Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma nema meni mira ni kad je ona u igraoni nakon godisenjg odmora igranje i sve ostalo dolazi u obzir samo kad sam ja u blizini tako da neka nje kod nane a mama ce da kahvenise
Vidis dobra ti je ta...mogla sam i ja Lanu kod nane... hm, nisam navikla na to ali vrijeme je da pocnem, zar ne.... Neki dan je otisla sa sveki kod njenog brata....meni kao da je dio tijela nedostajao ...al smo mm i ja kreativno iskoristili to vrijeme, pa mi je bilo lakse
Evo i nas Zavrsili sa vakcinom, cura jela i zaspa. Isli i do obdanista da vidimo tete i djecicu, buducu raju , Ana mi mase i nece da ide kuci, samo tako da ostane i kad krene u vrtic bilo bi dobro. Bjegam sta raditi po kuci pa se pisemo posle
ps. Mala imas pp... a sto se tice te kafe u cetvrtak mozda i mi dodjemo ako bude dobro stanje...tj ako Ana bude dobra
Lady ma dogovoricemo se ja svoju ostavljam pomalo da se naviknemo i mi i ona tako da je vec u nekoliko navrata bila kod nane na gostovanju po sedmicu dana jeset da ja crknem za njom ali ucimo se da budemo malo i bez mame