Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo sam mu opet na foru izmjerila...spava...36,3 tj. nisam mu dobro stavila toplomjer...jer je on meni topao...a ovo pokazuje da je cak ispod normalne tjelesne temp....al ocigledno nema...kontam da ima barem bi se popeo do 37 valjda nema...samo mi nije jasno sto je topao
Ja se nadam da cemo i mi sljedeci put biti s vama na kaficu i u pijesak jedva cekam
dadada, jesu li njemu nikle petice...V. kad izbijaju zubi gori glava, vreo, izmjerim temp. ona normalna
za ovo drugo potpis, ma sta Tajra mislila
N_N, nadam se da ce se stvari sa poslom iskristalizirati, ne zelim te na birou, ionako nas je pola miliona
Apotekarko, draga, nek' ti je Bog na pomoci
Bambi, sretno...
Ana, Mama2009...djevojcice su meeed...joj da sam dosla moj bi V. bio u elementu, on voli curice ma to je drama
Hanady, jesi li ti bolje?
Tajra lijepo provod veceras
ostale....
jutro. Nane je dobar jojj dusa draga . Naspavalo se djete jos mu tjesno ma dusa draga ahahahha. Dadada, kod vas lose noci . Neznam sta da ti kazem sem nadam se da ce se ubrzo popraviti Hanady jesil bolje danas N-N kako nam je bedo lijepi ,jesul i dalje noci besane . Lady kako je L. ? Mala Pcelice pozdrav i tebi pusa djecici Mama2009 malena D. je medic lijepi
Samo da vam mahnem svima. I kod nas temperatura Prvo se velika razbolila, pa 3 dana poslije i mala. A evo i mene skakilja grlo Zato sinoc nismo bile na kafici sa rajom, ali nadam se na sljedecu da dolazimo aBd i da popijemo slatku jer ja pocinjem raditi od 1.6. Jupiii
Samo da vam mahnem svima. I kod nas temperatura Prvo se velika razbolila, pa 3 dana poslije i mala. A evo i mene skakilja grlo Zato sinoc nismo bile na kafici sa rajom, ali nadam se na sljedecu da dolazimo aBd i da popijemo slatku jer ja pocinjem raditi od 1.6. Jupiii
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi
Nadam se da su subote neradne, pa se vidimo 4.6.
Zao mi je sto mrvice boluju...
Meni zao sto nisam vodila Lanu, drugi put ako bude druzenje u Titi, hocem, nisam znala da je onako lijepo za djecu...ja cu mozda i veceras otici, zeli li neko?
cestitammmmm neka je sa srecom pocetak rada, a ozdravljenje sto prije da se desi
jutro. Nane je dobar jojj dusa draga . Naspavalo se djete jos mu tjesno ma dusa draga ahahahha. Dadada, kod vas lose noci . Neznam sta da ti kazem sem nadam se da ce se ubrzo popraviti Hanady jesil bolje danas N-N kako nam je bedo lijepi ,jesul i dalje noci besane . Lady kako je L. ? Mala Pcelice pozdrav i tebi pusa djecici Mama2009 malena D. je medic lijepi
Cestitam od srca, neka je sa srecom A za curice mi je zao, hebem mu....
Hvala vam! Jelena, mama ce mi uletiti za pocetak, poslije vrtic, skola i tako. mama 2009 imas pp. Posto ces i mene piatiti isto sto i dadadu da ti odmah kazem: caj od lipe ( za smirenje, ha ha ha). Lady mi smo cesto u Titi, predvece ili vikendom ujutro (jutarnja kafa se tamo pije u miru), veceras na zalost necemo zbog ture. Eto nadam se da cemo se i tamo druziti sa djecom, oni zatvoreni prostori mi bas ne pasu za ovu malu razbijacicu
Hvala vam! Jelena, mama ce mi uletiti za pocetak, poslije vrtic, skola i tako. mama 2009 imas pp. Posto ces i mene piatiti isto sto i dadadu da ti odmah kazem: caj od lipe ( za smirenje, ha ha ha). Lady mi smo cesto u Titi, predvece ili vikendom ujutro (jutarnja kafa se tamo pije u miru), veceras na zalost necemo zbog ture. Eto nadam se da cemo se i tamo druziti sa djecom, oni zatvoreni prostori mi bas ne pasu za ovu malu razbijacicu
hej draga sad cu ti odgovoriti na pp, ma kakav caj od lipe.....
Meni ce A. kupiti veeeeliku cokoladu, jel de mama2009, ako kazem da je D. ista on A vi ocajavajte
pozdrav i od nas bilo nam je super na kafi, djecica su bila preslatka nadam se da cemo kafu uskoro ponoviti ovaj put sa punim sastavom, mislim i sa velikim i jos ponekim malim
a moja cura se nocas prbudila u 3 sata i povratila i do jutra povratila jos dva puta sve pomalo od jutra pije pomalo caja malo je ruckila kifle, malopre sam zvala mamu kaze jela je i malo supe ne znam sta joj je bilo, bas mi je zao gledatio kad povraca,
Lady cujemo se sutra za Pionirsku ako Adna bude bolje idemo, nadam se da je to bilo to
ostalim bebama i mamama naravno
Meni ce A. kupiti veeeeliku cokoladu, jel de mama2009, ako kazem da je D. ista on A vi ocajavajte