|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  734 735 [736] 737 738   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.5.2011 23:34:35   
Malenaoduvijek
koju ti to seriju stalno gledas, ja kako se seherzada zavrsila vise nista ne pratim

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18376
18.5.2011 23:36:30   
Malenaoduvijek
bambi da ti nije nizak pritisak, meni danas mrak na oci pao od promjena vremena 

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 18377
18.5.2011 23:36:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: dadada

eh sad jedno ozbiljno pitanjeuser posted image
kako vasi dvogodisnjaci hodajuuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim moja Noa trci i pada stalnouser posted image user posted image ona je prohodala sa 17-18 mjeseci i ja hocu da je vodim doktoru al mm kaze da nisam normalnauser posted image

kako mislis stalno pada...pada samo kad trci ili i kad hoda

pa kad trciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona urjetko normalno hodauser posted image user posted image user posted image user posted image

a pa logicno je da jos uvijek pada kad trci...slazem se s tmuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18378
18.5.2011 23:37:18   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image necu da se zahebavam pa da se ljute na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko se ba ljuti da ga mi odljutimouser posted image user posted image user posted image user posted image ..

A gdje breskva?

sahara sto si sporauser posted image user posted image ili surfas po rr-uuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Breskvi Alim reko da je kozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od miljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Alim kralj...vazda biouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad se igramo uvijek mi kozu da, ja njemu kažem hoće mama da bude zebra daj mi zebru, a on opet kozuuser posted image ...al doće te i vi u tu fazu pa ću ja da se user posted image user posted image user posted image
eh sad pa-pa i idem da vježbam, sutra će da vam gore uši, petorka se sastajeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18379
18.5.2011 23:37:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

koju ti to seriju stalno gledas, ja kako se seherzada zavrsila vise nista ne pratim

ne gledam ti ja touser posted image user posted image user posted image ...ja saltam s fox life-a na crime...pa hvatam serijeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18380
18.5.2011 23:37:40   
isabella

kako vasi dvogodisnjaci hodajuuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim moja Noa trci i pada stalnouser posted image user posted image ona je prohodala sa 17-18 mjeseci i ja hocu da je vodim doktoru al mm kaze da nisam normalnauser posted image

evo imam jednu takvu prohodala sa 11 mjeseci ali nezna polako nego zaleti se i padne,,ali to je normalno posebno kod nestasne djece,,inace tako mi pedijatar rekao jer kada idemo na mjesecni pregled obavezno pogleda kako sjedi,stoji,i sada kako je prohodala pogleda i kako hoda samo mi je rekao da obratim paznju kada kupujem obucu da uvijek bude zglob(clanak) 'upakovan' recimo ako su sandale u pitanju da ne bude samo onaj jedan kajsic pozadi nego da budu zatvorene skroz,,da bi nebi doslo do uganuca i nepravilnog razvoja zgloba

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18381
18.5.2011 23:38:15   
dafri
IZVORNA PORUKA: isabella

IZVORNA PORUKA: dafri

Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci user posted image i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije user posted image kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se user posted image user posted image user posted image user posted image dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....

uff mogu zamisliti trajalo ti je ko vječnost, a mogu zamisliti i vatrogasceuser posted image
a kako se uvukla eee user posted image user posted image

Vjeruj isto ko da sam cekala 2 sata da dodju nema sta nisam radila skinula joj pelenu da vidim reko mozda ce guza proc,,user posted image user posted image a ljudi se smiju kazu da je ovo u posljednje vrijeme jedna od zanimljivijih intervencija ma kontam ja vama je zanimljivo user posted image a ja placem ko kisna godina...

user posted image user posted image user posted image da vidiš hoće li guza proći
popravi mi noć ta tvoja lopužicauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18382
18.5.2011 23:38:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image necu da se zahebavam pa da se ljute na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko se ba ljuti da ga mi odljutimouser posted image user posted image user posted image user posted image ..

A gdje breskva?

sahara sto si sporauser posted image user posted image ili surfas po rr-uuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Breskvi Alim reko da je kozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od miljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Alim kralj...vazda biouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad se igramo uvijek mi kozu da, ja njemu kažem hoće mama da bude zebra daj mi zebru, a on opet kozuuser posted image ...al doće te i vi u tu fazu pa ću ja da se user posted image user posted image user posted image
eh sad pa-pa i idem da vježbam, sutra će da vam gore uši, petorka se sastajeuser posted image

nemojte preceratiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18383
18.5.2011 23:39:20   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Breskva

A gdje breskva?

odakle ti koza??'user posted image

a sta vjezbas????
evo me kao moja lady koje opet nema user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18384
18.5.2011 23:42:16   
Malenaoduvijek

ne gledam ti ja touser posted image user posted image user posted image ...ja saltam s fox life-a na crime...pa hvatam serijeuser posted image user posted image user posted image

neda meni "cojk" da gledam foxove a ja bih rado, njemu to dosadno, a ja sam dok sam sa tatom bila sama stalno gledala .
ja najvise volim one forenzicare a i one humoristicke su mi drage brate ni brige ni pameti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18385
18.5.2011 23:44:45   
Anoniman
Breskva pozdravi ih sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i nemojte puno tracatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ustvari naci cu ja kameru a ti ponesi laptop pa da se javim video linkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18386
18.5.2011 23:46:50   
isabella

Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci user posted image i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije user posted image kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se user posted image user posted image user posted image user posted image dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....

uff mogu zamisliti trajalo ti je ko vječnost, a mogu zamisliti i vatrogasceuser posted image
a kako se uvukla eee user posted image user posted image

Vjeruj isto ko da sam cekala 2 sata da dodju nema sta nisam radila skinula joj pelenu da vidim reko mozda ce guza proc,,user posted image user posted image a ljudi se smiju kazu da je ovo u posljednje vrijeme jedna od zanimljivijih intervencija ma kontam ja vama je zanimljivo user posted image a ja placem ko kisna godina...

user posted image user posted image user posted image da vidiš hoće li guza proći
popravi mi noć ta tvoja lopužicauser posted image

uu ima toga jos user posted image user posted image user posted image user posted image trebam ja to cesce pisat da se malo ismijete user posted image user posted image user posted image prosli mjesec kod pedijatra rabila mu naocale prilikom pregleda pluca mm je drzo pedijatar zazmirio udubio se user posted image user posted image user posted image pregleda pluca kad mala zgrabi cale i bum na pod ode u vraga ja u zemlju propala od stida al sreca dr fin kaze djeca su takva svasta je ocekivat bla bla ,,ja kontam daj racun da namjerim stetu,,al eto rece uredu je nista,,joj da je bila veca dobila bi puc puc po guzi,,,

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 18387
18.5.2011 23:54:52   
Malenaoduvijek
nema naida je super cura kao raja cunami generacije.
ja imam naocale ti bi se smijala kad bi ih vidjela, ja sam zaljepila selotejpom a ne kupuju mi se nove bojim se zavrsice opet kao ove

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18388
18.5.2011 23:57:01   
Anoniman

ja imam naocale ti bi se smijala kad bi ih vidjela, ja sam zaljepila selotejpom a ne kupuju mi se nove bojim se zavrsice opet kao ove

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti ko Stiv Urkluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bona imas li kakve druge za setnjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18389
18.5.2011 23:58:12   
isabella

user posted image user posted image user posted image user posted image ja svoje i ne nosim ocoravit cu skroz imam dioptriju u minusu nekad mi dodje nevidim nista sto je udaljeno vise od 10 metara al gdje cu nosit bolan pa ic svake sedmice kupovat nove user posted image user posted image user posted image ....ma super je ona samo je brate lopov neznam na koga je ja nisam bila ja bila kazu bolesna kad sam bila mala a mm kazu da nije mada sumnjam user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18390
18.5.2011 23:58:50   
isabella

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti ko Stiv Urkluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bona imas li kakve druge za setnjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18391
19.5.2011 0:09:05   
Malenaoduvijek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti ko Stiv Urkluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bona imas li kakve druge za set_njuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i
mam suncane dioptrijske eeeee te cuvam ko ista da mu ne dodju pod ruke da se ne brukam ko stiv sto kazes, gdje bi takva izasla medju ljude

< Poruku je uredio MALA1994 -- 19.5.2011 0:10:12 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18392
19.5.2011 1:30:26   
myb@by

pcelice gdje je myb@byuser posted image vi ste kone cini mi seuser posted image

Biznis me slomi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio myb@by -- 19.5.2011 1:40:17 >

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18393
19.5.2011 1:39:21   
myb@by
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ona je zahebala i cunami. Nesmijem je ostaviti ni na sekundu ni sa Ajlom jer je jaca i Ajla joj nemote nista, Juce se popela na stol od kompijutera na onu ladicu sto na njoj stoji tastatura Samo je na plafonu nema, a kako zavodi djecake to je vec druga prica user posted image user posted image user posted image

Eh u ovome je Ajla neprevaziđena, jos kad se skocka i stavi kaiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogu misliti kako ste se prepali pcelice user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 18394
19.5.2011 8:09:23   
Bambi09

ma no sikirki, dijete koje hoda mora i padati, znaci da je malo neoprezna ali nista strasno... samo je prati da se ne udari.. Nane je prohodao 12 dana prije 1 rodjendana i fura poprilicno sigurno i stabilno, ali nekad mu zapne trava user posted image user posted image user posted image  skontala sam da zavisi od njegovog raspolozenja, ako je raspolozen nema sanse da padne, a ako nije, ma padace i na maslacak user posted image user posted image

odoh vam gledati serijuuser posted image user posted image user posted image ...navukla se ja pravouser posted image  

kakva je serija u ta doba user posted image  da nije Will & Grace user posted image user posted image user posted image  Ja sam se "navukla" na obracun poslasticara i "Cake Boss" svaku noc moram gledati user posted image user posted image

bambi da ti nije nizak pritisak, meni danas mrak na oci pao od promjena vremena 

ne znam sta je bilo, ali jedva sam zaspala, a sve mi muka... uffff... evo me jutros ko pjana...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18395
19.5.2011 8:48:29   
Amani12
Jutrica vam! user posted image
Kako su nam svi jutros?
Ima li ovog Sunca na pomolu?user posted image
Moje vlastito Sunce jos pajki,a ja doruckujem crnu kafu bez secera.
Fuj nikako mi se ne svidja ukus kafe,pogotovo ove,ali nek kilice idu dole,pa zrtvovat cu se.user posted image
Zagrljaj svima,treba vas sad probat iscitati... user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18396
19.5.2011 9:18:51   
koka i po
jutro i ovdje user posted image ...
ja odoh da vidim svog velikog djecaka user posted image ..pozelila ga majka user posted image ..
bemti ospice..
ne pravite velikog belaja dok ne dodjem user posted image ...a ti tajra imas zabranu ulaska u kuhinju do daljnjeg user posted image user posted image ..
i ostalima user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18397
19.5.2011 9:19:09   
isabella
Jutro svima user posted image mi smo poranile bogami u pola 8 i spremne za nove nestasluke user posted image user posted image user posted image uf nedo mi Bog dan ko juce,,
AMANI ako budes iscitavala e procitat ces epizodu '911' u mojoj kuci juce user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18398
19.5.2011 9:28:29   
Lady26
Jutro vam i od mene...morala sam iscitati sve redom...umorih se user posted image
Isabella user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nek se dobro zavrsilo hB...
Mala - kono...evo me...niko drugi za mene nije ni pitao, fino fino.... user posted image user posted image user posted image
Amani, kakav to ti dorucak praktikujes?! Hm....ideje na sunce user posted image
Koko user posted image user posted image - hvala za poziv user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 19.5.2011 9:31:06 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18399
19.5.2011 9:31:51   
isabella

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jutro vam i od mene...morala sam iscitati sve redom...umorih se user posted image
Isabella user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nek se dobro zavrsilo hB...
Mala - kono...evo me...niko drugi za mene nije ni pitao, fino fino.... user posted image user posted image user posted image
Amani, kakav to ti dorucak praktikujes?! Hm....ideje na sunce user posted image

jutro Lady jeli pocela mala jest evo moja sad pojela zdjelicu izdinstala joj tikvice na maslinovom ulju malkice bijelog luka i zalila mlijekom zamaskirala sirom u zrncima user posted image user posted image user posted image i bogami pojede sve masala jest mi drago al sutra je nalaz urina gotov pa se brinem pravo majke mi za ovo 2 dana sam 2 kg izmrsavila valja nadoknadit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  734 735 [736] 737 738   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  734 735 [736] 737 738   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *