Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
cao drage moje...evo V. zaspao, bili smo napolju 2,5 sata, ovo sunce upeklo k'o da nece vise nikad zasjati
bebacha, isabella, apotekarko
odoh kuhati, a mrsko mi, najradije bih i ja poravnila...
evo ja malo prije gledala vani je 35 stepeni i totalno ne preporucljivo da idem sa Naidom naapolje dok malo ne zahladni jos i ove tackice sad me sikiraju.......valjda nije nista opasno
bebacha, isabella, apotekarko
odoh kuhati, a mrsko mi, najradije bih i ja poravnila...
evo ja malo prije gledala vani je 35 stepeni i totalno ne preporucljivo da idem sa Naidom naapolje dok malo ne zahladni jos i ove tackice sad me sikiraju.......valjda nije nista opasno
ma nije opasno nebrini necu ni ja van tam dok dobro nezahladni ,
Usisah i ja kucu, joj to mi je najtezi posao u trudnoci, platila bih samo da mi ko usisa. Kontala sam juce, ali mi se nije dalo i danas kad sam vidjela da moja cura nasla mrvu na podu i jede je podhitno sam usisivac morala u ruke
Isabella je li se siri osip ili je takav od pocetka, prati siri li se, ako se siri vodi je dr, ako ne mislimda nema potrebe pogotovo ako se ona dobro osjeca, ako primjetis na njoj. To je moje misljenje. Moze osip i od vrucine, ne mora znaciti da je od jagoda, jagode daju jaci osip koliko ja znam.
Usisah i ja kucu, joj to mi je najtezi posao u trudnoci, platila bih samo da mi ko usisa. Kontala sam juce, ali mi se nije dalo i danas kad sam vidjela da moja cura nasla mrvu na podu i jede je podhitno sam usisivac morala u ruke
Isabella je li se siri osip ili je takav od pocetka, prati siri li se, ako se siri vodi je dr, ako ne mislimda nema potrebe pogotovo ako se ona dobro osjeca, ako primjetis na njoj. To je moje misljenje. Moze osip i od vrucine, ne mora znaciti da je od jagoda, jagode daju jaci osip koliko ja znam.
nesiri se evo sve je zavirujem tackice stoje kako stoje hvala bogu,,a ona lopov kao i uvijek ,nikakve promjene.Ma kada je imala 8 mjeseci isto tako pojavile se dvije bobice isto kao ujed komarca i onda na tome se pojavio kao plik i puko i prosirila se ranica hitno dr kaze nije to nista neka infekcija koze desava se kaze ljeti cesto kod deblje djecice,,izlijecena za 4 dana kremom,,pa me od tad strah a kupam je svaku noc sve humaninim gelom i opet eto neke tackice ebemu misa
ali nema nikakvih erupcija na kozi gdje su te tackice zato mi malo cudno i nepoznato mi je sta bi moglao biti nego samo crvene tackice kao da sam uzela boju i istackala ju,,
zene su ti sve rekle ja nemam sta da ti kazem to je to. samo cu ti reci za prospan da je meni rekla pedijatrica da on zna nadraziti kasalj jos vise i ako ne pomogne odmah da ga ne treba davati.
a ti dajes bisolvon pa sta ce ti jos i sirup
lady moj Luka mahalusa br. ! a ti br. 2 ne dam vas nikome.
dijete ulazi u prodavnice, dobiva igracke od teta, pregleda rafe i sarmira sve oko sebe smjesan je malo je reci
a ja bih rado s tobom u tita veceras ali sam se smorila, druzila sam se sa sveki, sjedila u parku at mejdan (cara dusana) kako kome odgovara i bas je tamo lijepo, siroko a hladovina.
evo Luki mi zaspao a i Igo ce uskoro koliko su setali.
megi pa sta je sa curicom da brzo pordje to povracanje, mama75 zao mi je curica da se brzo oporave, a tebi sretno na poslu
bambi odoh sad procitati sta ti je iako si mogla i ovdje kopirati da ne moram setati tamo....
apotekarko , jelena, felix, tekja, mama, breskvica i ostala ekipa pozic
nesiri se evo sve je zavirujem tackice stoje kako stoje hvala bogu,,a ona lopov kao i uvijek ,nikakve promjene.Ma kada je imala 8 mjeseci isto tako pojavile se dvije bobice isto kao ujed komarca i onda na tome se pojavio kao plik i puko i prosirila se ranica hitno dr kaze nije to nista neka infekcija koze desava se kaze ljeti cesto kod deblje djecice,,izlijecena za 4 dana kremom,,pa me od tad strah a kupam je svaku noc sve humaninim gelom i opet eto neke tackice ebemu misa
meni se Luka prosle sedmice bio izasuo i mazala mu onim pantenolom sto nam je dr dermatolog prepisala i brzo mu je proslo i kupala ga u hipermanganu pa probaj i ti , samo nemoj glavicu u hipermangan samo do vrata.
Ali sam zato sad tu, i evo citam Cuj Luki veca mahalusa, hajd nek ti bude, ali men' se cini tu smo negdje
zeno draga juce ulazi u planiku s ulice hoce kod zena nesto mu biti, ode u bbi centar sam unutra nista on ne gleda mahala okolo, hoce u kino tamo. kad smo maloprije od irme ulazi u onaj neki second hand kod zene hoce u narucje.
Uh cist balkon i dnevni, crkla sam pravo...joj tesko je biti trudan i debeo, ne mogu se sageti kako treba . Sad vam bujrum na balkon na kaficu . Cak sam izarfala ogradu pa djeca mogu dirati
Ja sam kontala isabela da su joj bubuljicaste flekice po tijelu pa sam zato napisala za puder. Onda ako nisu kao sto ti rece mala hipermangan i kupanje.
Bilo kratko ali ugodno, zurile smo obje...jedino ako nije pobjegla od mene Salim se....Paaaaaa....sta da vam kazem......zena za , nadam se da nece ostati samo na ovoj kafici...mada nam se ne javlja na ovu temu, ali uganjati cu ja nju na snizenjima i rekla sam joj kad mi legne plata, vodi me u soping