|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  802 803 [804] 805 806   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.5.2011 8:42:11   
N_N
Jutro i od nas.
B relativno dobro spavao, ako me sjećanje dobro služi user posted image imali smo 3 buđenja.
Hvala vam puno utješnim riječima vezano za posao.....
Ja sad ne znam kako da mu tretiram to grlo jer nam dr. nije ništa preporučio user posted image upala nije hB, ne znam šta da radim user posted image To je njemu sigurno od nosića koji po malo curi, sigurno se sekret slio niz grlo.... Da mi je još da primi ovu vakcinu da ne mislim....
Lijep dan user posted image , tajra budi drug nemoj nam pokvariti user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 20076
27.5.2011 8:51:04   
R&T@
N_N, i ja danas drzim fige za lijepo vrijeme...
veceras mi je matursko...ipak sam ja osamnaestogodisnjakinja...user posted image user posted image

A da izvadis B. bris nosa i grla...user posted image
Moja T. je imala neku bakteriju u nosu, pa stalno slinila...
a grlo i pluca, hB, uvijek u redu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 20077
27.5.2011 8:55:39   
N_N
Ooooo a večeras je matura? Super, lijep provod user posted image nemoj da pretjeraš user posted image
Ne zaboravi sliku staviti na stilskim savjetima user posted image

Od skoro mu curi nos user posted image Hajde vidim još jednu sedmicu šta će se dešavati ako nastavi tražit ću uputnicu za bris.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20078
27.5.2011 8:58:43   
mama2009
jutro i od mene,

za sve mama i berbice koje su bolesne da sto prije prodje i budu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bambina budi drug pa da se vidimo na BB tebi nema nista, a za S i A veliki poljubac

Tajra tvoja princeza je med medeni, prava djevojcica  bas me odusevila

Jelo ma ne diraj mi to dijete A mi je damica prava

Teacher ma da se vise nikad nisi zalila na L ( da ne jede i bla bla, ona je samo malo namazana i treba taktika)

Lady, megi

bilo nam je superrrr sinoc moramo ponoviti....

hejjj da dajte slike onog mog prljavka

idem ceprkat za smjestaj na moru, ne bi li sta nasla

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 20079
27.5.2011 9:05:28   
Bambi09
mama, tesko ribu u vodu natjerati user posted image user posted image user posted image  ne smijem da obecam ali potrudicu se user posted image  nisam jos "salijetala" mm user posted image user posted image user posted image

tajra, lijep provod ti veceras zelim user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 20080
27.5.2011 9:08:21   
Anoniman
Nazalost nema puno slika na mom aparatu, cekamo tajru da stavi, kod mene ima slika par od Deniz i par od Ane
Evo najmirnije djevojcice user posted image
user posted image
user posted image
a evo jedna slika i moje pozerke user posted image
user posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 20081
27.5.2011 9:13:45   
Malenaoduvijek
dobro jutro i od nas,

mi smo imali samo jedno budjenje tako da su momci dobro spavali.

tajric nisi nam ni juce kuhala nemoj ni danas da nam ovo sunce ostane please.

a ja makla sve smajlije usporavaju mi laptop tako da ne mogu nista instalirati iako bih voljela jer su presatki

ja sam sad shvatila da juce nije bio ni jedan decko na druzenju, moram ja iduci put doci da popravimo prosjek

bolesnim bebicama zelim brzo ozdravljenje a bambina tebi sretno na pregledu da ti prestane zvrcati u glavi

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 20082
27.5.2011 9:14:30   
mama2009
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nazalost nema puno slika na mom aparatu, cekamo tajru da stavi, kod mene ima slika par od Deniz i par od Ane
Evo najmirnije djevojcice user posted image
user posted image
user posted image
a evo jedna slika i moje pozerke user posted image
user posted image

hvala jelenaaa

bambiiii "odradi" ti njega i svi sretni

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20083
27.5.2011 9:18:41   
Malenaoduvijek
duse slatke, ko je djevojcica djuta, jeli to Deniz, a je li Riana s kikicama ?

nista ne valjaju dusice slatke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20084
27.5.2011 9:22:20   
Anoniman
Nema na cemu Mama2009...pusti mi na pp mail pa da ti posaljem sve user posted image
Mala to je Deniz, a nije Riana, nazalost nemam nje na slikama, ali cekacemo Tajru da nam stavi, ona ima slike sve djece user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 20085
27.5.2011 9:24:57   
Bambi09
Hej duse slatke medene sad bih ih sve poJucaLa user posted image user posted image  Ah sto muska populacija 2009 ima da izabira user posted image user posted image user posted image  al se ne zna koja je ljepsa od koje

mama, ma vidjecu vec nekako da ga "odradim" user posted image user posted image

MALA pa ja nista nisam instalirala na komp, koristim smaje direktno sa stranice user posted image

Neposredna veza do poruke: 20086
27.5.2011 9:26:35   
Anoniman
Hvala Bambi user posted image
Ma sve ljepotica do ljepotice, zao mi je sto i Lana od Lady nije bila, a i sto nisam od Megi princezicu upoznala. A ovi muski nesto stidni, ni jedan nije dosao ili se mame bojale za svoje sinove user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 20087
27.5.2011 9:26:36   
Anoniman
Dobro jutro,

noc opet katastrofalna...budio se milion puta...kenka, kuka, place, vristi...pa ka stavim kod nas u krevet pa se smiri na 10 min. pa opet iz pocetka...pa ga vratim u njegov krevet, pa se smiri...pa opet...i tako u krug...ja mu tepam, papjevam...pa ga molim da se smiri i  da spava...al jok..u neka doba je ustao i poceo hodati kroz kucu...e tad mije pukao film..izderala sam se na njega i vratila ga u krevetic...to je rezultiralo placem, al je na kraju zaspao...e to jebilo tek  oko6...evomi je i space razvaliouser posted image

On djeluje zdravouser posted image ...do kad traju skokoviu razvoju?je limoguce da je tako nesto?...jasamvisenapola luda

Jelo...slicice supremedeneuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ko kakvareklamaza kredituser posted image lutke lijepeuser posted image user posted image user posted image

Apotekarkouser posted image
Amani,Ellauser posted image user posted image
Gdje mi je upitnik?user posted image  
N_N bice i to s poslom ok...nemoj se sekirat
Tajric...polako s cugom veceras i pamet u glavuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hanady...kakotebi ledja?

mala,lady,Bambino, mama2009,bebacha,felixuser posted image user posted image

sahara...druzemoj...opet semimimoidjosmouser posted image

sto meovaj space nervirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20088
27.5.2011 9:27:57   
Anoniman
Deniz je mama u malomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20089
27.5.2011 9:28:08   
Malenaoduvijek
e sad sam se sjetila sta sam vidjela juce u konzumu, one male papice sto je lady postvljala slike , malene , premalene, ja probala Igoru bas su sega ali mi se ne cine cvrste on bi to skinuo za minut zato nisam ni kupila, ali ako koga interesuje po 4 KM su.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20090
27.5.2011 9:31:50   
Malenaoduvijek
dadada, moj Luka je prije par mjeseci tako pravio cirkus sa svojim kreveticem.plac nevjerovatan, po 100 puta se budio i kad ga prebacim kod sebe sve ok.meni je bilo dosadilo i prebacila sam ga u veliki krevet da spava i od tada nema problema.

sad sam ga opet pocela stavljati u krevetic popodne i ne place vise tako da ce se i navece preseliti u svoj krevetac opet

pa mozda je i kod A. isto user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20091
27.5.2011 9:32:51   
Anoniman
Evo jedne zajednickeuser posted image , Tajra mi poslala... samo nema Lane od Teacher, ona negdje dusa draga istrazuje user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 20092
27.5.2011 9:33:37   
Bambi09
joj dadada bas ti je bila "dinamicna" noc... doduse ja nisam pisala, al sad mi na um pade da je i moj nocas ustajao... u neko doba sam ga prenijela kod nas, pa nam se dovukla i S medju nas... a to je samo unijelo jos vise vrucine pa smo se svi kolektivno vrtili... a u neko doba cujem ja kroz san nesto susnja sunja, ja se pridignem nema Naneta, pogledam on ispod kreveta sjedi i lista slikovnicu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20093
27.5.2011 9:36:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada, moj Luka je prije par mjeseci tako pravio cirkus sa svojim kreveticem.plac nevjerovatan, po 100 puta se budio i kad ga prebacim kod sebe sve ok.meni je bilo dosadilo i prebacila sam ga u veliki krevet da spava i od tada nema problema.

sad sam ga opet pocela stavljati u krevetic popodne i ne place vise tako da ce se i navece preseliti u svoj krevetac opet

e pa tako iovaj...samosto on pocne nakon nekog vremena kukati i u nasemkrevetu...pa ga ja opet vratim u njegov...ko da mu je vruce...ili tako nesto...jos sam mu skinula donji dio pidzame, spavao je otkriven i prozor nam je bio otvoren sirom...ne znam...ovako sukod njega prije izgledali oni tzv. skokovi u razvoju...e jedino da nisu zubi...izbile su tri trojke bez problema...al jedna jos fali, pa ne znam je li moguce da sad samo ta praviproblemeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20094
27.5.2011 9:37:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo jedne zajednickeuser posted image , Tajra mi poslala... samo nema Lane od Teacher, ona negdje dusa draga istrazuje user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
"Ulazite u svoju buducnost....unika osiguranje"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20095
27.5.2011 9:38:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

joj dadada bas ti je bila "dinamicna" noc... doduse ja nisam pisala, al sad mi na um pade da je i moj nocas ustajao... u neko doba sam ga prenijela kod nas, pa nam se dovukla i S medju nas... a to je samo unijelo jos vise vrucine pa smo se svi kolektivno vrtili... a u neko doba cujem ja kroz san nesto susnja sunja, ja se pridignem nema Naneta, pogledam on ispod kreveta sjedi i lista slikovnicu user posted image user posted image user posted image
Nane kraljuser posted image
ma ovaj se isto ustao...poceo hodatikroz kucu...e tad mije vec pukao filmuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 20096
27.5.2011 9:39:44   
mama2009
IZVORNA PORUKA: dadada

Dobro jutro,

noc opet katastrofalna...budio se milion puta...kenka, kuka, place, vristi...pa ka stavim kod nas u krevet pa se smiri na 10 min. pa opet iz pocetka...pa ga vratim u njegov krevet, pa se smiri...pa opet...i tako u krug...ja mu tepam, papjevam...pa ga molim da se smiri i  da spava...al jok..u neka doba je ustao i poceo hodati kroz kucu...e tad mije pukao film..izderala sam se na njega i vratila ga u krevetic...to je rezultiralo placem, al je na kraju zaspao...e to jebilo tek  oko6...evomi je i space razvaliouser posted image

On djeluje zdravouser posted image ...do kad traju skokoviu razvoju?je limoguce da je tako nesto?...jasamvisenapola luda

Jelo...slicice supremedeneuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ko kakvareklamaza kredituser posted image lutke lijepeuser posted image user posted image user posted image

Apotekarkouser posted image
Amani,Ellauser posted image user posted image
Gdje mi je upitnik?user posted image  
N_N bice i to s poslom ok...nemoj se sekirat
Tajric...polako s cugom veceras i pamet u glavuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hanady...kakotebi ledja?

mala,lady,Bambino, mama2009,bebacha,felixuser posted image user posted image

sahara...druzemoj...opet semimimoidjosmouser posted image

sto meovaj space nervirauser posted image user posted image user posted image

moguce je draga da je skok, izdrzi proci ce to ljubi nam druga tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da dobijes snage i prodje sve sto prije

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20097
27.5.2011 9:41:55   
Malenaoduvijek

e pa tako iovaj...samosto on pocne nakon nekog vremena kukati i u nasemkrevetu...pa ga ja opet vratim u njegov...ko da mu je vruce...ili tako nesto...jos sam mu skinula donji dio pidzame, spavao je otkriven i prozor nam je bio otvoren sirom...ne znam...ovako sukod njega prije izgledali oni tzv. skokovi u razvoju...e jedino da nisu zubi...izbile su tri trojke bez problema...al jedna jos fali, pa ne znam je li moguce da sad samo ta praviproblemeuser posted image

ma nemam pojma, ja znam da je ovaj mene terorisao ali pravo pa mi je pukao film, a vjerovatno mu je izmedju vas vruce pa pravi cirkus.
a za zube  i za skok u razvoju ti ne bih znala reci, malo cu razmisliti i prosurfati pa se pisemo.

a ja odoh da se spremam za irmu, pozzzz. mogla si doci na brgavicu da pijemo kafu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20098
27.5.2011 9:42:08   
Lady26
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 20099
27.5.2011 9:49:13   
Anoniman

ma nemam pojma, ja znam da je ovaj mene terorisao ali pravo pa mi je pukao film, a vjerovatno mu je izmedju vas vruce pa pravi cirkus.
a za zube  i za skok u razvoju ti ne bih znala reci, malo cu razmisliti i prosurfati pa se pisemo.

a ja odoh da se spremam za irmu, pozzzz. mogla si doci na brgavicu da pijemo kafu user posted image user posted image

ne bih josdase druzimuser posted image user posted image ...ne do bog da sam jos zarazna, pa da vam prenesem ovo...gadno je pravo...ljubi mi djeKacauser posted image ...poselami irmuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  802 803 [804] 805 806   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  802 803 [804] 805 806   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *