Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Joj sad sam dobar vic procitala, kad idemo OT da ga copy, mene do suza doveo
Izvinite gospodjice,mogu li vam ponuditi pice? - Ne hvala,gospodine. Alkohol nije dobar za moje noge. - Oh,zao mi je... Sigurno vam oteku.. - Ne, razmaknu se.
Joj sad sam dobar vic procitala, kad idemo OT da ga copy, mene do suza doveo
Izvinite gospodjice,mogu li vam ponuditi pice? - Ne hvala,gospodine. Alkohol nije dobar za moje noge. - Oh,zao mi je... Sigurno vam oteku.. - Ne, razmaknu se.
Zato mm i Bambinin pate sto nas dvije ne pijemo
dok ste vi mahalale ja sam crkla sredjivajuci kupatilo, kuhinju i rucak pristavila . Bemti coravi poso svaki dan radis a nista se ne vidi. Jedva sam cekala da A. uspavam da se mrdnem sa mrtve tocke . On se pokakio da je dok sam otisla po vodu bio u pempi skako po jastuku i sve iskaljao pa dok sam to ocistila uspavala ga i za poslom Skoro evo sjela , uh miline anel spava kisa pada lije fino prozor otvorila ono piri vjetrica ...Rucak se kuha . Eto, odo sebi vala kaficu koje za neka se javi .