Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jelena... nama je prelijepo bilo s vama, zao mi sto se jos ne vidjesmo... Nane je pod temperaturom evo cijeli dan, zubi ga slomise... Vise sam van sebe jer ne znam koji mu raste... Sad sam ga okupala i kao da se temperatura malo smirila... Molim Boga da nocas ne bude ture... A tvoja princeza je predivna... Hem je slatka, hem je umiljata, hem kad se nasmije Boze dragi... Nek je ziva i zdrava puno godina zajedno sa vama svima...
pcelice, ma ne znam vise, da su 3-ce fino su porasle ne znam kud ce vise... Da su 5-ce ne vidim jer nece da zine, a i prstici su mu stalno u ustima... ne kaslje, ne slina, nema nikakvih simptoma nahlade, samo zubici... uhhhhh
ostalim svima zelim ugodnu i mirnu noc
jedno zanimljivo pitanje za sve zenice koje su kupile Bumbu: da li sve vrijeme prica na hrvatskom ili se presaltao na srpski? kod nas se desila zanimljiva stvar: prvo je nekoliko dana govorio: bok, moje ime je bumba, kada pritisnes moj trbuscic... a od prije par dana govori: zdravo, ja se zovem bumba, kada pritisnes moj stomacic... itd, isto je i sa trokuticem i ostalim (drugaciji glas i naglasak)
< Poruku je uredio teacher75 -- 22.5.2011 20:26:43 >
jedno zanimljivo pitanje za sve zenice koje su kupile Bumbu: da li sve vrijeme prica na hrvatskom ili se presaltao na srpski? kod nas se desila zanimljiva stvar: prvo je nekoliko dana govorio: bok, moje ime je bumba, kada pritisnes moj trbuscic... a od prije par dana govori: zdravo, ja se zovem bumba, kada pritisnes moj stomacic... itd, isto je i sa trokuticem i ostalim (drugaciji glas i naglasak)
Joj tiki to je bumba "strucnjak" za bilingvizam, zar ga nisi prepoznala ...nego kako Lana...jede li bolje?
Joj tiki to je bumba "strucnjak" za bilingvizam, zar ga nisi prepoznala ...nego kako Lana...jede li bolje?
ne jede jos uvijek odbija povrce i meso a sve ostalo jede. juce jela: udrobljen hlijeb u mlijeku sa puterom, jajetom i mladim sirom (sve smuckano),1 kiflu, bananu, malo hljeba, malo jabuke i par jagoda, 2 kasike supe, nekoliko bobi stapica i plazma keksa. a danas: jaje s pavlakom, mix raznog voca izblendanog s lino mljevenim keksom (to je bas fino kolicinski pojela), jedan trokutic pizze margarite, 1 kiflu i 1 cvrsti jogurt
< Poruku je uredio teacher75 -- 22.5.2011 21:00:30 >
vecer... moj misic je danas pao cak 3 puta, ima jednu vidljivu cvorugicu ostalo se ne vidi ,ja ne znam sta mu je bilo danas malo smo setali, uhvatila nas kisa pa se morali vratiti kuci, možda je i zato bio nervozan jer je navikao da smo barem 2 sata dnevno vani. bambi nadam se da ce nane brzo ozdraviti
Ej znam da ti to sada izgleda premalo, ali nije ...pokusaj sve to u glavi sloziti na hrpu pa ces vidjeti da ona ne gladuje, a to je najbitnije ...ja vjerujem da su kod nje zubici u pitanju...hoce li supu ikako, pa da ju pravis na vodi od mesa i povrca, ne moraju biti komadici istog?
Marijana, pa gdje si ti ...jesu spremni ispiti?...da ti N. nije obuo neku novu obucu...jucer je mali od prijateljice, inace zvrk, tako brz i spretan, oderao koljena i laktove zbog novih sandala
< Poruku je uredio tekja -- 22.5.2011 21:09:52 >
bambi zubi su to zubi...nadam se da ce biti ok marijana-cmokni nam nikolicu..proradi li ti mob.? NN- daj i nama tu napravu ..i nas ceka demoliranje kuce uskoro noa- pa gdje si zeno daada-kapa je premocna
Mog djecaka je mm vratio s utakmice djetetu dosadilo,joj mene opet krajnik uhvatio a mislim da znam i od cega popila neki dan kolu sinoc mineralnu,treba me po guzi... Bambi izgleda da ti zubici naseg decka bas muce... teacher ma to je faza,puno mi se sikiras ne da tebe apotekarka nikome Ivancice kako nam je Andrejko...
Dobro veče raja Ja svoju djecu okupala, sad spavaju. Čitav dan su bili sa roditeljima mm-a na vikendici, odnosno u bašti na zraku, valjda će se večeras gospodin manje buditi. Ja sam prespavala dan, probudila se oko 16h, skršena, sve me boli još na sve to stigla i BTW ciklus mi se pravo poremetio više nije svakih 28 dana. Već 2 mj. ciklus mi je 20 dana užas!!! Moram zvati dr. da se konsultujem, nešto mi ovo nije ok ivancic, ma nema frke, ima kompreor da kruži širom naše lijepe samo dogovorite termine bambi, pa miša mu šta nam to Naneta zeza Ne dajte se Ja kontam u četvrtak B voditi na vakcinu, baš kasnimo a rođendan samo što nije. Malo mu curi nosić pa se nadam da će stati do četvrtka.
NN- ma nema frke, narucim ga i ja pa ce mo iznajmljivati , jos kad bi i ciko doso uz njega da strca ...samo nek brze ide od obicnog ..i onako se mora cistiti poslije apotekarko - i u vas zivahno ...a mi ti ok.,..dok pijemo flonidan svi dobri....cim prestanemo pocne ludilo ....kasalj i hripanje, kihanje, trljanje nosa...i ja sam na flonidanu sa sinom
Veceras sam decka zlocu sisala....znoji se strasno, pa sam masinom sve skinula...nije los ispao..ali tek cu kad izadje na sunce da vidim sto sam cojeku ucinila ....a ostalo je sve isto, zlocest i mucan..te u rijetkim trenucima dobar..ali samo kad je sam sa mnom...a proci ce i ove faze nadam se....o spavanju i jelu da ne pricam...sizim
< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.5.2011 23:35:53 >
Ej znam da ti to sada izgleda premalo, ali nije ...pokusaj sve to u glavi sloziti na hrpu pa ces vidjeti da ona ne gladuje, a to je najbitnije ...ja vjerujem da su kod nje zubici u pitanju...hoce li supu ikako, pa da ju pravis na vodi od mesa i povrca, ne moraju biti komadici istog?
Marijana, pa gdje si ti ...jesu spremni ispiti?...da ti N. nije obuo neku novu obucu...jucer je mali od prijateljice, inace zvrk, tako brz i spretan, oderao koljena i laktove zbog novih sandala
hoce supu, al danas i juce nismo bili kuci pa joj nisam pravila. znam da ne gladuje al mi brine sto sada odjednom nece nikako povrce i meso, strah me da tako ne navikne- mm i ja slabo jedemo povrce, ne bih voljela da i ona bude izbirljiva kao mi
ticerko-to ti je sad faza izbirljivosti...promjena..odrastanja i s poznavanja svijeta oko sebe...te vrijeme kad nemaju vremena za hranu....dobrodosla u klub....jer u oino fino davno vrijeme kad su nam sve jeli, nista drugo nisi ni mogli ni znali vec otkrivati nove okuse..a sad otkrivaju cijeli svijet..... ne brini , proci ce, pa ce htjeti samo povrce , a nece meso i voce...i sl....pa sve tako u krug..i onda odu na fakultet i fast food ...bitno je da jedu , pa taman sto uspijes podvaliti NN- ih znala sam..a bas bi mi i ciko trebao , ma nije bitno, ali vazno je da ide brze...thanks, na savjetu, pomogla si mi u odluci pravo
< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.5.2011 23:45:16 >
vecer... moj misic je danas pao cak 3 puta, ima jednu vidljivu cvorugicu ostalo se ne vidi ,ja ne znam sta mu je bilo danas malo smo setali, uhvatila nas kisa pa se morali vratiti kuci, možda je i zato bio nervozan jer je navikao da smo barem 2 sata dnevno vani. bambi nadam se da ce nane brzo ozdraviti
A misha mu mekinjasa, pa jel se puno udario??? Saljemo drugu veliki da prestanu boljke i da nema vise padanja... Ma to je garant nervozan od vremena bio pa zurio...
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
vece... sta je ovo nitko ne pise kartki rezime od ovih dana ..a nemam kad sve pohvatat..ma jel to me ignorirate
bambi zubi su to zubi...nadam se da ce biti ok marijana-cmokni nam nikolicu..proradi li ti mob.? NN- daj i nama tu napravu ..i nas ceka demoliranje kuce uskoro noa- pa gdje si zeno daada-kapa je premocna
Pa eto ga ti ukratko sroci Sta ima ko vas, kako ste vi? Sta nam radi drustvo? Ma znam da su zubi al slomise brate mili...
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Mog djecaka je mm vratio s utakmice djetetu dosadilo,joj mene opet krajnik uhvatio a mislim da znam i od cega popila neki dan kolu sinoc mineralnu,treba me po guzi... Bambi izgleda da ti zubici naseg decka bas muce... teacher ma to je faza,puno mi se sikiras ne da tebe apotekarka nikome Ivancice kako nam je Andrejko...
Eh dobro si rekla, treba te dobro isibati... Jos znas da si osjetljiva i opet si popila hladno... Ufffff sreca ti je pa mi nisi blize...
IZVORNA PORUKA: N_N
Dobro veče raja Ja svoju djecu okupala, sad spavaju. Čitav dan su bili sa roditeljima mm-a na vikendici, odnosno u bašti na zraku, valjda će se večeras gospodin manje buditi. Ja sam prespavala dan, probudila se oko 16h, skršena, sve me boli još na sve to stigla i BTW ciklus mi se pravo poremetio više nije svakih 28 dana. Već 2 mj. ciklus mi je 20 dana užas!!! Moram zvati dr. da se konsultujem, nešto mi ovo nije ok ivancic, ma nema frke, ima kompreor da kruži širom naše lijepe samo dogovorite termine bambi, pa miša mu šta nam to Naneta zeza Ne dajte se Ja kontam u četvrtak B voditi na vakcinu, baš kasnimo a rođendan samo što nije. Malo mu curi nosić pa se nadam da će stati do četvrtka.
Sto se tice tog ciklusa i meni je poremeceno ima vec ihahajjj... Al lagano se evo opet uspostavlja... Jedan period nisam mogla nikako skontati ni kad sam imala ni kad cu imati... Evo zadnja 2 mjeseca je nakon 26 dana... Blago se tebi, sredila si kucu i sad uzivas... Aferim... Vidi tu cinu da primite, mene nesto vise strah ako se ne primi nego da se primi cina... Ljubi nam drugaricu i druga
Dobro jutro vam zelimo svima... Mi smo imali hvala Bogu relativno mirnu noc, temperaturica je bila prisutna ali ni za cepica ni za sirupa... Bas ono neprimjetna... Tako da sam ga samo skinula u bodic i tako je spavao... Jutros me samo provirio kad sam krenula na posao i poslao mi poljubac i nastavio spavati A mamina krasotica spava na svom krevetu, noge na podu do koljena a ostatak tijela na krevetu... A klipaca teska jedva sam je podigla fino da se namjesti... Eh odoh sad sta raditi, ne smijem vise zabusavati... Zelim vam ugodan i lijep dan...
jutro.mi cemo danas doktorici na kontrolu,ima da me zena istjera kad joj pocnem pricat.rjesila sam konacno pokusat stat u kraj Ajlinom kasljanju i naci uzrok. pa imam par pitanja. jeli alergolosko testiranje tesko podnijet jel flonidan ide kao preventiva od alergije ili kad se vec alergiija javi,juce nam je jedan doktor opste prakse u razgovoru spomenuo da bi bilo dobro da pije flonida navece ukoliko je laringitis alergijaki jel neko koristio panatus sirup.cula sam da i on odma smiruje kasalj. ja sam se u subotu istraumirala njenim gusenje od kaslja a nesmijem nespremna cekat sljedeci put
koliko je proscjecna tezina i visina trogodisnjaka.u sobutu kad smo bili na klninici doktorica nam rece da Ajla ima malu tezinu al da da ne izgleda tako.nije me to nesto zabrinulo al et da vidim koliko odstupa od prosjeka
Bebacha mi smo proslu jesen i sada proljece cijelo vrijeme na flonidanu uvece, jer Ani je ovo sa usima alergijski, a pili smo i panatus pa sad da odmah prestane ne prestane, ali meni se bolje pokazao od bisolvona jer smo dugo pili njega i nije davao nekog ucinka, onda smo presli na panatus i pomogao je posle 2-3 dana uzimanja.
da ponovim pitanje jer mozda niste vidjele bas me zanima...
Nemamo Bumbu
Pripazi ti da ne progovori i engleski
Nazad gdje su baterije imas opciju koji ces jezik, da se nije "hepek" pomjerio pa poceo na srpskom? Provjeri...ima HR, SRB, MK
Nazad gdje su baterije imas opciju koji ces jezik, da se nije "hepek" pomjerio pa poceo na srpskom? Provjeri...ima HR, SRB, MK
to mi je i mm rekao da provjerim, al necu da ceprkam pred lanom da ne skonta pa da i ona ne pocne otvarati baterije