Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
isabella izvini, ali ja se bas slatko nasmijah I moja malena dobije osip oko usta kada jede kavadu, ali to je jedina stvar koju mi trazi da jede i kako da joj ne dam? Cim ugleda kaze: mama daj mesa
isabella izvini, ali ja se bas slatko nasmijah I moja malena dobije osip oko usta kada jede kavadu, ali to je jedina stvar koju mi trazi da jede i kako da joj ne dam? Cim ugleda kaze: mama daj mesa
PCELICE vjeruj da ja svoju nosim i u wc sa sobom eto dokle je doslo... MALA i ja kontam evo i sada pa prevrcem stolicu okrecem nije mi jasno,,ali idu one sutra vani necu vise da rizikujem,,pa me pitaju kaze sto si bolan izmrsavila pa gdje necu nesmijem od nje do frizidera otic .A jesam u Italij sam na moru pa pa hajte bujrum kad vam dosadi ta stalna kisa u Bosni NOA pa stvarno si upravu ja neznam sta je sa ovom djecom nisu nikad bila ovakva lopovi DADADA i mm je bilo smijesno kad sam ga nazvala poslije svega a da je bio tu nebi mu bilo smijesno ma joj suti sve sto se doro zavrsi dobro je al brate mili pa tek je pocela da zivi pa odma hoce mamu svoju da sresi
sta je kavada?
znala sam paradaiz
ja kontala cokolada-kavada
poz generaciji. pokvarila nam se caps lock tipkica, pa cemo malo malim slovima. bambi mamasita je bolesnog srca pa je zato bila a i previsok secer elhamdulilah izasla je danas bolje je. ljubimo vas sve sa ovim oblacnim vremenom. moj malecki rucka fino, stariji braco mi je rekao da je odrastao "covjek" sinoc a tek mu je 5 godinica, eh reko kad si odrastao covjek idi sam u wc nocu , odma je promjenio misljenje sad je opet samo veliki braco. ljubimo pilice sve .
Ja se veceras druzim s vama, jer je sutra famozni cetvrtak...
rado bih se i ja druzila s vama veceras, ali me toliko glava boli da mi je doslo da povracam... odoh popiti tabletu makar da malo umanji... Bas me zabrinjava ova moja tintara, cijeli dan me boli, a neam pojma od cega
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Bar ces imati unikatni regal
definitivno je unikatni obrisan je Violeta maramicama za guzu kaze S da se bolje sjaji
IZVORNA PORUKA: dadada
drage zene moje u mene...sta ima
ja se uozbiljila ...skontala koji je datum vec pa se malo prepala ...elem..plan mi je da se zadam sa ucenjem zaOprave ...vidjecemo hoce li ostati samo PLAN ...
A. mi jos ne spava...nagovaram ga
pozeljeh ja vas danas bas...bas..ma ono, bas...sve redom ...nemojte mi zamjeriti ako vam cesce budem trazila rezime
samo ti uci i polozi taj ispit, a ja cu ako treba svako jutro, popodne i vecer rezimirati Zdogadjanja samo za tebe
IZVORNA PORUKA: noa
od generacije 2009 me nista ne moze iznenaditi moja Noa je danas tako pala al nemam pojma gdje se udarila,nema znakova..ja sam cijeli dan u grcu da se nije udarila u glavu jos kad se sjetim da je cini mi se djecak od Amani od udarca u glavu sutri dan pao u nesvjest sva se tresem
ovo se nama dogodilo neki dan i jos uvijek sam u grcu (mozda me zato glava i boli)
IZVORNA PORUKA: isabella
Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....
izvini ali nisam se mogla suzdrzati da se ne nasmijem, jer me asociralo na seriju "911" al mogu samo misliti kako si se prepala i kako se djete prepalo... nadam se da je sada sve pod kontrolom
poz generaciji. pokvarila nam se caps lock tipkica, pa cemo malo malim slovima. bambi mamasita je bolesnog srca pa je zato bila a i previsok secer elhamdulilah izasla je danas bolje je. ljubimo vas sve sa ovim oblacnim vremenom. moj malecki rucka fino, stariji braco mi je rekao da je odrastao "covjek" sinoc a tek mu je 5 godinica, eh reko kad si odrastao covjek idi sam u wc nocu , odma je promjenio misljenje sad je opet samo veliki braco. ljubimo pilice sve .
slatki su ovi petogodišnjaci moja sestricna kaze sad sam ja velika cura i mogu vam cuvati djecu
Hej zene drage ja u mene dana danas zar sam ikada mislila da ce sluzba za spasavanje imati posla u mene u kuci i to zbog djeteta od godinu dana boze sacuvaj,,ja stavljala sudove u masinu,,znaci ja u kuhinji a mala u trpezariji,dijeli nas sank,,samo 2 minuta mi nije bila pod nadzorom kad ja cujem neko negodovanje i imam sta i vidjet zapela mala u stolici znaci trpezarijska stolica ispod prostora za sjedenje ima lajsnica od inoxa tu se uvukla i ni tam ni vam nit mogu provuc guzu ni glavu a ona se smije kad je skontala da nemoze izac e onda plac a ja u panici majko mila sta da radim ona pokusava vucem ja izvlaci se ona ali neide kud smo same mama otisla mm na poslu.I sta cu zovi hitnu kaze nije za nas,nazovi vatrogasce oni to rade i bogami ljudi se stvorise za 5 minuta al su meni bile vjecnost ona place ispruzila jezik do poda ja kontam davi se dodjose ljudi i bogami prerezase lajsnicu ja ju zabavljala dok su prerezali izvukli je i smiju se a i meni ni sad nije jasno KAKO je se uvukla KAKO hej boze mili evo nemogu ni sad da spavam da dodjem sebi eto sta je sljedece pa zar moze dijete od godinu ovoliko belaja napravit....
uff mogu zamisliti trajalo ti je ko vječnost, a mogu zamisliti i vatrogasce a kako se uvukla eee
BAMBI draga vjeruj da je tako i bilo,,sreca samo sto su stvarno usluzni i brzi,,jer ko bi nju devero tako zaglavljenu kad je ziva nema mira ni sekunde joj i sad sam pod strahom evo gledam u nju pa kontam mozel kako u kreveticu da se zaglavi nedo bog a ona spava evo ko top boli nju briga ko da nista nije bilo
noa ako pristanes da ti "velika cura" cuva nou bit ce belaja . moji se danas cjeli dan cuvaju i prosipaju vodu, lego kockice u vodi, kupaju patkice. kazem ja veliko "cojku" pazi zlato ne prosipajte vodu, on se samo drekneeee maaaaamaaaaaa jaaaa paziiiiiiimmmmmm i nastavi.
eh sad jedno ozbiljno pitanje kako vasi dvogodisnjaci hodaju mislim moja Noa trci i pada stalno ona je prohodala sa 17-18 mjeseci i ja hocu da je vodim doktoru al mm kaze da nisam normalna
kako mislis stalno pada...pada samo kad trci ili i kad hoda
uff mogu zamisliti trajalo ti je ko vječnost, a mogu zamisliti i vatrogasce a kako se uvukla eee
Vjeruj isto ko da sam cekala 2 sata da dodju nema sta nisam radila skinula joj pelenu da vidim reko mozda ce guza proc,, a ljudi se smiju kazu da je ovo u posljednje vrijeme jedna od zanimljivijih intervencija ma kontam ja vama je zanimljivo a ja placem ko kisna godina...
kako mislis stalno pada...pada samo kad trci ili i kad hoda