|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  730 731 [732] 733 734   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.5.2011 15:57:45   
*pcelica*
Bumbu mi ne spominjite user posted image user posted image Kad mu cujem muziku ludim po cijeli dan se vrti Ona malo glera ali brzo joj dosadi ali nesmijem ugasiti. Atija se igra i slusa Kad li cu se rijesiti vise ovih crtanih svaki znam na pamet user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18276
18.5.2011 16:01:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Bumbu mi ne spominjite user posted image user posted image Kad mu cujem muziku ludim po cijeli dan se vrti Ona malo glera ali brzo joj dosadi ali nesmijem ugasiti. Atija se igra i slusa Kad li cu se rijesiti vise ovih crtanih svaki znam na pamet user posted image
user posted image user posted image user posted image i kod nas isto kakoj i bumba ..... cim oko progleda cim sjeda trazi bumbu pitam se kako mu ne dosadi !

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 18277
18.5.2011 16:02:51   
mala86

IZVORNA PORUKA: prskalica

ako znas gdje je sup pa produzis pokraj kanala ka ugljeviku...a gdje ti zivi baba?

znam gdje je sup user posted image

baba zivi gore prema Janji,iz grada samo pravo,cini mi se da je ulica srp.vojske ili tako nesto user posted image

joj bumba i meni dosadio user posted image ,od danas smo na nodiju,mama skinula s neta user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu prskalica)
Neposredna veza do poruke: 18278
18.5.2011 19:39:25   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi da vam mahnemo, odosmo par dana kod bake i dede pa nas nece biti online...bambi dolazimo ti user posted image

aj aj jipi jipi jeeeee... I sad a aj aj jipi jipi jeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se nasetali i evo popili kaficu i sad se malo dosadjujemo po kuci...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18279
18.5.2011 20:02:04   
Malenaoduvijek
samo da vam mahnem, danas sam cijeli dan bila po dr, a bilo bi lijepo jelo da sam uzivala sa muzekom

vidim noa me poslusala, tako treba, a breskva bice drugi dan user posted image , a dadada cijeli dan vjezba cini mi se nema je user posted image

lady user posted image user posted image user posted image user posted image
nemoj mi biti mrljava odmah sam i ja nikakva user posted image user posted image

jelena super za nalaze, bas mi je drago  user posted image user posted image
amani i za vas user posted image user posted image , ljubi deckica dragog.

sve ostale user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18280
18.5.2011 21:02:24   
teacher75
evo i mene, i dalje frka trka- posao- pismene- kuca- lana, nista ne stizemuser posted image lana i dalje strajkuje s povrcem,doduse prestala sam vise i da joj pravim, doruckuje fino, najede se, pojede i voca, medjutim kad dodje vrijeme rucka, pojede samo supu. poslije je pojela jos kiflu, bananu i jogurt sad pred spavanje. bojim se da ce skroz smrsati ovih danauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 18281
18.5.2011 21:17:29   
Bambi09
Ne mogu da vjerujem da je ovako tiho na ovoj temi user posted image
U mene djeca i mm prave vrata od regala, na sta li ce to liciti samo me interesuje user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 18282
18.5.2011 22:02:11   
R&T@
Moje spavaju, odavno...user posted image

Ja se veceras druzim s vama, jer je sutra famozni cetvrtak...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18283
18.5.2011 22:03:49   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: Bambi09

U mene djeca i mm prave vrata od regala, na sta li ce to liciti samo me interesuje user posted image

Bar ces imati unikatni regal user posted image user posted image

< Poruku je uredio *pcelica* -- 18.5.2011 22:04:06 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18284
18.5.2011 22:06:36   
R&T@

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Bar ces imati unikatni regal user posted image user posted image

Ili "divnu" otvorenu policuuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 18285
18.5.2011 22:15:01   
Anoniman
drage zene moje u mene...sta imauser posted image

ja se uozbiljilauser posted image user posted image user posted image user posted image ...skontala koji je datum vec pa se malo prepalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...elem..plan mi je da se zadam sa ucenjem zaOpraveuser posted image user posted image ...vidjecemo hoce li ostati samo PLANuser posted image user posted image user posted image ...

A. mi jos ne spava...nagovaram gauser posted image

pozeljeh ja vas danas bas...bas..ma ono, bas...sve redomuser posted image ...nemojte mi zamjeriti ako vam cesce budem trazila rezimeuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18286
18.5.2011 22:15:56   
*pcelica*
mene je Atija maloprije tako i prepala i naljutila da ne mogu sebi jos doci. Ostavim je na sekundu u dnevnoj da gleda bumbu a ja u kuhinji i najednom cujem da nesto pade, udjem u dnevnu i imam sta da vidim Ona tv okrenula za 90 stepeni zvucnici od kucnog kina popadali sa komode. Tako je mogla sve na sebe prevrnuti Od straha sam pocela plakati a ona puca od smijeha user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18287
18.5.2011 22:28:34   
Anoniman

mene je Atija maloprije tako i prepala i naljutila da ne mogu sebi jos doci. Ostavim je na sekundu u dnevnoj da gleda bumbu a ja u kuhinji i najednom cujem da nesto pade, udjem u dnevnu i imam sta da vidim Ona tv okrenula za 90 stepeni zvucnici od kucnog kina popadali sa komode. Tako je mogla sve na sebe prevrnuti Od straha sam pocela plakati a ona puca od smijeha user posted image

od generacije 2009 me nista ne moze iznenaditiuser posted image user posted image user posted image user posted image
moja Noa je danas tako pala al nemam pojma gdje se udarila,nema znakova..ja sam cijeli dan u grcu da se nije udarila u glavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos kad se sjetim da je cini mi se djecak od Amani od udarca u glavu sutri dan pao u nesvjest sva se tresemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18288
18.5.2011 22:28:53   
R&T@
Dadada, nedostajes, nedostajesuser posted image
Ali golemo opravdanouser posted image user posted image

Pcelice, uhuser posted image
Ipak je ona cunami generacijauser posted image user posted image user posted image user posted image ... razumi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18289
18.5.2011 22:31:26   
*pcelica*
Ona je zahebala i cunami. Nesmijem je ostaviti ni na sekundu ni sa Ajlom jer je jaca i Ajla joj nemote nista, Juce se popela na stol od kompijutera na onu ladicu sto na njoj stoji tastatura Samo je na plafonu nema, a kako zavodi djecake to je vec druga prica user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18290
18.5.2011 22:31:32   
Malenaoduvijek
gdje ona noJa veceras, nema frke ovdje cim nje nema, a nema ni moje druge lady vec dvije noci user posted image user posted image

tajra user posted image samo nemoj kuhati molim te, ja danas uspjela i kafu popiti u basti kako ti nisi kuhala
dadada

Neposredna veza do poruke: 18291
18.5.2011 22:31:42   
R&T@
Noa, ne luduj...
Djecak od Amani je finica, njeznica, dobrica...user posted image

A tvoja i moja djevojcica su takve da samo pod na koji su pale moze pasti u nasvjestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18292
18.5.2011 22:33:49   
Malenaoduvijek

sta sve oni nece smisliti, moji kod svekrve pale i gase tv jer je nize ali kod nas jos ne mogu dohvatiti, samo onaj kolut od kucnog kina za pojacavanje dohvate i onda odjednom radio tresti ko lud user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18293
18.5.2011 22:34:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Noa, ne luduj...

A tvoja i moja djevojcica su takve da samo pod na koji su pale moze pasti u nasvjestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma strasiva sam ubi Božeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego kakve su sandale daj slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

MALA kako me nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili mi ne poznas brkoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18294
18.5.2011 22:35:25   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

tajra user posted image samo nemoj kuhati molim te, ja danas uspjela i kafu popiti u basti kako ti nisi kuhala

Casna piJonirska necuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pripremila sam bijele ljetne cipele za ujutro i ja cu ih obuti makar snijeg paouser posted image

A je li ti rece da si bila kod ljekara? Osip iliuser posted image

< Poruku je uredio tajra -- 18.5.2011 22:36:35 >

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 18295
18.5.2011 22:36:18   
Malenaoduvijek

Noa, ne luduj...

moj I. je juce pao na lavu, napravio salto sa stolice i pao na glavu i nista.

i samo jedna opaska, Luka je predstavnik 2009 g user posted image user posted image odista i on ih sve vadi, on je samo namazan ali nije nemiran, a Igor zato 2010 kao ove cure koje su 2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18296
18.5.2011 22:37:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

Noa, ne luduj...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma strasiva sam ubi Božeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego kakve su sandale daj slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

MALA kako me nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili mi ne poznas brkoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od sad te zovem Boratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala...tajricuser posted image ...a sta je ovo danas fakat...vidim da niste preCerale s postovima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18297
18.5.2011 22:37:44   
Anoniman
Vecer!

Aaaaaaa, dadada, jest nam se A sredio, je li ga ovo teta noa pocastila, prekrasnoooooooouser posted image

A spava, ja ne znam sta bih jela, dajte savjet, ahhahaha, noa, hoces pralina?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18298
18.5.2011 22:38:13   
*pcelica*
U gluho bilo ne prizivaj ga, jos nam samo snijeg fali. Ajla mi u petak ima priredbu i ja joj osmislila stajling da joj se slaze sa maskom a sve u ljetnoj varijanti. Zato visim na svim mogucim vremenskim prognozama da mi se ne pokvari plan user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18299
18.5.2011 22:38:47   
Malenaoduvijek
MALA kako me nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili mi ne poznas brkove

ti pisala u 22 28 a ja u 22 32 ne viDjoh da si tu, a vec sam se pitala sta je s tobom.

tajra moja sveki rece juce do nedjelje lijepo rekao Majstorovic a u pon opet kisa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  730 731 [732] 733 734   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  730 731 [732] 733 734   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *