Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eh sad jedno ozbiljno pitanje kako vasi dvogodisnjaci hodaju mislim moja Noa trci i pada stalno ona je prohodala sa 17-18 mjeseci i ja hocu da je vodim doktoru al mm kaze da nisam normalna
kako mislis stalno pada...pada samo kad trci ili i kad hoda
pa kad trci ona urjetko normalno hoda
a pa logicno je da jos uvijek pada kad trci...slazem se s tm
kad se igramo uvijek mi kozu da, ja njemu kažem hoće mama da bude zebra daj mi zebru, a on opet kozu ...al doće te i vi u tu fazu pa ću ja da se eh sad pa-pa i idem da vježbam, sutra će da vam gore uši, petorka se sastaje
eh sad jedno ozbiljno pitanje kako vasi dvogodisnjaci hodaju mislim moja Noa trci i pada stalno ona je prohodala sa 17-18 mjeseci i ja hocu da je vodim doktoru al mm kaze da nisam normalna
evo imam jednu takvu prohodala sa 11 mjeseci ali nezna polako nego zaleti se i padne,,ali to je normalno posebno kod nestasne djece,,inace tako mi pedijatar rekao jer kada idemo na mjesecni pregled obavezno pogleda kako sjedi,stoji,i sada kako je prohodala pogleda i kako hoda samo mi je rekao da obratim paznju kada kupujem obucu da uvijek bude zglob(clanak) 'upakovan' recimo ako su sandale u pitanju da ne bude samo onaj jedan kajsic pozadi nego da budu zatvorene skroz,,da bi nebi doslo do uganuca i nepravilnog razvoja zgloba
Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....
uff mogu zamisliti trajalo ti je ko vječnost, a mogu zamisliti i vatrogasce a kako se uvukla eee
Vjeruj isto ko da sam cekala 2 sata da dodju nema sta nisam radila skinula joj pelenu da vidim reko mozda ce guza proc,, a ljudi se smiju kazu da je ovo u posljednje vrijeme jedna od zanimljivijih intervencija ma kontam ja vama je zanimljivo a ja placem ko kisna godina...
da vidiš hoće li guza proći popravi mi noć ta tvoja lopužica
kad se igramo uvijek mi kozu da, ja njemu kažem hoće mama da bude zebra daj mi zebru, a on opet kozu ...al doće te i vi u tu fazu pa ću ja da se eh sad pa-pa i idem da vježbam, sutra će da vam gore uši, petorka se sastaje
odakle ti koza??'
a sta vjezbas???? evo me kao moja lady koje opet nema
koju ti to seriju stalno gledas, ja kako se seherzada zavrsila vise nista ne pratim
ne gledam ti ja to ...ja saltam s fox life-a na crime...pa hvatam serije
neda meni "cojk" da gledam foxove a ja bih rado, njemu to dosadno, a ja sam dok sam sa tatom bila sama stalno gledala . ja najvise volim one forenzicare a i one humoristicke su mi drage brate ni brige ni pameti
Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....
uff mogu zamisliti trajalo ti je ko vječnost, a mogu zamisliti i vatrogasce a kako se uvukla eee
Vjeruj isto ko da sam cekala 2 sata da dodju nema sta nisam radila skinula joj pelenu da vidim reko mozda ce guza proc,, a ljudi se smiju kazu da je ovo u posljednje vrijeme jedna od zanimljivijih intervencija ma kontam ja vama je zanimljivo a ja placem ko kisna godina...
da vidiš hoće li guza proći popravi mi noć ta tvoja lopužica
uu ima toga jos trebam ja to cesce pisat da se malo ismijete prosli mjesec kod pedijatra rabila mu naocale prilikom pregleda pluca mm je drzo pedijatar zazmirio udubio se pregleda pluca kad mala zgrabi cale i bum na pod ode u vraga ja u zemlju propala od stida al sreca dr fin kaze djeca su takva svasta je ocekivat bla bla ,,ja kontam daj racun da namjerim stetu,,al eto rece uredu je nista,,joj da je bila veca dobila bi puc puc po guzi,,,
nema naida je super cura kao raja cunami generacije. ja imam naocale ti bi se smijala kad bi ih vidjela, ja sam zaljepila selotejpom a ne kupuju mi se nove bojim se zavrsice opet kao ove
ti ko Stiv Urkl pa bona imas li kakve druge za setnju
nema naida je super cura kao raja cunami generacije. ja imam naocale ti bi se smijala kad bi ih vidjela, ja sam zaljepila selotejpom a ne kupuju mi se nove bojim se zavrsice opet kao ove
ja svoje i ne nosim ocoravit cu skroz imam dioptriju u minusu nekad mi dodje nevidim nista sto je udaljeno vise od 10 metara al gdje cu nosit bolan pa ic svake sedmice kupovat nove ....ma super je ona samo je brate lopov neznam na koga je ja nisam bila ja bila kazu bolesna kad sam bila mala a mm kazu da nije mada sumnjam
ti ko Stiv Urkl pa bona imas li kakve druge za setnju
ti ko Stiv Urkl pa bona imas li kakve druge za set_nju
i mam suncane dioptrijske eeeee te cuvam ko ista da mu ne dodju pod ruke da se ne brukam ko stiv sto kazes, gdje bi takva izasla medju ljude
< Poruku je uredio MALA1994 -- 19.5.2011 0:10:12 >
Ona je zahebala i cunami. Nesmijem je ostaviti ni na sekundu ni sa Ajlom jer je jaca i Ajla joj nemote nista, Juce se popela na stol od kompijutera na onu ladicu sto na njoj stoji tastatura Samo je na plafonu nema, a kako zavodi djecake to je vec druga prica
Eh u ovome je Ajla neprevaziđena, jos kad se skocka i stavi kaiš Mogu misliti kako ste se prepali pcelice
ma no sikirki, dijete koje hoda mora i padati, znaci da je malo neoprezna ali nista strasno... samo je prati da se ne udari.. Nane je prohodao 12 dana prije 1 rodjendana i fura poprilicno sigurno i stabilno, ali nekad mu zapne trava skontala sam da zavisi od njegovog raspolozenja, ako je raspolozen nema sanse da padne, a ako nije, ma padace i na maslacak
IZVORNA PORUKA: dadada
odoh vam gledati seriju ...navukla se ja pravo
kakva je serija u ta doba da nije Will & Grace Ja sam se "navukla" na obracun poslasticara i "Cake Boss" svaku noc moram gledati
IZVORNA PORUKA: MALA1994
bambi da ti nije nizak pritisak, meni danas mrak na oci pao od promjena vremena
ne znam sta je bilo, ali jedva sam zaspala, a sve mi muka... uffff... evo me jutros ko pjana...
Jutrica vam! Kako su nam svi jutros? Ima li ovog Sunca na pomolu? Moje vlastito Sunce jos pajki,a ja doruckujem crnu kafu bez secera. Fuj nikako mi se ne svidja ukus kafe,pogotovo ove,ali nek kilice idu dole,pa zrtvovat cu se. Zagrljaj svima,treba vas sad probat iscitati...
jutro i ovdje ... ja odoh da vidim svog velikog djecaka ..pozelila ga majka .. bemti ospice.. ne pravite velikog belaja dok ne dodjem ...a ti tajra imas zabranu ulaska u kuhinju do daljnjeg .. i ostalima
Jutro vam i od mene...morala sam iscitati sve redom...umorih se Isabella , nek se dobro zavrsilo hB... Mala - kono...evo me...niko drugi za mene nije ni pitao, fino fino.... Amani, kakav to ti dorucak praktikujes?! Hm....ideje na sunce Koko - hvala za poziv
Jutro vam i od mene...morala sam iscitati sve redom...umorih se Isabella , nek se dobro zavrsilo hB... Mala - kono...evo me...niko drugi za mene nije ni pitao, fino fino.... Amani, kakav to ti dorucak praktikujes?! Hm....ideje na sunce
jutro Lady jeli pocela mala jest evo moja sad pojela zdjelicu izdinstala joj tikvice na maslinovom ulju malkice bijelog luka i zalila mlijekom zamaskirala sirom u zrncima i bogami pojede sve masala jest mi drago al sutra je nalaz urina gotov pa se brinem pravo majke mi za ovo 2 dana sam 2 kg izmrsavila valja nadoknadit