Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
pozdrav i od nas bilo nam je super na kafi, djecica su bila preslatka nadam se da cemo kafu uskoro ponoviti ovaj put sa punim sastavom, mislim i sa velikim i jos ponekim malim
a moja cura se nocas prbudila u 3 sata i povratila i do jutra povratila jos dva puta sve pomalo od jutra pije pomalo caja malo je ruckila kifle, malopre sam zvala mamu kaze jela je i malo supe ne znam sta joj je bilo, bas mi je zao gledatio kad povraca,
Lady cujemo se sutra za Pionirsku ako Adna bude bolje idemo, nadam se da je to bilo to
A misa mu, sta je sad to bilo? Nama kako ljepse vrijeme sve "bolesne", i mojoj nos zacepljen.... Nadam se da je to to...
evo nas sa kontrole.nije dobro ima punooo alajma i kaslje.doktorica kaze da bi trebao u bolnicu al et skontala na meni da nisam za to.da kod kuce nastaim inhalacije ventolin na 6 sati,esbesul i bisolvon kapi.lupkanja,dibio u urbazon ako vidim da nije bolja odma na hitnu po putnicu i u bolnicu e sad je svaki savjet dobro dosaoo.koji biljni sirup da mu dam za iskasljavanje.prospan nista.vidi po netu fale sirup od bijelog sljeza.smijel on to i koji proizvodac.pije onaj od caja i luka.moram danas uradit i nemoguce samo da neidemo u bolnicu
Draga ja sam stavljala svinjsku i bas pomogne, stavljala sam je i sebi i osjetila sam olaksanje. Najbolej je ako imas lanenu krpu pa na nju pa na pluca, a ledja dobro istrljaj sa vodom i malo alkohoda da se otvore pore na ledjima da moze izlaziti. Samo ako ima temperaturu nemoj mast stavljati. Smije sirup od bijelog sljeza piti i dobar je.
evo nas sa kontrole.nije dobro ima punooo alajma i kaslje.doktorica kaze da bi trebao u bolnicu al et skontala na meni da nisam za to.da kod kuce nastaim inhalacije ventolin na 6 sati,esbesul i bisolvon kapi.lupkanja,dibio u urbazon ako vidim da nije bolja odma na hitnu po putnicu i u bolnicu e sad je svaki savjet dobro dosaoo.koji biljni sirup da mu dam za iskasljavanje.prospan nista.vidi po netu fale sirup od bijelog sljeza.smijel on to i koji proizvodac.pije onaj od caja i luka.moram danas uradit i nemoguce samo da neidemo u bolnicu
e hebemu vise...ljubi namdruga
bijeli sljez se daje i bebama...pa prema tome mislim da smije...ne znam za taj sirup, ja sam AS. ukapavala u nos....potopis sljez u hladnu vodu da pusti sluz...pa tu sluz koristis...vjerovatno se onda to i pije...a zasto ga neodvedes gore na pedijatriju da vide oni...mozda ce mu dati adekvatniju terapiju...da se posavjetujes s njima
bebacha ovu gusju mast su zene stavljale u toplo mlijeko,tako sam ja procitala,po jednu malu kasikicu od kave
ja nisam nista citala pa imate svi mahanje mene ovo moje manje boli,mislim da je zbog toga sto sam mislila kod doktora koja sam ja kukavica,tolike godine sprcala a i sad me strah bijelih mantila
Dan...EVo j na poslu krj mene dorina mlijecna cokolada,kroasani i cocta pola l i pomalo dizem secer i tlak...Jos uvijek nisam dobro jutros sam se sva znojna probudila,bol u zeludcu,slabost,poslije ranitala malo lakse jos mutno u glavi...Nesto kontam da se nisam strunila ko N-N ono vakat Zene cure na slikama ko med dadada kako grlo,koristis li kadulju i mozda da uzmes angal pastile Bambi sretno na pregledu,javi stanje bebacha misa mu vise,drga je li treba da izbaci slajm bjeli sljez ima kontra efekat smiruje kasalj... Ella ne daj se N-N ne sikiraj vidis dokle mene dovodi ne briga o sebi i sikiranje Ostale cmokkkkkkkkkk
dadada u subotu smo bili na pedijatrij s Ajlom,potpuno ista stvar.ljudi se samo cudili sto smo dosli,potvrdili terapiju i kuci.stvarno mi se neda zbog toga putovat 40minuta jer s Alenom je pakap sad putovat.ako se nepoboljsa danas ili nedaj boze bude gore otici cu.
dadada u subotu smo bili na pedijatrij s Ajlom,potpuno ista stvar.ljudi se samo cudili sto smo dosli,potvrdili terapiju i kuci.stvarno mi se neda zbog toga putovat 40minuta jer s Alenom je pakap sad putovat.ako se nepoboljsa danas ili nedaj boze bude gore otici cu.
ma bice valjda sve ok...ne znam kokga pitati ima li sad ovih borovih iglica...mm se u to kune...njemu je valjda bronhitis izljecen od toga koji je vukao godinama...i cek da ti nadjem link one slane soli...i to bi trebalo bas pomoci da iskaslje
Apotekarka-treba izbacit slajma,kad se nakaslje bas mu cuje da je pun slajma. dadada-imam taj neki sirup od borovi iglica,medexov i super je al 75% je med a on ima 11 mjeseci.
sta je sa medom od borovi iglica.smijel to.imam neki Bakina tajna.kupila u dm-u.al nemam onaj karton sto dodes njim