|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  784 785 [786] 787 788   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.5.2011 14:23:51   
chuci
ja stavila assignment
hajde valjda može
meni je jasno na šta se misli. user posted image a ko bude polagao ionako ne gleda to nego samo tekst zadatka user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 19626
25.5.2011 14:23:52   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

imate mahanje user posted image

Ima li tackica? 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 19627
25.5.2011 14:24:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: chuci

ne može ni jedno
prevodim prijemni na engleski i ne može lesson ili example jer neće imati rješenje
nekako mi ni exercise ne odgovara

gdje je tičerka kad mi treba

evo me, to je exercise ili taskuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 19628
25.5.2011 14:24:51   
teacher75

ja stavila assignment
hajde valjda može
meni je jasno na šta se misli. user posted image a ko bude polagao ionako ne gleda to nego samo tekst zadatka user posted image

assignment je u naslovu, npr, kad pravim pismene onda je u naslovu: first (second, third...) school written assignment

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 19629
25.5.2011 14:24:57   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja danas definitivno nisam trebala iz kreveta ustajati, a ni ovo moje dijete...maloprije sam bila i prosla... Bila Ana na tuti i ja je podignem i obucem i ostavim po dnevnom da hoda bez nadzora znaci dva minuta samo da prospem i sperem tutu, kad cujem dijete se zakaslja jako ja uletim ona poplavila skroz i gusi se, ja iskreci, udaraj, mlati, ma nema sta nisam radila kad ispade dugme iz usta, ona je sa džempercica sto je bio na njoj bukvalno zubima pretrgla dugme, jer kad joj ispalo iz usta u onim rupicama vidim konac kao pretrgan. Stvarno nije moj dan... posle je spremim i odemo vani i na sred ceste nigdje se nema skloniti pljusak nas strefi, dosle kuci obje mokre, sad sam je presvukla, osusila i u krevet, jos samo da zaspi bice dobro, ali kakva je nervozna cisto sumnjam.

Joj zeno.....pa krenulo te bas od jutros.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19630
25.5.2011 14:25:05   
Anoniman
Teacherka jeste li vi to primali MRP vakcinu?

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 19631
25.5.2011 14:25:30   
koka i po
nema .

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19632
25.5.2011 14:25:31   
teacher75

Teacherka jeste li vi to primali MRP vakcinu?

da, primili jutros, drzite fige da ne bude reakcije

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19633
25.5.2011 14:26:12   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

ne može ni jedno
prevodim prijemni na engleski i ne može lesson ili example jer neće imati rješenje

I ja kazem ali eto Chuci ne vjeruje, bona znam i ja engleski hahahahahaha....a task-a se nisam sjetila user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 19634
25.5.2011 14:26:30   
Anoniman
Toliko sam na pola luda danas da sam nazvala mm i rekla mu dolazi i vodi je babi i dedi ili cu ja nervni slom dobiti, vise mi ne moze pod kozu nikako.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19635
25.5.2011 14:27:19   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

ne može ni jedno

I ja kazem ali eto Chuci ne vjeruje, bona znam i ja engleski hahahahahaha....a task-a se nisam sjetila user posted image

to se pise ispred vjezbi, a u naslovu assignment, sad ne znam sta joj trebauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19636
25.5.2011 14:27:19   
Anoniman
Teacher i mi smo primili u ponedjeljak i nama dr rece da je reakcija od 3 do 14 dana, vidim ti spominjes sedam pa zato pitam.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19637
25.5.2011 14:27:20   
Lady26
IZVORNA PORUKA: bebac2

IZVORNA PORUKA: Lady26

Lady bas mi je zao... da nece i druga trojka?

Pa dvije su vani...ostale mi ne da vidjeti, nemoguca je koliko je nervozna...od juce joj malo nos curi
2 noci ne spavamo, tj u ratama, vrti se, kenjka, place, ustane i zove me da je uzmem i sve tako...2 dana sam user posted image user posted image , + jos nisam dobila, to mi je dodatno opterecenje....

user posted image user posted image user posted image , hihihi user posted image user posted image user posted image

nemoj se ljutiti, mala šala

Procitaj novu poruku, user posted image stiglaaaaaa user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 19638
25.5.2011 14:27:26   
Bambi09
user posted image

IZVORNA PORUKA: tajra
A ja zaboravim i sto sam znala...kao ono duplo citiranje... sto Bambi koristi...user posted image  

kliknes na "citiraj" na postu koji zelis citirati, kliknes ctrl+a, pa kliknes ctrl+c, pa zatvoris taj prozor, pa otvoris svoj porozor za pisanje posta, pa kliknes ctrl+v, pa komentarises taj post... pa minimiziras svoj pendzer, pa nastavis citati dalje, pa opet nekog hoces komentarisati, pa opet ponovis sve do ctrl+v, pa dignes svoj pendzer pa u slijedeci red kliknes ctrl+v, pa komentarises i tako do sutra... ko kad mozete pisati aman zaman user posted image user posted image user posted image

ne može ni jedno

sta hoces konkretno? napisi recenicu

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19639
25.5.2011 14:28:34   
Lady26

Toliko sam na pola luda danas da sam nazvala mm i rekla mu dolazi i vodi je babi i dedi ili cu ja nervni slom dobiti, vise mi ne moze pod kozu nikako.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nemoj se sekirati toliko, plizzzzzzzzz

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19640
25.5.2011 14:28:37   
teacher75

Teacher i mi smo primili u ponedjeljak i nama dr rece da je reakcija od 3 do 14 dana, vidim ti spominjes sedam pa zato pitam.

a nama rekla od 7 do 14user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19641
25.5.2011 14:29:38   
Lady26

nema .

user posted image user posted image user posted image user posted image
Moze li user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 19642
25.5.2011 14:29:42   
bebac2

Cijeli dan ne zatvara usta, samo kmeci i kenka, evo hoda i kenka, sve moguce zijane sto je mogla uraditi uradila je i ja sam je pustila nek radi sta hoce jer stvarno nosati je ne mogu, em 13kg njenih, em kad je nosam gica se, udara, izvija itd... ne mogu ni izbrojati koliko me puta nocas udarila, rekla sam evo hodaj radi sta hoces, prevrni sve naglavacke, ali ja ne mogu vise.

joj, tako se i moj zakaci za moju nogu i ne mogu maknuti od njega dok ga ne podignem. ja nisam user posted image ali ledja mi pucaju, kicma mi se iskrivila

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19643
25.5.2011 14:30:02   
R&T@

Ja danas definitivno nisam trebala iz kreveta ustajati, a ni ovo moje dijete...maloprije sam bila i prosla... Bila Ana na tuti i ja je podignem i obucem i ostavim po dnevnom da hoda bez nadzora znaci dva minuta samo da prospem i sperem tutu, kad cujem dijete se zakaslja jako ja uletim ona poplavila skroz i gusi se, ja iskreci, udaraj, mlati, ma nema sta nisam radila kad ispade dugme iz usta, ona je sa džempercica sto je bio na njoj bukvalno zubima pretrgla dugme, jer kad joj ispalo iz usta u onim rupicama vidim konac kao pretrgan. Stvarno nije moj dan... posle je spremim i odemo vani i na sred ceste nigdje se nema skloniti pljusak nas strefi, dosle kuci obje mokre, sad sam je presvukla, osusila i u krevet, jos samo da zaspi bice dobro, ali kakva je nervozna cisto sumnjam.

Hajde lijepo vas dvije mir-mir, zagrljaj i zajedno na bracni krevet...

Dobro si ti da su R. i A. slicne...
Jutros R. gura bateriju iz daljinskog u uho, a kez od uha do uha...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19644
25.5.2011 14:31:26   
chuci

ja stavila assignment
hajde valjda može

assignment je u naslovu, npr, kad pravim pismene onda je u naslovu: first (second, third...) school written assignment

e tičerko
meni treba da naslovim zadatke za prijemni ispit iz matematike.
ide na fazon zaokruživanja odgovora i sad u onom answer sheetu na našem jeziku stoji
Zadatak 1. a b c d
Zadatak 2. a b c d ...

ja na engleskom kontala staviti Assignment 1. ...

može li

Neposredna veza do poruke: 19645
25.5.2011 14:31:40   
Bambi09
Jelena polahko smiri se... Vjerovatno joj nesto fali, a mozda je od vakcine reakcija, ili je jednostavno od vremena... A ljubice male

samo za jednu koju ignoriram user posted image

Neposredna veza do poruke: 19646
25.5.2011 14:32:02   
koka i po
moze kad si navalila .
danas sam u slj raspolozenju.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19647
25.5.2011 14:32:57   
teacher75

ja stavila assignment
hajde valjda može

e tičerko
ide na fazon zaokruživanja odgovora i sad u onom answer sheetu na našem jeziku stoji
Zadatak 1. a b c d
Zadatak 2. a b c d ...

može li

stavi onda exercise, jer assignment se odnosi na citav pismeni rad

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 19648
25.5.2011 14:33:35   
Bambi09

ja stavila assignment
hajde valjda može

e tičerko
Zadatak 1. a b c d
Zadatak 2. a b c d ...

može li

a da li bi odgovaralo "first task" "second task"... user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 19649
25.5.2011 14:34:19   
Lady26

moze kad si navalila .
danas sam u slj raspolozenju.

Ja sam u sljlktgujreoitgujrlgk raspolozenju
a tebi evo a ti s njim sta hoces user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 19650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  784 785 [786] 787 788   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  784 785 [786] 787 788   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *