Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro i od nas. B relativno dobro spavao, ako me sjećanje dobro služi imali smo 3 buđenja. Hvala vam puno utješnim riječima vezano za posao..... Ja sad ne znam kako da mu tretiram to grlo jer nam dr. nije ništa preporučio upala nije hB, ne znam šta da radim To je njemu sigurno od nosića koji po malo curi, sigurno se sekret slio niz grlo.... Da mi je još da primi ovu vakcinu da ne mislim.... Lijep dan , tajra budi drug nemoj nam pokvariti
Nazalost nema puno slika na mom aparatu, cekamo tajru da stavi, kod mene ima slika par od Deniz i par od Ane Evo najmirnije djevojcice a evo jedna slika i moje pozerke
Nazalost nema puno slika na mom aparatu, cekamo tajru da stavi, kod mene ima slika par od Deniz i par od Ane Evo najmirnije djevojcice a evo jedna slika i moje pozerke
Nema na cemu Mama2009...pusti mi na pp mail pa da ti posaljem sve Mala to je Deniz, a nije Riana, nazalost nemam nje na slikama, ali cekacemo Tajru da nam stavi, ona ima slike sve djece
Hvala Bambi Ma sve ljepotica do ljepotice, zao mi je sto i Lana od Lady nije bila, a i sto nisam od Megi princezicu upoznala. A ovi muski nesto stidni, ni jedan nije dosao ili se mame bojale za svoje sinove
noc opet katastrofalna...budio se milion puta...kenka, kuka, place, vristi...pa ka stavim kod nas u krevet pa se smiri na 10 min. pa opet iz pocetka...pa ga vratim u njegov krevet, pa se smiri...pa opet...i tako u krug...ja mu tepam, papjevam...pa ga molim da se smiri i da spava...al jok..u neka doba je ustao i poceo hodati kroz kucu...e tad mije pukao film..izderala sam se na njega i vratila ga u krevetic...to je rezultiralo placem, al je na kraju zaspao...e to jebilo tek oko6...evomi je i space razvalio
On djeluje zdravo ...do kad traju skokoviu razvoju?je limoguce da je tako nesto?...jasamvisenapola luda
Jelo...slicice supremedene ...ko kakvareklamaza kredit lutke lijepe
Apotekarko Amani,Ella Gdje mi je upitnik? N_N bice i to s poslom ok...nemoj se sekirat Tajric...polako s cugom veceras i pamet u glavu Hanady...kakotebi ledja?
e sad sam se sjetila sta sam vidjela juce u konzumu, one male papice sto je lady postvljala slike , malene , premalene, ja probala Igoru bas su sega ali mi se ne cine cvrste on bi to skinuo za minut zato nisam ni kupila, ali ako koga interesuje po 4 KM su.
dadada, moj Luka je prije par mjeseci tako pravio cirkus sa svojim kreveticem.plac nevjerovatan, po 100 puta se budio i kad ga prebacim kod sebe sve ok.meni je bilo dosadilo i prebacila sam ga u veliki krevet da spava i od tada nema problema.
sad sam ga opet pocela stavljati u krevetic popodne i ne place vise tako da ce se i navece preseliti u svoj krevetac opet
joj dadada bas ti je bila "dinamicna" noc... doduse ja nisam pisala, al sad mi na um pade da je i moj nocas ustajao... u neko doba sam ga prenijela kod nas, pa nam se dovukla i S medju nas... a to je samo unijelo jos vise vrucine pa smo se svi kolektivno vrtili... a u neko doba cujem ja kroz san nesto susnja sunja, ja se pridignem nema Naneta, pogledam on ispod kreveta sjedi i lista slikovnicu
dadada, moj Luka je prije par mjeseci tako pravio cirkus sa svojim kreveticem.plac nevjerovatan, po 100 puta se budio i kad ga prebacim kod sebe sve ok.meni je bilo dosadilo i prebacila sam ga u veliki krevet da spava i od tada nema problema.
sad sam ga opet pocela stavljati u krevetic popodne i ne place vise tako da ce se i navece preseliti u svoj krevetac opet
pa mozda je i kod A. isto
e pa tako iovaj...samosto on pocne nakon nekog vremena kukati i u nasemkrevetu...pa ga ja opet vratim u njegov...ko da mu je vruce...ili tako nesto...jos sam mu skinula donji dio pidzame, spavao je otkriven i prozor nam je bio otvoren sirom...ne znam...ovako sukod njega prije izgledali oni tzv. skokovi u razvoju...e jedino da nisu zubi...izbile su tri trojke bez problema...al jedna jos fali, pa ne znam je li moguce da sad samo ta praviprobleme
joj dadada bas ti je bila "dinamicna" noc... doduse ja nisam pisala, al sad mi na um pade da je i moj nocas ustajao... u neko doba sam ga prenijela kod nas, pa nam se dovukla i S medju nas... a to je samo unijelo jos vise vrucine pa smo se svi kolektivno vrtili... a u neko doba cujem ja kroz san nesto susnja sunja, ja se pridignem nema Naneta, pogledam on ispod kreveta sjedi i lista slikovnicu
Nane kralj ma ovaj se isto ustao...poceo hodatikroz kucu...e tad mije vec pukao film
noc opet katastrofalna...budio se milion puta...kenka, kuka, place, vristi...pa ka stavim kod nas u krevet pa se smiri na 10 min. pa opet iz pocetka...pa ga vratim u njegov krevet, pa se smiri...pa opet...i tako u krug...ja mu tepam, papjevam...pa ga molim da se smiri i da spava...al jok..u neka doba je ustao i poceo hodati kroz kucu...e tad mije pukao film..izderala sam se na njega i vratila ga u krevetic...to je rezultiralo placem, al je na kraju zaspao...e to jebilo tek oko6...evomi je i space razvalio
On djeluje zdravo ...do kad traju skokoviu razvoju?je limoguce da je tako nesto?...jasamvisenapola luda
Jelo...slicice supremedene ...ko kakvareklamaza kredit lutke lijepe
Apotekarko Amani,Ella Gdje mi je upitnik? N_N bice i to s poslom ok...nemoj se sekirat Tajric...polako s cugom veceras i pamet u glavu Hanady...kakotebi ledja?
mala,lady,Bambino, mama2009,bebacha,felix
sahara...druzemoj...opet semimimoidjosmo
sto meovaj space nervira
moguce je draga da je skok, izdrzi proci ce to ljubi nam druga tebi da dobijes snage i prodje sve sto prije
e pa tako iovaj...samosto on pocne nakon nekog vremena kukati i u nasemkrevetu...pa ga ja opet vratim u njegov...ko da mu je vruce...ili tako nesto...jos sam mu skinula donji dio pidzame, spavao je otkriven i prozor nam je bio otvoren sirom...ne znam...ovako sukod njega prije izgledali oni tzv. skokovi u razvoju...e jedino da nisu zubi...izbile su tri trojke bez problema...al jedna jos fali, pa ne znam je li moguce da sad samo ta praviprobleme
ma nemam pojma, ja znam da je ovaj mene terorisao ali pravo pa mi je pukao film, a vjerovatno mu je izmedju vas vruce pa pravi cirkus. a za zube i za skok u razvoju ti ne bih znala reci, malo cu razmisliti i prosurfati pa se pisemo.
a ja odoh da se spremam za irmu, pozzzz. mogla si doci na brgavicu da pijemo kafu
ma nemam pojma, ja znam da je ovaj mene terorisao ali pravo pa mi je pukao film, a vjerovatno mu je izmedju vas vruce pa pravi cirkus. a za zube i za skok u razvoju ti ne bih znala reci, malo cu razmisliti i prosurfati pa se pisemo.
a ja odoh da se spremam za irmu, pozzzz. mogla si doci na brgavicu da pijemo kafu
ne bih josdase druzim ...ne do bog da sam jos zarazna, pa da vam prenesem ovo...gadno je pravo...ljubi mi djeKaca ...poselami irmu