Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Vecer.... Kod mene stanje nije lose samo mi se upalila vena na nogama koju sam fasovala jos u trudnoci ne mogu se doditi koliko me boli od sinoc,kupila sam lioton gel i kako mui se cini morat cu poceti nositi carape za vene platila ih u trudnoci 140 km a nisam ih obukla kako rodila...strasno izgleda ,vazda nesta a i posao na nogama nije ni cudo...a jos nasljedjene....pih Koko misa mu,cuvaj se,prati temp ,ako je ne mognes skinuti trk doktoru...Nadam se da ces ih odbolovati bez vecih tegoba...ljubim i tebe i to tvoje tackasto.... Felix Anel ko med nOA n-N super da je osip prosao dadada kako grlo jesi li probalaprospan liqvid vrecice mene su spasile od kaslja,puno su bolje nego sirup... Hanady kako leđa Ostali da ne nabrajam ljubim vas Imam jednu novost mm sutra ide koji dan u jednu privatnu firmu pa bi trebao od 02.06 poceti raditi...Nije neki posao doduse ne zna ni sta ce raditi ali et... Meni gospoja jos nije stgla
Apotekarko sad kad budu dvije slatke odjednom i posao i prinova ...ma sve ce prestati da te boli
Evo i nas. Bili smo večeras u hitnoj. Opet poslijepodne osip ali ovaj put i po rukama. Eh da mene ne bi grizla savjest ja ga lijepo odvedem. Kaže dr. ništa strašno..... Pregledao ga, pregledao grlo, sve mirno i ok. Dao nam tečni puder i hajde ćao. Toliko mu se svidio B da je pitao da ga zagrli i poljubi Joj meni odmah nekakva čudna slika u glavi ali dozvolila sam. Uglavnom, došli kući i nakon 30 min. osip se opet skoro povukao Ne kontam nikako šta je. Sad razmišljam da nije do detardženta i omekšivača Hajde vidjet ćemo.... Hitna punaaaa! Djeca povraćaju, kašlju, imaju temp...... u momentu sam s pokajala što smo otišli ne daj Bože da šta pokupi. Teta iz apoteke nam reče da pazimo na jagode, paradajz, krastavice...... ali ništa novo, ni ona nema pojma od čega bi konkretno mogao biti osip. Eto tako..... Nadam se da su ostali svi dobro. Gdje je noa, je li se javljala, kako je Noa? dadada, kako si ti, nadam se da ti je bolje. Apotekarka, znači nije Ne daj se Svima mirna i laka noć
Nismo ih odgledali jos sve, nemamo vremena, ima se Lady i drugih obaveza navece kad dijete zaspi, znas vec i sama ... mi imamo 6. sezonu, ja ne znam je l' se snimalo jos ...
ja evo pokusavam gledati bez prevoda i ide bas tesko, jer ne mogu pojacati punu da ne probudim lanu, pa pola ne cujem
Jubim Idem i ja, pazarila sam i sad mogu na spavanje, joj mm ce me iz topa ispaliti zbog BB Pusaaaaaaaa NN bas mi je zao sto ste morali i u hitnu ici Apotekarka tebi zaista od srca zelim sto skorije ozdravljnje, bas mi te je zao.... Dadada, koko, Megi, bebacha, Amani kako su djecica? Jesam li koga izostavila, sorry, pusa svimaaaaaa
Nismo ih odgledali jos sve, nemamo vremena, ima se Lady i drugih obaveza navece kad dijete zaspi, znas vec i sama ... mi imamo 6. sezonu, ja ne znam je l' se snimalo jos ...
ja evo pokusavam gledati bez prevoda i ide bas tesko, jer ne mogu pojacati punu da ne probudim lanu, pa pola ne cujem
Hvala Hanady Ma ništa dijeta, ništa samo taj tečni puder. Kaže ovo nije za flonidana, ne znam ni šta bih vam savjetovao Fkt šega, sitne hrapave crvene tačkice A moguće je što kažeš da je od znojenja, on se tokom noći baš znoji ali onda ne kontam kako nema po drugim dijelovima tijela Eh ne znam ni šta da mislim.....
N_n vjeruj nisma pametna... sad sa mužem pirčam o ovome kažem zamisli slučajnosti kod dvije forumašice i objasnim koje... a ona mi kaže, svima reci da izbjegavaju paradjz, krastavice i paprike kao i voće kojem nije sezona...to je prsako i na to može biti rekakcija
a sad sma s esjetila da je marina Dk pisala da je njen maleni imao osip od brokule koja nije laergen ali je kupljena u marketu iako je to bio dojel zdrave prehrane ipak je to bilo ono što mi kažemo ''hibridno''
a i pahuljica je imala sa nekom curom taj porblem...sasvim slučajno u šetnji kupi joj jabuku u merkatoru i dijete se ospe...kod njih je itvrđeno d aje do prskanja
Sve vraćam film i jedino što bi mi moglo imati logike je park i pijesak..... Dan prije osipa smo bili kod Tita i u parku na Grbavici. Pijeska je bilo i u peleni Taj dan jeste bio na suncu ali još mu ni jednom ove godine nisam obukla šorc, znači noge nisu bile direkt izložene suncu.
Hanady, možda je i do kajsije Bambi je pisala na temi osip po tijelu. Eeeee majko draga, najbolje da im ništa od voća i povrća ne dajemo Kriza!
evo nas Noi se nocas sve povuklo,nema tragova al flonidan pijemo jos sutra nismo jeli nista od ovog sto je Hanady nabrojala al danas mi susjeda rece da moze biti od neceg cime su prskali ruze ispred kuce..tako da cu sve fino da zalijem vrelom vodom..nece se meni djete trovati zbog okolo kucne estetike ljuta sam cijeli dan
evo nas Noi se nocas sve povuklo,nema tragova al flonidan pijemo jos sutra nismo jeli nista od ovog sto je Hanady nabrojala al danas mi susjeda rece da moze biti od neceg cime su prskali ruze ispred kuce..tako da cu sve fino da zalijem vrelom vodom..nece se meni djete trovati zbog okolo kucne estetike ljuta sam cijeli dan
u uuuuuuuuu dobrp si...pesticidi...garant je to...
a nemoj zaljevat vrućom vodom nego fino potopite koprivu na 24 sata u vodu pa procjedite i to u onu sparvu za šprcanje i po ružama i eventualno ako oboli bilje neko...mi se tako rješavamo bijelih linih uši sa ruža...a žute i bijele ruže su najostjetljivije na ovu bolest
nego kažem...ne treba pesticide koristiti to je i za odrasle zeznuto... mislim za sve postoji prirodnije rješenje...
a ako hoćeš zalij ti njih vrućom vodom...al opet može nek abiljka da se u bašti razboli pa d aje neko poprska ti sredtsvom... ja bih njima omdha dala recept za prirodne varijante za sve...nek se bave time a jok laganini kupe otrov ne misleći na posljedice
nego kažem...ne treba pesticide koristiti to je i za odrasle zeznuto... mislim za sve postoji prirodnije rješenje...
a ako hoćeš zalij ti njih vrućom vodom...al opet može nek abiljka da se u bašti razboli pa d aje neko poprska ti sredtsvom... ja bih njima omdha dala recept za prirodne varijante za sve...nek se bave time a jok laganini kupe otrov ne misleći na posljedice
ama bona ja to onako ljutito napisa nego ja sam protiv tih otrova i moj tata je sve malte ne zapustio samo zbog djece pa ako osta osta ako se osusi nije vrijedno zdravlja
ma smao zamišljam taj strah... ja kad se sjetim onoga jutra kad sma pošla farah pelenu da pormjenim a dijete mi isflekano mislim da sam nervni slom dobila u skeundi... ja sma za minutu bila obučena komplet iz pidžame u autu s aobe surice...mahir ide iz kuće i govori pa kud ćeš bez mene...reko ako ne možeš brže zovi mi taksi
jesu svekrivine garnat...dobro si ti skontala pa meni ovdje tersa...neće sa svekrvom odnose da zateže
al može nije frka sve za mir u hercegovini...jer kao im ona sune i vatru rukne...neće ružama mnogo trebat vode...rukama će ih sami čupat