|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  747 748 [749] 750 751   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.5.2011 14:11:11   
Anoniman
da vas pitam samo jos, .Jestel vi vec poceli malisanima da nosite kratki rukav van i kuci ?
Ja anelu do skora nosila potkosulja boci kratki pa dugi kad sam ga pipnula po ledjima on mokar sav.
I ja onda samo potkosulja ,i dugi rukav obucem.Al od jutros vruce sparno pa sam mu obukla na potkosulju samo kratki rukav ,nismo jos poceli sa sorcevimauser posted image .?
Pa me zanima kako vi radite user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 18701
20.5.2011 14:12:10   
Lady26
Tad nisam razmisljala o sesiricima user posted image user posted image user posted image - koza sta da ti kazem....
Bacit cu pogled, mozda veceras sa mm odem malo u shoping, tj da obidjem radnje...bar jedan-dva da nadjem....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 18702
20.5.2011 14:13:34   
Mya_81 RR
Felix, nama je danas vani bilo prevvruće...imala je bodi i kratku tunikicu i helanke...toliko vruće da smo već počele koristiti i suncobran...doma nam je malko hladnije pa smo ponekad i u dugim rukavima...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18703
20.5.2011 14:13:44   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

da vas pitam samo jos, .Jestel vi vec poceli malisanima da nosite kratki rukav van i kuci ?
Ja anelu do skora nosila potkosulja boci kratki pa dugi kad sam ga pipnula po ledjima on mokar sav.
I ja onda samo potkosulja ,i dugi rukav obucem.Al od jutros vruce sparno pa sam mu obukla na potkosulju samo kratki rukav ,nismo jos poceli sa sorcevimauser posted image .?

Mene ne pitaj, ja nisam normalna po tom pitanju user posted image user posted image user posted image user posted image , jos uvijek stramplice, trenerka, bodi dugi/kratki rukav (zavisi jel bas vruce) i majica dugi rukav user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18704
20.5.2011 14:14:39   
isabella

do prije mjesec dana bodic kratkih rukava i majca dugih rukava sada bodic bez rukava i majca kratkih rukava,carape ne i helanke znaci pocela je ljetna sezona user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18705
20.5.2011 14:15:38   
koka i po
kako sebe obuces obuci i njega...user posted image ..
ja sa time imam bas problema.meni je vazda zima pa tako i njega obucem user posted image ..pa pretjeram.
uglavnom...ako je tebi vruce i njega raskomoti user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18706
20.5.2011 14:15:51   
Lady26
IZVORNA PORUKA: isabella

do prije mjesec dana bodic kratkih rukava i majca dugih rukava sada bodic bez rukava i majca kratkih rukava,carape ne i helanke znaci pocela je ljetna sezona

Ti se Rimini ne pikas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je pitanje za Bosance, nije cak ni za Hercegovce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 20.5.2011 14:16:43 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18707
20.5.2011 14:16:26   
Anoniman
joj lady user posted image user posted image user posted image user posted image ...... dobra si.
Mya, i ja sam od danas kratki rukav jer bas je vruceee ko pred kisu sto se kaze prizezauser posted image .
Pa sam obukla...... Inace obucem samo potkosulju i maijcu tanku dugi rukav .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18708
20.5.2011 14:16:58   
lila25

IZVORNA PORUKA: koka i po

ja sam to u startu presjekla vodjena sa iskustvom koje sam imala sa prvim djetetom.
O.T a gdje ti je ovaj Rimini?user posted image

ma i ja se nadam da ce kad naraste jos malo prestat sa ljuljanjem user posted image a Rimini je u Italij na obali Jadrana eto ga nekako u pravcu Zadra user posted image

MEGI moja nece nista na glavu ni sesir ni kapicu ni maramu ma ne dolazi u obzir odma skida cupa user posted image user posted image user posted image a bogami kako je upeklo nema sanse da hoda bez icega na glavi,,

ehhh Rimini bila sam na ekskurziji,blago tebi Isabela predivno je... a tek more plaze..ma prekrasno planiram jedno ljeto tamo provesti dok se skupi kakvih para.
Mi se uspavljujemo na nogama ljuljanjem kratko traje jer se sad umori stalno trckara i obavezno izadjemo u setnju svaki dan tako da brzo zaspi.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18709
20.5.2011 14:19:09   
Anoniman

do prije mjesec dana bodic kratkih rukava i majca dugih rukava sada bodic bez rukava i majca kratkih rukava,carape ne i helanke znaci pocela je ljetna sezona user posted image user posted image
kod nas je s ovim ljtena sezona jos od zimususer posted image kako ih skida user posted image . Mada sad mu obucem jedne pa se vise ne srkleti. Mada dodje mu naleti zuta minuta kad vodimo borbu sa skidanjem carapa.
I jos neku noc dolazi sam sebi svuce trenirku do pola nogu i dira noge i vice none goje user posted image (eto odma mi N-N na um pade kad je rekla cekaj dok skonta hlace skidat eto jos samo mi jos to falilo)user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 18710
20.5.2011 14:22:50   
megi
znaci moramo ozbiljno porazgovarati nas dvije user posted image user posted image
ali sve se bojim da me ne benda ni po pare
ako nista probam sa ucjenama kad je ici vani sve pali

mi smo klupili sesirice na dobrinji u onoj prodavnici djecijoj kod sportske dvorane
nisu neki kvaliteta ali nije ni vazno

a sto se tice oblacenja ja se trudim da je ne pretoplim ali nana je uvij tu da jos nesto doda,
a mi odosmo u hercegovinu pa ce vjerovatno hodati samo u bodiju kratkih rukava user posted image  i helankicama

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18711
20.5.2011 14:24:36   
Lady26
Koliko love su sesirici, ja sam vidjela slatke na Dobrinji al u onoj radnji preko puta DM gdje je apoteka...nisam pitala koliko su user posted image tad sam kapice trazila user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18712
20.5.2011 14:26:40   
isabella

IZVORNA PORUKA: Lady26

do prije mjesec dana bodic kratkih rukava i majca dugih rukava sada bodic bez rukava i majca kratkih rukava,carape ne i helanke znaci pocela je ljetna sezona

Ti se Rimini ne pikas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je pitanje za Bosance, nije cak ni za Hercegovce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato ja imam belaja kad dodjem u bosnu u mene se curica rodila u aprilu i ovdje je poprilicno vruce bilo i mala je bila cijelo vrijeme samo u bodicu bez rukava u tom je i odrasla mislim po kuci i otisli i u bih sa njom prvi puta juli mjesec toplo i ja nju opet tako,,kaze meni svekar 'snaha pa jel u tebe curica stvarno uvijek tako gola' user posted image user posted image user posted image a o ostalima da i ne pricam 'daj obuci to dijete' user posted image user posted image al eto tako navikla i hvala bogu jednom samo upalu grla imala.

A imam anegdotu kad sam se porodila nakon 10 dana dosla meni patronazna sestra kuci napolju kisa onako svjeze i ja sam ukljucila radijator krevetic odgurala do radijatora Naida je obucena pravo a ja u majci kratkih rukava,dodje patronazna onako bez rijeci zavrnu radijator raspremi malu otvori prozor ja bez teksta user posted image user posted image i pita me imam li kolica rekoh da imam kaze uzmi ovo dijete i idi u setnju sa njom dok je ovako svjez i lijep zrak user posted image user posted image ,,ja gledam.I bogami od tad kako je meni tako i nju obucem a meni je inace uvijek vruce user posted image user posted image

user posted image user posted image

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18713
20.5.2011 14:30:37   
koka i po
Tajra user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18714
20.5.2011 14:30:55   
megi
Lady na tu sam radnju i mislila user posted image

sesirici oko 5 Km ako nisu bili je jeftiniji
ma samo da mozemo promijeniti ako je uspijem nagovoriti da ih nosi

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18715
20.5.2011 14:34:22   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

Tajra user posted image

Dobro si....gdje je onauser posted image

A kako si ti, jel uho bolje?
Kad ce drug van iz karantene?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 18716
20.5.2011 14:35:03   
Anoniman
isabella, meni je tako od mm tetka dosla zimi isto ja A. u kuci zbudala kao da cemo van a grijanje radi, ona ce ooo pa sto si ga obukla ona ima kcerku u svicarskoj rodila bas zimus kao kod njih je bilo ljeto zima ona djete u kolica i van da je neznam koji minus ,A ja anela uvjek cuvala reko hladno mu Rodila ga u 7mom mjes kad su bas vrucine ja kad idem van snjim bio beba ,obucem ga i jos ga dekicom umotamuser posted image reko zima mu je, Dodje mi u goste taj bas dan od svi dana kad sam A. zbundala imao 2 mjes. vani . Babica Marija , sa covjekom i mi van sjedimo kad je vidjela djete uze ga od mene i poce na stolu skidatuser posted image user posted image Kad ga stala svalaciti nikad skinuti sve pobaca pa cak i kapicu, naruzi me kao sta ti ajd se ti obuci na ovoj vrucini i jos se pokrij dekicom i izadji van.I bjezi s djetom na sunce komotno Na stolici 10min slobodno ga okreni , da uzme boje i vitamina.

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 18717
20.5.2011 14:37:31   
isabella
de mi ba recite pitanje direktno iz Riminija user posted image user posted image user posted image posto je tamo ciciban obucica bogami ovdje ove bolje Primigi skupe za dijete koje ce to nosat dva tri mjeseca ako nosa i toliko evo sandalice sto sam joj gledala 85 eura user posted image user posted image .

I sto me marginalizirate user posted image user posted image user posted image user posted image ja pozelim pricat sa nasim zenama ovo ovdje sve zdravo za zdravo niko to puno nevoli pricat

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 18718
20.5.2011 14:37:58   
koka i po
za uho ne pitaj vise..ni sama ne znam...citavu noc je curilo evo sad stalo user posted image  misterija user posted image ..
velikog djecaka ocekujem tek u ponedjeljak .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18719
20.5.2011 14:38:58   
Lady26

de mi ba recite pitanje direktno iz Riminija user posted image user posted image user posted image posto je tamo ciciban obucica bogami ovdje ove bolje Primigi skupe za dijete koje ce to nosat dva tri mjeseca ako nosa i toliko evo sandalice sto sam joj gledala 85 eura user posted image user posted image .

I sto me marginalizirate user posted image user posted image user posted image user posted image ja pozelim pricat sa nasim zenama ovo ovdje sve zdravo za zdravo niko to puno nevoli pricat

Ovdje je toliko u KM....znaci duplo jeftinije, 35-40 eura

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18720
20.5.2011 14:40:30   
isabella
IZVORNA PORUKA: Lady26

znaci cekamo juli za sandalice user posted image user posted image skupo je ba dat 170 km za obucicu haj molim te treba ono uzimat kvalitetnu al bas pretjravat ne......

< Poruku je uredio isabella -- 20.5.2011 14:42:13 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18721
20.5.2011 14:40:51   
Lady26

Sto bi meni bilo lijepo tamo user posted image user posted image user posted image user posted image
A tebi bi dala da sjedis ovdje sa mojom kolegicom, ta 8h ne zatvara usta user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18722
20.5.2011 14:49:20   
Lady26
Meni se taaaaaaaaaaako spava user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18723
20.5.2011 14:50:24   
isabella
volim i ja puno pricat al da ta pirca ima nekog smisla i da zanima sagovornika a ne da ja pricam pa utusi insana user posted image user posted image user posted image a ne ovdje su poprilicno zatvoreni imas dojam ko da niko nema nikakvih problema pricaju tek onako iz pristojnosti user posted image a nikada niko ne iznosi neki problem pa odmah ti daju do znanja da ih ne zanimaju ni tvoji problemi pa tak da nemas ni od koga dobiti povratnu informaciju user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18724
20.5.2011 14:54:56   
N_N
Samo da vam javim da je onaj moj blesavu čoek uspio namoliti one djevojke u top shopu da danas dobijemo kompresor user posted image user posted image user posted image user posted image (ko zna šta im je obećao user posted image user posted image ). Uglavnom stižeeeeee trala la la la laaaaaaaaaaaaaaaa.
dadada, bjež ba tamo, neću da čujem da ne valja, user posted image user posted image Hoš da ti posudim kad mi završimo user posted image Baš sam se obradovala user posted image Život čine male stvari.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  747 748 [749] 750 751   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  747 748 [749] 750 751   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *