|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  748 749 [750] 751 752   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.5.2011 14:56:28   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni drago zbog tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18726
20.5.2011 14:58:47   
N_N
user posted image user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18727
20.5.2011 14:59:44   
Anoniman
super N-N user posted image user posted image user posted image user posted image koliko sam gledala reklamu izgleda jednostavno stim kreciti..

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 18728
20.5.2011 15:02:36   
koka i po
IZVORNA PORUKA: isabella

volim i ja puno pricat al da ta pirca ima nekog smisla i da zanima sagovornika a ne da ja pricam pa utusi insana user posted image user posted image user posted image a ne ovdje su poprilicno zatvoreni imas dojam ko da niko nema nikakvih problema pricaju tek onako iz pristojnosti user posted image a nikada niko ne iznosi neki problem pa odmah ti daju do znanja da ih ne zanimaju ni tvoji problemi pa tak da nemas ni od koga dobiti povratnu informaciju user posted image

zivot je savrsen sve dok ga ti gledas tako iliti druga strana medalje.
nije hrabrost staviti ruzicas_te naocale,hrabrost ih je skinuti.

< Poruku je uredio koka i po -- 20.5.2011 15:04:15 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18729
20.5.2011 15:07:12   
isabella

IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: isabella

volim i ja puno pricat al da ta pirca ima nekog smisla i da zanima sagovornika a ne da ja pricam pa utusi insana user posted image user posted image user posted image a ne ovdje su poprilicno zatvoreni imas dojam ko da niko nema nikakvih problema pricaju tek onako iz pristojnosti user posted image a nikada niko ne iznosi neki problem pa odmah ti daju do znanja da ih ne zanimaju ni tvoji problemi pa tak da nemas ni od koga dobiti povratnu informaciju user posted image

zivot je savrsen sve dok ga ti gledas tako iliti druga strana medalje.

ma znam ja to ali nisam mislila na neke velike probleme ja imam dva velika problema mislim mozda nekome drugom nisu veliki ali eto jedan uspjesno rjesavam a drugi stoji e sada mislila sam da ovdje onako uopsteno nemas skim porazgovarat o nekim banalnim problemima eto recimo curica mi ne jede,,sta mislite za ovo za ono nego samo cao cao sta ima kako posao i to je touser posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 18730
20.5.2011 15:12:07   
koka i po
uvjek ima neko ko ce ti dati dobar savjet...ali i onaj ko ce te obeshrabriti...
na tebi je..
zato pucaj ..user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 18731
20.5.2011 15:19:03   
salmy
IZVORNA PORUKA: felix

da vas pitam samo jos, .Jestel vi vec poceli malisanima da nosite kratki rukav van i kuci ?
Ja anelu do skora nosila potkosulja boci kratki pa dugi kad sam ga pipnula po ledjima on mokar sav.
I ja onda samo potkosulja ,i dugi rukav obucem.Al od jutros vruce sparno pa sam mu obukla na potkosulju samo kratki rukav ,nismo jos poceli sa sorcevimauser posted image .?
Pa me zanima kako vi radite user posted image

Potkosulja i body kratki rukav,ali se ponese rezervna majicauser posted image user posted image i obavezno mazanje kremom za suncanje
Lady sesirica imas u importane centru,ona radnja za djecu do igraone,super izbora ali ja ne nađoh nista za svog glavatog momka.Kostaju oko 6KM,a izbora za curice ima(kao i uvijek),Mi smo se snadbili sa 3 kapice od nase forumasice,i odusevljeni smo obojeuser posted image user posted image MM onakouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18732
20.5.2011 15:36:14   
N_N
dadada, noa evo ga

http://www.youtube.com/watch?v=iaRMoQCP2xo&feature=related

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18733
20.5.2011 15:43:21   
Lady26
Izabran predstavnicki dom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Luda sam znam....ali sta da radim, ovo mi je jako bitno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18734
20.5.2011 16:00:20   
megi
Lady ako je toliko bitno evo podrska i od nas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18735
20.5.2011 16:02:28   
Lady26
Plata u pitanju i posao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisu bili u stanju 7mjeseci da izglasaju PD...svasta.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18736
20.5.2011 16:03:39   
N_N
Lady, meni drago zbog tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18737
20.5.2011 16:08:31   
Lady26
user posted image user posted image user posted image
I meni zbog mene i svih koji su na budzetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18738
20.5.2011 17:05:06   
tekja
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: noa

Joj sad zvala top shop da naručim onaj kompresor za krečenje i kažu nema prije iduće sedmice user posted image velika potražnja, sve rezervisano user posted image i sad se krečenje razvlači i do idućeg vikenda..... E neeeeeeću!!!!

kazu da ono nista ne valjauser posted image

Mi se sinoć slomili gledajući na youtubu snimke i naletimo na snimak lik kreči a žena ga snima user posted image i fkt super, znači nije napucani snimak top shopa. A i garantuju povrat novca u roku od 15 dana ako nisi zadovoljan.... I ja sam čula tako ali sve rekla-kazala, nigdje ne mogu da nađem info iz prve ruke.

N_N ja sam gledala onu emisiju na novoj "potrosacki kod", los je, jer mu se prebrzo grije motor, kreci ekstra, ali nakon svakog okrecenog kvadratnog metra moras cekati sat-dva da se motor ohladi, inace pregori...ma bolje sto ga nisu imali na stanjuuser posted image ..

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18739
20.5.2011 17:15:46   
tekja
dancek...vikend pred nama, nadam se da ce biti lijepo vrijeme...zato sam danas sredila stan, umorila se samo takouser posted image ..da nista, valjalo je usisat 140 kvadratauser posted image ...

V. spava vec 2,5 sata, a ja se nadam da nece kisa jos, ostala sam mu duzna setnju i park...

koko, nije ti lahko...ni mene moja alergija ne popusta, nikakve mirise ne osjecam vec pola mjesecauser posted image

apotekarko, nadam se da si bolje...

felix, amani, lady, bambi...ma sve zenice...user posted image ...ljubimo djecu...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18740
20.5.2011 20:01:54   
Bambi09
Evo nas umorni i slomljeni od hodanja, trcanja, ljuljanja, ganjanja... druzenja... Poslije rucka smo odmah izasli vani i tek sad usli u kucu... Bas smo se nahodali... Ali smo i imali predivno drustvo... Jelena i njena preslatka Ana... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tralalalalalalalaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image Bilo nam je predivno...

Lady, kad si ti sretna i ja sam sretna

svima saljemo puuuuuno user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18741
20.5.2011 21:53:24   
*pcelica*
Dobro vece evo i mene mrtva umorna. Danasnji dan mi je bio ludnica Ajla imala priredbu u skoli. Pa dok je dosla iz skole, pa uradila zadcu, dok sam napravila rucak pa se lijepo spremile i pravac u skolu ponovo, a ja pametnica hocu da sam tip top na roditeljskom pa obukla sandale sa 10 cm visokom stiklom a sat i po stajala jer sam bila kamerman user posted image user posted image Stopala ne osjecam jedva sam kuci dosla. Eto budale umijesto da bucem lijepo baletanke ja se natakarila na stiklu

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18742
20.5.2011 21:54:48   
Anoniman
Danas je bio jedan od onih dana kad su djeca nemogucaaaaaaaaaaaaaaauser posted image , nisam nikad kukala za hranu, ali dans ne smijem ni reci kako je malo jela, smrccccccccccccccccccuser posted image , pukla sam totalno, sta god sam pokusala nije uspjelo, ove trice je izludjese, bas se vidi koliko je muce, u zadnje vrijeme slabije jede, i non stop bi spavala, a napolju je pravo aktivna, ne znam, nadam se da ce sutra biti toliko gladna da ce pojesti sve sto joj serviram.

Toliko od meneuser posted image

Pusaaaaaa!

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 18743
20.5.2011 22:16:06   
Anoniman
dobra vam veceruser posted image prosli ispiti, nema jos rezultata al ja se nadam da ce biti bar 2 položena. kaže mi danas teta u vrticu kako se Nikola prozlocio, ne može vjerovati da je on ono mirno , poslusno dijete od prije pola godine.. pomalo mi je drago,vidim da se sad bori za sebe,ako ga netko dirne on mu vrati a prije je uvijek u svemu prvi popustao.. moram ga pohvaliti da mi nikad nije bolje jeo, veceras pojeo 2 komada torte, a inace uopce ne jede slatko.. pozdrav vam svima,falile ste mi ovih danauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18744
20.5.2011 23:43:20   
N_N
IZVORNA PORUKA: tekja

Joj sad zvala top shop da naručim onaj kompresor za krečenje i kažu nema prije iduće sedmice user posted image velika potražnja, sve rezervisano user posted image i sad se krečenje razvlači i do idućeg vikenda..... E neeeeeeću!!!!

Mi se sinoć slomili gledajući na youtubu snimke i naletimo na snimak lik kreči a žena ga snima user posted image i fkt super, znači nije napucani snimak top shopa. A i garantuju povrat novca u roku od 15 dana ako nisi zadovoljan.... I ja sam čula tako ali sve rekla-kazala, nigdje ne mogu da nađem info iz prve ruke.

N_N ja sam gledala onu emisiju na novoj "potrosacki kod", los je, jer mu se prebrzo grije motor, kreci ekstra, ali nakon svakog okrecenog kvadratnog metra moras cekati sat-dva da se motor ohladi, inace pregori...ma bolje sto ga nisu imali na stanjuuser posted image ..

Ma tekja, gotovo mi smo ga kupili user posted image  Sve spremno, sutra u 7 startamo user posted image  Svakako javim prve utiske user posted image  Pročitala sam uputstvo od do i nigdje ne piše koliko se može koristiti, mislim vremenski user posted image  Uglavnom, javim se ujutro user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18745
21.5.2011 6:31:03   
R&T@
Jutrooooooooooooooooo, mile mojeuser posted image

Veliki user posted image

N_N, moze li iznajmljivanje te spravice?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18746
21.5.2011 7:43:38   
*pcelica*
Dobro jutro jeste li se naspavale evo jedna user posted image ko je za

IZVORNA PORUKA: tekja

Ma tekja, gotovo mi smo ga kupili user posted image  Sve spremno, sutra u 7 startamo user posted image  Svakako javim prve utiske user posted image  Pročitala sam uputstvo od do i nigdje ne piše koliko se može koristiti, mislim vremenski user posted image  Uglavnom, javim se ujutro user posted image

Ovo moj babo kupio i krecio na vikendici ali krecom i prvi put se krecilo. Prvi prelaz mu je bio malo saren ali to je cise od zida jer on upio sav krec ali uglavnom kaze da je zadovoljan

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18747
21.5.2011 7:47:44   
R&T@
Ukucani spavaju, ja ustala u 5... luda sam, znamuser posted image user posted image user posted image

Sad trcim na posaouser posted image , pa user posted image  veceras...

Pusa tvojim djevojcicama...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 18748
21.5.2011 8:57:53   
Bambi09
Dobro jutro i od nas...
Mi smo imali finu mirnu noc, a jutros se Nane probudio s temperaturom... Nije puno visoka, ali prisutna je... A sad samo hoda i malo malo pa mi pridje i pokazuje u usta... Znaci zubic mu raste... Pa do kada ce vise rasti... Nije popio mlijeko, ali necu ga ni forsirati... Poslije cu probati nesto drugo da mu dam, pa cemo vidjeti...
Ako ne bude rasla temperatura vjerovatno cemo malo na selo... U svakom slucaju zelimo vam ugodan i prijatan dan... N_N vama sretan rad i da sto prije i sto ljepse zavrsite radove...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18749
21.5.2011 9:15:31   
bebacha
mi smo nikakvi.Ajla opet ima laringitis,ovaj put najgori do sad,jezik ne uvlaci od kaslja,samo suti.Alen juce upao i od ivicu stola rasjeko usnuuser posted image user posted image
et tako.veceras smo trebali u grad gledar maturante a sutra drugu na rodendan,a sad je to sve izgleda palo u voduuser posted image user posted image joj samo da prestane kasljat

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  748 749 [750] 751 752   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  748 749 [750] 751 752   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *