Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ja bih ga odvela mami...ona ce se vec snaci kako ce ga nahraniti i promijeniti pelenu...A to hoce li te traziti ne znam, ali i ako bude brzo ce ga proci.... Ti bi svakako trebala Anela sa vremena na vrijeme nekome ostavljati bar sat-dva...puuuuuuuuuno je vezan za tebe, nije to dobro....
slim se naravno ja bih odvela Anela kod mame, a ti fino kuci lagano bez srkleta moci ces i pomoci sveki i vidjeti sta treba uraditi ja bez probelma ostavim Adnu kod nane, kod zaove jer znam da brinu o njoj, mozda ne onoliko koliko ja non stop visim nad njom, ali jede, bude presvucena, igraju se s njom tako da mirne savjeti odem kad negdje trebam iskreno ne znam zasto ga ne bi odvela, ma zaspace on njima ne birni toliko, trazi nekad i moja cura mene ali kad vidi da me nema oni je zaigraju i ona zaspi bez problema, mozda to uspaljvivanje traje malo dulje ali zaspi tako da A sutra kod mame
Lady kao sto ti jelena rece vidi jesu li zubici jer i moja cura se budi u placu kad je zubic u pitanju i bude nerviozna, ni ne pomislja na jelo samo tecnost i tecnost daj joj sira, pavlake nesto sto rashladjuje
pa da to je najgore sto je vezan za mene uzas jedan pa di nece kad sam snjim non-stop kAd mi neko kaze kao misli lako je njoj ima sveki nije istina isto kao da ih nema sve sam ja opet sama snjim al nije mi tesko al volila bi da mogu dje otic ostaviti ga da me nez, svaki sek al hajd sad.Pomirila sam se stim. Mama mi bas i nije blizu da vozim ga stalno . Uh da je blize bogdom sve bi bilo drugacije Hvala na savjetu ,. Pa odvescu ga pa kako im bude samo se nadam da ce im htjet zaspat , za jelo-vise manje brinem jer nekako ce jest sa sekama . Al kontam rano cu ga dici u pola 7 da im Mora zaspat . Malo me i prpa al nece mu nista biti na jedan dan valjda ,....
SVi me na ignore sem moje mala ccccc . Ajde bujrum mila , i ja sam juce kupila A. tikvicu pa mu pravila sataras stavila svega povrca samo kad sam ispekla pokajmacila i bas se najeo .Umakala mu hljebom i davala a i ja snjim ujedno jela .
znas sta je jos pravo ukusno, ja njima izdinstam bananu na puteru, jabuku i tikvu (istina stambolku) ali probacu i sa ovom i dodam rizine pahuljice i cimeta sve se otimaju koji ce vise pojesti.to pravi obrok bude.
ja svasta od tebe dobro naucim bas ti hvala morat cu probati , valjda ce htjet iskreno nikad cula a ni pravila , Mozel se dodat sta drugo sem pahuljica anel nije neki obozavatelj toga?
ma moze sta hoces, mozes dodati frutolino, a ne moras nista samo da ti se slaze sa ovim sastojcima.
a lady mene muz na redu, sve zeza e koji je sad recept na redu. ja samo izmisljam nesto novo da im dam da jedu.a ovo barem imas nemoj zezati..
Samo reci sebi da moras i gotovo.... zamisli kako bi ga ostavila da ides na posao? I to 5 dana u sedmici....ovo je samo jedan dan, i ako ne bude spavao - zaspat ce kod kuce...to je nesto sto moras uraditi a Anelu ce biti bolje tamo, oni ce mu posvetit svu paznju i trudit ce se oko njega....
Lady hajde kad dodjes kuci pogledaj joj lijepo desni, vidi ako je sta nabubrilo daj djetetu pola kasike paracetamola i sacekaj jedno pola sata pa tek onda pokusaj da je nahranis. Nju nesto muci, sad da li su zubi ili grlo ili nesto trece trebas vidjeti.
Lady ne znam vidje li moj post pa samo da citiram... moj savjet, pokusaj ovako, ako i posle paracetamola ne bude jela onda mozes reci da je probirac, ali ne i tvrditi. Ja mislim da nju nesto muci, nesto je boli sto joj neda jesti.
Jesam vidjela, pokusala sam Jelo jutros pogledati zubice, ali ne da...prije je palilo da me kao "gricne" ne bih li osjetila ali jutros je bila stvarno nervozna nije dala nista...ako pije sok ne moze teta, tata baba, deda to uzeti nego mora iskljucivo mama, ako ce se prevuci samo mama...takva je jutros... Pokusat cu danas opet pogledati a ako je grlo to ja ne mogu vidjeti....a nadam se da nije.... Spremit cu joj vocni obrok kad dodjem, mozda ce joj goditi....
Lady ne bih pogresno da me shvatis, ali da ti nju fino kad dodjes kuci spakujes i kod doktora. Nek pogleda grlo, desni, nek da uputnice pa uradite nalaze. Moguce da nije nista, da je ona zdrava, ali onda ces bar ti biti mirnija i jednostavno znaces od cega je to.
On nije tu a nije za to da Anel ide negdje bez tebe, nego ko ce onda biti kuci? Fino Anela spakuj i odvedi, nece mu nista biti - sad volim ovu recenicu Sto kaze Tajra, presijeci vec jednom pupcanu vrpcu - iako je presjecena davno (fizicki) ali u glavi nije....
Lady ne bih pogresno da me shvatis, ali da ti nju fino kad dodjes kuci spakujes i kod doktora. Nek pogleda grlo, desni, nek da uputnice pa uradite nalaze. Moguce da nije nista, da je ona zdrava, ali onda ces bar ti biti mirnija i jednostavno znaces od cega je to.
Razmisljala sam i o tome ali bojim se da ne pokupi sta dole...to jedino jedno jutro, jer mi je mm 2 smjena a ja sa danas svojim stomakom jedva se dovucem do wc... A svakako bih voljela nalaze joj povaditi....nisam nikad (osim kad smo trebale u bolnicu), a ako nista bar da se posavjetujem sa dr ali bih isla samo kod jedne doktorice....
Pa nisi Anela u ruhu donijela, pa da je samo tvoja briga... A govorimo o ostavljanu kod tvoje majke, zene koja je tebe odgojila...
Da sam ja ti, prvo bih muza u spavacu vratila, pa ga podigla u 4 da ON ugrijwe mlijeko, pa mu ujutro dala da mu promijeni pelenu,...
svaka ti je zlatna i na mjestu....ja svog nekad kad je Lana bolesna MOLIM da ide u dnevnu da moze spavati ako je 1 smjena ali on nece, ostaje u NASEM krevetu, i presvuce je i napravi mlijeko ako trazim... nije jednom ustao u neka doba pravio caj, donio vode i sl....
Odoh....cujemo se sutra Skontala sam sta mi je sa internetom kuci, Lana je glodjala onaj kabal i dzek koji ide u racunar - eh, on vise ne radi A ruter je ok, znaci samo kabal da kupim, e sacekat ce Pusaaaaaaaa
felix...ja sam evo tri puta porčitala tvoje pitanje i sve smišljam odgovor... i znaš šta sma skontala.... sad ću ja tebi da napišem kako mi krečimo....i kako živimo sa dvoje male dijece....
ja ih obe rodila vjeruj... sa obe bila po godinu dana na bolovanju... svaki dan muž radi od 8-16 pa ruča i ide da radi od 20 do 22.... al svaki sem vikenda naravno...
i tada je ustajao, davao bočicu ili prinosio bebu na grudi moje... mjenjao pelenu, davao sirup u tajmnignu itd....
Moja farah je jako vezana za mene... noćenje smo počeli nedavno kod mame po cijelu noć... plakala je...traumirala sal mene mama zvala nije... sutradan je skontala tako je kako i jela i nanu slušalal...
Mi smo počeli renoviranje i krečenje...djecu smas ami iselila, išla sma na posao do 16 a belajom ostajala do 17 pa čak i 17,30 dolazila kući čistila i ribala dfo zore pa opet išla na posao...
sve sam smo uradili ja i mm sa svojom redovnim poslovina...
Poenta ovoga je da ti moraš shavtiti da svi mi svoju djecu volimo i sva su djeca vezana za mame... a bome i mame za djecu...
Tvoj mm će se ljutiti ako doeš, tvoj mm će se ljutiti ako dođeš na gotovo, tvoj mm nema prijedlog šta sa A.... eh ja bih fino nakon svega ovoga što ti napisah otišla sa A kod mame a on nek dovede i tete da mu počiste ugrubo pa onda sa A ti sređuj sitnice ... Mislim šta drugo da ti kažem...uz najbolju volju ja smao ovo kao rješenje bvidim...i kada ti kaže došla si na gotov...reci jesam hvala bogu da i ja duđšom dahnem kako sma ovo dijete rodila
Razmisljala sam i o tome ali bojim se da ne pokupi sta dole...to jedino jedno jutro, jer mi je mm 2 smjena a ja sa danas svojim stomakom jedva se dovucem do wc... A svakako bih voljela nalaze joj povaditi....nisam nikad (osim kad smo trebale u bolnicu), a ako nista bar da se posavjetujem sa dr ali bih isla samo kod jedne doktorice....
slazem se sa jelenom, a nazovi fino pa vidi kad ti ta doktorica radi ja samo tako idem nikada na slijepo pa ko bude.
a ti felix fino anela mami snaci ce se oni ne brini. nekako se snadju svi, ja nisam vjerovala kako se moj tata koji meni nikad flasicu dao nije snadje. ugrije i mlijeko i nosa kad treba i sve zivo. ne brini toliko, tu trebas ti presjeci vrpcu a ne anelko, ti si kao ja sta ce oni zaboga bez mene.. snaci ce se ne brini...ipak je to samo jedan dan.
a i ja moram skontati sta sa svojim momcima kad budem krecila, pravi problem mi je to. svekrva sama njih ne moze cuvati a svekar mi nije tu tako da dok on ne dodje svi moji planovi padaju u vodu....
Odoh....cujemo se sutra Skontala sam sta mi je sa internetom kuci, Lana je glodjala onaj kabal i dzek koji ide u racunar - eh, on vise ne radi A ruter je ok, znaci samo kabal da kupim, e sacekat ce Pusaaaaaaaa
dobro dosli u klub, isto je Igo uradio sa mojim djekom od adsl ali meni su danas promijenili djaba hahahaha, srecom nije od wirelesa taj bi sacekao da ga kupim.
cure imam jedno pitanje ,kad ste dali djeci jagode i jeste li uopce dali
ja danas uzela,al ne znam smijem li malcu dat a mozda ih uopce nece htjet