Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jok smaji, ali nista smajo....naraFno, ja sama sa dva decka muzek na put pa ti vidi
ja odmah gore pitala kad cemo piti kafu a ovo je bilo za dadadu
valjda cu vam se i ja moci pridruziti ..trenutno ne znam gdje udaram...a kako vi zamisljate da se kafa pije sa djecom u mom slucaju je to mission impossible ...mislim...mozete vi kafu s mirom popiti al ja cu provesti ganjajuci A. oko stolova...po kafani...wc-u...i tome slicno miho child of mine mene ne benda sec....
mama2009...ja navikla da ti uljeces povremeno ...zato ne pitam gdje si ...kontam uvijek da citas kad stignes i pises...znam da radis za slovence ...da kod tebe neIma zabusavanja
jok smaji, ali nista smajo....naraFno, ja sama sa dva decka muzek na put pa ti vidi
ja odmah gore pitala kad cemo piti kafu a ovo je bilo za dadadu
valjda cu vam se i ja moci pridruziti ..trenutno ne znam gdje udaram...a kako vi zamisljate da se kafa pije sa djecom u mom slucaju je to mission impossible ...mislim...mozete vi kafu s mirom popiti al ja cu provesti ganjajuci A. oko stolova...po kafani...wc-u...i tome slicno miho child of mine mene ne benda sec....
mama2009...ja navikla da ti uljeces povremeno ...zato ne pitam gdje si ...kontam uvijek da citas kad stignes i pises...znam da radis za slovence ...da kod tebe neIma zabusavanja
hahhahahahha, hvala nisam ja ko ova lady
hmmm, ja cu malo kasniti, hajte ofu kafu blizu neke igraone, plus ja moram po D pa onda gore......tako da cu vjerovatno kasniti, ako sam pozvana
Hoces li trcati i za R. pa da i nju povedem
IZVORNA PORUKA: megi
da vas pitam boje li se vasa djeca svega, adna se odjednom pcoela bojati i kad neko negdje busi odmah trci meni u zagrljaj, boji se musica, baja i slicno
Nane se nije bojao nicega do unazad mjesec - dva... A onda je najednom poceo da bjezi sto kazes i na zvuk miksera... Jedino sto se usisivaca jos uvijek ne boji, ali i to cekam kad ce poceti bjezati... Do skoro kad upalim mikser on se ucehne od smijeha i rado bi da gura prstice u tijesto ili slag, a sad cim uzmem mikser on mi bjezi u krilo i vice "ne ne"
IZVORNA PORUKA: mama2009
nas niko ne zove idemo mi traziti neku drugu soluciju, lalallallalalallalalalala
haj nadji onu svoju
Lady, gledala sam one cipelice, jesu Froddove, al im ostale jos samo br. 17 i br. 21, plave... slikala sam mobitelom, al ne mogu naci USB da prebacim na komp, pa ako hoces da talnem tebi na MMS pa da vidis Kupila sam S cipelice Froddo za 18 KM
< Poruku je uredio Bambi09 -- 23.5.2011 11:46:59 >
Hoces li trcati i za R. pa da i nju povedem
jedino da se kloniram ...ili da se njih dvoje dogovore da trce u istom pravcu