mi ne poznas brkove ti pisala u 22 28 a ja u 22 32 ne viDjoh da si tu, a vec sam se pitala sta je s tobom. tajra moja sveki rece juce do nedjelje lijepo rekao Majstorovic a u pon opet kisa Reci sveki od mene joj kafa i kocka ko mustuluk ja inace vjerujem cika Zeljki pa valjda nece slagati
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:43:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 dadada nije bilo mene i tebe i odmah niko nema inspiracije da pise. ja bila kod Irme sa L. i kod dr svoje sama i moram vam pohvaliti svoje momke, bili su sami sa svojim tajom preko 2 sata i obojica spavali i tajo nahranio Igu, ja sam bila pravo happy kad sam dosla izgleda ...samo me noJa cudi...nije nesto u elementu...inace gori forum
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:44:03
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994 tajra moja sveki rece juce do nedjelje lijepo rekao Majstorovic a u pon opet kisa Diiiiiiiivno Sahara, zar i ti nekad jedes Ne kvari nam vrijeme
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:45:19
Anoniman
necu da se zahebavam pa da se ljute na mene
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:45:44
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: MALA1994 dadada nije bilo mene i tebe i odmah niko nema inspiracije da pise. ja bila kod Irme sa L. i kod dr svoje sama i moram vam pohvaliti svoje momke, bili su sami sa svojim tajom preko 2 sata i obojica spavali i tajo nahranio Igu, ja sam bila pravo happy kad sam dosla izgleda ...samo me noJa cudi...nije nesto u elementu...inace gori forum sunce u mo pa zeMske setale
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:46:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: MALA1994 tajra moja sveki rece juce do nedjelje lijepo rekao Majstorovic a u pon opet kisa Diiiiiiiivno Sahara, zar i ti nekad jedes Ne kvari nam vrijeme kod nas rekli temperatura do 35 u ponedjeljak pa eto dođite kod mene da pocrnite
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:47:18
Anoniman
dadada, pa i ja bih da mi ima ko skuhati cuj englez, hahahhhahha noa, pa ti gora od mene
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:47:21
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: MALA1994 tajra moja sveki rece juce do nedjelje lijepo rekao Majstorovic a u pon opet kisa Diiiiiiiivno Sahara, zar i ti nekad jedes Ne kvari nam vrijeme ja vecerala palacinke sa eurokremom i jagode a djeci ne smijem vise datini jagode ni paradajz kad malo narastu. a gdje si kupila cipe tajra
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:48:15
bebacha
mala a sto nesmijes dati im jagode i paradajz
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:49:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa necu da se zahebavam pa da se ljute na mene ko se ba ljuti da ga mi odljutimo .. A gdje breskva? sahara sto si spora ili surfas po rr-u
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:49:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara dadada, pa i ja bih da mi ima ko skuhati cuj englez, hahahhhahha noa, pa ti gora od mene sendvic...bona...sendvic
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:50:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa necu da se zahebavam pa da se ljute na mene ko se ba ljuti da ga mi odljutimo .. A gdje breskva? sahara sto si spora ili surfas po rr-u Breskvi Alim reko da je koza od milja
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:50:46
Malenaoduvijek
Luka mi dobio alergiju na "nesto" sav se bio izasuo a jeo i jedno i drugo, a igor opet sav oko usta crven isto plikovi pa se ne smijem usuditi kad ne znam od cega im je. tako da mi je lakse da im ne dam nego da opet rizikujem, a zao mi je jer su jagode ko med, ali ima vec tresanja pa cu im njih dati
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:52:17
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa necu da se zahebavam pa da se ljute na mene Ko ce se naljutiti poslije onakvih obecanih rodjendanskih poklona
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:52:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa necu da se zahebavam pa da se ljute na mene ko se ba ljuti da ga mi odljutimo .. A gdje breskva? sahara sto si spora ili surfas po rr-u Pricam na fb, lalalalalalala, ima neko i preci od vas
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:53:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa necu da se zahebavam pa da se ljute na mene ko se ba ljuti da ga mi odljutimo .. A gdje breskva? sahara sto si spora ili surfas po rr-u Breskvi Alim reko da je koza od milja Alim kralj...vazda bio
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:53:38
*pcelica*
Ajoj duse slatke bas su ove alergije zavladale a mozda su se osuli jer su ovo kako ja kazem mutant paradajzi a i jagode tek sad prispjevaju one domace ovo dosad je u vecini hibrid
_____________________________ <3. 20. 07. 04 <3. 27. 12. 09 <3. 03. 11. 15
RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.5.2011 22:53:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: noa necu da se zahebavam pa da se ljute na mene Ko ce se naljutiti poslije onakvih obecanih rodjendanskih poklona samo interes a gdje je tu ljubav
Anketa
Pranje guze.пеперутка16 Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?
Oznake