Bambi09
|
IZVORNA PORUKA: marijanna vecer... moj misic je danas pao cak 3 puta, ima jednu vidljivu cvorugicu ostalo se ne vidi ,ja ne znam sta mu je bilo danas malo smo setali, uhvatila nas kisa pa se morali vratiti kuci, možda je i zato bio nervozan jer je navikao da smo barem 2 sata dnevno vani. bambi nadam se da ce nane brzo ozdraviti A misha mu mekinjasa, pa jel se puno udario??? Saljemo drugu veliki da prestanu boljke i da nema vise padanja... Ma to je garant nervozan od vremena bio pa zurio... IZVORNA PORUKA: iv@ncica vece... sta je ovo nitko ne pise kartki rezime od ovih dana ..a nemam kad sve pohvatat..ma jel to me ignorirate bambi zubi su to zubi...nadam se da ce biti ok marijana-cmokni nam nikolicu..proradi li ti mob.? NN- daj i nama tu napravu ..i nas ceka demoliranje kuce uskoro noa- pa gdje si zeno daada-kapa je premocna Pa eto ga ti ukratko sroci Sta ima ko vas, kako ste vi? Sta nam radi drustvo? Ma znam da su zubi al slomise brate mili... IZVORNA PORUKA: Apotekarka Mog djecaka je mm vratio s utakmice djetetu dosadilo,joj mene opet krajnik uhvatio a mislim da znam i od cega popila neki dan kolu sinoc mineralnu,treba me po guzi... Bambi izgleda da ti zubici naseg decka bas muce... teacher ma to je faza,puno mi se sikiras ne da tebe apotekarka nikome Ivancice kako nam je Andrejko... Eh dobro si rekla, treba te dobro isibati... Jos znas da si osjetljiva i opet si popila hladno... Ufffff sreca ti je pa mi nisi blize... IZVORNA PORUKA: N_N Dobro veče raja Ja svoju djecu okupala, sad spavaju. Čitav dan su bili sa roditeljima mm-a na vikendici, odnosno u bašti na zraku, valjda će se večeras gospodin manje buditi. Ja sam prespavala dan, probudila se oko 16h, skršena, sve me boli još na sve to stigla i BTW ciklus mi se pravo poremetio više nije svakih 28 dana. Već 2 mj. ciklus mi je 20 dana užas!!! Moram zvati dr. da se konsultujem, nešto mi ovo nije ok ivancic, ma nema frke, ima kompreor da kruži širom naše lijepe samo dogovorite termine bambi, pa miša mu šta nam to Naneta zeza Ne dajte se Ja kontam u četvrtak B voditi na vakcinu, baš kasnimo a rođendan samo što nije. Malo mu curi nosić pa se nadam da će stati do četvrtka. Sto se tice tog ciklusa i meni je poremeceno ima vec ihahajjj... Al lagano se evo opet uspostavlja... Jedan period nisam mogla nikako skontati ni kad sam imala ni kad cu imati... Evo zadnja 2 mjeseca je nakon 26 dana... Blago se tebi, sredila si kucu i sad uzivas... Aferim... Vidi tu cinu da primite, mene nesto vise strah ako se ne primi nego da se primi cina... Ljubi nam drugaricu i druga Dobro jutro vam zelimo svima... Mi smo imali hvala Bogu relativno mirnu noc, temperaturica je bila prisutna ali ni za cepica ni za sirupa... Bas ono neprimjetna... Tako da sam ga samo skinula u bodic i tako je spavao... Jutros me samo provirio kad sam krenula na posao i poslao mi poljubac i nastavio spavati A mamina krasotica spava na svom krevetu, noge na podu do koljena a ostatak tijela na krevetu... A klipaca teska jedva sam je podigla fino da se namjesti... Eh odoh sad sta raditi, ne smijem vise zabusavati... Zelim vam ugodan i lijep dan...