|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  829 830 [831] 832 833   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.5.2011 0:33:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Ne smijem, možda mi čoek u mene čita RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image taman bas ko i mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego te strah da nije kakva ljubomorna supruga pa da te ne nalomi na BB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 20751
31.5.2011 0:50:54   
N_N
IZVORNA PORUKA: noa

Ne smijem, možda mi čoek u mene čita RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image taman bas ko i mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego te strah da nije kakva ljubomorna supruga pa da te ne nalomi na BB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  grozna si user posted image user posted image  
Idem, B se već treći put budi user posted image  
Ako skontate čiji je, javite mi user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20752
31.5.2011 1:48:22   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  grozna si user posted image user posted image  
Idem, B se već treći put budi user posted image  
Ako skontate čiji je, javite mi user posted image user posted image

evo ja čekala do sada niko ne javlja...ne brini čim jave javljam tiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 20753
31.5.2011 2:10:18   
Ella_H
Poz drage moje kako ste mi?
Dosla sam vam bez A. on je ostao
malo kod mame kazu da se super ponasa,
neskida pelenu, vuce dekicu i kad ugleda
Doru knjige ili lutku kaze da mu je to mamauser posted image .
Neobicno mi skroz nedostaje miuser posted image , al hajd
barem cu kucu uradit rahat zato sam ga i ostavila.
Bilo  je ludo i nezaboravno skoro smo uletili u tornado,
opasne su oluje bile.
Ljubim sve  bebareuser posted image user posted image .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20754
31.5.2011 8:17:00   
N_N
Jutro.
Mi loše spavali užas! user posted image
Opet jutros nema osipa..... nadam se da se neće vraćati.
Ella, uh kakav tornado? user posted image Često gledam emisije o tornadu, strašno user posted image ne dajte se!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 20755
31.5.2011 8:28:17   
Bambi09
Dobro jutro i od mene...
Dok vas malo iscitah... Aman jeste se raspisale...
N_N drago mi je da nema osipa vise... Dusa draga, sto se budio???
Noa, ma pocupaj sve oko kuce i sta te briga, dijete ce imati vise prostora za skakati...
Ja evo cekam 9 h da idem dati nalaze, pa kod ORL-a, hocu poluditi bez kafe... aaaaaaaa...
dadada kakva si danas?
Apotekarko, hajd ako Bog da nek mu bude sretan i nafakali taj posao... Kakva si ti? Jel tebi imalo lakse?
Ella, mila moja, kako si ga ostavila??? Ja pokusavam vec danima da malo ostavim svoga svrca kod deda i nane ali ne ide pa ne ide... Svekrva mi govori da S ostavim preko raspusta kod nje, sve to meni fino zvuci, ali... Ne znam user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 20756
31.5.2011 8:32:19   
N_N
IZVORNA PORUKA: Bambi09

N_N drago mi je da nema osipa vise... Dusa draga, sto se budio???

E moja Bambi to pokušavam skontati evo već 2 god. user posted image On nikada još nije noć u komadu prespavao osim jednom kod sveki ali ja ni u to ne mogu da povjerujem user posted image
A što ti radiš nalaze, onako ili?? Sreeeetno!!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 20757
31.5.2011 8:35:04   
Anoniman
Jutro jeste li popile kaficu user posted image
Vidim problem oko ostavljanja hehe kad se sebe sjetim, ja sam pakovala stvari prvi dan raspusta da idem kod nene te budem cijeli raspust ...roditelji samo dođu vikendom da me videuser posted image a ne znam kako ću ja svoje poslat, meni nedostaje kad ode da prenoći...
Teška situVacijauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 20758
31.5.2011 8:37:08   
Hanady RR
ja sam fino strahovala strahovala i mama mi kaže popusti malo ne foliraj se bićeš mi zahvlana što ti ih nema bar jednu noć zaredom...Bome bila je u pravu...totalno sma joj zahvalna...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20759
31.5.2011 8:45:22   
teacher75
ja isto ne mogu jos ostaviti lanu negdje da prespava, a nekidan smo isli u kino i ona zaspala kod sveki, morali je buditi iza 10 pa kuci, pa je srecom opet zaspala. zao mi je buditi al mislim da ne bih jos mogla zaspati bez nje u stanu, a pogotovo ujutro, sve bi mi niesto falilouser posted image jednostavno jos nisam spremna...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 20760
31.5.2011 8:49:11   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja isto ne mogu jos ostaviti lanu negdje da prespava, a nekidan smo isli u kino i ona zaspala kod sveki, morali je buditi iza 10 pa kuci, pa je srecom opet zaspala. zao mi je buditi al mislim da ne bih jos mogla zaspati bez nje u stanu, a pogotovo ujutro, sve bi mi niesto falilouser posted image jednostavno jos nisam spremna...

teacher aBd dok ih dvoje bude...
pomalo ćeš popuštatiuser posted image
vjeruj u jendom trenutku od silne ljubavi prema djeci poželiš samo d au tišini jutarnju kafu popiješ bez straha...jel ko kašlje u krevetu, jel s eko budi, jel ko zove iz sobe...
al to sve dođe polako...
i ja sma s ajednom ko ono nemoj mi je mama uzimati ja sam sebi nju rodila...
al s advije...
sve se promjenilo...
uzmi mama bar jednu d amalo dahnem dušomuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20761
31.5.2011 8:51:01   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

teacher aBd dok ih dvoje bude...
pomalo ćeš popuštatiuser posted image
vjeruj u jendom trenutku od silne ljubavi prema djeci poželiš samo d au tišini jutarnju kafu popiješ bez straha...jel ko kašlje u krevetu, jel s eko budi, jel ko zove iz sobe...
al to sve dođe polako...
i ja sma s ajednom ko ono nemoj mi je mama uzimati ja sam sebi nju rodila...
al s advije...
sve se promjenilo...
uzmi mama bar jednu d amalo dahnem dušomuser posted image

vjerujem ti, ja sam vec pozeljela ujutro duze odspavati i uzivati u tisini kad se probudim, al ne znam hoce li to lako iciuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 20762
31.5.2011 8:53:43   
Hanady RR
neće lako...
ia ja sma dvije gdoine na to čekala...
Farah je tek s advije godine noćila kod nane...jao moje traume kao kako će ona bez mene...kad ispade super njoj bez meneuser posted image
sad je prva frka oko toga poršla a meni lijepo...a na lijepo s elahko navivćiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 20763
31.5.2011 8:57:45   
teacher75
ma nije meni trauma kako ce ona bez mene vec kako su ja bez njeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20764
31.5.2011 8:59:36   
Hanady RR

ma nije meni trauma kako ce ona bez mene vec kako su ja bez njeuser posted image

pa zato ti kažem...ja fol za njom mahnitala a ona bez mene fino bogami...
e reko mala neće moći ima i ja da uživamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 20765
31.5.2011 9:02:45   
Anoniman
N_N kraljice user posted image , skonta li ko je tata user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa daj mi pelcer od ruža user posted image , salim se ja malo, drago mi je da je Noa dobro sada.

Ostale user posted image

Neposredna veza do poruke: 20766
31.5.2011 9:13:40   
Lady26
Jutro....
Kako ste mi sve redom?
Ja sam user posted image user posted image user posted image
Skrsila sam se sa tetom odmah jutros....i sad se pravo lose osjecam....hebem ti...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20767
31.5.2011 9:14:43   
Anoniman
Sta je bilo Lady? Sta je teta uradila?

Ja sam nocas tako ruzno sanjala da mi sad glava puca, jednostavno ne mogu sebi da dodjem nikako, a moje dijete prije pjevaca se probudila user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20768
31.5.2011 9:16:15   
bebacha
Lady sta je sad skrivila.
o da dobro jutrouser posted image user posted image user posted image
mi smo relativno dobro.djeca i dalje kasljucaju al nije strasno.Alen i ja vec kupili jagode i danas cemo da pravimo djem.nek nam je sretnouser posted image a kontamo pravit i kolac,pitu i sredit kucuuser posted image user posted image user posted image javimo sta smo uspjeliuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20769
31.5.2011 9:16:32   
teacher75
moja se redovno probudi u 6 i u bunilu ustane i trazi cucu, dam joj cucu i oborim je u krevet i spava jos sat vremena. a i jauser posted image mene je teta nekidan iznervirala jer je lanu prepala s muhom, tj. rekla joj: bjezi, eto muhe. a lana se boji muha, pa sam joj rekla da je ne prepada nicim, nadam se da me poslusala, ne bih voljela da mi dijete ima traume ni od mraka ni od muha niti od bilo cega...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20770
31.5.2011 9:19:50   
Lady26
Ma draga ne ispusta je iz ruku...mozda nekome nije razlog ali ja sam prevrnula, a juce joj skrenula paznju...
Nisam se htjela svadjati ni nista, ali jednostavno ona je takva da odmah digne nos...da je plakala ili nesto ok, nego da joj da cetkicu za zube, ona je u naramak, pa je nosa kroz kucu dok ova glodje cetkicu, pa do kuhinje da naspe vode, helem sve s njom u rukama...
Pa hebem mu...ja kad dodjem kuci vjeruj da ne mogu nista od nje, odmah place i dodji dodji, bilo sta da radim mora mi biti u rukama, pa sto mi to treba?!
I jos mi kaze da je Lana malo veca ona bi meni rekla dovidjenja, kao ja nisam svjesna koga imam u kucu, da sam je svijecom trazila ne bi je ovakvu nasla....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20771
31.5.2011 9:22:07   
R&T@
Ja sad ustala...

Cure spavale kod nane, a mi nekad kasno dodjosmo, pa nam se nije spavalo, pa...user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto, rekoh da vas posavjetujem, sto se prije naviknete da dijete prenoci negdje veci ce vam osmijeh biti ujutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 20772
31.5.2011 9:23:56   
Lady26
Ako nasi roditelji mogu to postovati sto ne bi ona....
A ovo je samo za danas, cesto mi imamo rasprave ali danas sam bas nagovorila
Kazem joj ja vama ne mogu nista reci odmah se ljutite, kao ne ljuti se nego joj nepojmljivo da joj sta kazem?! Ova zena prije mene joj kaze nikad nista nije rekla? E pa ja nisam takva...
Eto da ona ne vli Lanu i da je malo starija ona bi otisla...ma idi u biiiiiiiiiip biiiiiip user posted image
Tresem se i sad majke mi....da imam drugo rjesenje rekla bih joj izvolite, dovidjenja...
Cuj ja nisam svjesna ko mi cuva dijete?!
Ja znam da je pazi, cuva, progovorila je s njom, sve ok, ali hocu da MENE postuje i ono sto joj kazem i tacka!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20773
31.5.2011 9:24:40   
bebacha
Zeznuta situacija pravo.ja sam recimo navikla djecu nosat i radit,al to naravno ako su nesto kenkavi.znam kako to bude zeznuto.bezveze mi je to sto ona nepostuje tvoja pravila i cuj ti trebas biti sretna sto je imas.ma vrtic zakon

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20774
31.5.2011 9:24:41   
Anoniman
Ma Tajra džaba mi ako prenoci kad znam da nece osmjeha ujutru biti, em smo u zabrani, em mi mm nije tu...ali vidis da nema zabrane mozda bi on cesce kuci bio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady draga i ja bih se ljutila da je nosa, ljutim se i kad je neko malo uzme u narucje, a ne non stop nosa. Podrzavam te u potpunosti. Znam da si popizditis dobila, ja bih jos gore reagovala da sam na tvom mjestu bila, meni se cini da mi je rekla to za svijecom trazila da bih joj isti tren otvorila vrata i rekla dovidjenja...sreca sto ti imas bolji prag tolerancije.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  829 830 [831] 832 833   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  829 830 [831] 832 833   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *