|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  800 801 [802] 803 804   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.5.2011 16:35:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: tajra

Noa, popij apaurin da ti opusti misice...

Sad te ne zezam, ozbiljna sam...
to preporucili mm u hitnoj pomoci kad se ukocio...

sad sam popila voltaren apaurin ostavljam za vecerasuser posted image

mozes slobodno i apaurin...a voltaren svakako i veceras popij...i nikakve masaze...nista...samo miruj sto vise...ako je to pored Noice moguceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20026
26.5.2011 16:45:06   
teacher75
eto i nas u tito jeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20027
26.5.2011 17:41:15   
myb@by

Noa šta ti je, ne čitam nešto ovaj podforum pa pojma nemam user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20028
26.5.2011 17:43:56   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: myb@by

Noa šta ti je, ne čitam nešto ovaj podforum pa pojma nemam user posted image

noa pij voltaren rapid ako već nemaš inekcije 3 puta dnevno i obavezno 2 x dnevno apaurin o 2 mg...neće te lako popustiti vjerum mi na riječ...
ako te već i u prsima steže onda je jaka upala i moraš se paziti pokreta svakoga i težne...
ja primam inekcije mix...bosaurin -volatern....i ledira me mm...
jutros sam radila nalez dutra nakon očitanja znat ću gdje je pravi belaj nastupiouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 20029
26.5.2011 20:57:28   
mala86
vece svima user posted image

ja veceras sama user posted image ,mm sad ode na poso,moraju nesto zavrsit za isporuku,tek sutra ce doc user posted image ,malac spava,a ja cu pred komp i tv

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20030
26.5.2011 21:00:00   
R&T@
Zaspase!

Bas, bas mi je drago sto smo se druzile...user posted image user posted image user posted image
divno je vidjeti nase velike-male zajedno...
posebno u pijesku...user posted image user posted image user posted image

I jos me "zenski djecak" slusala...user posted image

Ukupno bilo 10 dama(6 mama i 4 djevojcice):
teacher, mama2009, jelena, megi, lady i ja...user posted image
lana, deniz, ana i riana...user posted image

Mozda se jos neka pridruzila, ali mi smo prve dosle i prve otisle...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 20031
26.5.2011 21:04:27   
teacher75
i nama je super bilo, zao mi sto nisam upoznala malu, ne znam jel poslije doslauser posted image otisla sam ipak na zumbuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20032
26.5.2011 21:10:30   
R&T@
I meni je zao sto ne upoznah malu...

Ne javlja se na temu, mozda je ipak dosla kasnije...

Bravo za zumbu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20033
26.5.2011 21:12:22   
Hanady RR
e nek ste se provele..a tema pusta nigdje nikoga...user posted image
ovo je je dina tema na kojoj kad mačka ode miševi kolo ne vodeuser posted image

i tajra ne kudi to dijete...fol sve slučajno mirna bilauser posted image ...pa na farahinom rođkasu bila je najmirnija gošćauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20034
26.5.2011 21:13:44   
Anoniman
Blago vam seeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ...nek ste se nauzivale...

mom A. se cakle okeuser posted image temp. nema zasad...mada mi je topaouser posted image ...al sam vec u pripravnosti

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20035
26.5.2011 21:20:56   
teacher75
tajra, posalji mi sliku kad stignesuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20036
26.5.2011 21:23:32   
Anoniman
Da zvanicno izjavim da ja imam najveceg razbojnika od sve djece user posted image

Nama je bilo lijepo, Tajra R je med medeni i bila je prava dobrica, ali vjerujem ja tebi da je ona inace razbojnik vec se samo dobro prodaje, zna i moja tako user posted image . Deniz je najveca kraljica, kako se ona samo igra, ma dusa draga user posted image , Lana od Teacher u svom filmu, ona fura svojim putem i ne mozes je stici, slatkica malena, drago mi je teacherko da ode na zumbu user posted image .
Lady hvala sto si zabavljala moje dijete user posted image . Megi drago mi je sto se upoznasmo... Mama2009, Tajra, Teacherko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20037
26.5.2011 21:25:52   
teacher75
moramo ovo ponoviti, stvarno ste sve superuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20038
26.5.2011 21:28:30   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e nek ste se provele..a tema pusta nigdje nikoga...user posted image
ovo je je dina tema na kojoj kad mačka ode miševi kolo ne vodeuser posted image

i tajra ne kudi to dijete...fol sve slučajno mirna bilauser posted image ...pa na farahinom rođkasu bila je najmirnija gošćauser posted image

Na ovoj temi sve i jeste i nije OTuser posted image user posted image user posted image user posted image

R. mene sve vise iznenadjuje...hvala bogu pozitivno...

Kako je ona "teska" beba bila, Boze dragi...
ali moja pricalica je sad bas zabavna...

Hvala ti za ovaj komplimentuser posted image

Dadada, ja se iskreno, iskreno nadam da nece A. biti bolestan i drzim fige za to....

Ticerko, posalji mi mail na pp...
saljem ti ujutro...

Moram brzo u krevet...
skupljati snagu za sutrauser posted image

Neposredna veza do poruke: 20039
26.5.2011 21:31:53   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Da zvanicno izjavim da ja imam najveceg razbojnika od sve djece user posted image

A taj "razbojnik" sjedio u kolicima...user posted image

Za ostalo ti hvala...user posted image

Trebao bi nam stalni termin za druzenje u ljetnom perioduuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20040
26.5.2011 21:52:25   
teacher75

A taj "razbojnik" sjedio u kolicima...user posted image

Za ostalo ti hvala...user posted image

Trebao bi nam stalni termin za druzenje u ljetnom perioduuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image slazem seuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20041
26.5.2011 21:57:38   
Anoniman
Evo sam mu opet na foru izmjerila...spava...36,3 tj. nisam mu dobro stavila toplomjer...jer je on meni topao...a ovo pokazuje da je cak ispod normalne tjelesne temp....al ocigledno nema...kontam da ima barem bi se popeo do 37user posted image valjda nema...samo mi nije jasno sto je topao

Ja se nadam da cemo i mi sljedeci put biti s vama na kaficu i u pijesakuser posted image jedva cekam

< Poruku je uredio dadada -- 26.5.2011 21:58:14 >

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 20042
26.5.2011 22:00:59   
Anoniman
Dadada nadam se da se Andrej nece razboljeti, ljubi ljepotana user posted image

Tajra bila je ona i u pjesku i pokusavala ga jesti, zato je u kolicima zavrsila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20043
26.5.2011 22:04:08   
Hannica
Dobro vece dobri ljudi.user posted image
Samo da kazem dadadi da je kolac uspio,ipak nista ne moze poci po zlu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20044
26.5.2011 22:09:05   
Anoniman

Dadada nadam se da se Andrej nece razboljeti, ljubi ljepotana user posted image

Tajra bila je ona i u pjesku i pokusavala ga jesti, zato je u kolicima zavrsila user posted image

mama jeti neka...to mi ne das pesak da jedeemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...fali ti djetetu kalcijauser posted image user posted image ...ovo bi meni moj tata rekaouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20045
26.5.2011 22:09:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

Samo da kazem dadadi da je kolac uspio,ipak nista ne moze poci po zlu.user posted image

Fidisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...valja li...sta ukucani kazuuser posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 20046
26.5.2011 22:10:45   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hannica

user posted image user posted image user posted image user posted image
znala sam jauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 20047
26.5.2011 22:25:13   
Anoniman
Vecer!
A, joj, vi ste pile kaficu, bas mi zao sto nisam skontala da cete se naci, ali bice drugi put.
Mi smo s tatom lunjale po gradu, mama  kupila sandale za 29 kaemcicauser posted image , i principesi kupaciuser posted image

dadada, noa, da otvorimo temu bebe 1970- i neke, pa da vas tamo tjesimo, duse moje, pusa velikacka i da mi ozdraviteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20048
26.5.2011 22:35:28   
Apotekarka
Vecer pita li itko za mene,je li se to ne brinete...
Sta da vam kazem nisam bas dobro ali sam bolje,jos uvijek me nesvjest hvata,pomalo prisutna bol u stomaku i slabost i vrucina,mada danas mi swe apetit otvorio sve pojede....tlak mi je i dalje nizak i to gornji nizi nek jucer a otkucaji srca bum,bum bas mi lupauser posted image ,nisam isla na posao a brate slabo i lezala,teta je bila tu ali Antonio zeli da ga je presvlacim,hranim i uzt to da bolesna mama pored tete opere suđe,okaci ves,zalije cvijece....glup i budala jedno te isto...Nadam se da cu sutra moci na posao....SAmo gospodja nikako da dođe valjda nisam trudna,mogucnost je nikakva ali opet...
Antonio pjesmice pjeva i nikako ne podnosi tetu,tuce jeuser posted image user posted image user posted image  i poceli smo se ganjati s jelom opet...
Dadada kako grlo je li ista bolje,nadam se da se Andrejko nece razboljeti
Ella i Amani kako bebe
Noa pa zar i tebi nesto moze biti
Hanady kako ledja
Vidim neke se forumasice druzile lijepo,lijepo danas lijep dan hb bez kise...Al sad neka sparina il ja nisam dobra
Bambi sta je s tvojim tlkom kako si ti
Koko misa mu vise to uho stalno zeza...da ser tebi doktor nije svidio pa si nam pocela glumatatiuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20049
26.5.2011 22:42:00   
Anoniman
Apotekarko, pa zar si i ti lose, a misa mu, nisam stigla citati pa nista ne znam, pusaaaa

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 20050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  800 801 [802] 803 804   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  800 801 [802] 803 804   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *