Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Hvala vam drage ... ma relativno kako mi je noc prosla i dan nastavio sam mirna, nisam ljuta na nju, vidim da je nesto muci, zao mi je...mazimo se mi i dalje , ali jednostavno nemam vise snage, premorena sam skroz. Rekla sam mm sad kad se porodim odoh ja raditi, a on nek porodiljsko uzme
ovo je prijemni za fakultet, nije nako vježba neka, zvanični dokument
sad gledam po internetu nađem neke zadatkepiše exercise. pametni ameri stave samo broj zadatka ispred, šta mu imaš pisati da je to zadatak, nije krava sigurno
Toliko sam na pola luda danas da sam nazvala mm i rekla mu dolazi i vodi je babi i dedi ili cu ja nervni slom dobiti, vise mi ne moze pod kozu nikako.
jelena smiri se, sto si ti nervoznija i ona je znas to...a neka je odvede malo nece joj nista biti da ti odmoris. hoce dijete svoju paznju i djaba, znas je kakva je i pravi belaje. meni je Igor poceo kablove motati oko vrata, ja juce bila i prosla.uzeo babfon i zacacio ga na jednu stranu i omotao kabl oko vrata i drzi ispravljac u drugoj ruci i pada od sege.njima je sve smijesno.,
dva puta je od jutros pao na glavu , malo otplakao i nastavio samo dalje, ni sekunde mira.
ljubim ja vas jos jednom ,nemoj mi se sekirati zato ce ti Luka biti mirnica vidjeces aBg
ovo je prijemni za fakultet, nije nako vježba neka, zvanični dokument
sad gledam po internetu nađem neke zadatkepiše exercise. pametni ameri stave samo broj zadatka ispred, šta mu imaš pisati da je to zadatak, nije krava sigurno
Cuj nije krava ja sto se ismijah boze dragi Stavi task, al bez zezanja....