|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  756 757 [758] 759 760   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.5.2011 10:46:40   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: tajra

Dogovorite li se OPET u cetvrtak, odrecu vas se ovako javnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ako teacher moze u petak ja sam za da i ti ides sa nama user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 18926
23.5.2011 10:48:29   
mama2009
nas niko ne zove user posted image idemo mi traziti neku drugu soluciju, lalallallalalallalalalala

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18927
23.5.2011 10:48:55   
Malenaoduvijek

Dogovorite li se OPET u cetvrtak, odrecu vas se ovako javnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolje i cetvrtak poslijepodne nego petak...

U cetvrtak cu biti slomljena, ali barem necu bockati u stiklama i biti u haljini za maturuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo se dogovorite, ja mogu i u cetvrtak i u petak popodne radi drugarice lady jer bez nje ja ne idem nigdje user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18928
23.5.2011 10:49:50   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: mama2009

nas niko ne zove user posted image idemo mi traziti neku drugu soluciju, lalallallalalallalalalala

ti si drugarica sa lady pa vidi s njom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 18929
23.5.2011 10:51:08   
mama2009

ti si drugarica sa lady pa vidi s njom user posted image user posted image user posted image

ma vidim ja nisam vise ni sa njom drugarica

Neposredna veza do poruke: 18930
23.5.2011 10:51:14   
Lady26

Ja cu doci po D user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 18931
23.5.2011 10:52:24   
Lady26

U cetvrtak cu biti slomljena, ali barem necu bockati u stiklama i biti u haljini za maturuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sad te ne kontam user posted image user posted image user posted image rece nemojte cetvrtak a sad nemojte petak...
A jel ti hoces na kafu uopste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18932
23.5.2011 10:53:28   
Lady26

Nema te nema...a ja vec sutra bit cu, u 100 problema...za noc ostaricu.... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 18933
23.5.2011 10:57:35   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nema te nema...a ja vec sutra bit cu, u 100 problema...za noc ostaricu.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18934
23.5.2011 11:01:17   
Malenaoduvijek

Sad te ne kontam user posted image user posted image user posted image rece nemojte cetvrtak a sad nemojte petak...
A jel ti hoces na kafu uopste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znaci kafa u cetvrtak popodne (17-17,30), ko moze bujrum svi su dobro dosli, samo jos gdje

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18935
23.5.2011 11:04:25   
Malenaoduvijek

kako sam ja bila happy kad sam shvatila da se moze skidati sa youtube sve samo ti treba programuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18936
23.5.2011 11:15:10   
R&T@
Lady user posted image

Znaci, cetvrtak u 17...

Je li u BBI?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 18937
23.5.2011 11:20:46   
megi
hocu i ja na tu kafu u cetvrtak  user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18938
23.5.2011 11:23:25   
Anoniman

dusica draga,pozelila sam vas pravo.user posted image

kapica mena i tebe, kad ce kafa ja cekam user posted image

Ofo si meni nesto  rekla jel? Ili?

jok smaji, ali nista smajo....naraFno, ja sama sa dva decka muzek na put pa ti vidi

ja odmah gore pitala kad cemo piti kafu a ovo je bilo za dadadu user posted image

valjda cu vam se i ja moci pridruzitiuser posted image ..trenutno ne znam gdje udaram...a kako vi zamisljate da se kafa pije sa djecomuser posted image user posted image user posted image user posted image u mom slucaju je to mission impossibleuser posted image ...mislim...mozete vi kafu s mirom popiti al ja cu provesti ganjajuci A. oko stolova...po kafani...wc-u...i tome slicnouser posted image miho child of mineuser posted image mene ne benda sec....user posted image

mama2009...ja navikla da ti uljeces povremenouser posted image user posted image user posted image ...zato ne pitam gdje siuser posted image ...kontam uvijek da citas kad stignes i pises...znam da radis za slovenceuser posted image ...da kod tebe neIma zabusavanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18939
23.5.2011 11:30:52   
R&T@
IZVORNA PORUKA: megi

hocu i ja na tu kafu u cetvrtak  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drzimo te za rijecuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18940
23.5.2011 11:32:55   
mama2009
IZVORNA PORUKA: dadada

dusica draga,pozelila sam vas pravo.user posted image

kapica mena i tebe, kad ce kafa ja cekam user posted image

Ofo si meni nesto  rekla jel? Ili?

jok smaji, ali nista smajo....naraFno, ja sama sa dva decka muzek na put pa ti vidi

ja odmah gore pitala kad cemo piti kafu a ovo je bilo za dadadu user posted image

valjda cu vam se i ja moci pridruzitiuser posted image ..trenutno ne znam gdje udaram...a kako vi zamisljate da se kafa pije sa djecomuser posted image user posted image user posted image user posted image u mom slucaju je to mission impossibleuser posted image ...mislim...mozete vi kafu s mirom popiti al ja cu provesti ganjajuci A. oko stolova...po kafani...wc-u...i tome slicnouser posted image miho child of mineuser posted image mene ne benda sec....user posted image

mama2009...ja navikla da ti uljeces povremenouser posted image user posted image user posted image ...zato ne pitam gdje siuser posted image ...kontam uvijek da citas kad stignes i pises...znam da radis za slovenceuser posted image ...da kod tebe neIma zabusavanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

hahhahahahha, hvala user posted image user posted image user posted image nisam ja ko ova lady user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmm, ja cu malo kasniti,
hajte ofu kafu blizu neke igraone, plus ja moram po D pa onda gore......tako da cu vjerovatno kasniti, ako sam pozvana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18941
23.5.2011 11:34:32   
R&T@

Hoces li trcati i za R. pa da i nju povedemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18942
23.5.2011 11:37:49   
Lady26

Lady user posted image

Znaci, cetvrtak u 17...

Je li u BBI?

Ja jedino sa posla da ne idem kuci, Lana nek se snadje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zene ja radim do 5, dooooobro do pola 5, al sam kuci oko 5 tek...
Mene onda prije 6 nema....jbg...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18943
23.5.2011 11:43:40   
Bambi09

Bambiiiiiiiiiii kako je Nane? Ljubimo ga punp user posted image user posted image user posted image  

Hej ljepoto... Hvala na pitanju, bolje je... Maloprije sam bila kod kuce veseo lopinas pravo... Nema ture sto je najbitnije... user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: megi

da vas pitam boje li se vasa djeca svega, adna se odjednom pcoela bojati i kad neko negdje busi odmah trci meni u zagrljaj,
boji se musica, baja i slicno

user posted image  Nane se nije bojao nicega do unazad mjesec - dva... A onda je najednom poceo da bjezi sto kazes i na zvuk miksera... Jedino sto se usisivaca jos uvijek ne boji, ali i to cekam kad ce poceti bjezati... Do skoro kad upalim mikser on se ucehne od smijeha i rado bi da gura prstice u tijesto ili slag, a sad cim uzmem mikser on mi bjezi u krilo i vice "ne ne" user posted image

haj nadji onu svoju  user posted image user posted image user posted image user posted image  

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18944
23.5.2011 11:45:09   
Bambi09
Lady, gledala sam one cipelice, jesu Froddove, al im ostale jos samo br. 17 i br. 21, plave... slikala sam mobitelom, al ne mogu naci USB da prebacim na komp, pa ako hoces da talnem tebi na MMS pa da vidis user posted image Kupila sam S cipelice Froddo za 18 KM user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 23.5.2011 11:46:59 >

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18945
23.5.2011 11:48:39   
Lady26
Hajde mi sarni ako ti nije skupa poruka user posted image user posted image user posted image user posted image
Mada 21...hm.... user posted image
Drugijeh neJma tako jeftinih jel user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 23.5.2011 11:49:39 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18946
23.5.2011 11:50:34   
Bambi09
Imaju malo vece roze al one su malo skuplje, cini mi se ako sam dobro zapamtila oko 60-nesto KM, al ne vjeruj mi plaho za te...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18947
23.5.2011 11:50:49   
Anoniman

Hoces li trcati i za R. pa da i nju povedemuser posted image
jedino da se kloniramuser posted image user posted image user posted image ...ili da se njih dvoje dogovore da trce u istom pravcuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18948
23.5.2011 11:53:13   
Malenaoduvijek
znaci kafa izmedju 17 i 17 i 30 a naravno i poslije ko ne moze ranije.

dajte prijedlog za igraonu pa da onda mozemo "malo " kafu piti....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18949
23.5.2011 11:54:35   
Malenaoduvijek
a vi se potrudite da se uklopite nekako drugarice dadada,znas nije to fino tako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  756 757 [758] 759 760   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  756 757 [758] 759 760   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *