Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
volim i ja puno pricat al da ta pirca ima nekog smisla i da zanima sagovornika a ne da ja pricam pa utusi insana a ne ovdje su poprilicno zatvoreni imas dojam ko da niko nema nikakvih problema pricaju tek onako iz pristojnosti a nikada niko ne iznosi neki problem pa odmah ti daju do znanja da ih ne zanimaju ni tvoji problemi pa tak da nemas ni od koga dobiti povratnu informaciju
zivot je savrsen sve dok ga ti gledas tako iliti druga strana medalje. nije hrabrost staviti ruzicas_te naocale,hrabrost ih je skinuti.
< Poruku je uredio koka i po -- 20.5.2011 15:04:15 >
volim i ja puno pricat al da ta pirca ima nekog smisla i da zanima sagovornika a ne da ja pricam pa utusi insana a ne ovdje su poprilicno zatvoreni imas dojam ko da niko nema nikakvih problema pricaju tek onako iz pristojnosti a nikada niko ne iznosi neki problem pa odmah ti daju do znanja da ih ne zanimaju ni tvoji problemi pa tak da nemas ni od koga dobiti povratnu informaciju
zivot je savrsen sve dok ga ti gledas tako iliti druga strana medalje.
ma znam ja to ali nisam mislila na neke velike probleme ja imam dva velika problema mislim mozda nekome drugom nisu veliki ali eto jedan uspjesno rjesavam a drugi stoji e sada mislila sam da ovdje onako uopsteno nemas skim porazgovarat o nekim banalnim problemima eto recimo curica mi ne jede,,sta mislite za ovo za ono nego samo cao cao sta ima kako posao i to je to
da vas pitam samo jos, .Jestel vi vec poceli malisanima da nosite kratki rukav van i kuci ? Ja anelu do skora nosila potkosulja boci kratki pa dugi kad sam ga pipnula po ledjima on mokar sav. I ja onda samo potkosulja ,i dugi rukav obucem.Al od jutros vruce sparno pa sam mu obukla na potkosulju samo kratki rukav ,nismo jos poceli sa sorcevima .? Pa me zanima kako vi radite
Potkosulja i body kratki rukav,ali se ponese rezervna majica i obavezno mazanje kremom za suncanje Lady sesirica imas u importane centru,ona radnja za djecu do igraone,super izbora ali ja ne nađoh nista za svog glavatog momka.Kostaju oko 6KM,a izbora za curice ima(kao i uvijek),Mi smo se snadbili sa 3 kapice od nase forumasice,i odusevljeni smo oboje MM onako
Joj sad zvala top shop da naručim onaj kompresor za krečenje i kažu nema prije iduće sedmice velika potražnja, sve rezervisano i sad se krečenje razvlači i do idućeg vikenda..... E neeeeeeću!!!!
kazu da ono nista ne valja
Mi se sinoć slomili gledajući na youtubu snimke i naletimo na snimak lik kreči a žena ga snima i fkt super, znači nije napucani snimak top shopa. A i garantuju povrat novca u roku od 15 dana ako nisi zadovoljan.... I ja sam čula tako ali sve rekla-kazala, nigdje ne mogu da nađem info iz prve ruke.
N_N ja sam gledala onu emisiju na novoj "potrosacki kod", los je, jer mu se prebrzo grije motor, kreci ekstra, ali nakon svakog okrecenog kvadratnog metra moras cekati sat-dva da se motor ohladi, inace pregori...ma bolje sto ga nisu imali na stanju ..
V. spava vec 2,5 sata, a ja se nadam da nece kisa jos, ostala sam mu duzna setnju i park...
koko, nije ti lahko...ni mene moja alergija ne popusta, nikakve mirise ne osjecam vec pola mjeseca
apotekarko, nadam se da si bolje...
felix, amani, lady, bambi...ma sve zenice... ...ljubimo djecu...
Evo nas umorni i slomljeni od hodanja, trcanja, ljuljanja, ganjanja... druzenja... Poslije rucka smo odmah izasli vani i tek sad usli u kucu... Bas smo se nahodali... Ali smo i imali predivno drustvo... Jelena i njena preslatka Ana... tralalalalalalalaaaaaaaaa Bilo nam je predivno...
Lady, kad si ti sretna i ja sam sretna
svima saljemo puuuuuno
Dobro vece evo i mene mrtva umorna. Danasnji dan mi je bio ludnica Ajla imala priredbu u skoli. Pa dok je dosla iz skole, pa uradila zadcu, dok sam napravila rucak pa se lijepo spremile i pravac u skolu ponovo, a ja pametnica hocu da sam tip top na roditeljskom pa obukla sandale sa 10 cm visokom stiklom a sat i po stajala jer sam bila kamerman Stopala ne osjecam jedva sam kuci dosla. Eto budale umijesto da bucem lijepo baletanke ja se natakarila na stiklu
Danas je bio jedan od onih dana kad su djeca nemogucaaaaaaaaaaaaaaa , nisam nikad kukala za hranu, ali dans ne smijem ni reci kako je malo jela, smrcccccccccccccccccc , pukla sam totalno, sta god sam pokusala nije uspjelo, ove trice je izludjese, bas se vidi koliko je muce, u zadnje vrijeme slabije jede, i non stop bi spavala, a napolju je pravo aktivna, ne znam, nadam se da ce sutra biti toliko gladna da ce pojesti sve sto joj serviram.
dobra vam vecer prosli ispiti, nema jos rezultata al ja se nadam da ce biti bar 2 položena. kaže mi danas teta u vrticu kako se Nikola prozlocio, ne može vjerovati da je on ono mirno , poslusno dijete od prije pola godine.. pomalo mi je drago,vidim da se sad bori za sebe,ako ga netko dirne on mu vrati a prije je uvijek u svemu prvi popustao.. moram ga pohvaliti da mi nikad nije bolje jeo, veceras pojeo 2 komada torte, a inace uopce ne jede slatko.. pozdrav vam svima,falile ste mi ovih dana
Joj sad zvala top shop da naručim onaj kompresor za krečenje i kažu nema prije iduće sedmice velika potražnja, sve rezervisano i sad se krečenje razvlači i do idućeg vikenda..... E neeeeeeću!!!!
Mi se sinoć slomili gledajući na youtubu snimke i naletimo na snimak lik kreči a žena ga snima i fkt super, znači nije napucani snimak top shopa. A i garantuju povrat novca u roku od 15 dana ako nisi zadovoljan.... I ja sam čula tako ali sve rekla-kazala, nigdje ne mogu da nađem info iz prve ruke.
N_N ja sam gledala onu emisiju na novoj "potrosacki kod", los je, jer mu se prebrzo grije motor, kreci ekstra, ali nakon svakog okrecenog kvadratnog metra moras cekati sat-dva da se motor ohladi, inace pregori...ma bolje sto ga nisu imali na stanju ..
Ma tekja, gotovo mi smo ga kupili Sve spremno, sutra u 7 startamo Svakako javim prve utiske Pročitala sam uputstvo od do i nigdje ne piše koliko se može koristiti, mislim vremenski Uglavnom, javim se ujutro
Dobro jutro jeste li se naspavale evo jedna ko je za
IZVORNA PORUKA: N_N
IZVORNA PORUKA: tekja
IZVORNA PORUKA: noa
Ma tekja, gotovo mi smo ga kupili Sve spremno, sutra u 7 startamo Svakako javim prve utiske Pročitala sam uputstvo od do i nigdje ne piše koliko se može koristiti, mislim vremenski Uglavnom, javim se ujutro
Ovo moj babo kupio i krecio na vikendici ali krecom i prvi put se krecilo. Prvi prelaz mu je bio malo saren ali to je cise od zida jer on upio sav krec ali uglavnom kaze da je zadovoljan
Dobro jutro i od nas... Mi smo imali finu mirnu noc, a jutros se Nane probudio s temperaturom... Nije puno visoka, ali prisutna je... A sad samo hoda i malo malo pa mi pridje i pokazuje u usta... Znaci zubic mu raste... Pa do kada ce vise rasti... Nije popio mlijeko, ali necu ga ni forsirati... Poslije cu probati nesto drugo da mu dam, pa cemo vidjeti... Ako ne bude rasla temperatura vjerovatno cemo malo na selo... U svakom slucaju zelimo vam ugodan i prijatan dan... N_N vama sretan rad i da sto prije i sto ljepse zavrsite radove...
mi smo nikakvi.Ajla opet ima laringitis,ovaj put najgori do sad,jezik ne uvlaci od kaslja,samo suti.Alen juce upao i od ivicu stola rasjeko usnu et tako.veceras smo trebali u grad gledar maturante a sutra drugu na rodendan,a sad je to sve izgleda palo u vodu joj samo da prestane kasljat