Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dadada nije bilo mene i tebe i odmah niko nema inspiracije da pise.
ja bila kod Irme sa L. i kod dr svoje sama i moram vam pohvaliti svoje momke, bili su sami sa svojim tajom preko 2 sata i obojica spavali i tajo nahranio Igu, ja sam bila pravo happy kad sam dosla
ja bila kod Irme sa L. i kod dr svoje sama i moram vam pohvaliti svoje momke, bili su sami sa svojim tajom preko 2 sata i obojica spavali i tajo nahranio Igu, ja sam bila pravo happy kad sam dosla
izgleda ...samo me noJa cudi...nije nesto u elementu...inace gori forum
izgleda ...samo me noJa cudi...nije nesto u elementu...inace gori forum
Luka mi dobio alergiju na "nesto" sav se bio izasuo a jeo i jedno i drugo, a igor opet sav oko usta crven isto plikovi pa se ne smijem usuditi kad ne znam od cega im je.
tako da mi je lakse da im ne dam nego da opet rizikujem, a zao mi je jer su jagode ko med, ali ima vec tresanja pa cu im njih dati
Ajoj duse slatke bas su ove alergije zavladale a mozda su se osuli jer su ovo kako ja kazem mutant paradajzi a i jagode tek sad prispjevaju one domace ovo dosad je u vecini hibrid