|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  735 736 [737] 738 739   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.5.2011 9:36:28   
Lady26
Teta me nije razumjela (citaj ne saslusa ni pola sta pricam user posted image ) za rucak pa joj supu napravila, a supu voli i to je jela za rucak i veceru, pred spavanje cokolino+plazma sa mlijekom....
A za danas cemo vidjeti....povrce je za rucak...
Eh da "ukidam" joj flasicu pred spavanje (sad ima samo jutarnju), vec 3 noci pojede zdjelicu nekog lino prozvoda...mislila sam da ce se buniti ali nije....cak jedva doceka da sjedne kad vidi da nosim zdjelicu....

< Poruku je uredio Lady26 -- 19.5.2011 9:40:12 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18401
19.5.2011 9:44:01   
salmy
Jutricauser posted image user posted image  kako nam je drustvo?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18402
19.5.2011 9:44:18   
isabella

IZVORNA PORUKA: Lady26

Teta me nije razumjela (citaj ne saslusa ni pola sta pricam user posted image ) za rucak pa joj supu napravila, a supu voli i to je jela za rucak i veceru, pred spavanje cokolino+plazma sa mlijekom....
A za danas cemo vidjeti....povrce je za rucak...
Eh da "ukidam" joj flasicu pred spavanje (sad ima samo jutarnju), vec 3 noci pojede zdjelicu nekog lino prozvoda...mislila sam da ce se buniti ali nije....cak jedva doceka da sjedne kad vidi da nosim zdjelicu....

vjeruj da sam ja izgubila sav red u hranjenju pravim joj sta mi naumpadne samo da pojede user posted image user posted image to mi je najbitnije ali gledam da svaki dan ima i povrca i voca al mala moze mlijeka popit to je nevjerovatno juce je 4 puta po 150 ml popila ali ne stavljam joj plazmu ona inace ne podnosi ovu plazmu ko i sva djeca nego onu od 6 zitarica pa joj tu uzimam od one povraca,,a supu obozava user posted image user posted image i to mi je bas drago

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18403
19.5.2011 9:44:57   
chuci
jutro
hajd neko ukratko šta se dešava molim vas nisam u toku ovih dana.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18404
19.5.2011 9:46:59   
Amani12
Svasta nesto procitah,a dok stigoh do kraja pola sam zaboravila.user posted image
Isabella user posted image user posted image user posted image Mogu misliti kako si se zabrinula.
Hvala Bogu sve se dobro zavrsilo pa se mozemo i nasmijati.
Bravo za ruckalicu,i ona voli ruckati,mashallah!user posted image

Koko a gdje je veliki djecak? Ko ima ospice,da nam brzo ozdravi aBduser posted image
Lady Amancek ne bi mogao zaspati bez hape i pjesmice.Ali super,ako ce curica bolje ruckati.
Jedva cekamo pola sedam.user posted image A pocela sam s ozbiljnim pripremama za ljeto.user posted image
Ma fakat,ne mogu vise da nosam ove kile,veceras ti ispricam recept.Nadam se da ce biti uspjesno.
Sta bi sa aerobikom,je li ides?
Bambi user posted image da glava vise ne boli!
Mala user posted image tebi i deckima.
Ostale zenice user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18405
19.5.2011 9:47:18   
tekja
jutro i od nasuser posted image

opet sam ustala prije i popila kafu, V. se maloprije probudio...doduse sinoc smo kasno zaspali, tek iza 23...

I ja sam sve iscitavala, isabella, uh, uh, user posted image ..nadam se da je mala dobro spavala i sve zabravila, a tebe k'o sisauser posted image user posted image user posted image

Koko, pusa bolesnom djecakuuser posted image

Amani i ja bih trebala na kakvu dijetu, sad kad vise ne dojim, nemam se na sta izvlaciti, al' vala ne mogu tu u kojoj se kafa pije gorkauser posted image user posted image user posted image ...joj ja sve cekam da kile pocnu same spadat, ublehas, pa etouser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18406
19.5.2011 9:47:39   
salmy
Ja sam skontala da moj user posted image pije puno soka( oko 0,5-1l) dnevno.I mislim da ga to zasiti pa nema volje da jede.Odlucila sam danas da mu necu davati sok,pusticu ga da ozedni pa mozda popije voduuser posted image  

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 18407
19.5.2011 9:49:40   
isabella

IZVORNA PORUKA: Amani12

Svasta nesto procitah,a dok stigoh do kraja pola sam zaboravila.user posted image
Isabella user posted image user posted image user posted image Mogu misliti kako si se zabrinula.
Hvala Bogu sve se dobro zavrsilo pa se mozemo i nasmijati.
Bravo za ruckalicu,i ona voli ruckati,mashallah!user posted image

Koko a gdje je veliki djecak? Ko ima ospice,da nam brzo ozdravi aBduser posted image
Lady Amancek ne bi mogao zaspati bez hape i pjesmice.Ali super,ako ce curica bolje ruckati.
Jedva cekamo pola sedam.user posted image A pocela sam s ozbiljnim pripremama za ljeto.user posted image
Ma fakat,ne mogu vise da nosam ove kile,veceras ti ispricam recept.Nadam se da ce biti uspjesno.
Sta bi sa aerobikom,je li ides?
Bambi user posted image da glava vise ne boli!
Mala user posted image tebi i deckima.
Ostale zenice user posted image

u suti evo stolice sam izbacila u podrum nece vise bogami user posted image user posted image user posted image a i ona nije jela ima mjesec dana pa sam vodila i pedijatru ma brinula se pa hajdi.Kile same odose user posted image user posted image user posted image user posted image haj prosle godine na moru sam imala izgovor 'de tek porodjena' a sad bogami nemam user posted image user posted image user posted image

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18408
19.5.2011 9:49:59   
Lady26
Ne idem user posted image user posted image user posted image user posted image , rodica mi rece javit ce se jer nije mogla prosle sedmice i nema je...a to sam navikla od nje, samo nikako da dodjem pameti....
Jel ti ides, ako DA gdje, kada, kako, zasto (to znam user posted image ), koliko love... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18409
19.5.2011 9:51:19   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

joj ja sve cekam da kile pocnu same spadat, ublehas, pa etouser posted image user posted image user posted image

I ja to cekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al evo nikako user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18410
19.5.2011 9:52:24   
chuci
amani krenu li ti na dobrinju na fitnes?
dijetu propuštam jer ja ne volim kafu nikako

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18411
19.5.2011 9:53:48   
isabella

IZVORNA PORUKA: tekja

jutro i od nasuser posted image

opet sam ustala prije i popila kafu, V. se maloprije probudio...doduse sinoc smo kasno zaspali, tek iza 23...

I ja sam sve iscitavala, isabella, uh, uh, user posted image ..nadam se da je mala dobro spavala i sve zabravila, a tebe k'o sisauser posted image user posted image user posted image

Koko, pusa bolesnom djecakuuser posted image

Amani i ja bih trebala na kakvu dijetu, sad kad vise ne dojim, nemam se na sta izvlaciti, al' vala ne mogu tu u kojoj se kafa pije gorkauser posted image user posted image user posted image ...joj ja sve cekam da kile pocnu same spadat, ublehas, pa etouser posted image user posted image user posted image

jutro ma ona je spavala ko top user posted image user posted image ko i inace ta ti zaspi u 10 i nema je do 9 ujutro nebudi se ne komesa se nista ,,,a ja pola budale od juce user posted image user posted image user posted image ma kakvi pola citava budala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18412
19.5.2011 9:56:28   
Amani12
Ma kod mene samo nista ne ide.user posted image
A moram skinuti bar 8 kg,jednostavno moram,ne mere vise vako.user posted image
Salmy Amancek ne pije nikakve sokove.Jednostavno ih ne voli,nikada i nije.
Ali zato pred spavanje popije 300 ml ad-a, preko dana dva puta spava pa popije po 200ml-250ml mlijeka,
i ostatak voda i caj,znaci litra najmanje.Valjda mu nije puno,ali sta cu kad trazi...
Tekja ljubi drugara.Nada se da si danas bolje,jucer te stomak bolio,ako sam dobro upratila.
I moj se djecak probudio,doruckovao,bio u wc-uuser posted image ,
sad uredno meni kaze da zatvorim vrata i zove me tek kad sve obavi.user posted image
Sad gleda Nodija,ne trepce.
Chuci user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18413
19.5.2011 9:57:01   
isabella

Ne idem user posted image user posted image user posted image user posted image , rodica mi rece javit ce se jer nije mogla prosle sedmice i nema je...a to sam navikla od nje, samo nikako da dodjem pameti....
Jel ti ides, ako DA gdje, kada, kako, zasto (to znam user posted image ), koliko love... user posted image user posted image user posted image

kad smo kod tog bas da pitam koliko kosta kod vas u mene preko puta stana ima teretana imaju sprave na svakoj spravi tv ma de eto sve fino al mi bogami nesto poskupo godisnje 360 eura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18414
19.5.2011 10:01:36   
chuci
to ti je 30 eura mjesečno jel

ovdje je npr u importanne centru nedavno otvoren fitnes centar, napucan i sve. ako ideš godišnje onda ti izađe 50 km mjesečno iliti 25 eura, a ako ideš mjesečno a plaćaš onda ti je 70 km ili 35 eura.
to sam ja provjeravala cijene pa znam.
čekam da mi amani kaže jel krenula na dobrinji da vidim jel mi isplatnije dole ići a ona ništa
amaniiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18415
19.5.2011 10:05:09   
Lady26
IZVORNA PORUKA: isabella

kad smo kod tog bas da pitam koliko kosta kod vas u mene preko puta stana ima teretana imaju sprave na svakoj spravi tv ma de eto sve fino al mi bogami nesto poskupo godisnje 360 eura user posted image user posted image user posted image

I nije ti to skupo, i ovdje se krecu teretane i fitnesi 40-50-60 pa i vise za mjesec (govorim u KM)...tebi dodje mjesecno 30eura = 60KM...nije puno...s obzirom da si vani....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18416
19.5.2011 10:05:21   
Amani12
Jos sam u potrazi za partnerom.
Ovdje na Dobrinji ima kod Imzita i u dvorani pored Mercatora.
40 km mjeecno,recimo svaki dan termini u 19h i 20.
Sad cu ti poslati stranicu ovog kod Imzita pa pogledaj...user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 18417
19.5.2011 10:05:22   
salmy

Salmy Amancek ne pije nikakve sokove.Jednostavno ih ne voli,nikada i nije.
Ali zato pred spavanje popije 300 ml ad-a, preko dana dva puta spava pa popije po 200ml-250ml mlijeka,
i ostatak voda i caj,znaci litra najmanje.Valjda mu nije puno,ali sta cu kad trazi...

Ovaj cini mi se od rođenja pije sok,vodu nece ni pod razno.Nikad nije htio,a mlijeko moja bolna tackauser posted image user posted image user posted image nece ga kad bi umro od gladi.Ovaj isto trazi tecnost(po noci uvijek pije u snu)pa  neka piju nece im skoditi  

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18418
19.5.2011 10:06:02   
Lady26
Amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii upitah te nestooooooooooooooooo (tj ti si mene, pa ti odgovorih user posted image )

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18419
19.5.2011 10:07:14   
Amani12
Lady imas pp.
I Chuci isto user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18420
19.5.2011 10:12:54   
Anoniman
jutro.
A. je slabo spavao nesto u neka doba plakao i vikao izasna tatauser posted image . I opet tako isto  pred jutro.
Danas je lijep dan pa cemo van abd . evo kuham mu rucak ,.
pusa svima

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18421
19.5.2011 10:15:01   
Lady26

Lady imas pp.
I Chuci isto user posted image

Zanemari post iznad user posted image user posted image user posted image user posted image
Vratih ti pp

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18422
19.5.2011 10:15:14   
mala86

IZVORNA PORUKA: salmy

Ja sam skontala da moj user posted image pije puno soka( oko 0,5-1l) dnevno.I mislim da ga to zasiti pa nema volje da jede.Odlucila sam danas da mu necu davati sok,pusticu ga da ozedni pa mozda popije voduuser posted image  

moj po noci pije oko 400 ml user posted image ,i nikako mi se ne svidja to
a kad mu nedam onda se razbudi,jutros da mu nisam dala usto bi u 5

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18423
19.5.2011 10:15:37   
Lady26
Jutro macak Felix user posted image
Ej kupi li ti Bumbu, nisam procitala da si se pohvalila, nisi nasla jel?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18424
19.5.2011 10:17:14   
isabella

IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: salmy

moj po noci pije oko 400 ml user posted image ,i nikako mi se ne svidja to
a kad mu nedam onda se razbudi,jutros da mu nisam dala usto bi u 5

ja od kako prestado davati sok poce jest lijepouser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 18425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  735 736 [737] 738 739   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  735 736 [737] 738 739   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *