|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  754 755 [756] 757 758   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.5.2011 9:27:43   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

jutro.mi cemo danas doktorici na kontrolu,ima da me zena istjera kad joj pocnem pricat.rjesila sam konacno pokusat stat u kraj Ajlinom kasljanju i naci uzrok.
pa imam par pitanja.
jeli alergolosko testiranje tesko podnijet
jel flonidan ide kao preventiva od alergije ili kad se vec alergiija javi,juce nam je jedan doktor opste prakse u razgovoru spomenuo da bi bilo dobro da pije flonida navece ukoliko je laringitis alergijaki
jel neko koristio panatus sirup.cula sam da i on odma smiruje kasalj.
ja sam se u subotu istraumirala njenim gusenje od kaslja a nesmijem nespremna cekat sljedeci put

moj Igor pije singular radi bronhitisa koji je imao zimus vise puta i dr sumnja da je alergijski, za njega znam da ide kao preventiva a flonidan je po meni za postojeci problem a ne kao profilaksa

< Poruku je uredio MALA1994 -- 23.5.2011 9:33:21 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18876
23.5.2011 9:31:00   
Lady26
Kono, nije ni tebe bilo user posted image user posted image user posted image
Kako su djecaci? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 18877
23.5.2011 9:32:50   
Malenaoduvijek
jel¨'me neko trazio....

evo nas, ako nas je neko pozelio user posted image user posted image

Igoru rastu trojke i trpa sve usta, ali hB nema ture, jedna je vec izasla.

Luka kenka po dobrom starom obicaju, a kako smo puno bili "na terenu" bas se pokvario pa ce sada mama morati da ga vrati u normalu.
Cim mu se brat pojavi on vristi, ne moze da ga podnese user posted image

muzek mi je otisao na put i nas troje smo sami, mogla bi se kafica piti user posted image

e sad bi vas trebala malo citati da vidim ima li bolesnih bebaca user posted image

mahanje user posted image user posted image

lady nije ni nas bilo a mi smo vas pozelili.

Neposredna veza do poruke: 18878
23.5.2011 9:34:32   
Anoniman

jel flonidan ide kao preventiva od alergije ili kad se vec alergiija javi,juce nam je jedan doktor opste prakse u razgovoru spomenuo da bi bilo dobro da pije flonida navece ukoliko je laringitis alergijaki

Flonidan se koristi kad se alergija već javi, on ne liječi nego samo ublažava simptome (sprečava kijavicu, curenje iz nosa)... inače lijekovi protiv alergije piju se uvečer.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 18879
23.5.2011 9:35:07   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kono, nije ni tebe bilo user posted image user posted image user posted image
Kako su djecaci? user posted image

dobro hB, sad pisem. Igor 2 dana bio sa bakom i baka oduzeta zena se ne moze pomjeriti user posted image user posted image

mi smo za vikend bili vrijedni, prali prozore i zavjese user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18880
23.5.2011 9:36:00   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Breskva

Flonidan se koristi kad se alergija već javi, on ne liječi nego samo ublažava simptome (sprečava kijavicu, curenje iz nosa)... inače lijekovi protiv alergije piju se uvečer.

Da pije se navece jer ima uspavljujuce dejstvo....mada meni kad ga popijem navece, slabo pomogne preko dana ali eto....nama starijim je lakse....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18881
23.5.2011 9:36:42   
Anoniman
Vidim ni mi nikom nismo falili user posted image

Lady zaova moja ti je rekla da si pravo lijepa zena, kaze prelijepa je bas user posted image

Mi odosmo na vakcinu pa se pisemo posle, ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18882
23.5.2011 9:39:10   
Lady26
Jeste meniiiiiii ali zaista.....
Htjela sam ti slati sms, al rekoh da ne smetam.... user posted image user posted image user posted image
Jeste li se odmorili?
Hjoooooj hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18883
23.5.2011 9:39:22   
Malenaoduvijek

jel zna neko za kremu Paksoderm.danas sam vodila Alena pedijatru zbog osipa oko usta i ona preporuci ovu kremu al je kod nas nema

ne znam jeli ti iko odgovorio, ja sam uzela onu kremu sto mi je dala dermatolog i kombinovala sa aflodermom i nemaju obojica nista oko usta

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18884
23.5.2011 9:40:47   
Malenaoduvijek
a zene ja sam sad shvatila da me nije bilo jedno 5 dana, pa ne mogu sve citati.
moze rezime user posted image

Neposredna veza do poruke: 18885
23.5.2011 9:42:02   
Lady26
Ja jutros sjela i procitala sve hahahaha, pola nisam zapamtila, pa ti ja necu pisati rezime, mozda ce Bambucha user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18886
23.5.2011 9:47:38   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Vidim ni mi nikom nismo falili user posted image

Lady zaova moja ti je rekla da si pravo lijepa zena, kaze prelijepa je bas user posted image

Mi odosmo na vakcinu pa se pisemo posle, ljubimo vas sve user posted image

pa gdje si ti prijo, nema te ni za lijeka, lady se javi a ti !"misteri" nestala u gorazduuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18887
23.5.2011 9:49:36   
Malenaoduvijek

Ja jutros sjela i procitala sve hahahaha, pola nisam zapamtila, pa ti ja necu pisati rezime, mozda ce Bambucha user posted image user posted image

ima li ko bolestan samo me to interesuje i dali su poceli pioniri da jedu...

kakve sam ja jagode juce kupila, ali bojim se dati momcima nakon onih osipa pa se ja zrtvujem i jedem
user posted image

a bambi se usutila nema rezimea od nje

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18888
23.5.2011 9:52:55   
Anoniman
prelistajte stranice pa cete vidjeti da su se mnogi pitali gdje ste vas triuser posted image ...i idite na temu "forumasice, gdje ste?"...ccccc...prvo ih nema danima, i umijesto da se izvinu sto su nenajavljeno otisle, one jos kukaju....cccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro nam dosle user posted image ...a sad fino...gdje ste bile...sta ste radile...molim...jedna po jednauser posted image user posted image user posted image

A za rezimirat nema puno...bum vam poslije....da i ja poslozim u glaviuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18889
23.5.2011 9:53:48   
Lady26
Od bebache curica kaslje, zamalo u bolnici da je ostave ali ipak nisu, pije terapiju
Nane imao turu, do zubica....
Ancika od Jelene pala i preplakala noc...
NE mogu se sad sjetiti...

A kod mene : Lana n e m o g u c a....al fakat, ne mogu prepoznati svoje dijete....ako joj nesto sekundu nije po volji, odmah vristi, baca se, udara se, po licu se udara dlanovima...jede kamencice, ne mogu joj dokazati nista....ni puc puc ne pali user posted image
Jelo - isto....rekla sam teti nek blenda i nek je pokusa nahraniti van stolice....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18890
23.5.2011 9:55:34   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

prelistajte stranice pa cete vidjeti da su se mnogi pitali gdje ste vas triuser posted image ...i idite na temu "forumasice, gdje ste?"...ccccc...prvo ih nema danima, i umijesto da se izvinu sto su nenajavljeno otisle, one jos kukaju....cccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro nam dosle user posted image ...a sad fino...gdje ste bile...sta ste radile...molim...jedna po jednauser posted image user posted image user posted image

A za rezimirat nema puno...bum vam poslije....da i ja poslozim u glaviuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne mogu se konektovati kuci, ne prepoznaje ruter laptop....a niej mi se vele ni dalo tipkati user posted image - dobro mi doslo user posted image
Setali, lunjali, svadjali se, najvise sa Lanom i tako, ne slusa me nista user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18891
23.5.2011 9:57:00   
chuci
jutro
ja vas virim sa pola ekrana user posted image

lady tamam sa mprispjela na izvještaj
hvala

ja samo da se javim da virim, da ne mislite da se sakrivam

kod nas situacija nepromijenjena, ajša sluša, osim kad joj padne na um ključ od auta, onda vrišti ne bi li joj ga dali, pa nakon minut ode drugim poslom user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18892
23.5.2011 9:58:00   
Malenaoduvijek
dusica draga,pozelila sam vas pravo.user posted image

kapica mena i tebe, kad ce kafa ja cekam user posted image

a ja sam bila opravdano odsutna, muzek bio na GO i malo smo setali.user posted image user posted image

bili smo u petak u fisu, ima svega samo fali para (mislim za djecu)
bodici po 5KM odlicni pamucni.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18893
23.5.2011 9:58:17   
teacher75
mi smo u subotu citav dan bili kod prijatelja na vikendici u ilincici kod tuzle- divna priroda, suma, lijepo im sredjena basta, imaju i tobogan i ljulju i igracke posto imaju unuku koja je od lane starija 3 mjeseca, tako da su se njih dvije super izigrale a mi smo uzivali, jedino je na putu do tamo povracala 2 puta, ruzan put- okukeuser posted image na povratku srecom spavala pa nije povratila. a juce sam ja malo sama uzivala sa drugaricama na rucku u nekom turskom restoranu na ilidzi, poslije me mm i lana pokupili pa isli kod svekiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18894
23.5.2011 10:02:21   
Malenaoduvijek

Od bebache curica kaslje, zamalo u bolnici da je ostave ali ipak nisu, pije terapiju
Nane imao turu, do zubica....
Ancika od Jelene pala i preplakala noc...
NE mogu se sad sjetiti...

A kod mene : Lana n e m o g u c a....al fakat, ne mogu prepoznati svoje dijete....ako joj nesto sekundu nije po volji, odmah vristi, baca se, udara se, po licu se udara dlanovima...jede kamencice, ne mogu joj dokazati nista....ni puc puc ne pali user posted image
Jelo - isto....rekla sam teti nek blenda i nek je pokusa nahraniti van stolice....

dusice drage, da brzo prodje user posted image user posted image

a zato sto je Lana nemoguca ja imam dvojicu bezobraznika, ali zaista.Luka je dobar samo kad je po njegovom i kada Igora nema pa je on u centru paznje, a ovaj mali u sustini je samo nemiran.
ova djeca su tako svojeglava nevjerovatno, a sto se ti vise nerviras oni gori ccc.katastrofa.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18895
23.5.2011 10:03:57   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi smo u subotu citav dan bili kod prijatelja na vikendici u ilincici kod tuzle- divna priroda, suma, lijepo im sredjena basta, imaju i tobogan i ljulju i igracke posto imaju unuku koja je od lane starija 3 mjeseca, tako da su se njih dvije super izigrale a mi smo uzivali, jedino je na putu do tamo povracala 2 puta, ruzan put- okukeuser posted image na povratku srecom spavala pa nije povratila. a juce sam ja malo sama uzivala sa drugaricama na rucku u nekom turskom restoranu na ilidzi, poslije me mm i lana pokupili pa isli kod svekiuser posted image

bas vam je bilo lose user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 18896
23.5.2011 10:05:23   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: teacher75

bas vam je bilo lose user posted image

user posted image user posted image user posted image zato sam sinoc do 2 pravila pismene i kuca u dzumbusu, al kad je bal nek je maskembaluser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 18897
23.5.2011 10:06:22   
Lady26

Ofo si meni nesto  rekla jel? Ili?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18898
23.5.2011 10:07:28   
Malenaoduvijek

jok smaji, ali nista smajo....naraFno, ja sama sa dva decka muzek na put pa ti vidi

ja odmah gore pitala kad cemo piti kafu a ovo je bilo za dadadu user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 23.5.2011 10:10:25 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18899
23.5.2011 10:08:16   
teacher75

hocemo i mi s vama na kafu, da upoznam MALU1994 i razbojnike a i da vidimo imenjakinjuuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  754 755 [756] 757 758   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  754 755 [756] 757 758   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *