Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ajoj duse slatke bas su ove alergije zavladale a mozda su se osuli jer su ovo kako ja kazem mutant paradajzi a i jagode tek sad prispjevaju one domace ovo dosad je u vecini hibrid
kaze meni teta jedna fina njen neko radi u hitnoj i toliko slucajeva osipa i alergija imaju na jagode i paradajz ove godine ludilo, valjda puno hemije, ali djaba ja ne mogu odoliti
Ajoj duse slatke bas su ove alergije zavladale a mozda su se osuli jer su ovo kako ja kazem mutant paradajzi a i jagode tek sad prispjevaju one domace ovo dosad je u vecini hibrid
kaze meni teta jedna fina njen neko radi u hitnoj i toliko slucajeva osipa i alergija imaju na jagode i paradajz ove godine ludilo, valjda puno hemije, ali djaba ja ne mogu odoliti
Nrmogu ni ja ali nedajem ovoj maloj dok ne prispiju kod rodjaka. Onda znam da su domace i te moze jer nema hemije u njima
moze bit...al meni su vala ukusne i jagode i ovi paradajzi...iako im jos nije vrijeme...za razliku od par godina unazad...ne znam sta stavljaju...al ja se ubih svaki dan i s jagodama i paradajzom
ja danas otisla mami i s vrata me omamio miris paprika przeni.nevjerovatno,ko da su domace,u pola ljeta,one prave.a krastavice mirisuuu bas mi to cudno sto je toliko ukusno
Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....
moze bit...al meni su vala ukusne i jagode i ovi paradajzi...iako im jos nije vrijeme...za razliku od par godina unazad...ne znam sta stavljaju...al ja se ubih svaki dan i s jagodama i paradajzom
ja samo jedem paradajz sa sirom i to mi je rucak. a jagode sam evo uzela veceras pa cu da se ubijam
Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....
Znam kako ti je vjeruj mi jer imam jednu takvi 2 sekunde nesmijem skrenuti pogled sa nje jer uvijek ali bas uvijek je neki belaj
< Poruku je uredio *pcelica* -- 18.5.2011 23:05:01 >
ja danas otisla mami i s vrata me omamio miris paprika przeni.nevjerovatno,ko da su domace,u pola ljeta,one prave.a krastavice mirisuuu bas mi to cudno sto je toliko ukusno
ma bebacha pitaj ti Boga sta oni nama stavljaju u ovu hranu jer je sve ekstra.
isabela pa kako se uvuce ne mogu da skontam, nadam se da je sada dobro cura. ti si vani negdje jelda?
za dva dana ce ti biti smijesno ..imao je i A. slicnu epizodu sa stolicom...isto tako oko 1 god....samo sam ga ja uspjela izvuci...doduse trajalo je 15 min. dok nisam skontala da trebam okrenuti stolicu...i to drvena stokrla ...a gore mi je jos bilo kad je zabio vjesalicu u usta...pa ni tamo ni vamo...zabio mu se onaj donji dio u nepce...a gornji dio je "progutao"...ma haos...jedva smo mu je izvadili...sad mi je to sve smijesno...a onda nije bilo
Ja sam mm klepila brusilicu za svaki slucaj da mi zatreba ako se zaglavi da mogu dijete spasavati a i hB nemamo metalnih sipki ni lajsni sve je drveno ali ona ce se negdje zaglaviti kao neki dan kad se zaglavila izmedju kliznih vrata i stoka sve proslo ali glava zapela
isabella izvini, ali ja se bas slatko nasmijah I moja malena dobije osip oko usta kada jede kavadu, ali to je jedina stvar koju mi trazi da jede i kako da joj ne dam? Cim ugleda kaze: mama daj mesa