Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja znam kako to izgleda, osjetila nekoliko puta na svojoj koži Super da je prošlo, a sad nemoj sa svekrvom da zakuhaš oko ruža imam osjećaj da su njene
ne znam cije su ja sam ih zatekla
i da dosla sam na pedijatriju u izvrnutoj dukserici
Ja znam kako to izgleda, osjetila nekoliko puta na svojoj koži Super da je prošlo, a sad nemoj sa svekrvom da zakuhaš oko ruža imam osjećaj da su njene
ne znam cije su ja sam ih zatekla
sasvim očekivano u datoj situaciji
Joj kako je večeras u hitnoj bio jedan dobar tata..... uuuuuuuuuuu
vidi se sta je majka dvoje djece i ovako ko ja jednog ja sinoc ni Brad Pita ne bih primjetila ccccc koja si ti
pa vidiš da je bila kod doktora koji nije uspostavio dijagnozu...kad je već išla d anije žena džaba išla...
a bude tata finih ...uh onaj period inhalacija 3 x dnevno...svakakvih smo drugara upoznali
meni hanadi imala mjesec dana...i onako mrva kod moje mame u rukama i ona joj daj ekomorač ko ona zna ima dijete grčeve...i dijete se zagrcne...a aja već vidim mrtvo dijete Bože me sakloni...i u sekundi sam ja nazvala hitnu i popnavljam...beba od mjeseca dana se guši od čaja, ja s ezove ...., adresa je ta i ta...a mama jadna sotji sa bebom u rukama i doziva me d aje sve ok al jok ja ponvaljm tehničaru ko luda isto...kad otamo čovjekl govori...''''gospođo jel to vama prvo dijete''''...a ja u suzama i panici kažem ''''jeste moje prvo dijete'''' a on meni mrtav ladan kaže '''' sa drugim , trećim biće lakše....'''' i spusti mi slušalicu
i bio je u pravu čovjek...sa farah nikada nisma zvala hitnu kad se zagrcne ata s ezagrcavala smao tamo bljuvala je nigaranine vodopade
< Poruku je uredio Hanady RR -- 31.5.2011 0:12:33 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
tako i moja sestra kaze ona je svoju malenu u pamuku drzala djete padne ona sva izbezumljena trci,place 100 nekih konstrukcija u glavi sad drugo djete i maleni padne ona samo pogleda ima li krvi i da nije sta slomio i mrtva hladna vrati se piti kavu
čuj ove sa anoniman...šta ti je ženo sa tom željom za anonimniošću...sutra ako se javi anonimna svi će reći noa je
tako i moja sestra kaze ona je svoju malenu u pamuku drzala djete padne ona sva izbezumljena trci,place 100 nekih konstrukcija u glavi sad drugo djete i maleni padne ona samo pogleda ima li krvi i da nije sta slomio i mrtva hladna vrati se piti kavu
Skoro smo mi bili kod mojih roditelja i pustila ja B da se igra i trči sa djevojčicama (moja S i njene vršnjakinje) po dvorištu a moj tata i sestra samo štrecaju: šta ako padne, jooooj past' će, idi uvedi ga..... itd itd. Reko šta vam je opustite se, šta i ako padne, neka padne, mora nekad i tako ja kao tvoja sister nastavim piti kafu
idem otvoriti temu "čiji je, zgodni muž, večeras bio u hitnoj"
obavezno
zlobnice jedna