|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  736 737 [738] 739 740   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.5.2011 10:27:12   
chuci
kupio mm ajši bumbu onog što priča. pošto je na putu do kraja sedmice pokazao joj sinoć preko skypa ona se raspametila user posted image user posted image , iako se još više raspametila kad je mm vidjela. vikala mu je babooooooo čujem, jer je on prije toga mene pitao čujem li ga user posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18426
19.5.2011 10:31:06   
Lady26
Ajsa je meni vrh user posted image user posted image user posted image user posted image
Cuj ona fol nesto cuje hihihihihi.... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 18427
19.5.2011 10:32:58   
Lady26
Moja Lana je postala grozna....za svaku sitnicu koja joj nije po volji, baca se pa onda kao place, udara sama sebe dlanovima po glavi pa place, jutros udara glavom od krevetic nekoliko puta....ne znam sta joj je, sta da radim s njom....
Mi joj se nekad nasmijemo kad tako pocne "plakati", al postaje sve manje smijesno....

< Poruku je uredio Lady26 -- 19.5.2011 10:33:12 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18428
19.5.2011 10:39:34   
chuci
joj lady i moja ajša pravo mijenja ponašanje. ako je nervozna onda traži da je se nosa i ko fol plače, i to tačno se može razlikovati kada stvarno plače npr ako se udari a kada to glumata i izvodi. onda dođe i traži da joj ljubim ruku jer se udarila, ko fol, i onda i drugu, i onda je moram uzeti i ljubiti i nosati a ona mi legne na rame. a ako joj nešto ne dam  što hoće, npr da nosa ključ od auta onda počne plakanje, opet ko fol, ali se dere rekao bi neko da je mlatim. ilia ako trebamo u kuću a ona hoće jš vani, što je uvijek. još nije počela a sebe udara, nadam se i da neće.
ja ako imam strpljenja onda se ubjeđujem s njom, pa na kraju se ubjedimo da bude po mom, a ako nemam ona joj uzmem npr ovih dana taj ključ i gotovo.kažem nemožeš dobiti, to nije za malu djecu, ajša je malo dijete i ne može. nekad proba sa plakanjem a nekada se zabavi nečim drugim.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18429
19.5.2011 10:44:39   
Lady26
E taj "plac" bez suza me izludi....zvuci kao da stvarno place a znam da nije tako...ma ni ne navlaze se oci....
A ovo za udaranje...ne znam....
Jedno vrijeme su joj svi kad se udari npr od sto govorili hm hm sto dobit ces batina pa ga kao istuku...ja branila, branila, pricala....kao pa kako ce je utjesiti i sl, kao svi to rade...Sad moja Lana ako joj se sto, stolica, bilo sta samo nadje na putu - kao smeta joj ili sl. ona odmah ide hm hm i udara....ja ostala user posted image user posted image ...
Opet sam ponovila, teti, mami a moram i svekrvi - toga nema....pocet ce mene, mm ili bilo koga tuci kad joj sta ne bude pravo a od toga mi se dize kosa na glavi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 18430
19.5.2011 11:00:03   
chuci
mene nervira kad nešto ne da
tako se peći i kaže to je mooojeeee i facu neku složi, još kad doda ajša je malaaaaa, nemoj me dijati mamaaa/babooo/tetkaaa/nanooo/dedooo...
to treba snimiti pa joj momku pokazati za 20 godina user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18431
19.5.2011 11:07:37   
isabella
aman nemogu postaviti avatar nikako patim se evo sat vremena user posted image sta vi mi samo 2 slike u album al avatar nikako nece sve mu datoteke velike user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18432
19.5.2011 11:12:06   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Lady26

Teta me nije razumjela (citaj ne saslusa ni pola sta pricam user posted image ) za rucak pa joj supu napravila, a supu voli i to je jela za rucak i veceru, pred spavanje cokolino+plazma sa mlijekom....
A za danas cemo vidjeti....povrce je za rucak...
Eh da "ukidam" joj flasicu pred spavanje (sad ima samo jutarnju), vec 3 noci pojede zdjelicu nekog lino prozvoda...mislila sam da ce se buniti ali nije....cak jedva doceka da sjedne kad vidi da nosim zdjelicu....

Mila moja, mislim da ti ovo nije dobar potez... Ja ne dam flasicu pred spavanje niti onu jutarnju ni za sta na svijetu... Ako navecer nece da popije, sacekam dok zaspi pa mu dam u snu i popije skoro sve... a jutarnju jedva doceka dok ugrijemo mlijeko... Ipak malo razmisli o tom potezu user posted image  Za tersanje, na zalost moram reci da te potpuno razumijem... To je izgleda gen 2009 generacije user posted image

IZVORNA PORUKA: salmy

Jutricauser posted image user posted image  kako nam je drustvo?

Jutrica i vama, moja djecica su hvala Bogu dobro, al sam ja grozna... Glava me jos uvijek uzasno boli, sad sam mjerila pritisak 107/65... ovaj prvi mi je malo povisen, a ovaj drugi srozan skroz... Nidje veze...

Amani nemoj ti previse da se "topis" ti si meni pravo super... i ti i ova Lady sto stalno kuka za kg... user posted image user posted image  Samo malo oblikujte strukice i perfektne ste user posted image

Koki ljubi mi djecaka user posted image

IZVORNA PORUKA: isabella

aman nemogu postaviti avatar nikako patim se evo sat vremena user posted image sta vi mi samo 2 slike u album al avatar nikako nece sve mu datoteke velike user posted image

idi na "resize picture" smanji sliku na velicinu za avatar... to mozes u "microsoft picture manager"

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18433
19.5.2011 11:21:22   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Mila moja, mislim da ti ovo nije dobar potez... Ja ne dam flasicu pred spavanje niti onu jutarnju ni za sta na svijetu... Ako navecer nece da popije, sacekam dok zaspi pa mu dam u snu i popije skoro sve... a jutarnju jedva doceka dok ugrijemo mlijeko... Ipak malo razmisli o tom potezu user posted image  Za tersanje, na zalost moram reci da te potpuno razumijem... To je izgleda gen 2009 generacije user posted image

Mislim da jeste dobar potez jer popije svega 130-150ml sa 1-2 kafene kasikice cokolina (znaci skoro pa samo mlijeko i opet ne popije sve).... a ovako mi pojede punu zdjelicu cokolina, znaci bas kao obrok....
Razmisljam i za jutranje isto jer jutros popila samo 80ml...i do 11 nece jesti nista...a dvoumim se jer ujutro cim oci otvori meko meko....

< Poruku je uredio Lady26 -- 19.5.2011 11:23:36 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18434
19.5.2011 11:23:37   
Emica_sa
Lady nebi ni ja ukinula mlijeko,pa mala je jos,moj je stariji od tvoje mjesec dana i pije 3 flase aptamila dnevno,probala sam ja i drugo mlijeko,ali iz flase nece nista osim aptamila.Kad sam ga nedavno vodila u Omer Maslic bas me dr pitala pije li mlijeko i rekla mi je dokle god on bude htio da mu slobodno dajem i da ne ukidam,jer to mu nikakav obrok ne moze zamijenit,ako  bude na mamu pit ce iz flase do 5 godineuser posted image user posted image

A sada sto se tice tersanja,ja cu poluditi jer moj je grozan,lupa glavom od pod,dere se kad mu nesto ne dam,i kao place a nigdje suze,ma za poludit,probala sam sve,od toga da ne obracam paznju,pa sam ga par puta i udarila po guzici,ali nista ne pali,strah me da ce se povrijediti jer bas jako udari glavom,ima li iko rijesenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18435
19.5.2011 11:27:10   
chuci
vaši kad tersaju sve bez suza a moja ko česma, šta god joj nije po volji odmah suza suzu goni. kad je ko vidi ko nije češće s njom odmah pada. ali ja znam po zvuku kada glumi, ne može mene prevariti. a stvarno ko je vidi kad plače to su potoci

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 18436
19.5.2011 11:29:50   
Emica_sa
Meni muz kaze da sam ja kriva za sve jer sam ga previse razmazila,a mene to tako nervira kad on to kazeuser posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 18437
19.5.2011 11:29:53   
Anoniman
Lady pokusaj joj ujutru dati mlijeko sa kasikicom medauser posted image mozda joj otvori apetituser posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 18438
19.5.2011 11:30:24   
Bambi09

Mislim da jeste dobar potez jer popije svega 130-150ml sa 1-2 kafene kasikice cokolina (znaci skoro pa samo mlijeko i opet ne popije sve).... a ovako mi pojede punu zdjelicu cokolina, znaci bas kao obrok....
Razmisljam i za jutranje isto jer jutros popila samo 80ml...i do 11 nece jesti nista...a dvoumim se jer ujutro cim oci otvori meko meko....

Ne popije ni Nane puno vise... Ako popije 200 ml to je wow!!! I ja ne stavljam lino nego plazmu... Al nema veze, ja smatram da je mlijeko dobro da pije do 5 godine makar jednom dnevno koliko toliko... A ti znas sta i kako je tvom djetetu najbolje user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18439
19.5.2011 11:32:30   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

A sada sto se tice tersanja,ja cu poluditi jer moj je grozan,lupa glavom od pod,dere se kad mu nesto ne dam,i kao place a nigdje suze,ma za poludit,probala sam sve,od toga da ne obracam paznju,pa sam ga par puta i udarila po guzici,ali nista ne pali,strah me da ce se povrijediti jer bas jako udari glavom,ima li iko rijesenjeuser posted image user posted image

Uglavnom kad ignorisem odustane... Inace, ako nesto radi sto ne bi trebao ili smio, a ja ignorisem, pravim se da ne vidim, odustaje vrlo brzo, ali ako sam pogledam ne moram ni prokomentarisati, narednih sat vremena ce da mi se igra sa zivcima... user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 18440
19.5.2011 11:32:40   
isabella

IZVORNA PORUKA: chuci

vaši kad tersaju sve bez suza a moja ko česma, šta god joj nije po volji odmah suza suzu goni. kad je ko vidi ko nije češće s njom odmah pada. ali ja znam po zvuku kada glumi, ne može mene prevariti. a stvarno ko je vidi kad plače to su potoci

imam i ja jednu takvu to suze ljevaju razbacuje se glavom pa nekad me taman bude stid kad idemo negdje pa tako u kolicima a svijet gleda a suze ko kruske jos i jeca to nemoze da dodje sebi user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 18441
19.5.2011 11:35:02   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Lady nebi ni ja ukinula mlijeko,pa mala je jos,moj je stariji od tvoje mjesec dana i pije 3 flase aptamila dnevno,probala sam ja i drugo mlijeko,ali iz flase nece nista osim aptamila.Kad sam ga nedavno vodila u Omer Maslic bas me dr pitala pije li mlijeko i rekla mi je dokle god on bude htio da mu slobodno dajem i da ne ukidam,jer to mu nikakav obrok ne moze zamijenit,ako  bude na mamu pit ce iz flase do 5 godineuser posted image user posted image

AD mlijeko odavno ne konzumiramo, moja pije obicno mlijeko od rodjendana sa maaaalo cokolina...i pije samo ujutro i navece....ali to nije neka kolicina....
Ja ne ukidam mlijeko nego ga samo transformisem u obrok kasikom user posted image user posted image jer od njene flasice nema nista, ni 150ml ne popije....

A ovaj drugi dio - no koment....za Lanu sam isto pisala gore....user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 18442
19.5.2011 11:36:23   
Lady26

Ne popije ni Nane puno vise... Ako popije 200 ml to je wow!!! I ja ne stavljam lino nego plazmu... Al nema veze, ja smatram da je mlijeko dobro da pije do 5 godine makar jednom dnevno koliko toliko... A ti znas sta i kako je tvom djetetu najbolje user posted image

Evo hajd mi pojasni, ili ga popila u flasici ili ga pojela na kasiku, u cemu je razlika, samo je ovaj na kasiku zasitniji....
Pogotovo ova par dana jer slabo ruca....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18443
19.5.2011 11:38:57   
Lady26
Ovo samo da kazem da ne vicem na tebe nit sam ozbiljna, znas mene....al me fakat interesuje....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18444
19.5.2011 11:43:28   
Anoniman
lady znaci ti samo zelis zamjeniti bocu kasikomuser posted image mlijecni obrok ostajeuser posted image ako je to to onda ne vidim razlikuuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18445
19.5.2011 11:46:08   
Anoniman

Jutro macak Felix user posted image
Ej kupi li ti Bumbu, nisam procitala da si se pohvalila, nisi nasla jel?

user posted image user posted image user posted image nema bumbe nestalo user posted image user posted image ..... Sto ti je akcija odma nestane eh da sam prije znala i rekla al hajd sad sta cu ja...
Moj A. je isto lopov sinoc sam ga pucnila toliko me nanerviro zajedno sa mm doslo mi da ih izbacim ko iz topa.
Ovaj mm sve mu dopusta , kad zagusti vice me ili anelu vice ne dira mame ce te istuc, galamitiuser posted image .
Sinoc , sam rekla mene vise NE zanima kad si snjim sam , ne zovi me ne trazi uopce me ne interesujete nijedno.
A. lopov samo bi isao gore-dolje niz stepenice sveki.Sinoc otisao dole i opet se sam popeouser posted image dobio je po guzi oplakao dobro i rekla sam nes mene vise peglat
Onda dodje mm upetlja se helem svo troje zaratismouser posted image sa MM ne pricam do danjeguser posted image user posted image Mada mi se sinoc uvlacio podilazio al jok, neka ga da ga malo napatim.
A. masallah jede kao i mlijeko ja NE ukidam .Ima 3 flase po 150ml Mada ne pratim vise koliko ml popije .
Nije mala beba.
Ima ujutro u 9 kad ustane.Posle isto ustajanja pose podne oko 4 flasu i uvecer oko 23 pred spavanje .
i dva obroka jos rucak vecera (ove medju obroke ne brojim)user posted image
Salmy, I anel pije soka puno nece caja kao prije samo koka koka .Dva dana i nema tetrapaka popijo.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18446
19.5.2011 11:48:24   
Anoniman

Evo hajd mi pojasni, ili ga popila u flasici ili ga pojela na kasiku, u cemu je razlika, samo je ovaj na kasiku zasitniji....
Pogotovo ova par dana jer slabo ruca....

isto ovak kod nas user posted image user posted image I ja dajem sa Plazmom necel se guza udebljat . Bar none mrsave user posted image user posted image A i zasitnije je user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18447
19.5.2011 12:01:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: noa

lady znaci ti samo zelis zamjeniti bocu kasikomuser posted image mlijecni obrok ostajeuser posted image ako je to to onda ne vidim razlikuuser posted image

Daaaaaaaaaaaaaa (sad dodju fanfare)user posted image user posted image user posted image user posted image samo veca doza i malo zasitnije....jer ona popije skoro pa samo mlijeko....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18448
19.5.2011 12:08:05   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

A. masallah jede kao i mlijeko ja NE ukidam .Ima 3 flase po 150ml Mada ne pratim vise koliko ml popije .
Nije mala beba.
Ima ujutro u 9 kad ustane.Posle isto ustajanja pose podne oko 4 flasu i uvecer oko 23 pred spavanje .

Niko nije skontao osim Noe pametnice, ne ukidam ja njoj nista...

A vidis, Anel ima 2 obroka, Lana ima 3, ima pola godine i vise (dorucak, rucak, vecera oko 6)...a sad ima i 4ti pred spavanje....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18449
19.5.2011 12:25:00   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

Nije mala beba.

Niko nije skontao osim Noe pametnice, ne ukidam ja njoj nista...

A vidis, Anel ima 2 obroka, Lana ima 3, ima pola godine i vise (dorucak, rucak, vecera oko 6)...a sad ima i 4ti pred spavanje....

pa ima i anel 3 obroka doruckuje mlijeko u 9 . oko 11 . jaje jutros jeo skoro jeo povrce grasak i kad ustane u 4 je flasa mlijeko.
Vecera kasica vocna ,i pred spavanje mlijeko
Znam da ne ukidas vec joj jedan obrok oduzimas mlijeko jel .user posted image user posted image .
Ja ne racunam vise vec otprilike znam kad je gladan pa dam , a jede i snama isto za stolom.
Tako da nemogu dobro ni s racuna sta sve jede user posted image

< Poruku je uredio felix -- 19.5.2011 12:26:23 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  736 737 [738] 739 740   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  736 737 [738] 739 740   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *