|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  753 754 [755] 756 757   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.5.2011 20:08:58   
Bambi09
Jelena... user posted image user posted image nama je prelijepo bilo s vama, zao mi sto se jos ne vidjesmo... Nane je pod temperaturom evo cijeli dan, zubi ga slomise... Vise sam van sebe jer ne znam koji mu raste... user posted image user posted image user posted image Sad sam ga okupala i kao da se temperatura malo smirila... Molim Boga da nocas ne bude ture... A tvoja princeza je predivna... Hem je slatka, hem je umiljata, hem kad se nasmije Boze dragi... Nek je ziva i zdrava puno godina zajedno sa vama svima...

pcelice, ma ne znam vise, da su 3-ce fino su porasle ne znam kud ce vise... user posted image user posted image user posted image user posted image Da su 5-ce ne vidim jer nece da zine, a i prstici su mu stalno u ustima... ne kaslje, ne slina, nema nikakvih simptoma nahlade, samo zubici... uhhhhh

ostalim svima zelim ugodnu i mirnu noc user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 18851
22.5.2011 20:25:25   
teacher75
jedno zanimljivo pitanje za sve zenice koje su kupile Bumbu: da li sve vrijeme prica na hrvatskom ili se presaltao na srpski? kod nas se desila zanimljiva stvar: prvo je nekoliko dana govorio: bok, moje ime je bumba, kada pritisnes moj trbuscic... a od prije par dana govori: zdravo, ja se zovem bumba, kada pritisnes moj stomacic... itd, isto je i sa trokuticem i ostalim (drugaciji glas i naglasak)user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 22.5.2011 20:26:43 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18852
22.5.2011 20:55:27   
tekja
IZVORNA PORUKA: teacher75

jedno zanimljivo pitanje za sve zenice koje su kupile Bumbu: da li sve vrijeme prica na hrvatskom ili se presaltao na srpski? kod nas se desila zanimljiva stvar: prvo je nekoliko dana govorio: bok, moje ime je bumba, kada pritisnes moj trbuscic... a od prije par dana govori: zdravo, ja se zovem bumba, kada pritisnes moj stomacic... itd, isto je i sa trokuticem i ostalim (drugaciji glas i naglasak)user posted image

Joj tiki to je bumba "strucnjak" za bilingvizam, zar ga nisi prepoznala user posted image user posted image user posted image ...nego kako Lana...jede li bolje?

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 18853
22.5.2011 20:59:54   
teacher75
IZVORNA PORUKA: tekja

Joj tiki to je bumba "strucnjak" za bilingvizam, zar ga nisi prepoznala user posted image user posted image user posted image ...nego kako Lana...jede li bolje?

ne jedeuser posted image user posted image user posted image jos uvijek odbija povrce i meso a sve ostalo jede. juce jela: udrobljen hlijeb u mlijeku sa puterom, jajetom i mladim sirom (sve smuckano),1 kiflu, bananu, malo hljeba, malo jabuke i par jagoda, 2 kasike supe, nekoliko bobi stapica i plazma keksa. a danas: jaje s pavlakom, mix raznog voca izblendanog s lino mljevenim keksom (to je bas fino kolicinski pojela), jedan trokutic pizze margarite, 1 kiflu i 1 cvrsti jogurtuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 22.5.2011 21:00:30 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18854
22.5.2011 21:01:21   
Anoniman
vecer... moj misic je danas pao cak 3 puta, ima jednu vidljivu cvorugicu ostalo se ne vidi ,ja ne znam sta mu je bilo danasuser posted image malo smo setali, uhvatila nas kisa pa se morali vratiti kuci, možda je i zato bio nervozan jer je navikao da smo barem 2 sata dnevno vani. bambi  nadam se da ce nane brzo ozdravitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18855
22.5.2011 21:06:34   
tekja
Ej znam da ti to sada izgleda premalo, ali nijeuser posted image ...pokusaj sve to u glavi sloziti na hrpu pa ces vidjeti da ona ne gladuje, a to je najbitnijeuser posted image ...ja vjerujem da su kod nje zubici u pitanju...hoce li supu ikako, pa da ju pravis na vodi od mesa i povrca, ne moraju biti komadici istog?

Marijana, pa gdje si tiuser posted image ...jesu spremni ispiti?...da ti N. nije obuo neku novu obucu...jucer je mali od prijateljice, inace zvrk, tako brz i spretan, oderao koljena i laktove zbog novih sandalauser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 22.5.2011 21:09:52 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 18856
22.5.2011 22:49:12   
iv@ncica
vece...
sta je  ovo  nitko  ne  pise  kartki rezimeuser posted image od  ovih  dana  ..a  nemam  kad  sve  pohvatat..ma jel to  me  ignorirateuser posted image user posted image user posted image

bambi  zubi  su to  zubi...nadam  se da ce  biti  ok
marijana-cmokni  nam  nikolicu..proradi  li ti  mob.?
NN-  daj  i  nama  tu  napravuuser posted image ..i  nas  ceka  demoliranje  kuce  uskoro
noa- pa  gdje  si  zenouser posted image
daada-kapa  je  premocnauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18857
22.5.2011 23:15:20   
Apotekarka
Mog djecaka je mm vratio s utakmice djetetu dosadilo,joj mene opet krajnik uhvatio a mislim da znam i od cega popila neki dan kolu sinoc mineralnu,treba me po guzi...
Bambi izgleda da ti zubici naseg decka bas muce...
teacher ma to je faza,puno mi se sikiras ne da tebe apotekarka nikomeuser posted image
Ivancice kako nam je Andrejko...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18858
22.5.2011 23:24:04   
N_N
Dobro veče raja user posted image  Ja svoju djecu okupala, sad spavaju. Čitav dan su bili sa roditeljima mm-a na vikendici, odnosno u bašti user posted image  na zraku, valjda će se večeras gospodin manje buditi. Ja sam prespavala dan, probudila se oko 16h, skršena, sve me boli još na sve to stigla i user posted image  BTW ciklus mi se pravo poremetio user posted image  više nije svakih 28 dana. Već 2 mj. ciklus mi je 20 dana user posted image  užas!!! Moram zvati dr. da se konsultujem, nešto mi ovo nije ok user posted image
ivancic, ma nema frke, ima kompreor da kruži širom naše lijepe user posted image  samo dogovorite termine user posted image user posted image
bambi, pa miša mu šta nam to Naneta zeza user posted image  Ne dajte se user posted image
Ja kontam u četvrtak B voditi na vakcinu, baš kasnimo a rođendan samo što nije. Malo mu curi nosić pa se nadam da će stati do četvrtka.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18859
22.5.2011 23:33:23   
iv@ncica
NN-  ma nema  frke, narucim  ga  i  ja pa  ce  mo  iznajmljivatiuser posted image ,  jos  kad  bi  i  ciko  doso  uz  njega  da  strcauser posted image user posted image ...samo  nek  brze  ide  od  obicnoguser posted image ..i onako  se  mora  cistiti  poslijeuser posted image
apotekarko - i  u  vas zivahnouser posted image ...a  mi  ti  ok.,..dok  pijemo  flonidan  svi  dobri....cim prestanemo  pocne ludilouser posted image ....kasalj  i  hripanje,  kihanje, trljanje  nosa...i  ja  sam  na  flonidanu  sa  sinomuser posted image

Veceras  sam  decka  zlocu  sisala....znoji se  strasno,  pa  sam  masinom  sve  skinula...nije  los  ispao..ali  tek  cu  kad  izadje  na sunce  da vidim  sto sam   cojeku  ucinilauser posted image user posted image ....a  ostalo  je   sve isto,  zlocest  i  mucan..te  u  rijetkim trenucima  dobar..ali samo  kad  je  sam sa mnom...a  proci  ce  i ove  faze  nadam  se....o spavanju  i jelu  da  ne   pricam...sizimuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.5.2011 23:35:53 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18860
22.5.2011 23:37:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

Ej znam da ti to sada izgleda premalo, ali nijeuser posted image ...pokusaj sve to u glavi sloziti na hrpu pa ces vidjeti da ona ne gladuje, a to je najbitnijeuser posted image ...ja vjerujem da su kod nje zubici u pitanju...hoce li supu ikako, pa da ju pravis na vodi od mesa i povrca, ne moraju biti komadici istog?

Marijana, pa gdje si tiuser posted image ...jesu spremni ispiti?...da ti N. nije obuo neku novu obucu...jucer je mali od prijateljice, inace zvrk, tako brz i spretan, oderao koljena i laktove zbog novih sandalauser posted image

hoce supu, al danas i juce nismo bili kuci pa joj nisam pravila. znam da ne gladuje al mi brine sto sada odjednom nece nikako povrce i meso, strah me da tako ne navikne- mm i ja slabo jedemo povrce, ne bih voljela da i ona bude izbirljiva kao miuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18861
22.5.2011 23:40:27   
N_N
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

NN-  ma nema  frke, narucim  ga  i  ja pa  ce  mo  iznajmljivatiuser posted image ,  jos  kad  bi  i  ciko  doso  uz  njega  da  strcauser posted image user posted image ...samo  nek  brze  ide  od  obicnoguser posted image ..i onako  se  mora  cistiti  poslijeuser posted image

Ništa moja ivancice, niti dođe čiko niti teta za čišćenje user posted image user posted image
A ide baš baš brzoooo user posted image  puno brže nego inače user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18862
22.5.2011 23:43:23   
iv@ncica
ticerko-to  ti  je  sad  faza  izbirljivosti...promjena..odrastanja  i s poznavanja  svijeta  oko sebe...te   vrijeme  kad  nemaju vremena  za  hranu....dobrodosla  u klub....jer  u oino  fino  davno  vrijeme  kad  su nam  sve  jeli,  nista  drugo  nisi  ni mogli ni  znali  vec  otkrivati nove  okuse..a sad  otkrivaju  cijeli  svijet.....  ne  brini ,  proci  ce,  pa  ce  htjeti  samo  povrce , a nece  meso  i  voce...i  sl....pa  sve tako  u krug..i onda  odu  na  fakultet  i fast  fooduser posted image ...bitno  je  da  jedu , pa  taman  sto  uspijes  podvalitiuser posted image
NNuser posted image ih  znala  sam..a bas  bi  mi  i  ciko trebaouser posted image ,  ma  nije  bitno,  ali  vazno  je  da  ide  brze...thanks,  na  savjetu,  pomogla  si mi  u  odluci  pravouser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.5.2011 23:45:16 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Neposredna veza do poruke: 18863
23.5.2011 7:54:57   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: marijanna

vecer... moj misic je danas pao cak 3 puta, ima jednu vidljivu cvorugicu ostalo se ne vidi ,ja ne znam sta mu je bilo danasuser posted image malo smo setali, uhvatila nas kisa pa se morali vratiti kuci, možda je i zato bio nervozan jer je navikao da smo barem 2 sata dnevno vani. bambi  nadam se da ce nane brzo ozdravitiuser posted image

A misha mu mekinjasa, pa jel se puno udario??? Saljemo drugu veliki user posted image  da prestanu boljke i da nema vise padanja... Ma to je garant nervozan od vremena bio pa zurio...

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

vece...
sta je  ovo  nitko  ne  pise  kartki rezimeuser posted image od  ovih  dana  ..a  nemam  kad  sve  pohvatat..ma jel to  me  ignorirateuser posted image user posted image user posted image

bambi  zubi  su to  zubi...nadam  se da ce  biti  ok
marijana-cmokni  nam  nikolicu..proradi  li ti  mob.?
NN-  daj  i  nama  tu  napravuuser posted image ..i  nas  ceka  demoliranje  kuce  uskoro
noa- pa  gdje  si  zenouser posted image
daada-kapa  je  premocnauser posted image

Pa eto ga ti ukratko sroci user posted image user posted image user posted image  Sta ima ko vas, kako ste vi? Sta nam radi drustvo? Ma znam da su zubi al slomise brate mili... user posted image

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Mog djecaka je mm vratio s utakmice djetetu dosadilo,joj mene opet krajnik uhvatio a mislim da znam i od cega popila neki dan kolu sinoc mineralnu,treba me po guzi...
Bambi izgleda da ti zubici naseg decka bas muce...
teacher ma to je faza,puno mi se sikiras ne da tebe apotekarka nikomeuser posted image
Ivancice kako nam je Andrejko...

Eh dobro si rekla, treba te dobro isibati... Jos znas da si osjetljiva i opet si popila hladno... Ufffff sreca ti je pa mi nisi blize...

IZVORNA PORUKA: N_N

Dobro veče raja user posted image  Ja svoju djecu okupala, sad spavaju. Čitav dan su bili sa roditeljima mm-a na vikendici, odnosno u bašti user posted image  na zraku, valjda će se večeras gospodin manje buditi. Ja sam prespavala dan, probudila se oko 16h, skršena, sve me boli još na sve to stigla i user posted image  BTW ciklus mi se pravo poremetio user posted image  više nije svakih 28 dana. Već 2 mj. ciklus mi je 20 dana user posted image  užas!!! Moram zvati dr. da se konsultujem, nešto mi ovo nije ok user posted image
ivancic, ma nema frke, ima kompreor da kruži širom naše lijepe user posted image  samo dogovorite termine user posted image user posted image
bambi, pa miša mu šta nam to Naneta zeza user posted image  Ne dajte se user posted image
Ja kontam u četvrtak B voditi na vakcinu, baš kasnimo a rođendan samo što nije. Malo mu curi nosić pa se nadam da će stati do četvrtka.

Sto se tice tog ciklusa i meni je poremeceno ima vec ihahajjj... Al lagano se evo opet uspostavlja... Jedan period nisam mogla nikako skontati ni kad sam imala ni kad cu imati... Evo zadnja 2 mjeseca je nakon 26 dana... Blago se tebi, sredila si kucu i sad uzivas... Aferim... Vidi tu cinu da primite, mene nesto vise strah ako se ne primi nego da se primi cina... Ljubi nam drugaricu i druga user posted image

Dobro jutro vam zelimo svima... Mi smo imali hvala Bogu relativno mirnu noc, temperaturica je bila prisutna ali ni za cepica ni za sirupa... Bas ono neprimjetna... Tako da sam ga samo skinula u bodic i tako je spavao... Jutros me samo provirio kad sam krenula na posao i poslao mi poljubac i nastavio spavati user posted image  A mamina krasotica spava na svom krevetu, noge na podu do koljena a ostatak tijela na krevetu... user posted image user posted image user posted image  A klipaca teska jedva sam je podigla fino da se namjesti...
Eh odoh sad sta raditi, ne smijem vise zabusavati... Zelim vam ugodan i lijep dan... user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18864
23.5.2011 8:09:56   
R&T@
Dobro jutro!

Ja danas opet "neradnik"user posted image user posted image user posted image

Lady26, hajde me opomeniuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18865
23.5.2011 8:20:29   
bebacha
jutro.mi cemo danas doktorici na kontrolu,ima da me zena istjera kad joj pocnem pricat.rjesila sam konacno pokusat stat u kraj Ajlinom kasljanju i naci uzrok.
pa imam par pitanja.
jeli alergolosko testiranje tesko podnijet
jel flonidan ide kao preventiva od alergije ili kad se vec alergiija javi,juce nam je jedan doktor opste prakse u razgovoru spomenuo da bi bilo dobro da pije flonida navece ukoliko je laringitis alergijaki
jel neko koristio panatus sirup.cula sam da i on odma smiruje kasalj.
ja sam se u subotu istraumirala njenim gusenje od kaslja a nesmijem nespremna cekat sljedeci put

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18866
23.5.2011 8:23:53   
bebacha
koliko je proscjecna tezina i visina trogodisnjaka.u sobutu kad smo bili na klninici doktorica nam rece da Ajla ima malu tezinu al da da ne izgleda tako.nije me to nesto zabrinulo al et da vidim koliko odstupa od prosjeka

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18867
23.5.2011 8:31:39   
Anoniman
Bebacha mi smo proslu jesen i sada proljece cijelo vrijeme na flonidanu uvece, jer Ani je ovo sa usima alergijski, a pili smo i panatus pa sad da odmah prestane ne prestane, ali meni se bolje pokazao od bisolvona jer smo dugo pili njega i nije davao nekog ucinka, onda smo presli na panatus i pomogao je posle 2-3 dana uzimanja.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 18868
23.5.2011 8:36:28   
koka i po
jutro..
mi smo lose spavali...oboje user posted image ..
promjena vremena.....sta li..
bambi....drago mi je da je nane bolje user posted image ...
ostalima user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18869
23.5.2011 9:11:30   
teacher75

da ponovim pitanje jer mozda niste vidjeleuser posted image bas me zanima...

Neposredna veza do poruke: 18870
23.5.2011 9:20:41   
R&T@

Nemamo Bumbuuser posted image

Pripazi ti da ne progovori i engleskiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 18871
23.5.2011 9:22:38   
Lady26
Niko nije pitao za nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A nema me od petka ..........
Doooobroooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18872
23.5.2011 9:23:34   
Lady26

Nazad gdje su baterije imas opciju koji ces jezik, da se nije "hepek" pomjerio pa poceo na srpskom? Provjeri...ima HR, SRB, MK

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18873
23.5.2011 9:26:51   
Lady26
Bambiiiiiiiiiii kako je Nane? Ljubimo ga punp user posted image user posted image user posted image

Bebacha, kako je curica, bas mi je zao....nadam se da cete naci uzrok user posted image

Pusa svima iako niste pitale za mene user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18874
23.5.2011 9:27:33   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Nazad gdje su baterije imas opciju koji ces jezik, da se nije "hepek" pomjerio pa poceo na srpskom? Provjeri...ima HR, SRB, MK

to mi je i mm rekao da provjerim, al necu da ceprkam pred lanom da ne skonta pa da i ona ne pocne otvarati baterijeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  753 754 [755] 756 757   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  753 754 [755] 756 757   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *