Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Teta me nije razumjela (citaj ne saslusa ni pola sta pricam ) za rucak pa joj supu napravila, a supu voli i to je jela za rucak i veceru, pred spavanje cokolino+plazma sa mlijekom.... A za danas cemo vidjeti....povrce je za rucak... Eh da "ukidam" joj flasicu pred spavanje (sad ima samo jutarnju), vec 3 noci pojede zdjelicu nekog lino prozvoda...mislila sam da ce se buniti ali nije....cak jedva doceka da sjedne kad vidi da nosim zdjelicu....
Teta me nije razumjela (citaj ne saslusa ni pola sta pricam ) za rucak pa joj supu napravila, a supu voli i to je jela za rucak i veceru, pred spavanje cokolino+plazma sa mlijekom.... A za danas cemo vidjeti....povrce je za rucak... Eh da "ukidam" joj flasicu pred spavanje (sad ima samo jutarnju), vec 3 noci pojede zdjelicu nekog lino prozvoda...mislila sam da ce se buniti ali nije....cak jedva doceka da sjedne kad vidi da nosim zdjelicu....
vjeruj da sam ja izgubila sav red u hranjenju pravim joj sta mi naumpadne samo da pojede to mi je najbitnije ali gledam da svaki dan ima i povrca i voca al mala moze mlijeka popit to je nevjerovatno juce je 4 puta po 150 ml popila ali ne stavljam joj plazmu ona inace ne podnosi ovu plazmu ko i sva djeca nego onu od 6 zitarica pa joj tu uzimam od one povraca,,a supu obozava i to mi je bas drago
Svasta nesto procitah,a dok stigoh do kraja pola sam zaboravila. Isabella Mogu misliti kako si se zabrinula. Hvala Bogu sve se dobro zavrsilo pa se mozemo i nasmijati. Bravo za ruckalicu,i ona voli ruckati,mashallah!
Koko a gdje je veliki djecak? Ko ima ospice,da nam brzo ozdravi aBd Lady Amancek ne bi mogao zaspati bez hape i pjesmice.Ali super,ako ce curica bolje ruckati. Jedva cekamo pola sedam. A pocela sam s ozbiljnim pripremama za ljeto. Ma fakat,ne mogu vise da nosam ove kile,veceras ti ispricam recept.Nadam se da ce biti uspjesno. Sta bi sa aerobikom,je li ides? Bambi da glava vise ne boli! Mala tebi i deckima. Ostale zenice
Koko, pusa bolesnom djecaku
Amani i ja bih trebala na kakvu dijetu, sad kad vise ne dojim, nemam se na sta izvlaciti, al' vala ne mogu tu u kojoj se kafa pije gorka ...joj ja sve cekam da kile pocnu same spadat, ublehas, pa eto
Svasta nesto procitah,a dok stigoh do kraja pola sam zaboravila. Isabella Mogu misliti kako si se zabrinula. Hvala Bogu sve se dobro zavrsilo pa se mozemo i nasmijati. Bravo za ruckalicu,i ona voli ruckati,mashallah!
Koko a gdje je veliki djecak? Ko ima ospice,da nam brzo ozdravi aBd Lady Amancek ne bi mogao zaspati bez hape i pjesmice.Ali super,ako ce curica bolje ruckati. Jedva cekamo pola sedam. A pocela sam s ozbiljnim pripremama za ljeto. Ma fakat,ne mogu vise da nosam ove kile,veceras ti ispricam recept.Nadam se da ce biti uspjesno. Sta bi sa aerobikom,je li ides? Bambi da glava vise ne boli! Mala tebi i deckima. Ostale zenice
u suti evo stolice sam izbacila u podrum nece vise bogami a i ona nije jela ima mjesec dana pa sam vodila i pedijatru ma brinula se pa hajdi.Kile same odose haj prosle godine na moru sam imala izgovor 'de tek porodjena' a sad bogami nemam
Ne idem , rodica mi rece javit ce se jer nije mogla prosle sedmice i nema je...a to sam navikla od nje, samo nikako da dodjem pameti.... Jel ti ides, ako DA gdje, kada, kako, zasto (to znam ), koliko love...
opet sam ustala prije i popila kafu, V. se maloprije probudio...doduse sinoc smo kasno zaspali, tek iza 23...
I ja sam sve iscitavala, isabella, uh, uh, ..nadam se da je mala dobro spavala i sve zabravila, a tebe k'o sisa
Koko, pusa bolesnom djecaku
Amani i ja bih trebala na kakvu dijetu, sad kad vise ne dojim, nemam se na sta izvlaciti, al' vala ne mogu tu u kojoj se kafa pije gorka ...joj ja sve cekam da kile pocnu same spadat, ublehas, pa eto
jutro ma ona je spavala ko top ko i inace ta ti zaspi u 10 i nema je do 9 ujutro nebudi se ne komesa se nista ,,,a ja pola budale od juce ma kakvi pola citava budala
Ma kod mene samo nista ne ide. A moram skinuti bar 8 kg,jednostavno moram,ne mere vise vako. Salmy Amancek ne pije nikakve sokove.Jednostavno ih ne voli,nikada i nije. Ali zato pred spavanje popije 300 ml ad-a, preko dana dva puta spava pa popije po 200ml-250ml mlijeka, i ostatak voda i caj,znaci litra najmanje.Valjda mu nije puno,ali sta cu kad trazi... Tekja ljubi drugara.Nada se da si danas bolje,jucer te stomak bolio,ako sam dobro upratila. I moj se djecak probudio,doruckovao,bio u wc-u , sad uredno meni kaze da zatvorim vrata i zove me tek kad sve obavi. Sad gleda Nodija,ne trepce. Chuci
Ne idem , rodica mi rece javit ce se jer nije mogla prosle sedmice i nema je...a to sam navikla od nje, samo nikako da dodjem pameti.... Jel ti ides, ako DA gdje, kada, kako, zasto (to znam ), koliko love...
kad smo kod tog bas da pitam koliko kosta kod vas u mene preko puta stana ima teretana imaju sprave na svakoj spravi tv ma de eto sve fino al mi bogami nesto poskupo godisnje 360 eura
ovdje je npr u importanne centru nedavno otvoren fitnes centar, napucan i sve. ako ideš godišnje onda ti izađe 50 km mjesečno iliti 25 eura, a ako ideš mjesečno a plaćaš onda ti je 70 km ili 35 eura. to sam ja provjeravala cijene pa znam. čekam da mi amani kaže jel krenula na dobrinji da vidim jel mi isplatnije dole ići a ona ništa amaniiiiiiiiiiiii
kad smo kod tog bas da pitam koliko kosta kod vas u mene preko puta stana ima teretana imaju sprave na svakoj spravi tv ma de eto sve fino al mi bogami nesto poskupo godisnje 360 eura
I nije ti to skupo, i ovdje se krecu teretane i fitnesi 40-50-60 pa i vise za mjesec (govorim u KM)...tebi dodje mjesecno 30eura = 60KM...nije puno...s obzirom da si vani....
Jos sam u potrazi za partnerom. Ovdje na Dobrinji ima kod Imzita i u dvorani pored Mercatora. 40 km mjeecno,recimo svaki dan termini u 19h i 20. Sad cu ti poslati stranicu ovog kod Imzita pa pogledaj...
Salmy Amancek ne pije nikakve sokove.Jednostavno ih ne voli,nikada i nije. Ali zato pred spavanje popije 300 ml ad-a, preko dana dva puta spava pa popije po 200ml-250ml mlijeka, i ostatak voda i caj,znaci litra najmanje.Valjda mu nije puno,ali sta cu kad trazi...
Ovaj cini mi se od rođenja pije sok,vodu nece ni pod razno.Nikad nije htio,a mlijeko moja bolna tacka nece ga kad bi umro od gladi.Ovaj isto trazi tecnost(po noci uvijek pije u snu)pa neka piju nece im skoditi
jutro. A. je slabo spavao nesto u neka doba plakao i vikao izasna tata . I opet tako isto pred jutro. Danas je lijep dan pa cemo van abd . evo kuham mu rucak ,. pusa svima
Ja sam skontala da moj pije puno soka( oko 0,5-1l) dnevno.I mislim da ga to zasiti pa nema volje da jede.Odlucila sam danas da mu necu davati sok,pusticu ga da ozedni pa mozda popije vodu
moj po noci pije oko 400 ml ,i nikako mi se ne svidja to a kad mu nedam onda se razbudi,jutros da mu nisam dala usto bi u 5
ja od kako prestado davati sok poce jest lijepo