Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro.mi cemo danas doktorici na kontrolu,ima da me zena istjera kad joj pocnem pricat.rjesila sam konacno pokusat stat u kraj Ajlinom kasljanju i naci uzrok. pa imam par pitanja. jeli alergolosko testiranje tesko podnijet jel flonidan ide kao preventiva od alergije ili kad se vec alergiija javi,juce nam je jedan doktor opste prakse u razgovoru spomenuo da bi bilo dobro da pije flonida navece ukoliko je laringitis alergijaki jel neko koristio panatus sirup.cula sam da i on odma smiruje kasalj. ja sam se u subotu istraumirala njenim gusenje od kaslja a nesmijem nespremna cekat sljedeci put
moj Igor pije singular radi bronhitisa koji je imao zimus vise puta i dr sumnja da je alergijski, za njega znam da ide kao preventiva a flonidan je po meni za postojeci problem a ne kao profilaksa
< Poruku je uredio MALA1994 -- 23.5.2011 9:33:21 >
Igoru rastu trojke i trpa sve usta, ali hB nema ture, jedna je vec izasla.
Luka kenka po dobrom starom obicaju, a kako smo puno bili "na terenu" bas se pokvario pa ce sada mama morati da ga vrati u normalu. Cim mu se brat pojavi on vristi, ne moze da ga podnese
muzek mi je otisao na put i nas troje smo sami, mogla bi se kafica piti
e sad bi vas trebala malo citati da vidim ima li bolesnih bebaca
jel flonidan ide kao preventiva od alergije ili kad se vec alergiija javi,juce nam je jedan doktor opste prakse u razgovoru spomenuo da bi bilo dobro da pije flonida navece ukoliko je laringitis alergijaki
Flonidan se koristi kad se alergija već javi, on ne liječi nego samo ublažava simptome (sprečava kijavicu, curenje iz nosa)... inače lijekovi protiv alergije piju se uvečer.
Flonidan se koristi kad se alergija već javi, on ne liječi nego samo ublažava simptome (sprečava kijavicu, curenje iz nosa)... inače lijekovi protiv alergije piju se uvečer.
Da pije se navece jer ima uspavljujuce dejstvo....mada meni kad ga popijem navece, slabo pomogne preko dana ali eto....nama starijim je lakse....
prelistajte stranice pa cete vidjeti da su se mnogi pitali gdje ste vas tri ...i idite na temu "forumasice, gdje ste?"...ccccc...prvo ih nema danima, i umijesto da se izvinu sto su nenajavljeno otisle, one jos kukaju....ccccc
Dobro nam dosle ...a sad fino...gdje ste bile...sta ste radile...molim...jedna po jedna
A za rezimirat nema puno...bum vam poslije....da i ja poslozim u glavi
Od bebache curica kaslje, zamalo u bolnici da je ostave ali ipak nisu, pije terapiju Nane imao turu, do zubica.... Ancika od Jelene pala i preplakala noc... NE mogu se sad sjetiti...
A kod mene : Lana n e m o g u c a....al fakat, ne mogu prepoznati svoje dijete....ako joj nesto sekundu nije po volji, odmah vristi, baca se, udara se, po licu se udara dlanovima...jede kamencice, ne mogu joj dokazati nista....ni puc puc ne pali Jelo - isto....rekla sam teti nek blenda i nek je pokusa nahraniti van stolice....
prelistajte stranice pa cete vidjeti da su se mnogi pitali gdje ste vas tri ...i idite na temu "forumasice, gdje ste?"...ccccc...prvo ih nema danima, i umijesto da se izvinu sto su nenajavljeno otisle, one jos kukaju....ccccc
Dobro nam dosle ...a sad fino...gdje ste bile...sta ste radile...molim...jedna po jedna
A za rezimirat nema puno...bum vam poslije....da i ja poslozim u glavi
Ne mogu se konektovati kuci, ne prepoznaje ruter laptop....a niej mi se vele ni dalo tipkati - dobro mi doslo Setali, lunjali, svadjali se, najvise sa Lanom i tako, ne slusa me nista
ja samo da se javim da virim, da ne mislite da se sakrivam
kod nas situacija nepromijenjena, ajša sluša, osim kad joj padne na um ključ od auta, onda vrišti ne bi li joj ga dali, pa nakon minut ode drugim poslom
mi smo u subotu citav dan bili kod prijatelja na vikendici u ilincici kod tuzle- divna priroda, suma, lijepo im sredjena basta, imaju i tobogan i ljulju i igracke posto imaju unuku koja je od lane starija 3 mjeseca, tako da su se njih dvije super izigrale a mi smo uzivali, jedino je na putu do tamo povracala 2 puta, ruzan put- okuke na povratku srecom spavala pa nije povratila. a juce sam ja malo sama uzivala sa drugaricama na rucku u nekom turskom restoranu na ilidzi, poslije me mm i lana pokupili pa isli kod sveki
A kod mene : Lana n e m o g u c a....al fakat, ne mogu prepoznati svoje dijete....ako joj nesto sekundu nije po volji, odmah vristi, baca se, udara se, po licu se udara dlanovima...jede kamencice, ne mogu joj dokazati nista....ni puc puc ne pali Jelo - isto....rekla sam teti nek blenda i nek je pokusa nahraniti van stolice....
dusice drage, da brzo prodje
a zato sto je Lana nemoguca ja imam dvojicu bezobraznika, ali zaista.Luka je dobar samo kad je po njegovom i kada Igora nema pa je on u centru paznje, a ovaj mali u sustini je samo nemiran. ova djeca su tako svojeglava nevjerovatno, a sto se ti vise nerviras oni gori ccc.katastrofa.
mi smo u subotu citav dan bili kod prijatelja na vikendici u ilincici kod tuzle- divna priroda, suma, lijepo im sredjena basta, imaju i tobogan i ljulju i igracke posto imaju unuku koja je od lane starija 3 mjeseca, tako da su se njih dvije super izigrale a mi smo uzivali, jedino je na putu do tamo povracala 2 puta, ruzan put- okuke na povratku srecom spavala pa nije povratila. a juce sam ja malo sama uzivala sa drugaricama na rucku u nekom turskom restoranu na ilidzi, poslije me mm i lana pokupili pa isli kod sveki
bas vam je bilo lose
zato sam sinoc do 2 pravila pismene i kuca u dzumbusu, al kad je bal nek je maskembal