Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro večer žene Mi se vratili sa druženja, nismo vas puno tračale djeca nam nisu dala ni kafu da popijemo A spava začepljen mu je nosić, malo se prehladio sinoć ga kupala i izgleda da sam se zahebala, još je hladno ...Ivanin Sergej je napastovao Zaru nemate pojma kakve su to scene bile (sve je to do roditelja šta rade pred djecom sram da ih bude ),i zabilježile smo događaje fotkama... bebacha jesil sigurna u naziv te kreme, ja ti mogu provjerit sutra da li ima kod nas, drug mi radi u jednoj farmaceutskoj kući tako da mora proći sve novo i staro preko njega ne može da ne zna...a i ako bude kod nas uvezena, apoteke Ibn sina sigurno imaju.
Dobro veče raja. Ja sam skršena, kud započesmo ovo veliko spremanje sad ni tamo ni 'vamo. Ćilimi oprani, još za vikend da okrečimo i prebrišemo i to je to Eh da i store nam ostaju Malo sam preletila postove i baš se nasmijah isabelinom postu Izvini ali nisam se mogla suzdržati dadada, znači zagrijala si stolicu, ma Vidim udarile ste po voćkama , ja trešnje uvijek jedem u grču, tačno mi prisjednu, ne daj mi Bože da naletim na crva i onda dok sve pregledam prođe me volja. Nismo ih još probali ov god. Vidim neko spomenu vakcinu, joj nama se pravo približio 2 rođ. a još je nismo primili. Kontam ga voditi iduće sedmice, u utorak ili četvrtak jer samo tim danima daju i u drugoj smjeni.
sretno s radovima, a sto se tice tresanja i crva, pa najzdravije i najsladje su sa "mesom"
IZVORNA PORUKA: Lady26
kako sam mogla mm stocirati pravo s vrata , kasni preko 1h....obicno dodje oko pola 10 a veceras evo tek stigao...meni rogovi narasli...a nije ponio telefon...kaze ostao da popije pice, ma hebo te pice (Boze me oprosti) uzmi telefon i javi se, d aja ne mislim hoce li opet doci sa nogom u gipsu ili zubima u ruci... Pa hebem ti....kaze smetnuo s uma, ma ako te smetnem sa zemlje pa's vidjet
udahni duboko.... izdhni plitko... opusti se... smiri se... a onda oklagiju u ruke
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: bebacha
joj srce si imal sta za ono
a sta je ''ono'' moram malo glumiti jelenu dok je nema lady i dadada postavljajte pitanje
sve cu vas reci Jeleni
N_N kontam ko nam je ovo novi, a vidim poznat nick... al zato avatar
Mya falis i nama jako puno... saljemo vam puno poljubaca
a vi nocne ptice, eh pa nisam se ovako nasmijala kao jutros ne pamtim... pa stvarno ste otkacene... Breskva, definitivno bi poslala najbolju poruku...
Uh draga Bambi, za trešnje..... ja sam ti gadljiva pravo i strašnjiva grozno.... A za avatar.....hvala!!!! A za radove hvalaaaaaa. Sutra nas čeka haos - krečenje al sreća djeca idu kod svekrve pa ćemo mi to za čas....valjda
jutro ... glava me rastura..citavu noc sam bila budna radi uha...curka li curka...pih...valja opet put pod noge pa u Ze.... bambi ti bjezi tamo imas mail .. ovo moje dijete postalo pravi mangup (isti mater u mladim danima ).. nema stola,stolice rukohvata i sl.gdje njegove nogice nisu krocile .. okrece,prevrce,trci skace....a komsije se ibrete ...
Nek je tebi osmjeh na usnama pa makar Jutro i od mene....Lana se probudila 6,45 al se nisam dala bar jos pola h....pa ne mogu , dok mm probudim za posao u 5,45 jedva zaspem poslije i ona se digne za sat, e necu Odmah smo se uhvatili Dore i udri
Nek je tebi osmjeh na usnama pa makar Jutro i od mene....Lana se probudila 6,45 al se nisam dala bar jos pola h....pa ne mogu , dok mm probudim za posao u 5,45 jedva zaspem poslije i ona se digne za sat, e necu Odmah smo se uhvatili Dore i udri
i moja lana se probudila u 6.45 al sam je vracala u krevet jos narednih sat vremena, ja komirana. sinoc zaspala u 1, pravila pismene, premorena, jedva gledam
Amani, što se tvoj dječak uspavao B se jutros jedva probudio, a nije ni čudo čitavu noć se komešao. Sinoć sam napravila reviziju zuba i ugledam mu gornje petice Lijepo ih prebrojim 2x, nisam mogla vjerovati.... Fali mu gornja lijeva trica ali majke mi nema mjesta za nju Donju vilicu kako god prebrojim po 4 zuba sa obje strane ali mi donje četvorke djeluju preširoke, izgledaju kao petice nikako ne mogu da skontam jesu li četvorke ili petice. Ako su petice ni dole onda nema mjesta za trojke Aiii totalno sam zbunjena, morat ću ga odvesti stomatologu da pogledaju. Skontaste li vi mene išta, jesam zapetljala
jutro i od nas, nismo aktivni ali eto preletim očima .... amani pa kako si ti i tvoj mali mišić ? mmm njam,njam potkoljenica će biti dadada stvarno ti je avatar presladak,med medeni gdje si mu kupila ovu kapicu ? ne znam kako joj je pravi naziv koki od tvog uha sam počela traume imati hebem miša baš ti ne da mira... puica za svu dječicu...
Amani, što se tvoj dječak uspavao B se jutros jedva probudio, a nije ni čudo čitavu noć se komešao. Sinoć sam napravila reviziju zuba i ugledam mu gornje petice Lijepo ih prebrojim 2x, nisam mogla vjerovati.... Fali mu gornja lijeva trica ali majke mi nema mjesta za nju Donju vilicu kako god prebrojim po 4 zuba sa obje strane ali mi donje četvorke djeluju preširoke, izgledaju kao petice nikako ne mogu da skontam jesu li četvorke ili petice. Ako su petice ni dole onda nema mjesta za trojke Aiii totalno sam zbunjena, morat ću ga odvesti stomatologu da pogledaju. Skontaste li vi mene išta, jesam zapetljala
Ja nista , al nisam se naspavala pa tako se ne obaziri na mene
E moja lady ni ja ne kontam a kamoli vi Ma ovo je garant genetika, mm je imao siroke zube pa su mu kao djetetu morali vaditi neke zdrave, mislim četvorke da bi ostali imali mjesta da izrastu. Valjda neće tako biti i sa B.
Jutrica i do nas Mi ko padobranci ulijećemo Dobro smo i zdravo.Nemirni smo pravo sve ga živo interesuje i zanima. Konačno smo ga ošišali ,sad je pravi dječak Pusa za sve mamice i bebice!!!
ja ujedam, nervozna sam, jer me tudje dijete probudilo jutros u pet, od komsija - vrata pored, a koliko se deralo i histerisalo, pa to je strasno, ne mogu Vam opisati ... mala inace od 24 sata 22 place, od kako se rodila tako je, nije mi to nikad smetalo, ali jutros sam izludila ..... zato kad ja veceras u 11 odvrnem muziku, do daske Zato sam Bogu zahvalana sto je moja Cici dobra i sto spava k'o top, nista nju ne moze probuditi ..... definitivno sam ustala na lijevu nogu, ali s obzirom da je lijepo vrijeme i da ujutro sa svojom dusom idem u juzne krajeve, GO ove sedmice, necu dozvoliti da mi iko to upropasti Poljubac svima od nas dvije!!!!