Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tajra, vi ste se izgleda pošteno podijelili R ista ti a T nije ista ti
T. ista tata svoj
Nego, sto se i naravi podijelise... ja bih rado da su obje kao mm
N_N, mm te stalno spominje...tj. kompresor... Kaze da ja vidim kako je to dobro, odmah bi dala lovu za njega Mislim da zna napamet onaj tvoj post na temi Top shop
25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
Eh, od danas idemo sve Jovo na novo... Nane se dograbio bojice pa je iskazao svoje sklonosti prema likovnoj umjetnosti na skoro okrecenom zidu u hodniku
Reci cu ti sto i ticerki: Stavi prazan okvir i eto izlozbe
Joj suti, to su nam predlagali kada je S bila u tom fazonu Al zeno draga, kako je dijete tada rukicom svojom sastavilo linije i kako je nacrtala, da prostis prava muska stvar Rodjendan S, dolaze gosti i izmedju ostalih najstarija sestra i njen muz, ulaze na vrata i svak sa vrata "jaoooooooooooooo sta vam je ovoooooooooooo????" i odvali se covjek smijati... do tog momenta nismo ni mi skontali, ali kad smo se zagledali Kaze on, obavezno ovo uramite i slikajte... Ma jasta aha... A evo sada i ovaj mali poceo prosipati "umjetnost"... Nadam se da nece biti toliko perverzan kao seka
Kod nas je haos,ja sam na rubu da pomahnitam sto se svađam sa mm pocela sam i sa majstorima.Dva dana zivim u spavacoj,katastrofa.....sve dignuto sad smo na betonu Sutra se selimo kod mame,jer ovome se ne vidi kraj.Svi majstori pametuju i palamude,doslo mi da svisnem........a djete se valja po betonu i ganja flase,jedino on uziva a nas dvoje
eeeeeeeeeeeee draga upravo mislim na tebe... kako napreduju radovi??? joj znam kako ti je... svi majstori prosipaju svoje ideje i fazone, a niko ne slusa sta ti zelis i hoces... jos i ako tm nije na tvojoj strani, belaj... tako sam i ja kuburila sa svojim... toliko smo se zakacili prije onih skorasnjih radova da smo odlucili sami raditi sve... eh danas kaze, kao trebao sam te poslusati pa uraditi ovo pa uraditi ono... al jok... gdje ce zensko da bude pametnije i kreativnije od muskarca... ne daj se mila... tesko ti jeste, ali probaj iskulirati sve... zelim vam sretan rad
Joj suti, to su nam predlagali kada je S bila u tom fazonu Al zeno draga, kako je dijete tada rukicom svojom sastavilo linije i kako je nacrtala, da prostis prava muska stvar Rodjendan S, dolaze gosti i izmedju ostalih najstarija sestra i njen muz, ulaze na vrata i svak sa vrata "jaoooooooooooooo sta vam je ovoooooooooooo????" i odvali se covjek smijati... do tog momenta nismo ni mi skontali, ali kad smo se zagledali Kaze on, obavezno ovo uramite i slikajte... Ma jasta aha... A evo sada i ovaj mali poceo prosipati "umjetnost"... Nadam se da nece biti toliko perverzan kao seka
dijete fenomen, a ti tako ...sram te bilo...ona naslikala situaciju u zemlji a vi joj prebrisali ...ccccccc...recicu ja S...da joj je mama prvi rad unistila i ismijala
Kod nas je haos,ja sam na rubu da pomahnitam sto se svađam sa mm pocela sam i sa majstorima.Dva dana zivim u spavacoj,katastrofa.....sve dignuto sad smo na betonu Sutra se selimo kod mame,jer ovome se ne vidi kraj.Svi majstori pametuju i palamude,doslo mi da svisnem........a djete se valja po betonu i ganja flase,jedino on uziva a nas dvoje
sad cu ja ko tajra...zamisli za par dana kad budes hodala po savrsenom podu
Joj suti, to su nam predlagali kada je S bila u tom fazonu Al zeno draga, kako je dijete tada rukicom svojom sastavilo linije i kako je nacrtala, da prostis prava muska stvar Rodjendan S, dolaze gosti i izmedju ostalih najstarija sestra i njen muz, ulaze na vrata i svak sa vrata "jaoooooooooooooo sta vam je ovoooooooooooo????" i odvali se covjek smijati... do tog momenta nismo ni mi skontali, ali kad smo se zagledali Kaze on, obavezno ovo uramite i slikajte... Ma jasta aha... A evo sada i ovaj mali poceo prosipati "umjetnost"... Nadam se da nece biti toliko perverzan kao seka dijete fenomen, a ti tako ...sram te bilo...ona naslikala situaciju u zemlji a vi joj prebrisali ...ccccccc...recicu ja S...da joj je mama prvi rad unistila i ismijala
vjerujes li majke mi da mi je danas zao sto nisam uslikala... rekao bi covjek to smo mi crtali, al majke mi to je S tako nekako izvukla linije i spojila ma u originalu...
Joj, ne znam da li ovaj ili ovaj
Zao mi je sto kasljes, ali neka te tjesi da ti je jelena duzna flasu tekile
Sabina, kraljica
salmy, pa je li to parkete postavljate? Majstori su uvijek
eeeeeeeeeeeee draga upravo mislim na tebe... kako napreduju radovi??? joj znam kako ti je... svi majstori prosipaju svoje ideje i fazone, a niko ne slusa sta ti zelis i hoces... jos i ako tm nije na tvojoj strani, belaj... tako sam i ja kuburila sa svojim... toliko smo se zakacili prije onih skorasnjih radova da smo odlucili sami raditi sve... eh danas kaze, kao trebao sam te poslusati pa uraditi ovo pa uraditi ono... al jok... gdje ce zensko da bude pametnije i kreativnije od muskarca... ne daj se mila... tesko ti jeste, ali probaj iskulirati sve... zelim vam sretan rad
havala ti na podrsci draga,ti si sve zavrsila joj ovome se ne vidi kraj.Nadam se kad izađem iz ovog haosa da cu se smiriti,jer sam popucala dibidus,ne mili mi se ni ogledati ako vjerujes,muka mi od svega.A mm sam muntala danima(i smuntah ga)hahhahah svi su isti
dadada zamisljam ja ali lose mi ide tajra postavljamo parket(a prije toga smo stari poskidali i popadali),a stavljamo toplotne izolacije i krecimo da se roknes
tajra, vi ste se izgleda pošteno podijelili R ista ti a T nije ista ti
T. ista tata svoj
Nego, sto se i naravi podijelise... ja bih rado da su obje kao mm
N_N, mm te stalno spominje...tj. kompresor... Kaze da ja vidim kako je to dobro, odmah bi dala lovu za njega Mislim da zna napamet onaj tvoj post na temi Top shop
felix, Anelko, je premeden, joj vidi mu kolica, ahaahhhah
mah suti zeno draga kontam ih baciti a nekad mi zao kad ih nadje van trazi ica ica kolica nemoze ga niko stici samo ih voza , i to samo da idemo po cesti set_at ludnica stim kolicima Sakrijem mu i opet dam sta sam puta rekla nes ih vidjet vise i opet mi bude zao pozeli ih I cim na cestu izadjemo cim komentari " jao slatke curice" Bogami .