|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.5.2011 0:23:01   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: noa

Mya samo ti radiuser posted image hB da ima poslauser posted image ljubi curicu od nasuser posted image

Ljubimo i mi nasu najdrazu generaciju user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18651
20.5.2011 7:00:16   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Breskva

Dobro večer žene
Mi se vratili sa druženja, nismo vas puno tračale djeca nam nisu dala ni kafu da popijemo user posted image
A spava začepljen mu je nosić, malo se prehladio sinoć ga kupala i izgleda da sam se zahebala, još je hladnouser posted image ...Ivanin Sergej je napastovao Zaru nemate pojma kakve su to scene bileuser posted image (sve je to do roditelja šta rade pred djecom sram da ih budeuser posted image ),i zabilježile smo događaje fotkama...

bebacha
jesil sigurna u naziv te kreme, ja ti mogu provjerit sutra  da li ima kod nas, drug mi radi u jednoj farmaceutskoj kući tako da mora proći sve novo i staro preko njega user posted image ne može da ne zna...a i ako bude kod nas uvezena, apoteke Ibn sina sigurno imaju.

ccc...
user posted image user posted image user posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18652
20.5.2011 9:20:58   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: dadada

bambino...tenkjuuuuuuuser posted image

ju velkom user posted image

IZVORNA PORUKA: N_N

Dobro veče raja.
Ja sam skršena, kud započesmo ovo veliko spremanje user posted image  sad ni tamo ni 'vamo. Ćilimi oprani, još za vikend da okrečimo i prebrišemo i to je to user posted image  Eh da i store nam ostaju user posted image user posted image  
Malo sam preletila postove i baš se nasmijah isabelinom postu user posted image user posted image  Izvini ali nisam se mogla suzdržati user posted image
dadada, znači zagrijala si stolicu, ma user posted image user posted image  
Vidim udarile ste po voćkama user posted image , ja trešnje uvijek jedem u grču, tačno mi prisjednu, ne daj mi Bože da naletim na crva user posted image user posted image  i onda dok sve pregledam prođe me volja. Nismo ih još probali ov god.
Vidim neko spomenu vakcinu, joj nama se pravo približio 2 rođ. a još je nismo primili. Kontam ga voditi iduće sedmice, u utorak ili četvrtak jer samo tim danima daju i u drugoj smjeni.

sretno s radovima, a sto se tice tresanja i crva, pa najzdravije i najsladje su sa "mesom" user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image kako sam mogla mm stocirati pravo s vrata user posted image user posted image , kasni preko 1h....obicno dodje oko pola 10 a veceras evo tek stigao...meni rogovi narasli...a nije ponio telefon...kaze ostao da popije pice, ma hebo te pice (Boze me oprosti) uzmi telefon i javi se, d aja ne mislim hoce li opet doci sa nogom u gipsu ili zubima u ruci...
Pa hebem ti....kaze smetnuo s uma, ma ako te smetnem sa zemlje pa's vidjet user posted image

udahni duboko.... izdhni plitko... opusti se... smiri se... a onda oklagiju u ruke user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: bebacha

joj srce siuser posted image user posted image imal sta za onouser posted image

a sta je ''ono''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram malo glumiti jelenu dok je nemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lady i dadada postavljajte pitanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve cu vas reci Jeleni user posted image user posted image

N_N kontam ko nam je ovo novi, a vidim poznat nick... al zato avatar user posted image

Mya falis i nama jako puno... saljemo vam puno poljubaca user posted image

a vi nocne ptice, eh pa nisam se ovako nasmijala kao jutros ne pamtim... pa stvarno ste otkacene... Breskva, definitivno bi poslala najbolju poruku... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18653
20.5.2011 9:23:25   
N_N

IZVORNA PORUKA: Bambi09

udahni duboko.... izdhni plitko... opusti se... smiri se... a onda oklagiju u ruke user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image najbolji savjet!!! user posted image user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18654
20.5.2011 9:24:40   
teacher75
evo sunce vani, idemo u parkuser posted image hoce li ko s nama?user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18655
20.5.2011 9:25:18   
N_N
Uh draga Bambi, za trešnje..... ja sam ti gadljiva pravo i strašnjiva grozno....
A za avatar.....hvala!!!!
A za radove user posted image hvalaaaaaa. Sutra nas čeka haos - krečenje al sreća djeca idu kod svekrve pa ćemo mi to za čas....valjda user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18656
20.5.2011 9:25:19   
koka i po
jutro user posted image ...
glava me rastura..citavu noc sam bila budna radi uha...curka li curka...pih...valja opet put pod noge pa u Ze....
bambi ti bjezi tamo imas mail user posted image ..
ovo moje dijete postalo pravi mangup (isti mater u mladim danima user posted image )..
nema stola,stolice rukohvata i sl.gdje njegove nogice nisu krocile user posted image ..
okrece,prevrce,trci skace....a komsije se ibrete user posted image ...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18657
20.5.2011 9:32:34   
Amani12
Jutro user posted image
Moj djecak jos spava,ukomiralo se dijete koliko se izigrao sinoc.
Pa ni da trazi da jede... ccc user posted image
Cekam da se budi,pa da idemo traziti telecu koljenicu za rucak da spremimo.
Ljubac generaciji user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 18658
20.5.2011 9:37:38   
Lady26
Nek je tebi osmjeh na usnama pa makar user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutro i od mene....Lana se probudila 6,45 user posted image al se nisam dala bar jos pola h....pa ne mogu user posted image , dok mm probudim za posao u 5,45 jedva zaspem poslije i ona se digne za sat, e necu user posted image user posted image user posted image user posted image
Odmah smo se uhvatili Dore i udri user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 18659
20.5.2011 9:39:16   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Nek je tebi osmjeh na usnama pa makar user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutro i od mene....Lana se probudila 6,45 user posted image al se nisam dala bar jos pola h....pa ne mogu user posted image , dok mm probudim za posao u 5,45 jedva zaspem poslije i ona se digne za sat, e necu user posted image user posted image user posted image user posted image
Odmah smo se uhvatili Dore i udri user posted image user posted image user posted image user posted image

i moja lana se probudila u 6.45user posted image al sam je vracala u krevet jos narednih sat vremena, ja komirana. sinoc zaspala u 1, pravila pismene, premorena, jedva gledamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18660
20.5.2011 9:42:02   
N_N
Amani, što se tvoj dječak uspavao user posted image
B se jutros jedva probudio, a nije ni čudo čitavu noć se komešao.
Sinoć sam napravila reviziju zuba user posted image i ugledam mu gornje petice user posted image Lijepo ih prebrojim 2x, nisam mogla vjerovati.... Fali mu gornja lijeva trica ali majke mi nema mjesta za nju user posted image Donju vilicu kako god prebrojim po 4 zuba sa obje strane ali mi donje četvorke djeluju preširoke, izgledaju kao petice nikako ne mogu da skontam jesu li četvorke ili petice. Ako su petice ni dole onda nema mjesta za trojke user posted image Aiii totalno sam zbunjena, morat ću ga odvesti stomatologu da pogledaju. Skontaste li vi mene išta, jesam zapetljala user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18661
20.5.2011 9:42:12   
emi7908
jutro i od nas, nismo aktivni ali eto preletim očima ....
amani pa kako si ti i tvoj mali mišić ? mmm njam,njam potkoljenica će biti user posted image
dadada stvarno ti je avatar presladak,med medeni user posted image  gdje si mu kupila ovu kapicu ? ne znam kako joj je pravi nazivuser posted image user posted image
koki od tvog uha sam počela traume imati user posted image user posted image user posted image  hebem miša baš ti ne da mira...
puica za svu dječicu...

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18662
20.5.2011 9:44:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: N_N

Amani, što se tvoj dječak uspavao user posted image
B se jutros jedva probudio, a nije ni čudo čitavu noć se komešao.
Sinoć sam napravila reviziju zuba user posted image i ugledam mu gornje petice user posted image Lijepo ih prebrojim 2x, nisam mogla vjerovati.... Fali mu gornja lijeva trica ali majke mi nema mjesta za nju user posted image Donju vilicu kako god prebrojim po 4 zuba sa obje strane ali mi donje četvorke djeluju preširoke, izgledaju kao petice nikako ne mogu da skontam jesu li četvorke ili petice. Ako su petice ni dole onda nema mjesta za trojke user posted image Aiii totalno sam zbunjena, morat ću ga odvesti stomatologu da pogledaju. Skontaste li vi mene išta, jesam zapetljala user posted image user posted image

Ja nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , al nisam se naspavala pa tako se ne obaziri na mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18663
20.5.2011 9:52:46   
N_N
E moja lady ni ja ne kontam a kamoli vi user posted image
Ma ovo je garant genetika, mm je imao siroke zube pa su mu kao djetetu morali vaditi neke zdrave, mislim četvorke user posted image da bi ostali imali mjesta da izrastu. user posted image Valjda neće tako biti i sa B.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18664
20.5.2011 9:54:14   
Lady26
Ma salim se, skontala sam user posted image user posted image user posted image user posted image ....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18665
20.5.2011 9:57:25   
emi7908
N_N odlično si ti to objasnila...user posted image user posted image  skontala sam šta je pisac htio reći user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18666
20.5.2011 9:57:43   
Srculence
Jutrica i do nasuser posted image Mi ko padobranci ulijećemouser posted image user posted image
Dobro smo i zdravo.Nemirni smo pravo sve ga živo interesuje i zanima.
Konačno smo ga ošišaliuser posted image user posted image user posted image ,sad je pravi dječakuser posted image
Pusa za sve mamice i bebice!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18667
20.5.2011 9:58:50   
N_N
Kuku ne znam koje zube mi ima dijete user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18668
20.5.2011 9:59:52   
N_N

IZVORNA PORUKA: emi7908

N_N odlično si ti to objasnila...user posted image user posted image  skontala sam šta je pisac htio reći user posted image user posted image

Znači ti si me skontala user posted image user posted image hajd' dobro je user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 18669
20.5.2011 10:09:14   
emi7908
ma jesam nije toliko strašno samo moraš pročitati par puta user posted image user posted image user posted image user posted image  eh mogu li ja danas B... pogledati zubiće kad krenem po E... u vrtić? user posted image user posted image  pa da onda ja to opišemuser posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18670
20.5.2011 10:10:08   
Lady26
Kako imam dosadnu kolegicu, zaboga zena ne staje....jezik joj radi 10000000 na sat....
A teme nidje veze, samo ona zna o cemu prica.... user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 20.5.2011 10:11:30 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18671
20.5.2011 10:27:55   
mojbebac
ja ujedam, nervozna sam, jer me tudje dijete probudilo jutros u pet, od komsija - vrata pored, a koliko se deralo i histerisalo, pa to je strasno, ne mogu Vam opisati ... mala inace od 24 sata 22 place, od kako se rodila tako je, nije mi to nikad smetalo, ali jutros sam izludila ..... zato kad ja veceras u 11 odvrnem muziku, do daske user posted image user posted image user posted image
Zato sam Bogu zahvalana sto je moja Cici dobra i sto spava k'o top, nista nju ne moze probuditi .....
definitivno sam ustala na lijevu nogu, ali s obzirom da je lijepo vrijeme i da ujutro sa svojom dusom idem u juzne krajeve, GO ove sedmice, necu dozvoliti da mi iko to upropasti user posted image user posted image user posted image user posted image
Poljubac svima od nas dvije!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18672
20.5.2011 10:30:58   
N_N
Joj sad zvala top shop da naručim onaj kompresor za krečenje i kažu nema prije iduće sedmice user posted image velika potražnja, sve rezervisano user posted image i sad se krečenje razvlači i do idućeg vikenda..... E neeeeeeću!!!!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18673
20.5.2011 10:31:53   
Lady26
Macak u ruke i raspali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi kreciliu novembru, hB....nema do iduce godine, ma nema sanse user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18674
20.5.2011 10:33:57   
N_N
Ma ništa od mačka onda se to razvuče, užas. A ja i krečenje user posted image , to mm radi. Bi ja vrlo rado ali nemam kuveta user posted image A još se mi naložili pravo na ovu spravicu user posted image
Prestal ti kolegica šiljiti? user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *