|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  733 734 [735] 736 737   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.5.2011 23:11:18   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: mama75

isabella izvini, ali ja se bas slatko nasmijah user posted image
I moja malena dobije osip oko usta kada jede kavadu, ali to je jedina stvar koju mi trazi da jede i kako da joj ne dam? Cim ugleda kaze: mama daj mesa user posted image user posted image

sta je kavada?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 18351
18.5.2011 23:12:38   
Malenaoduvijek
dadada pa zar ono fino oprezno dijete ovako nesto radi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18352
18.5.2011 23:13:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

I moja malena dobije osip oko usta kada jede kavadu, ali to je jedina stvar koju mi trazi da jede i kako da joj ne dam? Cim ugleda kaze: mama daj mesa user posted image user posted image

sta je kavada?

znala samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image paradaiz

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 18353
18.5.2011 23:14:49   
Anoniman

dadada ovo tvoje sa vjesalicom mi uopste nije smijesno. user posted image
ma vjeruj mi  meni sad jeste...a tresla sam se ko prut...na svu srecu vjesalica je obla bila...nije se povrijedio...samo prepao..a i mi

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 18354
18.5.2011 23:15:01   
*pcelica*
Laku noc drage moje idem u krevet jer ova ne misli zaspati bez mene

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18355
18.5.2011 23:15:34   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa

sta je kavada?

znala samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image paradaiz

sta cu ja sve od vas ovdje nauciti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18356
18.5.2011 23:15:40   
isabella
PCELICE vjeruj da ja svoju nosim i u wc sa sobom eto dokle je doslo...user posted image user posted image user posted image
MALA i ja kontam evo i sada pa prevrcem stolicu okrecem nije mi jasno,,ali idu one sutra vani necu vise da rizikujem,,pa me pitaju kaze sto si bolan izmrsavila pa gdje necu nesmijem od nje do frizidera otic user posted image .A jesam u Italij sam na moru pa pa hajte bujrum kad vam dosadi ta stalna kisa u Bosni user posted image
NOA pa stvarno si upravu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja neznam sta je sa ovom djecom nisu nikad bila ovakva lopoviuser posted image user posted image
DADADA i mm je bilo smijesno kad sam ga nazvala poslije svega a da je bio tu nebi mu bilo smijesno ma joj suti sve sto se doro zavrsi dobro je al brate mili pa tek je pocela da zivi pa odma hoce mamu svoju da sresi user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 18357
18.5.2011 23:15:54   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image oooooooooo da...a jos se bolje prodaje da je finuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 18358
18.5.2011 23:16:27   
isabella

sta je kavada?

ja kontala cokolada-kavada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18359
18.5.2011 23:18:33   
Anoniman
ja sam cula da kavada kazu samo u hercegoviniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mama75 jesi li to i ti herkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 18360
18.5.2011 23:19:46   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Laku noc drage moje idem u krevet jer ova ne misli zaspati bez mene

laku noc

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 18361
18.5.2011 23:21:45   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image oooooooooo da...a jos se bolje prodaje da je finuser posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj mi ga jesi cula ti mama....

Luka je stvarno dobrica, ali sto dijete voli da prosipa tecnost ludnica, svaka casa je njegova ali to je nista sta rade ovi nestasni oko njega.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18362
18.5.2011 23:24:05   
Ella_H
poz generaciji.
pokvarila nam se caps lock tipkica,
pa cemo malo malim slovima.
bambi mamasita je bolesnog srca pa je zato bila
a i previsok secer elhamdulilah izasla je danas bolje je.
ljubimo vas sve sa ovim oblacnim vremenom.
moj malecki rucka fino, stariji braco mi je rekao
da je odrastao "covjek" sinoc a tek mu je 5 godinica,
eh reko kad si odrastao covjek idi sam u wc nocuuser posted image ,
odma je promjenio misljenje sad je opet samo veliki braco.
ljubimo pilice sveuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18363
18.5.2011 23:24:43   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: tajra

Moje spavaju, odavno...user posted image

Ja se veceras druzim s vama, jer je sutra famozni cetvrtak...

user posted image user posted image user posted image rado bih se i ja druzila s vama veceras, ali me toliko glava boli da mi je doslo da povracam... odoh popiti tabletu makar da malo umanji... Bas me zabrinjava ova moja tintara, cijeli dan  me boli, a neam pojma od cega user posted image

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Bar ces imati unikatni regal

definitivno je unikatni user posted image user posted image user posted image user posted image obrisan je Violeta maramicama za guzu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaze S da se bolje sjaji user posted image user posted image user posted image user posted image

drage zene moje u mene...sta ima

ja se uozbiljila ...skontala koji je datum vec pa se malo prepala ...elem..plan mi je da se zadam sa ucenjem zaOprave ...vidjecemo hoce li ostati samo PLAN ...

A. mi jos ne spava...nagovaram ga

pozeljeh ja vas danas bas...bas..ma ono, bas...sve redom ...nemojte mi zamjeriti ako vam cesce budem trazila rezime

samo ti uci i polozi taj ispit, a ja cu ako treba svako jutro, popodne i vecer rezimirati Zdogadjanja samo za tebe user posted image user posted image user posted image

od generacije 2009 me nista ne moze iznenaditi
moja Noa je danas tako pala al nemam pojma gdje se udarila,nema znakova..ja sam cijeli dan u grcu da se nije udarila u glavu jos kad se sjetim da je cini mi se djecak od Amani od udarca u glavu sutri dan pao u nesvjest sva se tresem

ovo se nama dogodilo neki dan i jos uvijek sam u grcu (mozda me zato glava i boli)

IZVORNA PORUKA: isabella

Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....

izvini ali nisam se mogla suzdrzati da se ne nasmijem, jer me asociralo na seriju "911" user posted image al mogu samo misliti kako si se prepala i kako se djete prepalo... nadam se da je sada sve pod kontrolom

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18364
18.5.2011 23:26:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ella_H

poz generaciji.
pokvarila nam se caps lock tipkica,
pa cemo malo malim slovima.
bambi mamasita je bolesnog srca pa je zato bila
a i previsok secer elhamdulilah izasla je danas bolje je.
ljubimo vas sve sa ovim oblacnim vremenom.
moj malecki rucka fino, stariji braco mi je rekao
da je odrastao "covjek" sinoc a tek mu je 5 godinica,
eh reko kad si odrastao covjek idi sam u wc nocuuser posted image ,
odma je promjenio misljenje sad je opet samo veliki braco.
ljubimo pilice sveuser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image slatki su ovi petogodišnjaciuser posted image user posted image user posted image user posted image moja sestricna kaze sad sam ja velika cura i mogu vam cuvati djecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 18365
18.5.2011 23:27:05   
Anoniman
bambinooouser posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 18366
18.5.2011 23:29:51   
dafri

Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci user posted image i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije user posted image kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se user posted image user posted image user posted image user posted image dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....

uff mogu zamisliti trajalo ti je ko vječnost, a mogu zamisliti i vatrogasceuser posted image
a kako se uvukla eee user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18367
18.5.2011 23:30:18   
isabella
BAMBI draga vjeruj da je tako i bilo,,sreca samo sto su stvarno usluzni i brzi,,jer ko bi nju devero tako zaglavljenu kad je ziva nema mira ni sekunde joj i sad sam pod strahom evo gledam u nju pa kontam mozel kako u kreveticu da se zaglavi user posted image user posted image user posted image user posted image nedo bog a ona spava evo ko top boli nju briga ko da nista nije bilo user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18368
18.5.2011 23:30:27   
Anoniman
eh sad jedno ozbiljno pitanjeuser posted image
kako vasi dvogodisnjaci hodajuuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim moja Noa trci i pada stalnouser posted image user posted image ona je prohodala sa 17-18 mjeseci i ja hocu da je vodim doktoru al mm kaze da nisam normalnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18369
18.5.2011 23:30:32   
Anoniman
odoh vam gledati serijuuser posted image user posted image user posted image ...navukla se ja pravouser posted image

imate sveuser posted image

Ella...pametno dijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18370
18.5.2011 23:31:36   
Ella_H
noa ako pristanes da ti "velika cura"
cuva nou bit ce belajauser posted image .
moji se danas cjeli dan cuvaju i prosipaju vodu,
lego kockice u vodi, kupaju patkice.
kazem ja veliko "cojku" pazi zlato
ne prosipajte vodu, on se samo drekneeee
maaaaamaaaaaa jaaaa paziiiiiiimmmmmm i nastavi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18371
18.5.2011 23:31:46   
Anoniman

kako vasi dvogodisnjaci hodajuuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim moja Noa trci i pada stalnouser posted image user posted image ona je prohodala sa 17-18 mjeseci i ja hocu da je vodim doktoru al mm kaze da nisam normalnauser posted image

kako mislis stalno pada...pada samo kad trci ili i kad hoda

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18372
18.5.2011 23:33:13   
Malenaoduvijek
ja cu ti reci da moj 15 mjesecni djecak trci, rijetko hoda a prohodao je sa 11 i po.

sto ces zeno dijete voditi doktoru, pusti je neka trci.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18373
18.5.2011 23:33:19   
isabella

IZVORNA PORUKA: dafri

Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci user posted image i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije user posted image kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se user posted image user posted image user posted image user posted image dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....

uff mogu zamisliti trajalo ti je ko vječnost, a mogu zamisliti i vatrogasceuser posted image
a kako se uvukla eee user posted image user posted image

Vjeruj isto ko da sam cekala 2 sata da dodju nema sta nisam radila skinula joj pelenu da vidim reko mozda ce guza proc,,user posted image user posted image a ljudi se smiju kazu da je ovo u posljednje vrijeme jedna od zanimljivijih intervencija ma kontam ja vama je zanimljivo user posted image a ja placem ko kisna godina...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 18374
18.5.2011 23:33:40   
Anoniman

kako mislis stalno pada...pada samo kad trci ili i kad hoda

pa kad trciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona urjetko normalno hodauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  733 734 [735] 736 737   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  733 734 [735] 736 737   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *