|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  732 733 [734] 735 736   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.5.2011 22:53:49   
Malenaoduvijek
noa sta trebam reci da sklonis ovog brku user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18326
18.5.2011 22:54:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image necu da se zahebavam pa da se ljute na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko se ba ljuti da ga mi odljutimouser posted image user posted image user posted image user posted image ..

A gdje breskva?

sahara sto si sporauser posted image user posted image ili surfas po rr-uuser posted image user posted image

Pricam na fb, lalalalalalala, ima neko i preci od vasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18327
18.5.2011 22:55:23   
Anoniman
dadada, cemu ovo cudjenjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18328
18.5.2011 22:55:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

noa sta trebam reci da sklonis ovog brku user posted image user posted image user posted image
neeeeeeee...brko je kralj...user posted image user posted image user posted image

ja nisam mogla vjerovati sta je sve on u stanju napravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ostavio me spiclesuser posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 18329
18.5.2011 22:56:02   
Anoniman

cuj preci...ko ima preci od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18330
18.5.2011 22:56:12   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ajoj duse slatke bas su ove alergije zavladale a mozda su se osuli jer su ovo kako ja kazem mutant paradajzi a i jagode tek sad prispjevaju one domace ovo dosad je u vecini hibrid

kaze meni teta jedna fina njen neko radi u hitnoj i toliko slucajeva osipa i alergija imaju na jagode i paradajz ove godine ludilo, valjda puno hemije, ali djaba ja ne mogu odoliti

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 18331
18.5.2011 22:56:16   
Anoniman

stouser posted image jel ti se ne sviđa ili zbog muža--ljubomoran na brkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18332
18.5.2011 22:57:18   
Anoniman

cuj preci...ko ima preci od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram malo zakuhatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18333
18.5.2011 22:57:45   
Malenaoduvijek

haaaaaaaaa
kako ces to reci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18334
18.5.2011 22:57:48   
*pcelica*

Ajoj duse slatke bas su ove alergije zavladale a mozda su se osuli jer su ovo kako ja kazem mutant paradajzi a i jagode tek sad prispjevaju one domace ovo dosad je u vecini hibrid

kaze meni teta jedna fina njen neko radi u hitnoj i toliko slucajeva osipa i alergija imaju na jagode i paradajz ove godine ludilo, valjda puno hemije, ali djaba ja ne mogu odoliti

Nrmogu ni ja ali nedajem ovoj maloj dok ne prispiju kod rodjaka. Onda znam da su domace i te moze jer nema hemije u njima

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 18335
18.5.2011 22:58:13   
Anoniman

moze bit...al meni su vala ukusne i jagode i ovi paradajzi...iako im jos nije vrijeme...za razliku od par godina unazad...ne znam sta stavljaju...al ja se ubih svaki dan i s jagodama i paradajzomuser posted image

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 18336
18.5.2011 22:59:44   
Anoniman
pcelice gdje je myb@byuser posted image vi ste kone cini mi seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18337
18.5.2011 22:59:45   
Anoniman

Moram malo zakuhatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

samo ti kuhajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18338
18.5.2011 22:59:48   
Malenaoduvijek

stouser posted image jel ti se ne sviđa ili zbog muža--ljubomoran na brkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sinoc je bio, ali veceras nije, sad sam ga pripazila sa palacinkama pa nije sitnicav, nego nako pitam user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18339
18.5.2011 23:00:58   
bebacha
ja danas otisla mami i s vrata me omamio miris paprika przeni.nevjerovatno,ko da su domace,u pola ljeta,one prave.a krastavice mirisuuu
bas mi to cudno sto je toliko ukusno

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18340
18.5.2011 23:01:02   
*pcelica*

pcelice gdje je myb@byuser posted image vi ste kone cini mi seuser posted image

Vidjela sam je danas ali kroz prozor user posted image [sm=smiley36.gif Tu je vidim i da je bila
na fb online sad

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18341
18.5.2011 23:01:06   
isabella
Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci user posted image i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije user posted image kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se user posted image user posted image user posted image user posted image dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

Neposredna veza do poruke: 18342
18.5.2011 23:01:42   
Malenaoduvijek

moze bit...al meni su vala ukusne i jagode i ovi paradajzi...iako im jos nije vrijeme...za razliku od par godina unazad...ne znam sta stavljaju...al ja se ubih svaki dan i s jagodama i paradajzomuser posted image

ja samo jedem paradajz sa sirom i to mi je rucak.user posted image
a jagode sam evo uzela veceras pa cu da se ubijam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18343
18.5.2011 23:04:17   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: isabella

Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci user posted image i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije user posted image kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se user posted image user posted image user posted image user posted image dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....

Znam kako ti je vjeruj mi jer imam jednu takvi 2 sekunde nesmijem skrenuti pogled sa nje jer uvijek ali bas uvijek je neki belaj

< Poruku je uredio *pcelica* -- 18.5.2011 23:05:01 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18344
18.5.2011 23:04:32   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

ja danas otisla mami i s vrata me omamio miris paprika przeni.nevjerovatno,ko da su domace,u pola ljeta,one prave.a krastavice mirisuuu
bas mi to cudno sto je toliko ukusno

ma bebacha pitaj ti Boga sta oni nama stavljaju u ovu hranu jer je sve ekstra.

isabela pa kako se uvuce ne mogu da skontam, nadam se da je sada dobro cura.
ti si vani negdje jelda?

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18345
18.5.2011 23:04:44   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sorry isabella al i ova generacija 2010 ima cunamijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image igo i naidauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 18346
18.5.2011 23:06:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isabella

user posted image
za dva dana ce ti biti smijesnouser posted image ..imao je i A. slicnu epizodu sa stolicom...isto tako oko 1 god....samo sam ga ja uspjela izvuci...doduse trajalo je 15 min. dok nisam skontala da trebam okrenuti stolicu...i to drvena stokrlauser posted image ...a gore mi je jos bilo kad je zabio vjesalicu u usta...pa ni tamo ni vamo...zabio mu se onaj donji dio u nepce...a gornji dio je "progutao"...ma haos...jedva smo mu je izvadili...sad mi je to sve smijesno...a onda nije bilouser posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 18347
18.5.2011 23:07:27   
*pcelica*
Ja sam mm klepila brusilicu za svaki slucaj da mi zatreba ako se zaglavi da mogu dijete spasavati a i hB nemamo metalnih sipki ni lajsni sve je drveno ali ona ce se negdje zaglaviti kao neki dan kad se zaglavila izmedju kliznih vrata i stoka sve proslo ali glava zapela

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18348
18.5.2011 23:08:57   
mama75
isabella izvini, ali ja se bas slatko nasmijah user posted image
I moja malena dobije osip oko usta kada jede kavadu, ali to je jedina stvar koju mi trazi da jede i kako da joj ne dam? Cim ugleda kaze: mama daj mesa user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18349
18.5.2011 23:11:01   
mama75
dadada ovo tvoje sa vjesalicom mi uopste nije smijesno. user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 18350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  732 733 [734] 735 736   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  732 733 [734] 735 736   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *