Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Breskva poslala sam mailom, ne dajem vise ni pare na odbijenice A da ti iskreno kazem vise ih i ne brojim. A da sam se nahvalila, jesam, zestoko A ne valja ni to, bolje da smo umjerene, mozda bi bolje prosli
vanjski suradnik portala RR.ba radim sa djevojcicama koje su umislile da su majke
joj i ovdje volontiram Znate šta mi se neki dan desilo, ja sam vam puno hodala po seminarima, bila u nekim udruženjima i tako to više ni sama ne znam gdje sam se prijavljivala uglavnom zvoni mi tel. neki dan i predstavi se dama iz neke organizacije bla, bla- ja reko evo ga posao kažu oni meni da li ste zainteresovani za naše aktivnosti, rekoh kakve aktivnosti kažu-da dijelite kondome po gradu ...
Breskva poslala sam mailom, ne dajem vise ni pare na odbijenice A da ti iskreno kazem vise ih i ne brojim. A da sam se nahvalila, jesam, zestoko A ne valja ni to, bolje da smo umjerene, mozda bi bolje prosli
nema umjereno čak je poželjno da koga spomeneš (poznatog) da ti je u femeliji i tako to ...mene su pitali na jednom razgovoru ko me je preporučio i ja kažem sama i da sam oglas vidjela na internetu i istog momenta sam upala
nema umjereno čak je poželjno da koga spomeneš (poznatog) da ti je u femeliji i tako to ...mene su pitali na jednom razgovoru ko me je preporučio i ja kažem sama i da sam oglas vidjela na internetu i istog momenta sam upala
Breskva uvrsti li ti u CV ovo tvoje pametovanje po forumu
trebaju mi preporuke pa ne bi bilo loše da se kolektivno poDapišete i istaknete moje kvalitete, samo kolače ne spominjite
vanjski suradnik portala RR.ba radim sa djevojcicama koje su umislile da su majke
joj i ovdje volontiram Znate šta mi se neki dan desilo, ja sam vam puno hodala po seminarima, bila u nekim udruženjima i tako to više ni sama ne znam gdje sam se prijavljivala uglavnom zvoni mi tel. neki dan i predstavi se dama iz neke organizacije bla, bla- ja reko evo ga posao kažu oni meni da li ste zainteresovani za naše aktivnosti, rekoh kakve aktivnosti kažu-da dijelite kondome po gradu ...
joj...e stvarno...min. 4 god. se hebes ...da prostite...i onda treba da dijelis kondome ...ja uzasa...majko moja mila...
Ja se bukvalno, ali bukvalno jezim od stela i stelica. Zato sa svojim ocjenama i znanjem radim od kuce Ali sretnija sam i tako nego da bog te pitao kome dugujem bilo kakvu vrstu usluge. A da ne spominjem sto mirno spavam. Pokrij se koliko ti je jorgan dug i gotovo. A meni su ovi konkursi samo ono proforme radi, znam da nikad nista od toga.
Odoh i ja evo A se probudio i ...zakapala sam mu sljez u nosić pa lakše diše Laku noć svima Drago mi je što sam vas nasmijala i ja sam se smijala i uvijek se smijem poslije svakog razgovora.. ne znaju oni kakvog stručnjaka propuštaju noa važi od sad, pa na dalje i u buduće s pomenem te