|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  807 808 [809] 810 811   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.5.2011 14:21:26   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ev me Koko, djes ti? Kako si mi, onako ko cojk? Kako djecaci?
Apotekarka, radi test user posted image , meni "kasnila" 1 dan, vc sam uzbunu digla user posted image user posted image user posted image

Eh sad odoh malo vanka, pa pisem poslije, pusaaaaaa

uvrnuto user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20201
27.5.2011 14:23:30   
Apotekarka
Meni nista nije redovno kako sam se rodilauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 20202
27.5.2011 14:25:05   
isabella

IZVORNA PORUKA: tekja

cao drage moje...evo V. zaspao, bili smo napolju 2,5 sata, ovo sunce upeklo k'o da nece vise nikad zasjatiuser posted image

bebacha, isabella, apotekarkouser posted image

odoh kuhati, a mrsko mi, najradije bih i ja poravnila...

evo ja malo prije gledala vani je 35 stepeni i totalno ne preporucljivo da idem sa Naidom naapolje dok malo ne zahladni jos i ove tackice sad me sikiraju.......valjda nije nista opasno user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 20203
27.5.2011 14:25:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isabella

IZVORNA PORUKA: tekja

cao drage moje...evo V. zaspao, bili smo napolju 2,5 sata, ovo sunce upeklo k'o da nece vise nikad zasjatiuser posted image

bebacha, isabella, apotekarkouser posted image

odoh kuhati, a mrsko mi, najradije bih i ja poravnila...

evo ja malo prije gledala vani je 35 stepeni i totalno ne preporucljivo da idem sa Naidom naapolje dok malo ne zahladni jos i ove tackice sad me sikiraju.......valjda nije nista opasno user posted image

ma nije opasno nebrini user posted image
necu ni ja van tam dok dobro nezahladni ,

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 20204
27.5.2011 14:30:00   
Anoniman
Usisah i ja kucu, joj to mi je najtezi posao u trudnoci, platila bih samo da mi ko usisa. Kontala sam juce, ali mi se nije dalo i danas kad sam vidjela da moja cura nasla mrvu na podu i jede je podhitno sam usisivac morala u ruke user posted image

Isabella je li se siri osip ili je takav od pocetka, prati siri li se, ako se siri vodi je dr, ako ne mislimda nema potrebe pogotovo ako se ona dobro osjeca, ako primjetis na njoj. To je moje misljenje. Moze osip i od vrucine, ne mora znaciti da je od jagoda, jagode daju jaci osip koliko ja znam.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20205
27.5.2011 14:35:25   
isabella

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Usisah i ja kucu, joj to mi je najtezi posao u trudnoci, platila bih samo da mi ko usisa. Kontala sam juce, ali mi se nije dalo i danas kad sam vidjela da moja cura nasla mrvu na podu i jede je podhitno sam usisivac morala u ruke user posted image

Isabella je li se siri osip ili je takav od pocetka, prati siri li se, ako se siri vodi je dr, ako ne mislimda nema potrebe pogotovo ako se ona dobro osjeca, ako primjetis na njoj. To je moje misljenje. Moze osip i od vrucine, ne mora znaciti da je od jagoda, jagode daju jaci osip koliko ja znam.

nesiri se evo sve je zavirujem tackice stoje kako stoje user posted image hvala bogu,,a ona lopov kao i uvijek user posted image user posted image ,nikakve promjene.Ma kada je imala 8 mjeseci isto tako pojavile se dvije bobice isto kao ujed komarca i onda na tome se pojavio kao plik i puko i prosirila se ranica hitno dr kaze nije to nista neka infekcija koze desava se kaze ljeti cesto kod deblje djecice,,izlijecena za 4 dana kremom,,pa me od tad strah a kupam je svaku noc sve humaninim gelom i opet eto neke tackice ebemu misa user posted image

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20206
27.5.2011 14:36:59   
Anoniman
Pokusaj kad se probudi staviti baby pudera i vidi isusuje li. Trebalo bi od njega da se povuku. ili neku "suvu" kremu da isusi malo.

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 20207
27.5.2011 14:41:34   
isabella

Pokusaj kad se probudi staviti baby pudera i vidi isusuje li. Trebalo bi od njega da se povuku. ili neku "suvu" kremu da isusi malo.

ali nema nikakvih erupcija na kozi gdje su te tackice zato mi malo cudno i nepoznato mi je sta bi moglao biti nego samo crvene tackice kao da sam uzela boju i istackala ju,,user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20208
27.5.2011 15:00:58   
Malenaoduvijek
dobar dan user posted image user posted image

bebacha sta vas je to uhvatilo nikako da popusti, ljubi djecicu user posted image user posted image

zene su ti sve rekle ja nemam sta da ti kazem to je to.
samo cu ti reci za prospan da je meni rekla pedijatrica da on zna nadraziti kasalj jos vise i ako ne pomogne odmah da ga ne treba davati.

a ti dajes bisolvon pa sta ce ti jos i sirup user posted image

lady moj Luka mahalusa br. !
a ti br. 2 ne dam vas nikome.

dijete ulazi u prodavnice, dobiva igracke od teta, pregleda rafe i sarmira sve oko sebe
user posted image smjesan je malo je reci

a ja bih rado s tobom u tita veceras ali sam se smorila, druzila sam se sa sveki, sjedila u parku at mejdan (cara dusana) kako kome odgovara i bas je tamo lijepo, siroko a hladovina.

evo Luki mi zaspao a i Igo ce uskoro koliko su setali. user posted image

megi pa sta je sa curicom da brzo pordje to povracanje,
mama75
zao mi je curica da se brzo oporave, a tebi sretno na poslu

bambi odoh sad procitati sta ti je iako si mogla i ovdje kopirati da ne moram setati tamo....

apotekarko user posted image , jelena, felix, tekja, mama, breskvica i ostala ekipa pozic

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 20209
27.5.2011 15:02:40   
Apotekarka
Samo za dadadu i ekipou za sankom test mi je negativanuser posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 20210
27.5.2011 15:02:43   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: isabella

nesiri se evo sve je zavirujem tackice stoje kako stoje user posted image hvala bogu,,a ona lopov kao i uvijek user posted image user posted image ,nikakve promjene.Ma kada je imala 8 mjeseci isto tako pojavile se dvije bobice isto kao ujed komarca i onda na tome se pojavio kao plik i puko i prosirila se ranica hitno dr kaze nije to nista neka infekcija koze desava se kaze ljeti cesto kod deblje djecice,,izlijecena za 4 dana kremom,,pa me od tad strah a kupam je svaku noc sve humaninim gelom i opet eto neke tackice ebemu misa user posted image

meni se Luka prosle sedmice bio izasuo i mazala mu onim pantenolom sto nam je dr dermatolog prepisala i brzo mu je proslo i kupala ga u hipermanganu pa probaj i ti , samo nemoj glavicu u hipermangan samo do vrata.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 20211
27.5.2011 15:04:21   
Malenaoduvijek
sinoc vidim u dm uveli humana hapu i guste hape a kad su meni trebale nije ih nigdje bilo osim u apotekama sarajevo...user posted image

apotekarka user posted image

Neposredna veza do poruke: 20212
27.5.2011 15:05:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Samo za dadadu i ekipou za sankom test mi je negativanuser posted image user posted image
svi koji su mislili da si trudna izgubise opkladu user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma znala sam da nisi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 20213
27.5.2011 15:14:25   
Bambi09
Apotekarko, eh onda mozes zajedno samnom pod ruku pa da zajedno dumamo sta nam je

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20214
27.5.2011 15:16:30   
Lady26
Jel me neTko trazio user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 20215
27.5.2011 15:18:26   
Malenaoduvijek

Jel me neTko trazio user posted image

ja se slomi pisuci a tebe nigdje user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20216
27.5.2011 15:23:07   
Lady26
Ali sam zato sad tu, i evo citam user posted image user posted image user posted image
Cuj Luki veca mahalusa, hajd nek ti bude, ali men' se cini tu smo negdje user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20217
27.5.2011 15:28:08   
Malenaoduvijek

Ali sam zato sad tu, i evo citam user posted image user posted image user posted image
Cuj Luki veca mahalusa, hajd nek ti bude, ali men' se cini tu smo negdje user posted image

zeno draga juce ulazi u planiku s ulice hoce kod zena nesto mu biti, ode u bbi centar sam unutra nista on ne gleda mahala okolo, hoce u kino tamo.
kad smo maloprije od irme ulazi u onaj neki second hand kod zene hoce u narucje.

pravi mahalac Bgm mog pravo mi je smijesan

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20218
27.5.2011 15:30:28   
megi
ej zenice gdje ste vi

sta misliti bi li mogla dati curici kompota
nije povracala od jutros nece vode, hoce caja ali ne previse a ne bih da joj dajem sokoveuser posted image

Lady upozna li leonu kako bi

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20219
27.5.2011 15:33:48   
Malenaoduvijek
daj joj sok od kompota, a probaj joj dati bananu ako hoce

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 20220
27.5.2011 15:43:34   
Anoniman
Uh cist balkon i dnevni, crkla sam pravo...joj tesko je biti trudan i debeo, ne mogu se sageti kako treba user posted image . Sad vam bujrum na balkon na kaficu user posted image . Cak sam izarfala ogradu pa djeca mogu dirati user posted image

Ja sam kontala isabela da su joj bubuljicaste flekice po tijelu pa sam zato napisala za puder. Onda ako nisu kao sto ti rece mala hipermangan i kupanje.

Lady kako bi?
Apotekarko user posted image

Ostale ljubac veliki od nas user posted image

Neposredna veza do poruke: 20221
27.5.2011 15:51:19   
megi
sokic od kompota sma i mislila dati
hvala

odoh kuci djetetu
Lady cujemo se ujutro
pozzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20222
27.5.2011 15:53:05   
Lady26
Bilo kratko ali ugodno, zurile smo obje...jedino ako nije pobjegla od mene user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Salim se....Paaaaaa....sta da vam kazem......zena za user posted image , nadam se da nece ostati samo na ovoj kafici...mada nam se ne javlja na ovu temu, ali uganjati cu ja nju na snizenjima user posted image user posted image user posted image user posted image i rekla sam joj kad mi legne plata, vodi me u soping user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20223
27.5.2011 15:53:34   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

hvala

odoh kuci djetetu
Lady cujemo se ujutro
pozzzz

Nadam se da je curica bolje user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 20224
27.5.2011 15:54:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi

hvala

odoh kuci djetetu
Lady cujemo se ujutro
pozzzz

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 20225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  807 808 [809] 810 811   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  807 808 [809] 810 811   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *