Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mala Tito je pored importanea, prema vilsonovom. Ne umijem bas da ti objasnim
super si mi objasnila nemam pojma stvarno.hajde vidjecu da se s nekim nadjem ispred importane centra pa da odemo do tamo, mozda s tobom posto ce mi lady kasnije doci
Mala Tito je pored importanea, prema vilsonovom. Ne umijem bas da ti objasnim
super si mi objasnila nemam pojma stvarno.hajde vidjecu da se s nekim nadjem ispred importane centra pa da odemo do tamo, mozda s tobom posto ce mi lady kasnije doci
prođeš između importana i muzeja revolucije, znači desno je importane a lijevo muzej ( ne zemaljski) i odamh lijevo pogledaš iza muzeja vidiš baštu ispred to je Tito.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 25.5.2011 11:23:24 >
prođeš između importana i muzeja revolucije, znači desno je importane a lijevo muzej ( ne zemaljski) i odamh lijevo pogledaš iza muzeja vidiš baštu ispred to je Tito.
Ovo moje dijete je toliko nervozno da je to strasno, samo kmeci, place, kenka... ne znam koji joj je, kao da nije ono dijete od juce. Jutros joj przila jaje, nece, napravila griz, nece, posle isprzila koji ustipak, nece, davala hljeba i pavlake, nece i na kraju izblendam jednu veliku bananu i pet kajsija sa plazmom i sve spuca u minuti, jos ja posle pijem jogurt i ona trazi, dam joj popi pola case jogurta... sad da li joj voce i jogurt prijaju za desni ili jednostavno dijete postaje veliki izbirač.
Jelo Jelena....tek vidjeh ovo... Lana je isto nervozna, ali bukvalno zbog sitnice zakmeci, izvija se, place, nece teti, pa nece meni....samo zijane radi ali namjerno.... A za jelo sve znas....i kod nas voce prolazi....
Cijeli dan ne zatvara usta, samo kmeci i kenka, evo hoda i kenka, sve moguce zijane sto je mogla uraditi uradila je i ja sam je pustila nek radi sta hoce jer stvarno nosati je ne mogu, em 13kg njenih, em kad je nosam gica se, udara, izvija itd... ne mogu ni izbrojati koliko me puta nocas udarila, rekla sam evo hodaj radi sta hoces, prevrni sve naglavacke, ali ja ne mogu vise.
jedan veliki poljubac za sve vas :*******************
Pa gdje steeeeee vas dvijeee, zaboravile ste nas cccc....
nismo vas zaboravile ali meni nije dovoljno ovih 24 sata Sara samo šeruje, ruši sve oko sebe. Lady curica je preslatka mashAllah Čujem da je i naša slatka Ana nemarna. Jelena baš mi je žao što te udara, pazi sebe i malu trbu. Naravno ne zaboravi slatku krofnicu. Ja sam vam u komšiluku i niko da zove na kafu