|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  780 781 [782] 783 784   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.5.2011 12:14:38   
Anoniman
evo prva duda pregrizena . Skoro jeo izvadim mu dudu iz usta da rucki kad ja user posted image duda na pola pregrizena , pukla.
Sta sad da radim? user posted image Mislim imam ja rezerve . AL se sad bojim da ih nece gristi nije nikad dosad.A bez nje ne moze niti bi mu izbacivala jer nece da zaspi bez dude
Skoro je uzeo i grize desni bas se drpa s njomuser posted image i uhvati ga huja on svom snagom ju povuce i pregrize

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 19526
25.5.2011 12:16:10   
Lady26
Uh Felix, po meni ako ju je pregrizao znat ce da moze i grist ce ostale....
Nadam se da nece user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19527
25.5.2011 12:17:16   
amela2208
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: amela2208

Ja sam vam u komšiluku i niko da zove na kafuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gdje? Gdje?

tajra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi smo ti u Crnoj Goriuser posted image Šta je 5-6 sati razdaljineuser posted image user posted image user posted image user posted image . Šta ima kod vas kako curice, Ti? Ružne okice ih evo zafrkavaju cijelo jutro.
Ljubim puno punoooo

Sara&Mohammad

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19528
25.5.2011 12:17:30   
Malenaoduvijek
koji vam je matreijal, kaucuk ili silikon....

moji su uspjeli na flasici silikonsku razgrist ali ne i otkinuti.ja je bacila

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19529
25.5.2011 12:18:58   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: felix

evo prva duda pregrizena . Skoro jeo izvadim mu dudu iz usta da rucki kad ja user posted image duda na pola pregrizena , pukla.
Sta sad da radim? user posted image Mislim imam ja rezerve . AL se sad bojim da ih nece gristi nije nikad dosad.A bez nje ne moze niti bi mu izbacivala jer nece da zaspi bez dude
Skoro je uzeo i grize desni bas se drpa s njomuser posted image i uhvati ga huja on svom snagom ju povuce i pregrize

Moja ej starija to radila cuclama...nevjerovatno al njoj sma sigurno 30 cuca kupila dok ih koristila...imala sma stalni strah da će pregrist to u snu i da će se udaviti yali nije s enikada desilo...i onda sma skontala da njoj cuca ne treba više jer sam noću dežurala...al nismo je mogle lako ostaviti...
uglvanom kad se rodila mlađa mi joj lijepo rekli ti si velika nisi ti mala beba ko seka ...i ona sama baci cucu u kantu nikada je nije više zatražilauser posted image

elem moj ti je svajet da se polako cuce rješavate....što je sigurno sigurno je...

a mlađa i sada ide spavati sa cucom koju sam joj kupila nakon prvog mjeseca rođenja...ima svega tri...kupljene još dvije prosto da nam boje idu uz garadrobu...niti jednu nije pregrizla ...flašicu ne koristi al cucu da...al mislim dok totalno pelenu skinemo i cucu ćemouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19530
25.5.2011 12:19:28   
teacher75
na brzinu da se javim, ne znam gdje udaramuser posted image bili jutros na vakcini konacno, dobro je proslo, nije puno plakala, trcala po ordinaciji i htjelča uzeti dr olovkuuser posted image ima samo 10 i po kila, vjerovatno je smrsala zadnji mjesec kako hoda i slabije jede. prije 4-5 mjeseci je imala samo kilu manjeuser posted image sad smo mirne 7 dana a onda ocekivanje reakcije. nadam se da ce dobro proci.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 19531
25.5.2011 12:20:27   
Hanady RR

Ja sam vam u komšiluku i niko da zove na kafuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gdje? Gdje?

tajra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi smo ti u Crnoj Goriuser posted image Šta je 5-6 sati razdaljineuser posted image user posted image user posted image user posted image . Šta ima kod vas kako curice, Ti? Ružne okice ih evo zafrkavaju cijelo jutro.
Ljubim puno punoooo

Lavice...stigle ovamouser posted image

bome fališ...a gdje nam je onaj kompijuterski mag sa avatara...dokel se stiglouser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 19532
25.5.2011 12:22:47   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

na brzinu da se javim, ne znam gdje udaramuser posted image bili jutros na vakcini konacno, dobro je proslo, nije puno plakala, trcala po ordinaciji i htjelča uzeti dr olovkuuser posted image ima samo 10 i po kila, vjerovatno je smrsala zadnji mjesec kako hoda i slabije jede. prije 4-5 mjeseci je imala samo kilu manjeuser posted image sad smo mirne 7 dana a onda ocekivanje reakcije. nadam se da ce dobro proci.

super da je poršlo...

čuj smao 10 i pol...taman je to za nju...
ona je takva i nema priče...

a ako je za 4 mjeseca dobila 1 kg to je super, jer nakon onoga rapidnog dobijanja kilograma do 6 smjecesi, pa malo manje do godine djeca nakon toga mjesečno dobijaju po 200 grama i to je sasvim normalno...u jednom trenutku imat će kilažu na kojoj će stati...
recimo moje sad obe imaju isto kilograma...farah nakvasala a hanadi stagnirauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 19533
25.5.2011 12:26:02   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

Tiki ne mora bit da je smrsala, pa zamisli kad bi svako dijete mrsalo koje prohoda user posted image .... po meni to nema smisla....a ni od nejela ne mrsaju bas tako, jer tvoja kao i moja samo bira sta ce jesti a pojedu dosta toga u toku dana...
Prema tome user posted image ne sekiraj se....
A nadam se da reakcije nece biti user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 19534
25.5.2011 12:28:12   
Lady26
E da, curica od mama75 je starija od tvoje Lane a ima svega 9kg...zamisli to? A dijete zdravo, pravo hB user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19535
25.5.2011 12:31:57   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Lady26

Jutro....

user posted image  ... Jesi ti provjerila sve zubice kod Lanice, cim tako odbija da jede sigurno nesto joj fali... Mozda su zubici ili pogledaj grlo da nije crveno da nije mozda nahladjena???

IZVORNA PORUKA: jedna2u1

Evo mene na poslu, redovno vas citam ali mi se nesto ne da da pisem...
Mali porasto lopov veliki, ima skoro sve zubice cekamo jos donje trojke da niknu hB nismo imali muke s zubicima, na njemu se nista nije primjetilo...
Jede sve hB...

Bas mi je drago da je drug dobar... Hvala Bogu... A ti kako si ti, sta ima novoga kod tebe?

pcelice, bravo za spavanje i neka si se i ti vala odmorila user posted image

IZVORNA PORUKA: jelenaT

I mi da vam mahnemo.... meni osmica raste, a nema mjesta pa me sve zivo boli, sve se upalilo pa cak i uho, cijelu noc nisam zaspala. Jutros i Anuska nervozna pa se svadjamo od rane zore, ali valjda nas brzo prodje user posted image

krasotice zao mi je sto te boli, znam kako je... nadam se da ce brzo nici i tvoj zubic i da nece biti problema user posted image  Hvala na cestitkama user posted image

Amani hvala na cestitkama i lagano sa kg... Nemoj pretjerati user posted image

tekja hvala na cestitkama user posted image

IZVORNA PORUKA: chuci

bambi bravo za tortu. možeš je prije iznošenja malo premazati vodom da skineš šećera u prahu okolo što ima pa će biti intenzivnija boja. ali netom prije iznošenja da se ne istopi.

Hvala draga na savjetu, torta je "pukla" dok rece sta bi... Prvo su svi bili user posted image  pa onda user posted image  a onda user posted image  Babo je cak zaplakao user posted image

joj tajra, za te nocne aktivnosti, ja i mm nikako da se "uganjamo" il zaspim ja il zaspi on... ja sinoc kontala reko kao "slag na tortu" da se baČim na njega, a on zaspao dok sam raspremila haos nakon torte user posted image

felix mila, hvala na cestitkama... sta nam radi Anelko?

megi, hvala na cestitkama... cmoka i nasoj drugarici predivnoj user posted image

salmy meni je stalno to na pameti, da S slucajno ne ostavi otvorena vrata pa da Nane ne izadje da ne padne niz stepenice ne daj Boze... uh na samu pomisao sva se stresem... ja ujutro zakljucam kad krenem na posao, ali sta znam koliko puta dnevno S izadje vani i da li fino zatvori vrata, pa sam vise dosadna mm stalno mu to napominjem... cestitamo 19 mjesecova user posted image user posted image

MALA hvala na cestitkama, user posted image

jedan veliki poljubac za sve vas :*******************
user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

oooooooooooooooooooo ljepoticeeeeeee... pa dobro si se sjetila da se javis... sta ima kako si kako mi je garavusa ??? user posted image  ma jes to dosla u komsiluk, hajde na kafu user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19536
25.5.2011 12:33:48   
Lady26
Prvo mi napisi kako idu ovi smajlici, dobila sam link ali ne mogu s njima nista...hajde brzoooooooooo

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 19537
25.5.2011 12:34:43   
Lady26
user posted image stiglaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh kako me boli stomak, uzas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - nikad ugoditi user posted image user posted image user posted image
Samo neka nje redovno user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19538
25.5.2011 12:36:43   
isabella
Pozdrav zenicama i djecici danas nam je mali rodjendan mojoj Naidi 13 mjeseci pa smo malo isle neke odjecice uzimale za mali rodjendan user posted image i da pojele sladoled Naida samo kornet prazan,,,,,user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19539
25.5.2011 12:36:57   
Malenaoduvijek
i meni to nema logike, moj Igo hoda evo ima 5 mjeseci pa nije smsao, a kad Luka koji e vjebao sa terezom stalno nije smrsao e onda stvarno

ne brini se to je ok, Luka isto ima 11 kg a visok je dosta...

a super za vakcinu da ne bude reakcije

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19540
25.5.2011 12:38:13   
isabella
http://album.ringeraja.ba/index.php?page=image&ID=14302#imageShow

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 19541
25.5.2011 12:40:53   
Lady26
Isabella user posted image user posted image user posted image user posted image medena je masallah....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 19542
25.5.2011 12:41:21   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a mlađa i sada ide spavati sa cucom koju sam joj kupila nakon prvog mjeseca rođenja...ima svega tri...kupljene još dvije prosto da nam boje idu uz garadrobu...niti jednu nije pregrizla ...flašicu ne koristi al cucu da...al mislim dok totalno pelenu skinemo i cucu ćemouser posted image

Kako tuta trening?

A zar cucle ne rastu?user posted image user posted image user posted image
Mislim zar se ne kupuje nova velicina kako dijete raste?

Izvinite ako je glupo pitanje jer moje nisu koristile cuclu nikako...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19543
25.5.2011 12:42:08   
Bambi09

Prvo mi napisi kako idu ovi smajlici, dobila sam link ali ne mogu s njima nista...hajde brzoooooooooo

samo kliknes desnim klikom na smaja i kopiras user posted image

user posted image

preslatka je user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19544
25.5.2011 12:43:14   
megi
Lady user posted image  za user posted image  bez obzira sto stomo boli user posted image

sto se tice prevoza jel ides od kuce ili, ja cu pravo s posla a radim u nedzaricima, mozemo se dogovriti da se negdje nadjemo
hvala na ponudi

Teacher super za Lanu a ja ne vjerujem ni da je moja nesto deblja a eto starija je od Lane

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19545
25.5.2011 12:43:34   
Malenaoduvijek

E da, curica od mama75 je starija od tvoje Lane a ima svega 9kg...zamisli to? A dijete zdravo, pravo hB user posted image user posted image user posted image

a ona je bas sitna user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19546
25.5.2011 12:43:39   
Lady26

Mislim zar se ne kupuje nova velicina kako dijete raste?

Izvinite ako je glupo pitanje jer moje nisu koristile cuclu nikako...user posted image

Moze a i ne mora...dosta djece nece vecu cuclu od one "pocetne" br. 1...moja hoce 1 i 2, vecu ne i ne mislim kupovati....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19547
25.5.2011 12:44:07   
isabella
HVALA vam samo nam je kosica uvijek neuredna neda da joj vezem i sredim frizuru user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 19548
25.5.2011 12:44:47   
Malenaoduvijek
bambina,
pa potrudi se da se uguser posted image anjas s muzem.....

a daj i meni ove smajlice, super su .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 19549
25.5.2011 12:44:56   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a ona je bas sitna user posted image

e pa ti si je vidjela...al meni izgleda sasvim ok, ne znam kakva je kad je skine ali normala bebac....i cini mi se da je visocija od moje Lane - mislim

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 19550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  780 781 [782] 783 784   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  780 781 [782] 783 784   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *