Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nego, kako ti, bambina, pravis to sto si danas kuhala? Kod moje tetke je to jelo uvijek divno
heh... hos da ti kazem??? pa da narednih 7 dana gledam u nebo i pjevam "bjezi kiso s prozora"... sipak mala... (stavim recepat na neku od tema kuhanja)...
Moram da vam se pohvalim, dok smo malo prije bili vani, moja S naucila da vozi biciklo "bez pomocnika" Jao sva je presretna... A danas oko podne kad je Nane htio zaspati, obzirom da smo sami bili nas dvoje u kuci, reko da probam da ga samo stavim u krevetac da vidim hoce li zaspati sam i tacno da nisu mm i S uletili ko tajfuni u kucu zaspao bi... A sinoc mi je zaspao tako, samo sam ga stavila u krevetac poljubila ga, poljubila S i rekla "laku nooooccc" za 5 minuta su oboje spavali
tajra, i A se znoji, kosa sto kazes moze se susiti fenom, jastuk, majice, sve joj presvlacim kad krenem spavati, jer ona dotad bude mokra, ali skontala sam da joj je to onaj prvi san, valjda dok zaspi sva se preznoji,hahahhahahahaha
R. se, cak, znoji i kad se naljuti... i sva se trese...
Ovcice nase tvrdoglave
Moram da vam se pohvalim, dok smo malo prije bili vani, moja S naucila da vozi biciklo "bez pomocnika" Jao sva je presretna... A danas oko podne kad je Nane htio zaspati, obzirom da smo sami bili nas dvoje u kuci, reko da probam da ga samo stavim u krevetac da vidim hoce li zaspati sam i tacno da nisu mm i S uletili ko tajfuni u kucu zaspao bi... A sinoc mi je zaspao tako, samo sam ga stavila u krevetac poljubila ga, poljubila S i rekla "laku nooooccc" za 5 minuta su oboje spavali
Za ove dvije "novosti", tj. dva velika uspjeha
A za recepAt ne brini... mm ce sutra kuhati po tom receptu, necu ja...
uh evo i mene malo same ... S.je nesnosan pa dosao djeda po njega autom da ga vodi sebi... danas se probudio placuci...jedva ga utjesi nakon sat vremena...dok nisam skontala da ga ospe svrbe pa mu puhala jedno pol sata.. eee onda je nastala prava bitka...kako popiti sirup pitanje je sad .. nakon jedno stoprvog pokusaja je uspjelo...valjda ce ga manje svrbiti... a ja se okupala i cekam tackice....a ko ce mene jadnu dvoriti .. hos ti prijo ...napravit cu ti pite obecavam .. bambi ne dam se jarane dok kroz prozor ne iskocim .. apotekarko...mazem tecnim puderom i dajem rinolan.. i hvala svima koji su pitali,pitaju i pitace za nas.... ... i love you all... ..ide mi ovaj engleski bas
onda je ovo moje dijete umazeno..... ma joj on nikako ne podnosi kad je bolestan...nemocan je i to mu stvara nervozu.. al ga to nije sprijecilo da jutros sleti sa stola ...jojjj jesam se prepala.. a dajem mu sirup za alergiju jer on smanjuje svrab. a ispod pelene ne spominji ...cak je i babin ponos tackast
< Poruku je uredio koka i po -- 29.5.2011 18:39:45 >
onda je ovo moje dijete umazeno..... ma joj on nikako ne podnosi kad je bolestan...nemocan je i to mu stvara nervozu.. al ga to nije sprijecilo da jutros sleti sa stola ...jojjj jesam se prepala.. a dajem mu sirup za alergiju jer on smanjuje svrab. a ispod pelene ne spominji ...cak je i babin ponos tackast
Svi su oni maze materine
Mozda je samo drugaciji virus, pa njega svrbe... jadni mali mrav...