Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma jok....al da samo cujes...ne gasi se zivota mi....kako dodje ujutro....i prestane 2 min, pa krene kao iz vedra neba s nekom temom od juce npr, naumpalo joj
ma jesam nije toliko strašno samo moraš pročitati par puta eh mogu li ja danas B... pogledati zubiće kad krenem po E... u vrtić? pa da onda ja to opišem
Joj sad zvala top shop da naručim onaj kompresor za krečenje i kažu nema prije iduće sedmice velika potražnja, sve rezervisano i sad se krečenje razvlači i do idućeg vikenda..... E neeeeeeću!!!!
Joj sad zvala top shop da naručim onaj kompresor za krečenje i kažu nema prije iduće sedmice velika potražnja, sve rezervisano i sad se krečenje razvlači i do idućeg vikenda..... E neeeeeeću!!!!
kazu da ono nista ne valja
Mi se sinoć slomili gledajući na youtubu snimke i naletimo na snimak lik kreči a žena ga snima i fkt super, znači nije napucani snimak top shopa. A i garantuju povrat novca u roku od 15 dana ako nisi zadovoljan.... I ja sam čula tako ali sve rekla-kazala, nigdje ne mogu da nađem info iz prve ruke.
dobar dan N_N bezobraznice jedna,sinoc sam stvarno peglala mozes mislit koliko to mrzim kad odgađam do duboko u noc pa se onda ujutro vadim da sam bila pospana a mm ode na posao u kosulji na faldne
dobar dan N_N bezobraznice jedna,sinoc sam stvarno peglala mozes mislit koliko to mrzim kad odgađam do duboko u noc pa se onda ujutro vadim da sam bila pospana a mm ode na posao u kosulji na faldne
Jutrica za drustvo Moj jucer imao turbulentan dan totalno,bili vani pa isli kod nane....zaspao autu, i ja ga samo ubacila u krevet skinula tene i onako kompletan (kosulja farmerke) nastavio spavat do 10 jutros Usla da vidim jel dise
Dobili smo kapice od tete Naide predivne su idem citat sta ste pisale
Moj jucer imao turbulentan dan totalno,bili vani pa isli kod nane....zaspao autu, i ja ga samo ubacila u krevet skinula tene i onako kompletan (kosulja farmerke) nastavio spavat do 10 jutros Usla da vidim jel dise
O Bože da li ću ja ovo ikada doživjeti...... Bravo dječače, blago tvojim roditeljima
salmy...hos da ti mdr.dr.sc. psihijatar to objasni ...ti podsvjesno znas da ti taj pas nece nista...zato nisi "spasavala" dijete jer ga zapravo nisi imala od cega spasiti ...i jos znas tog covjeka...pas je vjerovatno na lancu...pa si automatski pustila dijete u sigurne ruke...a ti si zapravo ta koja nije sigurna ...strah se uci..
E moja dadada ja se bojim i nacrtanog,nadam se da si u pravu,jos me mama sinoc napade kako ces ostaviti djete Rekoh kriva sam sta cu,a u pravu si....obzirom da znam vlasnika moze biti da sam se opustila(kontajuci on je tu)
mi smo se sad vratili iz setnje...probudio se u 7 ...mojoj mami danas rodjkas pa se ja zadala da joj napravim tortu ...vidjecemo na sta ce liciti...naravno, opet sam izabrala tortu koju nikad nisam pravila ...a onda nekad trebam nastaviti i s ucenjem
emi...kapicu smo dobili od noe ...hvala ti
N_N ja ne vjrujem da taj kompresor radi kako prikazuju...vjerujem ja da on radi...al mislim da iza njega ima za ciscenja koliko hoces...jedino da zastitis kucu ko mr.bean...da umotas sve u novine pa onda da krecis....a plafon s njim ne mozes nikako...on je vjerovatno samo dobar za vanjske radove...gdje ne moras paziti...ne znam...nisam nikad probala top shopov kompresor...ali jesam profesionalne ...i nikad u kuci...i uvijek imas 1000 sitnih kapljica okolo sto je hebiga normalno...e jedino da oni nemaju neku supersonicnu tehnologiju ...kupi pa nam reci ...mm isto navaljuje da kupimo, ja ne dam ...nis bez cetke i valjka
odoh sad tortu praviti...
noa...pretpostavljam da jos nema postara... ...ja nisam preporuceno to poslala...sad ne znam ziva sta raditi ako ne dodje
djeste zene drage u nas gotov nalaz urina nalaz odlican nema ni bakterija ma nista al sad je dosao period drama pri uspavljivanju u podne nece pa nece a upada zadrijemala i ja spusti roletne do kraja znaci mrkli mrak u sobi i evo je zaspa ,al me smorila
vidim muku mucite sa uspavljivanjem.ja s tim hB nemam problema...flasica toplog mlijeka,poljubac i krevet.malo legnem kraj njega...gledamo se gledamo dok ne zaspi.pretezno brzo. cccc hoce kisa opet....pih...
vidim muku mucite sa uspavljivanjem.ja s tim hB nemam problema...flasica toplog mlijeka,poljubac i krevet.malo legnem kraj njega...gledamo se gledamo dok ne zaspi.pretezno brzo. cccc hoce kisa opet....pih...
u blago tebi u mene je jastuk na noge i ljuljaj a ona se neda pa ganjaj ju uf to tako nadodje period a zna i ona nekad samo legne na noge i zaspi...cuj kisa a ja malkice morala klimu ukljucit vani je 31 stepen a u stanu se izgori ko spremala rucak pa se jos ugrijalo.
kako su nam nestasna djecica isabela ma ne brini oko uspavljivanja i moja se donedavno uspaljivala iskljucivo ljuljanjem na nogama, sad samo lezim kraj nje malo se vrtimo, gledamo pjevusimo i spavanac
kako vi natjerate da nose sesirice, kape, moja nece nema sanse a sunce je prejako, ne znam sta da radim
MEGI moja nece nista na glavu ni sesir ni kapicu ni maramu ma ne dolazi u obzir odma skida cupa a bogami kako je upeklo nema sanse da hoda bez icega na glavi,,
Jeste vi aktivne zadnjih dana...Meni jutros pozlilo,mrk mi pao na oci,muka,nesvjest,slabost,sva se oznojila malo sam legla i zaspal p mi je bolje ali opet nisam skroz dobro mislila sam da necu mociu na posao ali evo dosetala sam,ne znam je li od umora tj.nespavanj ili sto sam sinoc kod tate pojel dosta pomasnopg mesa s rostilja... Antonio mi poceo rano ustajati jutros u 7 sta li je s njim,ja legla on nije navikao sve mev ljubi i zove...
Jeste vi aktivne zadnjih dana...Meni jutros pozlilo,mrk mi pao na oci,muka,nesvjest,slabost,sva se oznojila malo sam legla i zaspal p mi je bolje ali opet nisam skroz dobro mislila sam da necu mociu na posao ali evo dosetala sam,ne znam je li od umora tj.nespavanj ili sto sam sinoc kod tate pojel dosta pomasnopg mesa s rostilja... Antonio mi poceo rano ustajati jutros u 7 sta li je s njim,ja legla on nije navikao sve mev ljubi i zove...
Da ti nije pao secer ,,ja inace imam problema sa tim pozlije mi,taman me hladan znoj oblije,drhtim sva i mrak mi pred ocima i onda moram nesto slatko ubacit pojest i bude mi bolje i cesto mi se to desi,,strah me da se necu gdje srusit neki dan isla u podmjeru i Naida samnom i tako mi doslo sreca da smo bile na odjelu slatkisa..
kako su nam nestasna djecica isabela ma ne brini oko uspavljivanja i moja se donedavno uspaljivala iskljucivo ljuljanjem na nogama, sad samo lezim kraj nje malo se vrtimo, gledamo pjevusimo i spavanac
kako vi natjerate da nose sesirice, kape, moja nece nema sanse a sunce je prejako, ne znam sta da radim
Juhuuuuuuuuuuu
Ja kazem, hajde stavimo kapu i idemo papa....kad krene skinuti - kazem ne ne ide Lana seta i ne dira ali stvarno....Jedino kad sjedne u auto - odmah skidancije i kaze mama aja (mama hvala-iliti izvoli ) Joj napomenu me, moram joj sesirica kupit, a gdje ima, da nisu mnogo skupi
Juhuuuuuuuuuuu
Ja kazem, hajde stavimo kapu i idemo papa....kad krene skinuti - kazem ne ne ide Lana seta i ne dira ali stvarno....Jedino kad sjedne u auto - odmah skidancije i kaze mama aja (mama hvala-iliti izvoli ) Joj napomenu me, moram joj sesirica kupit, a gdje ima, da nisu mnogo skupi
ja sam kupila u azelu 2 po 3 km al ne znam ima li jos. pisala sam ovdje da su dobili, al izgleda da nisi vidjela