Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dan.... noc je prosla ..smorena sam.. S.nije nikako spavao ....tek sad su se ospe pocele prosipati ..opet nije kao sto je bilo kod velikog pa se tjesim.. a i mene neka groznica hvata....
Bambi vi jos dvije sedmice idete u skolu kod nas prvacici zavrsavaju ad u petak Jedva cekam raspust da mogu negdje ko covjek otici a da ne trcim Mada mi je malo nekakav cudan osjecaj u stomaku Moje dijete zavrsava prvi razred a ja sve kontam ona je mala a oni rastu ko iz vode ali nek su nam zivi i zdravi
Joj draga, jel i ti to osjetis u zelucu??? Ja sve kontam to samo ja budalesem... Heeejjjj dijete mi zavrsava prvi razred... aman zaman... Neki dan kad je donijela sliku za uspomenu na prvi razred ja reko nesta ce mi biti... uhhhhhhh... samo nek su nam dobro i zdravo... ljubi svoje princeze
Eh... sto se nacitah... kako moja najdraza mahalusa dobi kabl, odmah po 10 stranica se pise... a do tad, jedna jedva dvije... Ma nek se pise pa makar... za Lanicu - alpinistu... hahahaha... pa vrijeme im je draga moja da se pocnu verati... i ovaj moj se vere, doduse jos nije nigdje visocije od prozora se popeo, ali nadam se uskoro da ce preci na ostale visocije destinacije...
de_de... aaaaaaaa pa jestel vi zivi zeno draga... nema vas ni na mapi... sto se tice ishrane, draga moja, mislim da mu je sasvim dovoljno to sto ti pojede, jer kazes da ti opet u noci doji... jesi razmisljala da mu izbacis nocno dojenje, neka guza malo ogladni?
felix ma sta je to uhvatilo jarana???
dadada zao mi je jer si tuzna...
svim bolesnim bebama zelim brzo ozdravljenje
Koki ne daj se jarane
ja odoh provjeriti Nane, jer spava ima 2 sata... a nesto mi i slina od sinoc nadam se da nije nahladjen
evo probudila se i nece da jede po obicaJU a sad nam kasno da igdje idemo
POKUSAJ malo kasnije opet je ponuditi sa jelom dok dodje do sebe malo sad je ustala . Evo i moj usto skoro cujem iz krevetca vice me mama mama dodi (dodji) Uzela ga evo na trosjedu izlezava se. Idem i ja njemu grijat mlijeko flasu nadam se da ce bar malo vise popiti od 50ml . Pusa Lani ....
Ti nam, felix, kao da si u Hrvatskoj... Sve promjene vremena nama dodju dan poslije...
Evo R. maltretira lutke
A i ona je slabo rucala...pravi meteropata
Pa znam da kod vas dan kasni eee dje je sarajevo ja vas pripremam da znate dan unaprijed znas nije to lose Sta je ovo i tvoja mala metereopat pa nece da jede ccc sta je ovo s djecom nasom . A. je popio mlijeko hb . al pitam se dal ce poruckiti rizu sto sam skuhala veceri . Vidjet cemo jos se izlezava jest polijen danas . Pa kad se osusi dodje sebi uvjek se budi mokar ici malo van pred kucu prosetat.
bambi uhvatilo ga lijenost haman tj ne jelo . Tajra kod nas bome fino vrijeme . Teacherko , i A. po dani dugo spava 3 do 2 sata uvjek odrinja pa cemo van kad ustane abd .
evo probudila se i nece da jede po obicaJU a sad nam kasno da igdje idemo
POKUSAJ malo kasnije opet je ponuditi sa jelom dok dodje do sebe malo sad je ustala . Evo i moj usto skoro cujem iz krevetca vice me mama mama dodi (dodji) Uzela ga evo na trosjedu izlezava se. Idem i ja njemu grijat mlijeko flasu nadam se da ce bar malo vise popiti od 50ml . Pusa Lani ....
ma nece, nema sanse, uzasna je, izderala sam se na nju, sve pljuje i mlatara rukama a supa koju je jela do sada samo malo na drugaciji nacin pripremljena i dodala joj malo rize. necu joj do veceras nista dati da jede, nek gladuje. bas sam ljuta
ma nece, nema sanse, uzasna je, izderala sam se na nju, sve pljuje i mlatara rukama a supa koju je jela do sada samo malo na drugaciji nacin pripremljena i dodala joj malo rize. necu joj do veceras nista dati da jede, nek gladuje. bas sam ljuta
bas mi je zao danas sam se nasla u takvoj situaciji da sam ...... Jer nema mjesta nema toga sta mu nisam dala u ruku samo da sjedi i jede samo okrece glavu izmice se i vice necu necu necu (mislim si tko te nauci bas tu rijec ). I tako da sam na jedvite jade ubacila samo par kasikica vocne kasice . Lezi i vice kad smo dosli s vana , peka peka peka nema reko peka grije mama hapu mmm nesto fino. Od tad je pocela dernjava . Mlijeko pije ujutro sad da dam opet peko,kontam dosta peka vise Moras ruckiti nesto drugo. MM. mi vice kao pusti ga nije gladan jest ce kad ogladni al anel NIKAD nebi reko SAM daj haapa gladan NIKADA . Taj bi mogao citav dan da ne jede znam ja njega doskora je bilo sve o.k od juce me zezi sa jelom na kasiku.
Sto se ti vise budes nervirala, ona ce se vise inatiti...
Meni ovo znojenje kod R. stvarno nije jasno. Uvijek nakon spavanja kosica toliko mokra da joj moram susiti fenom Danas je spavala samo u bodicu, a soba zamracena, bez ikakvog grijanja
ma ne mogu da se nerviram, to je jace od mene, pa vec je evo 3. sedmica kako nije jela kasikom, a danas ni supu nece jela jutros udrobljen hljeb u miijeku i s jajetom i poslije mix voca. vecras cu joj napravit girz i to je to juce citav dan zivjela na puri, 2 banane, supi i malo grisinija i smokija
Uh dosadna dana...nigdje nisam izasla, gosti se najavili u 12, a jos uvijek nisu dosli ...pa, mislim stvarno , dodje mi da se sad spakujem, zakljucam vrata i odem negdje , a oni kad stignu nek' fino poljube vrata, pa je l'?...
V. mahnita, sta ce i ja bih da mi prilici...nadam se da ste svi zdravo...
Meni ovo znojenje kod R. stvarno nije jasno. Uvijek nakon spavanja kosica toliko mokra da joj moram susiti fenom Danas je spavala samo u bodicu, a soba zamracena, bez ikakvog grijanja
isto ovak kod nas zato sam bila premorana da ga sisam ljeti. Jer sav bude mokar a bas kad god oce da spava obucem ga lagano carape skinem a dzaba Al, osusi se posle ,. Nije mi to toliko bas koliko kad smo van a on hb kakav je nema mira samo trce taj nezna hodat vec sve trceci Bude mokar pa nezanm sta da radim sto se kose tice a i inace mada sam ovi dana oblacila van samo kratki rukav i potkosulju i helanke tanke . Al opet bude sav slipav . Vec je zacupavio al sam rekla mm ja ga sisat necu odvest jer zadnja dva puta sam slom dozivjela a on sok nema sanse ako ti ga se sisa bujrum vodi ga . Ja cu ga pokusat u hranilici sa makazama kad bude horozan da malo sisnem Sveki ce pa, jao na sto ce liciti . Rekoh nije bolje ni licio ni kad ga frizerka sisala bilo ne jednako od vrcenja i nije dao. Bolje da ja u miru bez vriske , dernjave placa odradim nego ona . Ako nista vezat cemo kikice Kod njega gusta kosica najvise po vrhu glave tu je bas ima a sa poledjine normalna . MM. opet ce kao a sta mislis da kupim masinicu da s njom probamo reko bujrum ja necu ti hajd a znas da se anel boji zvukova tih
Dan Mene opet manta i spava mi se da li je do oviog vremena ili do mog niskog tlaka ne znam... Kako ste vi Koko ubrzo ce to biti iza vas,mazes li ospice puderom tecnim Felix i teacherka djeca strajkuju jelom,misa mu mozda im tako doslo i moj danas nije nesto za jelom dadada kako grlo,zuap mi je tog momka Felix,Bambi,tajra,tekja,jelenat,Amani,bebacha,sahara,tajra,ivancice,HanadY i ostale Jednu moram izdvojiti koja fali na temi da nam da izvjestaj svoje curice,koja mi je jako draga a nema je dugo Mya jesi mi ziva A sta nam je s marinci ne javlja se
tajra, i A se znoji, kosa sto kazes moze se susiti fenom, jastuk, majice, sve joj presvlacim kad krenem spavati, jer ona dotad bude mokra, ali skontala sam da joj je to onaj prvi san, valjda dok zaspi sva se preznoji,hahahhahahahaha