|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  806 807 [808] 809 810   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.5.2011 13:45:09   
isabella

IZVORNA PORUKA: bebacha

evo nas sa kontrole.nije dobrouser posted image user posted image ima punooo alajma i kaslje.doktorica kaze da bi trebao u bolnicu al et  skontala na meni da nisam za to.da kod kuce nastaim inhalacije ventolin na 6 sati,esbesul i bisolvon kapi.lupkanja,dibio u urbazonuser posted image user posted image user posted image ako vidim da nije bolja odma na hitnu po putnicu i u bolnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image e sad je svaki savjet dobro dosaoo.koji biljni sirup da mu dam za iskasljavanje.prospan nista.vidi po netu fale sirup od bijelog sljeza.smijel on to i koji proizvodac.pije onaj od caja i luka.moram danas uradit i nemoguce samo da neidemo u bolnicu

mamice drage user posted image ,,zao mi je a ja bih ti savjetovala sam inhalacije,,moja mala je bila toliko prehladjena kad smo zimuz bili u Bosni kada smo se vratili poceo je kasalj nesnosan taman hoce da povrati kada kaslje pedijatar kaze dosta slajma u plucima i ako se on upali moze dobiti upalu pluca a to sve od nahlade i kaze mi da ju inhaliram 3 puta dnevno ja sada neznam koji se proizvodi u Bosni koriste ali ovdje fizioloska voda 1 ml i 4 kapi bronhovaskalesa to je kao u Bosni ventolin i inhalirala sam ju 10 dana i hvala Bogu na kontroli kada je pregledao pluca nista sve se ocistilo.........nadam se da ce biti uredu user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 20176
27.5.2011 13:45:25   
Apotekarka
NISAM sve gleam evo u ove testove smo mi svi ovi iznad 15 km ostali pa se dvoumim a i ulozak stavilauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20177
27.5.2011 13:50:02   
Anoniman
eh da zaboravi Bebacha nama je jos rekla da dajem dostaaa caja kao caj ...i to toplog da omeksa slajm da lakse iskasljava .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 20178
27.5.2011 13:50:55   
isabella
Imam i ja jedan belaj pa ajd hitno mi pomozite juce pravila jagode sa mlijekom moja Naida oblijece oko mene hoce i ona i ja joj dam jedno 3-4 kasikice mlijeka,,kad smo jutros ustale ja primjetim crvene tackice ima ih jedno 10-12 po rukicama i nogama imaju 2 na licu znaci tackice kao da su nacrtane nema nikakve bubuljice,,pa de vi meni kazite dali je moguce da je od tog mlijeka sa jagodama mene nesto strah pa kontam pedijatru da ju odvedem a evo ona spava ko top,,,,,,,,

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20179
27.5.2011 13:51:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

NISAM sve gleam evo u ove testove smo mi svi ovi iznad 15 km ostali pa se dvoumim a i ulozak stavilauser posted image
kod nas ima i od 5km user posted image user posted image testova . Ma procurice ona ba vidices od stresa se hormoni malo remetili

Neposredna veza do poruke: 20180
27.5.2011 13:54:36   
bebacha
imal oko usta

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20181
27.5.2011 13:55:45   
isabella

IZVORNA PORUKA: bebacha

imal oko usta

nema oko usta samo na nogama ispod koljena po rukama na licu 2 i na vratu ima 4

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 20182
27.5.2011 13:57:05   
bebacha
nije to alergija.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 20183
27.5.2011 14:00:54   
Bambi09

Hej sta vi mislite da li je moguce da mi je ovakovo stanje zato sto nikako gospja da procuri,kasni mi i muci meuser posted image user posted image user posted image

draga moja jesi ti radila test na user posted image ???

bebacha user posted image  pa ovo je RR user posted image

dadada upravo tako, ni prozore se vise ne moze oprati s novinom... ja koristim novinu ali samo pisani dio, ne onaj gdje ima slika...

IZVORNA PORUKA: isabella

Imam i ja jedan belaj pa ajd hitno mi pomozite juce pravila jagode sa mlijekom moja Naida oblijece oko mene hoce i ona i ja joj dam jedno 3-4 kasikice mlijeka,,kad smo jutros ustale ja primjetim crvene tackice ima ih jedno 10-12 po rukicama i nogama imaju 2 na licu znaci tackice kao da su nacrtane nema nikakve bubuljice,,pa de vi meni kazite dali je moguce da je od tog mlijeka sa jagodama mene nesto strah pa kontam pedijatru da ju odvedem a evo ona spava ko top,,,,,,,,

moguce je draga, zato sam ja toliko oprezna sa jagodicastim vocem

IZVORNA PORUKA: felix

kod nas ima i od 5km user posted image user posted image testova . Ma procurice ona ba vidices od stresa se hormoni malo remetili

cim uradis test procurit ce user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 20184
27.5.2011 14:03:13   
Anoniman
a dje ode lady user posted image nema je nije valjda opet osla kafe ispijat ladyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyuser posted image user posted image user posted image javi se mila .....
Ej,  Kako je Lanci lijepa  . ??

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20185
27.5.2011 14:05:48   
Lady26
Lady tu, imali goste na kafi u kanc. pa nema smisla da tipkam na rr user posted image user posted image user posted image
A Lanci...ne bih ti znala reci...mislim za danas...
Juce sam je uspjela nahraniti, supica, a mama joj naporavila pun tanjir makaroncica sa abc sirom i jos necim user posted image i to je pojela....
A nosic malo zacepljen preko dana, spava fino user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20186
27.5.2011 14:06:16   
Lady26
P.S. a sad cu ici dalje, idem upoznati Leonu user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20187
27.5.2011 14:08:24   
Anoniman
mahaluso jedna user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ma super L. user posted image user posted image user posted image ma nebi spavala da je nona zezi  . Proce abd nije strasno .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20188
27.5.2011 14:09:27   
koka i po
haj,,,user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20189
27.5.2011 14:11:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

haj,,,user posted image
bayuser posted image
sta ima a sta nema user posted image user posted image .
Imal vrucine , kod vas kako se rasladjujete ?

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 20190
27.5.2011 14:12:03   
Lady26
Haj nehaj user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20191
27.5.2011 14:14:42   
isabella

IZVORNA PORUKA: Bambi09

joj znaci ipak je moguce evo citam malo kaze osip po tijelu i svrbez nisam primjetila da nju svrbi,,znaci ne gine nam pedijatar danas user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 20192
27.5.2011 14:16:28   
Lady26
Isabella...vrlo moguce...ja jos Lani nisam davala, bas sam nesto oprezna ali planiram dati da proba, ako se ispostavi da je to to, bar ces znati za ubuduce
            user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 20193
27.5.2011 14:17:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Bambi09

joj znaci ipak je moguce evo citam malo kaze osip po tijelu i svrbez nisam primjetila da nju svrbi,,znaci ne gine nam pedijatar danas user posted image user posted image

ako ju ne svrbi nije osip. Kod A. je bilo koja tacka od antib . pita me jel se svrbio reko nije nisam primjetila.
Kao nije osip osip,je ako je po citavom tjelu i ako se ceska.
Opet ako zelis smiriti svoju savjest i vidjeti uvjeriti se 100% otidji do ped.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 20194
27.5.2011 14:18:13   
koka i po
pisala na hanumi ...mojoj vjernoj temi user posted image ...
djesti lady.....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20195
27.5.2011 14:18:24   
Apotekarka
Moj obozava jagode i hb nije alergican jeo ih i prosle god i ove

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20196
27.5.2011 14:19:32   
tekja
cao drage moje...evo V. zaspao, bili smo napolju 2,5 sata, ovo sunce upeklo k'o da nece vise nikad zasjatiuser posted image

bebacha, isabella, apotekarkouser posted image

odoh kuhati, a mrsko mi, najradije bih i ja poravnila...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20197
27.5.2011 14:19:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

pisala na hanumi ...mojoj vjernoj temi user posted image ...
djesti lady.....

mah vidjala sam al nevidi imal vrucine kod vas user posted image user posted image i kako ju deverate ?
Cuj djesi lady a ostale ko sisa ccccuser posted image user posted image user posted image user posted image (salim se )

Neposredna veza do poruke: 20198
27.5.2011 14:20:18   
Lady26
Ev me Koko, djes ti? Kako si mi, onako ko cojk? Kako djecaci?
Apotekarka, radi test user posted image , meni "kasnila" 1 dan, vc sam uzbunu digla user posted image user posted image user posted image

Eh sad odoh malo vanka, pa pisem poslije, pusaaaaaa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20199
27.5.2011 14:21:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

cao drage moje...evo V. zaspao, bili smo napolju 2,5 sata, ovo sunce upeklo k'o da nece vise nikad zasjatiuser posted image

bebacha, isabella, apotekarkouser posted image

odoh kuhati, a mrsko mi, najradije bih i ja poravnila...

ja sa A. jutros prosetala do prodavnice sprzili se aaa prevruce ,. I nisam bila 10min jer nema nidje hlada user posted image bjezi mi pobjegli u kucu ,.
Pa cemo abd tek posle izac kad malo ohane ovo sunce ,-
Ma nije dzaba da najavljuju od vikenda kisu i hladnije vrijeme ,... Kad ovako prezeza

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 20200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  806 807 [808] 809 810   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  806 807 [808] 809 810   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *