|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.5.2011 19:03:09   
R&T@
IZVORNA PORUKA: N_N

tajra, vi ste se izgleda pošteno podijelili user posted image R ista ti a T nije ista ti user posted image

T. ista tata svojuser posted image user posted image user posted image

Nego, sto se i naravi podijelise...
ja bih rado da su obje kao mmuser posted image user posted image user posted image

N_N, mm te stalno spominje...tj. kompresor...
Kaze da ja vidim kako je to dobro, odmah bi dala lovu za njegauser posted image
Mislim da zna napamet onaj tvoj post na temi Top shopuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 20451
29.5.2011 19:27:34   
Bambi09
Eh, od danas idemo sve Jovo na novo... user posted image user posted image Nane se dograbio bojice pa je iskazao svoje sklonosti prema likovnoj umjetnosti na skoro okrecenom zidu u hodniku 

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20452
29.5.2011 19:32:18   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Eh, od danas idemo sve Jovo na novo... user posted image user posted image Nane se dograbio bojice pa je iskazao svoje sklonosti prema likovnoj umjetnosti na skoro okrecenom zidu u hodniku 

user posted image user posted image user posted image user posted image

Reci cu ti sto i ticerki: Stavi prazan okvir i eto izlozbeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 20453
29.5.2011 19:37:41   
Bambi09
Joj suti, to su nam predlagali kada je S bila u tom fazonu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al zeno draga, kako je dijete tada rukicom svojom sastavilo linije i kako je nacrtala, da prostis prava muska stvar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rodjendan S, dolaze gosti i izmedju ostalih najstarija sestra i njen muz, ulaze na vrata i svak sa vrata "jaoooooooooooooo sta vam je ovoooooooooooo????"  i  odvali se covjek smijati... do tog momenta nismo ni mi skontali, ali kad smo se zagledali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaze on, obavezno ovo uramite i slikajte... Ma jasta aha... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A evo sada i ovaj mali poceo prosipati "umjetnost"... Nadam se da nece biti toliko perverzan kao seka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20454
29.5.2011 19:37:42   
Anoniman
Aaaaaaaa...kako je grozan ovaj limun i sol...podsjeti me na mladost, tekilu & co...kad dusu nisam izrigala...fuj...da sam barem imala tekilu da zalijemuser posted image

ja jos kasljem...samo sto mi je sada i mukauser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20455
29.5.2011 19:38:16   
salmy
Pozdrav za drustvo

Kod nas je haos,ja sam na rubu da pomahnitamuser posted image user posted image sto se svađam sa mm pocela sam i sa majstorima.Dva dana zivim u spavacoj,katastrofa.....sve dignuto sad smo na betonuuser posted image  Sutra se selimo kod mame,jer ovome se ne vidi kraj.Svi majstori pametuju i palamude,doslo mi da svisnem........a djete se valja po betonu i ganja flase,jedino on uziva a nas dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20456
29.5.2011 19:40:46   
Bambi09
eeeeeeeeeeeee draga upravo mislim na tebe... kako napreduju radovi??? joj znam kako ti je... svi majstori prosipaju svoje ideje i fazone, a niko ne slusa sta ti zelis i hoces... jos i ako tm nije na tvojoj strani, belaj... tako sam i ja kuburila sa svojim... toliko smo se zakacili prije onih skorasnjih radova da smo odlucili sami raditi sve... eh danas kaze, kao trebao sam te poslusati pa uraditi ovo pa uraditi ono... al jok... gdje ce zensko da bude pametnije i kreativnije od muskarca... ne daj se mila... tesko ti jeste, ali probaj iskulirati sve... zelim vam sretan rad user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 20457
29.5.2011 19:41:11   
Anoniman

Joj suti, to su nam predlagali kada je S bila u tom fazonu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al zeno draga, kako je dijete tada rukicom svojom sastavilo linije i kako je nacrtala, da prostis prava muska stvar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rodjendan S, dolaze gosti i izmedju ostalih najstarija sestra i njen muz, ulaze na vrata i svak sa vrata "jaoooooooooooooo sta vam je ovoooooooooooo????"  i  odvali se covjek smijati... do tog momenta nismo ni mi skontali, ali kad smo se zagledali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaze on, obavezno ovo uramite i slikajte... Ma jasta aha... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A evo sada i ovaj mali poceo prosipati "umjetnost"... Nadam se da nece biti toliko perverzan kao seka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dijete fenomen, a ti takouser posted image user posted image user posted image ...sram te bilo...ona naslikala situaciju u zemlji a vi joj prebrisaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ccccccc...recicu ja S...da joj je mama prvi rad unistila i ismijalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 20458
29.5.2011 19:42:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Pozdrav za drustvo

Kod nas je haos,ja sam na rubu da pomahnitamuser posted image user posted image sto se svađam sa mm pocela sam i sa majstorima.Dva dana zivim u spavacoj,katastrofa.....sve dignuto sad smo na betonuuser posted image  Sutra se selimo kod mame,jer ovome se ne vidi kraj.Svi majstori pametuju i palamude,doslo mi da svisnem........a djete se valja po betonu i ganja flase,jedino on uziva a nas dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image
sad cu ja ko tajra...zamisli za par dana kad budes hodala po savrsenom poduuser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 20459
29.5.2011 19:43:25   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: dadada

dijete fenomen, a ti takouser posted image user posted image user posted image ...sram te bilo...ona naslikala situaciju u zemlji a vi joj prebrisaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ccccccc...recicu ja S...da joj je mama prvi rad unistila i ismijalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vjerujes li majke mi da mi je danas zao sto nisam uslikala... rekao bi covjek to smo mi crtali, al majke mi to je S tako nekako izvukla linije i spojila ma u originalu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20460
29.5.2011 19:43:57   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

Aaaaaaaa...kako je grozan ovaj limun i sol...podsjeti me na mladost, tekilu & co...kad dusu nisam izrigala...fuj...da sam barem imala tekilu da zalijemuser posted image

ja jos kasljem...samo sto mi je sada i mukauser posted image user posted image

Joj, ne znam da li ovaj user posted image  ili ovajuser posted image

Zao mi je sto kasljes, ali neka te tjesi da ti je jelena duzna flasu tekileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sabina, kraljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

salmy, pa je li to parkete postavljate?
Majstori su uvijekuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20461
29.5.2011 19:44:28   
salmy

eeeeeeeeeeeee draga upravo mislim na tebe... kako napreduju radovi??? joj znam kako ti je... svi majstori prosipaju svoje ideje i fazone, a niko ne slusa sta ti zelis i hoces... jos i ako tm nije na tvojoj strani, belaj... tako sam i ja kuburila sa svojim... toliko smo se zakacili prije onih skorasnjih radova da smo odlucili sami raditi sve... eh danas kaze, kao trebao sam te poslusati pa uraditi ovo pa uraditi ono... al jok... gdje ce zensko da bude pametnije i kreativnije od muskarca... ne daj se mila... tesko ti jeste, ali probaj iskulirati sve... zelim vam sretan rad user posted image
user posted image user posted image user posted image  havala ti na podrsci draga,ti si sve zavrsilauser posted image  joj ovome se ne vidi kraj.Nadam se kad izađem iz ovog haosa da cu se smiriti,jer sam popucala dibidus,ne mili mi se ni ogledati ako vjerujes,muka mi od svega.A mm sam muntala danima(i smuntah ga)hahhahah svi su istiuser posted image user posted image   

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 20462
29.5.2011 19:46:31   
salmy
dadada zamisljam ja ali lose mi ide user posted image user posted image tajra postavljamo parket(a prije toga smo stari poskidali i popadali),a stavljamo toplotne izolacije i krecimouser posted image user posted image da se roknesuser posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 20463
29.5.2011 19:50:55   
Bambi09
mila salmy samo budi svjesna da sve sto se zapocne to se i zavrsi.... sabur mila sabur... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 20464
29.5.2011 20:42:50   
Anoniman

mila salmy samo budi svjesna da sve sto se zapocne to se i zavrsi.... sabur mila sabur... user posted image user posted image user posted image
mila bambi je sve rekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 20465
29.5.2011 20:57:04   
Anoniman
Nije nas dugo bilo evo nas malo....
da vidite user posted image
user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20466
29.5.2011 21:27:02   
N_N

IZVORNA PORUKA: tajra

tajra, vi ste se izgleda pošteno podijelili user posted image R ista ti a T nije ista ti user posted image

T. ista tata svojuser posted image user posted image user posted image

Nego, sto se i naravi podijelise...
ja bih rado da su obje kao mmuser posted image user posted image user posted image

N_N, mm te stalno spominje...tj. kompresor...
Kaze da ja vidim kako je to dobro, odmah bi dala lovu za njegauser posted image
Mislim da zna napamet onaj tvoj post na temi Top shopuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ma kad ti kažem dobar je user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20467
29.5.2011 21:36:16   
Lady26
Good evening my ladies user posted image user posted image user posted image
Kod mene danima, mjesecima niko, a danas se samo smjenjuju gosti user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 20468
29.5.2011 21:46:19   
Anoniman
felix, Anelko, je premeden, joj vidi mu kolica, ahaahhhahuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20469
29.5.2011 21:46:39   
Lady26
Ja prvi put u jednom dahu procitah tekst nase Adriane...
E pa svaka cast, ovo mi je trebalo user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20470
29.5.2011 21:46:42   
N_N
Možete li, molim vas, malo do teme osip po tijelu da ne kopiram post i ovdje.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20471
29.5.2011 21:49:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

felix, Anelko, je premeden, joj vidi mu kolica, ahaahhhahuser posted image
mah suti zeno draga kontam ih baciti a nekad mi zao kad ih nadje van trazi ica ica kolica nemoze ga niko stici samo ih voza , i to samo da idemo po cesti set_at ludnica stim kolicima Sakrijem mu i opet dam  sta sam puta rekla nes ih vidjet vise i opet mi bude zao pozeli ihuser posted image user posted image
I cim na cestu izadjemo cim komentari " jao slatke curice"user posted image user posted image user posted image Bogami .

< Poruku je uredio felix -- 29.5.2011 21:50:04 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20472
29.5.2011 21:50:55   
Anoniman

Možete li, molim vas, malo do teme osip po tijelu da ne kopiram post i ovdje.

Vidjela sam ali fakat ne znam sta bi molglo biti, neka polenska reakcija, je li imao onaj atopijski?, ne znam, nagadjamuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 20473
29.5.2011 21:54:53   
N_N
Nije imao AD a evo gledam sada i čini mi se da se povlači user posted image
Uh mrzim osipe i alergije. Ja sam sklona alergijama na proljeće, isto ovako samo po nogama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20474
29.5.2011 21:56:59   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja prvi put u jednom dahu procitah tekst nase Adriane...
E pa svaka cast, ovo mi je trebalo user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja procitala, al djaba, i dalje se sekiramuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *