|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  746 747 [748] 749 750   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.5.2011 10:35:51   
Lady26
Ma jok....al da samo cujes...ne gasi se zivota mi....kako dodje ujutro....i prestane 2 min, pa krene kao iz vedra neba s nekom temom od juce npr, naumpalo joj user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18676
20.5.2011 10:37:37   
N_N
Uh user posted image Ne daj mi Bože, ja sam ujutro user posted image samo bi mi jedna takva trebala user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18677
20.5.2011 10:38:52   
N_N

IZVORNA PORUKA: emi7908

ma jesam nije toliko strašno samo moraš pročitati par puta user posted image user posted image user posted image user posted image  eh mogu li ja danas B... pogledati zubiće kad krenem po E... u vrtić? user posted image user posted image  pa da onda ja to opišemuser posted image

emi, de proviri i ti user posted image pa mi javi šta si vidjela user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 18678
20.5.2011 10:44:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Joj sad zvala top shop da naručim onaj kompresor za krečenje i kažu nema prije iduće sedmice user posted image velika potražnja, sve rezervisano user posted image i sad se krečenje razvlači i do idućeg vikenda..... E neeeeeeću!!!!

kazu da ono nista ne valjauser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 18679
20.5.2011 10:47:26   
N_N

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: N_N

Joj sad zvala top shop da naručim onaj kompresor za krečenje i kažu nema prije iduće sedmice user posted image velika potražnja, sve rezervisano user posted image i sad se krečenje razvlači i do idućeg vikenda..... E neeeeeeću!!!!

kazu da ono nista ne valjauser posted image

Mi se sinoć slomili gledajući na youtubu snimke i naletimo na snimak lik kreči a žena ga snima user posted image i fkt super, znači nije napucani snimak top shopa. A i garantuju povrat novca u roku od 15 dana ako nisi zadovoljan.... I ja sam čula tako ali sve rekla-kazala, nigdje ne mogu da nađem info iz prve ruke.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18680
20.5.2011 10:47:39   
Anoniman
dobar danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image N_N bezobraznice jedna,sinoc sam stvarno peglalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozes mislit koliko to mrzim kad odgađam do duboko u nocuser posted image pa se onda ujutro vadim da sam bila pospana a mm ode na posao u kosulji na faldneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18681
20.5.2011 10:48:41   
N_N

IZVORNA PORUKA: noa

dobar danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image N_N bezobraznice jedna,sinoc sam stvarno peglalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozes mislit koliko to mrzim kad odgađam do duboko u nocuser posted image pa se onda ujutro vadim da sam bila pospana a mm ode na posao u kosulji na faldneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma mojne mi se sad čupat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18682
20.5.2011 10:49:00   
salmy
Jutrica za drustvouser posted image user posted image  
Moj user posted image jucer imao turbulentan dan totalno,bili vani pa isli kod nane....zaspao  autu, i ja ga samo ubacila u  krevet skinula tene i onako kompletan (kosulja farmerke) nastavio spavat do   10  jutrosuser posted image Usla da vidim jel diseuser posted image  

Dobili smo kapice od tete Naide user posted image user posted image predivne su
idem citat sta ste pisaleuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 18683
20.5.2011 10:50:43   
N_N

IZVORNA PORUKA: salmy

Moj user posted image jucer imao turbulentan dan totalno,bili vani pa isli kod nane....zaspao  autu, i ja ga samo ubacila u  krevet skinula tene i onako kompletan (kosulja farmerke) nastavio spavat do   10  jutrosuser posted image Usla da vidim jel diseuser posted image  

O Bože da li ću ja ovo ikada doživjeti...... Bravo dječače, blago tvojim roditeljima user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18684
20.5.2011 10:51:49   
salmy
Ejjjjjj ma nije to stalno draga,dođe to njemu jednom u mjesec danauser posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18685
20.5.2011 10:54:22   
N_N
Ih da je meni makar jednom u 6 mj. user posted image Ja to nikada nisam doživjela za ove skoro 2 god. B kad se budi 2,3 puta ja user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18686
20.5.2011 10:56:03   
salmy
IZVORNA PORUKA: dadada

salmy...hos da ti mdr.dr.sc. psihijatar to objasniuser posted image user posted image user posted image ...ti podsvjesno znas da ti taj pas nece nista...zato nisi "spasavala" dijete jer ga zapravo nisi imala od cega spasitiuser posted image user posted image user posted image ...i jos znas tog covjeka...pas je vjerovatno na lancu...pa si automatski pustila dijete u sigurne ruke...a ti si zapravo ta koja nije sigurnauser posted image user posted image ...strah se uci..

E  moja dadada ja se bojim i nacrtanog,nadam se da si u pravu,jos me mama sinoc napade kako ces ostaviti djeteuser posted image Rekoh kriva sam sta cu,a u pravu si....obzirom da znam vlasnika user posted image moze biti da sam se opustila(kontajuci on je tu)   

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18687
20.5.2011 12:04:46   
Anoniman
Dobar dan i od nasuser posted image

mi smo se sad vratili iz setnje...probudio se u 7user posted image ...mojoj mami danas rodjkas pa se ja zadala da joj napravim tortuuser posted image ...vidjecemo na sta ce liciti...naravno, opet sam izabrala tortu koju nikad nisam pravilauser posted image ...a onda nekad trebam nastaviti i s ucenjemuser posted image

emi...kapicu smo dobili od noeuser posted image ...hvala tiuser posted image

N_N ja ne vjrujem da taj kompresor radi kako prikazuju...vjerujem ja da on radi...al mislim da iza njega ima za ciscenja koliko hoces...jedino da zastitis kucu ko mr.bean...da umotas sve u novineuser posted image user posted image user posted image pa onda da krecis....a plafon s njim ne mozes nikako...on je vjerovatno samo dobar za vanjske radove...gdje ne moras paziti...ne znam...nisam nikad probala  top shopov kompresor...ali jesam profesionalneuser posted image ...i nikad u kuci...i uvijek imas 1000 sitnih kapljica okolo sto je hebiga normalno...e jedino da oni nemaju neku supersonicnu tehnologijuuser posted image ...kupi pa nam reciuser posted image user posted image ...mm isto navaljuje da kupimo, ja ne damuser posted image user posted image ...nis bez cetke i valjka

odoh sad tortu praviti...

noa...pretpostavljam da jos nema postara...user posted image ...ja nisam preporuceno to poslala...sad ne znam ziva sta raditi ako ne dodjeuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 18688
20.5.2011 13:13:41   
isabella
djeste zene drage u nas gotov nalaz urina nalaz odlican nema ni bakterija ma nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al sad je dosao period drama pri uspavljivanju u podne nece pa nece a upada zadrijemala user posted image user posted image i ja spusti roletne do kraja znaci mrkli mrak u sobi i evo je zaspa user posted image ,al me smorila user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18689
20.5.2011 13:20:36   
koka i po
vidim muku mucite sa uspavljivanjem.ja s tim hB nemam problema...flasica toplog mlijeka,poljubac i krevet.malo legnem kraj njega...gledamo se gledamo dok ne zaspi.pretezno brzo.
cccc hoce kisa opet....pih...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18690
20.5.2011 13:24:34   
isabella

IZVORNA PORUKA: koka i po

vidim muku mucite sa uspavljivanjem.ja s tim hB nemam problema...flasica toplog mlijeka,poljubac i krevet.malo legnem kraj njega...gledamo se gledamo dok ne zaspi.pretezno brzo.
cccc hoce kisa opet....pih...

u blago tebi u mene je jastuk na noge i ljuljaj a ona se neda pa ganjaj ju uf to tako nadodje period a zna i ona nekad samo legne na noge i zaspi...cuj kisa a ja malkice morala klimu ukljucit vani je 31 stepen a u stanu se izgori ko spremala rucak pa se jos ugrijalo.user posted image

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 18691
20.5.2011 13:30:17   
koka i po
ja sam to u startu presjekla vodjena sa iskustvom koje sam imala sa prvim djetetom.
O.T a gdje ti je ovaj Rimini?user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18692
20.5.2011 13:32:02   
megi
pozdrav

kako su nam nestasna djecica user posted image user posted image
isabela ma ne brini oko uspavljivanja i moja se donedavno uspaljivala iskljucivo ljuljanjem na nogama, sad samo lezim kraj nje malo se vrtimo, gledamo pjevusimo i spavanac

kako vi natjerate user posted image  da nose sesirice, kape, moja nece nema sanse a sunce je prejako, ne znam sta da radimuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18693
20.5.2011 13:36:42   
isabella

IZVORNA PORUKA: koka i po

ja sam to u startu presjekla vodjena sa iskustvom koje sam imala sa prvim djetetom.
O.T a gdje ti je ovaj Rimini?user posted image

ma i ja se nadam da ce kad naraste jos malo prestat sa ljuljanjem user posted image a Rimini je u Italij na obali Jadrana eto ga nekako u pravcu Zadra user posted image

MEGI moja nece nista na glavu ni sesir ni kapicu ni maramu ma ne dolazi u obzir odma skida cupa user posted image user posted image user posted image a bogami kako je upeklo nema sanse da hoda bez icega na glavi,,

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 18694
20.5.2011 13:55:19   
Apotekarka
Jeste vi aktivne zadnjih dana...Meni jutros pozlilo,mrk mi pao na oci,muka,nesvjest,slabost,sva se oznojila malo sam legla i zaspal p mi je bolje ali opet nisam skroz dobro mislila sam da necu mociu na posao ali evo dosetala sam,ne znam je li od umora tj.nespavanj ili sto sam sinoc kod tate pojel dosta pomasnopg mesa s rostilja...
Antonio mi poceo rano ustajati jutros u 7 sta li je s njim,ja legla on nije navikao sve mev ljubi i zove...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18695
20.5.2011 13:59:59   
isabella

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Jeste vi aktivne zadnjih dana...Meni jutros pozlilo,mrk mi pao na oci,muka,nesvjest,slabost,sva se oznojila malo sam legla i zaspal p mi je bolje ali opet nisam skroz dobro mislila sam da necu mociu na posao ali evo dosetala sam,ne znam je li od umora tj.nespavanj ili sto sam sinoc kod tate pojel dosta pomasnopg mesa s rostilja...
Antonio mi poceo rano ustajati jutros u 7 sta li je s njim,ja legla on nije navikao sve mev ljubi i zove...

Da ti nije pao secer user posted image ,,ja inace imam problema sa tim pozlije mi,taman me hladan znoj oblije,drhtim sva i mrak mi pred ocima i onda moram nesto slatko ubacit pojest i bude mi bolje i cesto mi se to desi,,strah me da se necu gdje srusit neki dan isla u podmjeru i Naida samnom i tako mi doslo sreca da smo bile na odjelu slatkisa..user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18696
20.5.2011 14:01:52   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

pozdrav

isabela ma ne brini oko uspavljivanja i moja se donedavno uspaljivala iskljucivo ljuljanjem na nogama, sad samo lezim kraj nje malo se vrtimo, gledamo pjevusimo i spavanac

kako vi natjerate user posted image  da nose sesirice, kape, moja nece nema sanse a sunce je prejako, ne znam sta da radimuser posted image

Juhuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

Ja kazem, hajde stavimo kapu i idemo papa....kad krene skinuti - kazem ne ne ide Lana seta i ne dira ali stvarno....Jedino kad sjedne u auto - odmah skidancije i kaze mama aja (mama hvala-iliti izvoli user posted image )
Joj napomenu me, moram joj sesirica kupit, a gdje ima, da nisu mnogo skupi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18697
20.5.2011 14:04:45   
Anoniman
pozdrav zene mi smo imali losu noc pa mi se neda nesto pisat glava mi pucaaa.
I kod nas je sto se tice sesira kao kod lady isto sve .....
Pusa

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 18698
20.5.2011 14:06:19   
Lady26
Nadam se da je sve ok user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18699
20.5.2011 14:08:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: megi

pozdrav

Juhuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

Ja kazem, hajde stavimo kapu i idemo papa....kad krene skinuti - kazem ne ne ide Lana seta i ne dira ali stvarno....Jedino kad sjedne u auto - odmah skidancije i kaze mama aja (mama hvala-iliti izvoli user posted image )
Joj napomenu me, moram joj sesirica kupit, a gdje ima, da nisu mnogo skupi user posted image

ja sam kupila u azelu 2 po 3 km al ne znam ima li jos. pisala sam ovdje da su dobili, al izgleda da nisi vidjelauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  746 747 [748] 749 750   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  746 747 [748] 749 750   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *