Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Bumbu mi ne spominjite Kad mu cujem muziku ludim po cijeli dan se vrti Ona malo glera ali brzo joj dosadi ali nesmijem ugasiti. Atija se igra i slusa Kad li cu se rijesiti vise ovih crtanih svaki znam na pamet
Bumbu mi ne spominjite Kad mu cujem muziku ludim po cijeli dan se vrti Ona malo glera ali brzo joj dosadi ali nesmijem ugasiti. Atija se igra i slusa Kad li cu se rijesiti vise ovih crtanih svaki znam na pamet
i kod nas isto kakoj i bumba ..... cim oko progleda cim sjeda trazi bumbu pitam se kako mu ne dosadi !
ako znas gdje je sup pa produzis pokraj kanala ka ugljeviku...a gdje ti zivi baba?
znam gdje je sup
baba zivi gore prema Janji,iz grada samo pravo,cini mi se da je ulica srp.vojske ili tako nesto
joj bumba i meni dosadio ,od danas smo na nodiju,mama skinula s neta
evo i mene, i dalje frka trka- posao- pismene- kuca- lana, nista ne stizem lana i dalje strajkuje s povrcem,doduse prestala sam vise i da joj pravim, doruckuje fino, najede se, pojede i voca, medjutim kad dodje vrijeme rucka, pojede samo supu. poslije je pojela jos kiflu, bananu i jogurt sad pred spavanje. bojim se da ce skroz smrsati ovih dana
pozeljeh ja vas danas bas...bas..ma ono, bas...sve redom ...nemojte mi zamjeriti ako vam cesce budem trazila rezime
mene je Atija maloprije tako i prepala i naljutila da ne mogu sebi jos doci. Ostavim je na sekundu u dnevnoj da gleda bumbu a ja u kuhinji i najednom cujem da nesto pade, udjem u dnevnu i imam sta da vidim Ona tv okrenula za 90 stepeni zvucnici od kucnog kina popadali sa komode. Tako je mogla sve na sebe prevrnuti Od straha sam pocela plakati a ona puca od smijeha
mene je Atija maloprije tako i prepala i naljutila da ne mogu sebi jos doci. Ostavim je na sekundu u dnevnoj da gleda bumbu a ja u kuhinji i najednom cujem da nesto pade, udjem u dnevnu i imam sta da vidim Ona tv okrenula za 90 stepeni zvucnici od kucnog kina popadali sa komode. Tako je mogla sve na sebe prevrnuti Od straha sam pocela plakati a ona puca od smijeha
od generacije 2009 me nista ne moze iznenaditi moja Noa je danas tako pala al nemam pojma gdje se udarila,nema znakova..ja sam cijeli dan u grcu da se nije udarila u glavu jos kad se sjetim da je cini mi se djecak od Amani od udarca u glavu sutri dan pao u nesvjest sva se tresem
Ona je zahebala i cunami. Nesmijem je ostaviti ni na sekundu ni sa Ajlom jer je jaca i Ajla joj nemote nista, Juce se popela na stol od kompijutera na onu ladicu sto na njoj stoji tastatura Samo je na plafonu nema, a kako zavodi djecake to je vec druga prica
sta sve oni nece smisliti, moji kod svekrve pale i gase tv jer je nize ali kod nas jos ne mogu dohvatiti, samo onaj kolut od kucnog kina za pojacavanje dohvate i onda odjednom radio tresti ko lud
Noa, ne luduj... Djecak od Amani je finica, njeznica, dobrica...
A tvoja i moja djevojcica su takve da samo pod na koji su pale moze pasti u nasvjest
moj I. je juce pao na lavu, napravio salto sa stolice i pao na glavu i nista.
i samo jedna opaska, Luka je predstavnik 2009 g odista i on ih sve vadi, on je samo namazan ali nije nemiran, a Igor zato 2010 kao ove cure koje su 2009
U gluho bilo ne prizivaj ga, jos nam samo snijeg fali. Ajla mi u petak ima priredbu i ja joj osmislila stajling da joj se slaze sa maskom a sve u ljetnoj varijanti. Zato visim na svim mogucim vremenskim prognozama da mi se ne pokvari plan